Page 1

Kreativ PerSONaLe eveNt

Cirkusartist for en dag FOR ET PAR TIMER KAN I GLEMME ALT OM DAGLIGDAGENS UDFORDRINGER OG BEKYMRINGER - TAG PĂ… ET FORNĂ˜JELIGT CIRKUS-KURSUS MED ARTISTER FRA CIRKUS CHARLIE. Her fĂĽr I et ekspres kursus i cirkus-kunst. I løbet af to timer skal I nĂĽ at gennemgĂĽ akrobatik, jonglering med tørklĂŚder, bolde og ringe. Der skal arbejdes med diablo, tallerkener pĂĽ pinde og meget mere.

Det bliver et hÌsblÌsende kursusforløb med masser af sjov, og du lÌrer helt nye sider af dig selv at kende. Cirkusdirektør Einar Trie, ogsü kendt som Klovnen Charlie, leder slagets gang, og med sig har han professionelle cirkusartister som skal hjÌlpe med at finpudse jeres teknikker.

Alle deltagere nür igennem et hÌsblÌsende kursusforløb under ledelse af Cirkus Charlie’s direktør Einar Trie.

PriSeN iNdehOLder: s )D� M’DER OPL�G PERSONALE koordinering og afvikling s ,EJEOGRENG’RINGAFEVENTSTED s #IRKUS#HARLIEOGARTISTER OGALLE nødvendige rekvisitter til cirkus s "ORDEOGSTOLEINCLOPS�TNINGOG nedtagning s ,YDANL�G s $UGEOGBORDPYNTINCL,YS s 3ERVICEOGBESTIKINCLOPVASK s ,�KKERGRILLBUFFET s 6ELKOMSTDRINK s $RIKKEVARERADLIBITUMTILBUFFET – øl, vand og vin s &OTOGRAF )MODTAGER#$MEDSAMTLIGE BILLEDERFRAJERESEVENTTILFRIAFBENYTTELSE

Og hvem ved, müske bliver jobbet skiftet ud med et liv i cirkus - for man skal jo gøre det man er bedst til! Efter endt cirkus-oplevelse serveres en velfortjent fadøl, et glas vin eller lign. Her gør vores kokke ogsü klar til en lÌkker grillbuffet. Pü eventstedet gøres der klar med borde, stole, service, pynt osv. Sü er I klar til en hyggelig middag og gode kollegaers selskab.

Ă˜nsker du at vide mere kontakt Henrik Røde Jensen pĂĽ mobil 4088 1305 eller mail: hrj@topevent.dk

Vejl. pris pr. person ved min. 300 pers. Kr. 975,- ekskl. moms Ă˜ksnebjergvej 3, Vangen 9900 Frederikshavn

Følg os pü facebook

I

Karupvej 6, 8000 Ă…rhus

I

Tlf. (+45) 9621 0030

I

Tlf. (+45) 4088 1305

I

Mail: info@TOPevent.dk

I

topevent.dk

TOPevent Koncept - Cirkusartist for en dag  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you