{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 71

Luxury BALPENS,

ROLLERBALS, MECHANICAL PENCILS, AND PEN SETS Een uniek en exclusief relatieschenk, de metalen balpen. De eigen modellen kenmerken zich door de hoogwaardige materialen en draaimechanieken. Een waar schrijfinstrument die tot in de lengte van dagen gebruikt wordt. Onze metalen pennen zijn los verkrijgbaar of als mooie geschenkset te bestellen. Een geschenk voorzien van een laser gravure en een personalisatie die zeer zeker gewaardeerd wordt!

82385 -> 137

Stylus balpens

1

2

3

Colorful gift HIGHLIGHTERS

Geef uw klanten de mogelijkheid om de wereld te kleuren. De tekstmarkers uit onze collectie zijn vele felle kleuren rijk. Perfect om belangrijke zaken te arceren. De onderscheidende modellen zorgen voor een unieke give away. Een strakke digitale bedrukking maakt het helemaal af. U vindt de Highligter collectie op pagina 140.

Het aanbod Touch Screen pennen is vergroot. In een wereld met in bijna ieder huishouden een Touch Screen is dat ook geen overbodige luxe. Ook zijn enkele pennen voorzien van Laserpointers. Schrijven en schijnen in ĂŠĂŠn product. Handig voor presentaties. 4: 87695 -> 99 5: 87859 -> 103 4

5

CustomizedBOXES

FOR EVERY

budget

De budget pennen van Toppoint zijn relatiegeschenken met een prima kwaliteit tegen de allerscherpste prijs. In onze collectie treft u een breed scala aan budget pens. Zo kunt u altijd een exemplaar naar eigen smaak aanbieden als weggever, uiteraard voorzien van uw bedrukking. U vindt de budget pennen op pagina 110.

Deze kartonnen geschenkverpakkingen kunnen custom made in full colour bedrukt worden en bieden de mogelijkheid om uw artikel niet alleen te beschermen, maar ook op een originele manier te presenteren. De verpakkingen zijn er in verschillende maten en vormen, zodat er voor veel artikelen een doosje op maat is. Verkrijgbaar vanaf 300 stuks. Vraag naar de mogelijkheden.

69

Profile for Toppoint

Toppoint The Collection 2015 NL  

Toppoint The Collection 2015 NL  

Advertisement