Issuu on Google+

GRAFISK DESIGNER


NØKKELKOMPETANSE Jeg ble ferdig utdannet ved Norges Kreative Fagskole på linjen for Grafisk Design sommeren 2012. For å få praktiset min utdannelse har jeg vært i praksisplass hos livstilsmagasinet FEELGOOD of Norway og er for tiden i praksisplass hos Apéritif, Norges største nettsted om mat og drikke. I forhold til programmer jobber jeg i InDesign og behersker photoshop, Illustrator og MS Office. Ønsker å benytte min kompetanse og skapertrang innen grafisk design samt webdesign og hele det universet som finnes der. Dette er spennende fagfelt for meg som stortrives med å jobbe kreativt. Jeg har alltid interessert meg for form og farge, blant annet gjennom mitt tidligere arbeid som frisør.

FØLGENDE ER SITERT OM MEG Carlson Marketing Group AS “Toril er en positiv person, enkel å samarbeide med, utholdende og åpen for utfordringer.“ INTERESSER Jeg er en blid og aktiv person, som liker å tilbringe fritiden min med venner. Er glad i naturen, og liker å gå turer. Jeg elsker å reise, enten det er i inn- eller utland. Liker å ha struktur og oversikt over livet mitt, men kan også være inpulsiv. Desuten er jeg nysgjerrig, selvstendig, pålitlig, arbeidsom og elsker å lære nye ting. Andre interesser: kreativitet, lek og humor, musikk, maling, foto, lese, mat&vin, dart, blomster, planter og hagearbeid.

Møller Bilfinans AS “Toril har utført sine oppgaver helt upåklaglig og er nøyaktig i sitt arbeid“, “Toril har meget godt humør og er med på å spre glede på avdelingen“

Attester og vitnemål, samt referanser - oppgis og ettersendes ved forespørsel.


2010 - 2012

Norges Kreative Fagskole Oslo Grafisk design Mac og Adobe CS5 (Id,Ai og Ps)

1998 - 2000

Folkeuniversitetet Fredrikstad (Høgskolen i Hedmark) Høgskolekandidat Informatikk MS Office, datakortet og programmering i C++

1997 - 1998

Heltberg V.G Skole Oslo Generell Studiekompetanse

1996 - 1997

Den Polytekniske Høgskolen Bekkestua Forkurs for Ingeniører, 1 år

1995 - 1996

Nærings Akademiet Oslo Edb- Markedsøkonom med strategi, organisasjon og ledelse Jobbet med MS Office.

1989 - 1992

Salon Tuman Østerås Frisørlærling

1988 - 1989

Sogn V.G. skole Oslo Grunnkurs Frisør

UTDANNING


2013

Apéritif, Oslo Praksisplass Fra 6. august 2013

2013

FEELGOOD, Oslo Praksisplass Jobbet som grafisk designer assistent og med annet forefallnde arbeid. Trives godt å jobbe med magasin!

2007 - 2009

Juvelen, Oslo Butikksjef

2007 - 2007

Matspecialen AS, Oslo kundeservice (2 mnd. vikariat) Jobbet med kundeservice og ordremottak i et av Oslos største catring firmaer.

2007 - 2007

Møller BilFinans, Oslo Konsulent (4 mnd.vikariat) Jobbet som kredittkonsulent og behandlet finansieringssøknader, oppfølging og veiledning av kundene per mail og telefon. Har vært en del av en prosjekt gruppe som har vært med på å teste ut og kvalitetssikre et nytt system via internett som heter trygg bilhandel. no. En av de første til å bruke buypass og bankID som i dentifisering og signering. Spennende oppdrag! Jobbet med MS Office.

2007 - 2007

Skeidar Volvat, Oslo Skrankemedarbeider (4. mnd. vikariat) Jobbet i skranken og har hatt ansvar for å ta i mot betalig, oppgjør, registrere ordrebekreftelser, oppfølging av kunder og selgere, sentralbord, kvalitetskontroll, registrering og arkivering av kjøpekontrakter m.m.

ARBEIDSERFARING


2001 – 2006

Åsjordet Frisørsalong AS, Oslo Innehaver og frisør Frisørsalongen byttet navn til Åsjordet Frisør. Jeg jobbet som frisør og daglig leder i min egen salong. Hadde flere frisører ansatt, og utdannet lærlinger.

2005 - 2006

Waterclouds Norge AS, Sauda Salgsansvarlig Jobbet som salgsansvarlig med ansvar for opplæring og oppfølging av to selgere, samt hadde min egen lille kundegruppe som jeg fulgte opp. Firmaet solgte frisørartikler og produkter til frisører. Jeg har holdt produktopplæring og fargekurs for frisører. Har i perioder bistått daglig leder. Jeg har utarbeidet og fulgt opp konkurranser og brosjyremateriell til frisørsalongene. Denne jobben hadde jeg i tillegg til å drive Åsjordet Frisør. Jobbet med base i Oslo, men det innebar en del reising rundt i Norge. Jobbet med MS Office.

2000 - 2001

Performance Nordic AS, Oslo Project Consultant Jobbet med CRM markedsføring. Mine primære arbeidsoppgaver var å følge opp internettbaserte salgskonkurranser for selgerne i forskjellige bedrifter. Dette innebar oppdatering av internettsidene, oppfølging av selgerene, utvikling av nye konkurranser og oppfølging av disse. Jobbet sammen med grafikere og programmerere i utvikling av nye konkurranser/ prosjekter. Firmaet endret navn til Carlson Marketing Group AS mens jeg jobbet der. Jobbet med MS Office.

1994 - 1995

Alternativ Handel AS, Oslo Salg - og markedsføringsmedarbeider Jobbet som ordremottaker og kundebehandler.

1993 -1994

Salong Boulevad, Oslo Frisør

1993 - 1993

Åsjordet Frisørsalong AS, Oslo Frisør (3. mnd. vikariat) ARBEIDSERFARING


GRAFISK DESIGNER

ADRESSE

GAMLE SKOKLEFALD VEI 4 B 1450 NESODDTANGEN

FØDT NASJONALITET FØDESTED SIVILSTATUS TELEFON MAIL HJEMMESIDE

27.12.1972 NORSK OSLO SINGEL 911 28 500 2RIL@LIVE.NO WWW.TORIL-K.COM


Cv tk 2013