Umbrella catalogue 2022 - DK

Page 1

1

PARAPLY KOLLEKSJON

PARAPLY KOLLEKSJON 2022


4-FARVE OM TOPPOINT PRINT

OM TOPPOINT

HVEM ER VI? Med mere end 90 års erfaring er Toppoint en anerkendt leverandør af reklameartikler og gaver, som er med til at styrke dig og dine kunders relationerne. Vores omfattende sortiment består af højkvalitets- og bæredygtige produkter. Hvis du leder efter originale og personlige reklameartikler, er vi leverandøren for dig. Vi har vores egne handels- og produktionsvirksomheder i Holland, Tyskland og Polen. Vores hovedkvarter ligger i Holland. Derudover har vi repræsentanter i Tyskland, Frankrig, Belgien, Italien og Skandinavien. Siden 2002 har Toppoint været en del af det svenske børsnoterede selskab New Wave Group. MISJON OG VISJON Sammen med vores forhandlere sigter vi efter at styrke relationerne til vores slutkunder ved at forsyne dem med branding produkter. Vi tilbyder vores forhandlere ekspertrådgivning og hjælpe dem gerne med at nå deres salgsmål. Vores brede sortiment udvikler sig konstant inden for højkvalitets og bæredygtige forretningsgaver. Vi er førende inden for innovative trykteknikker, vi forbedrer og reagerer konstant på nye udviklinger og internationale tendenser. Kerneværdierne ‘kvalitet, design, trykteknikker & bæredygtighed’ er synlige på alle mulige måder i vores organisation og er værdier, som vi overholder hos Toppoint.

2021

ECOVADIS PLATINUM Vi er ekstremt stolte over at have opnået den højest mulige Platinum rating hos EcoVadis! Med dette resultat hører Toppoint til top 1% virksomheder med EcoVadis ratings.

2

AMFORI BSCI Som amfori BSCI-medlem forpligter vi os til amfori’s BSCI Code of Conduct formulerede principper og værdier, vi tager vores ansvar for at respektere menneskerettighederne inden for denne indflydelsessfære.


4-FARVE PRINT

4-FARVE PRINT PÅ ALLE PANELER

3

3


PARAPLY

MED DOMING* 97108 | ULTRA LET 21” PARAPLY MED SLEEVE

*DOMING Doming er en 3D-printteknik, hvor et fuldfarveprintet klistermærke er belagt med et gennemsigtigt epoxyharpikslag. Dette harpikslag giver produktet en ekstra dimension og sørger for, at trykket er ridsefast og farveægte. Harpiksen vil blive tilføjet med en maskine på klistermærkeark. Selv fuldfarve eller fotografiske billeder kan bruges på klistermærkearkene. Alle kuppelformede klistermærker er UV-bestandige, vejrog vindtætte, hvilket sikrer, at billedet er farveægte. Ultra light 21” paraplyen (97108) kan tilpasses med et domingklistermærke.

4


PARAPLY

97105 | DELUXE FOLDBAR PARAPLY 22” AUTO OPEN AUTO CLOSE

97110 | SAMMENFOLDELIG 22” PARAPLY AUTO ÅBEN

97102 | SAMMENFOLDELIG 22” PARAPLY AUTO ÅBEN

5


DESIGN UNIQUE BY DESIGN TOPPOINT

ERGONOMIC AND PATENTED GRIP IMPROVED GRIP BY ROUND EDGES AND SQUARE DESIGN UNIQUE TWO COLOUR HANDLE SOFT GRIP

DESIGN UNIQUE BY TOPPOINT DESIGN STORM-PROOF FIBERGLASS FRAME

PONGEE POLYESTER CANOPY 4-COLOUR SCREEN PRINT ON ALL PANELS POSSIBLE TRANSFER PRINT UP TO FULL-COLOUR POSSIBLE

6


PARAPLY

97100 | DELUXE 23” AUTO ÅBEN / LUK PARAPLY

97109 | STICK PARAPLY 23” AUTO ÅBEN

FARGERIK GLASSFIBERRAMME 7


PARAPLY

97106 | DELUXE PARAPLY 23” AUTO ÅBEN

97104 | STICK PARAPLY 25” AUTO ÅBEN

8


PARAPLY

STORMSIKKER GLASSFIBERRAMME

97101 | DELUXE 25”DOBBELT BALDAKIN PARAPLY AUTOMATISK ÅBNER

9

9


PARAPLY

97111 | DELUXE 27” FIRKANTET PARAPLY MED ETUI

97107 | DELUXE 27” FIRKANTET PARAPLY AUTO ÅBNER

10


11

11 PARAPLY


12

WWW.TOPPOINT.COM