Page 1

TOPevent har ingen begrænsninger, kun udfordringer, som TOPholdet ser frem til at løse, så DIt Kick Off- / Fyraftensmøde bliver verdensklasse.

Kick Off / Fyraftensmøde

Telefon 4088 1305 . www.topevent.dk


Forøg den fælles forståelse og fremtidens vækst i virksomheden

Kick Off / Fyraftensmøde TOPevent har stor erfaring i at integrere virksomheders værdinormer, visioner og målsætninger i opgaveløsning og teambuildingaktiviteter. I tidsplanen til højre, har TOPevent sammensat et Kick Off / Fyraftensmøde. Denne plan er kun et forslag til inspiration og indblik. Hvordan jeres tidsplan skal være, er op til jeres ønsker og behov. TOPevents erfarne medarbejdere hjælper gerne med at sammensætte lige netop den rigtige ”pakke” til jeres Kick Off / Fyraftensmøde.

T i d s p la n : Kl. 16.30 Vi mødes i din virksomhed eller i lejet lokale. Velkomst af direktøren og kort intro af TOPevent, og så går vi i gang med en times teambuildingsaktiviteter. Vi foreslår her en oplevelse med RIB-IT, firmaet med Danmarks hurtigste speedbåde. Det er kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan finde på af oplevelser til netop dit behov. Vi sejler med max. 24 personer af gangen og har virksomheden mere end 24 ansatte, laver vi sideløbende teambuildingaktiviteter på kajen. Bådene sejler med 115 km/t og en lille GPS konkurrence er indlagt i sejladsen. Teambuilding aktiviteterne på kajen handler om at bruge hovedet, tænke i kreative løsninger og kan være lidt grænseoverskridende. KL. 17.30 Afgang mod virksomhedens lokaler eller lejet lokale. Kl. 17.45 – Ankomst. Kl. 18.00 TOPevent starter foredraget “Fra akvariefisk til Clinton” hvor netværk er et af de gennemgående temaer. Foredraget varer ca. 75 min. Vi vedlægger også forslag til alternative foredragsholdere. Kl. 19.15 Aftenens hovedtema som passer til netop din virksomhed, bliver her debatteret. I kan selv styre dialogen eller jeg indgår som ordstyrer. Kl. 20.00 Efter foredrag og temasnak vil der være præmieoverækkelse og så skal vi spise en grill buffét med lækkert tilbehør. Se menuforslag. Kl. 21.00: Tak for i aften.

TOPevent ApS . Øksnebjergvej 3 Vangen . 9900 Frederikshavn . Tlf: 4088 1305 www.topevent.dk . hrj@topevent.dk


oplevelser for livet

Menuforslag • Chili/vanille marineret skinkesteg • Barbeque marineret spareribs • Grillet laks m/ friske krydderurter & lime • Grillede pølser • Fuldkorns pastasalat m/hjemmelavet urtepesto, fetaost, soltørrede tomater m.m.m. • Hjemmelavet kartoffelsalat m/fennikel og kørvel

I prisen indgår: • Idé, møder, oplæg m.v • Leje af 2 stk. RIB både i en time incl. bådførere, sikkerhedsudstyr, overlevelsesdragter osv. • Team opgaver på havnen • Medaljer og pokal til vinderholdet • Foredrag, f.eks. ”Fra akvariefisk til Clinton” • Ordstyrer til efterfølgende dialog • Grill buffét med 3 slags kød, salater, kartofler m.m. • Personale til afvikling af buffét • Personale til afvikling af teambuilding opgaver

• Tomatsalat m/frisk basillikum • Blandet grøn salat vendt i krydderolie/eddike dressing • Spelt brød

Pris pr. person v/ min. 40 pers. Kr. 895,- ex. moms I prisen indgår ikke: Drikkevarer til buffét . Evt. leje af lokaler . Service til afvikling af buffét

Kontakt os på mail eller telefon. hrj@topevent.dk . Tlf: 4088 1305 Vi glæder os til høre fra jer.

Med venlig hilsen

Henrik Røde Jensen

TOPevent ApS . Øksnebjergvej 3 Vangen . 9900 Frederikshavn . Tlf: 4088 1305 www.topevent.dk . hrj@topevent.dk


TOPevent præsenterer stolt en række eksklusive og spændende RÅDgivere.

Claus Poulsen - Landstræner, badminton Fra automekaniker til landstræner Mit navn er Claus Poulsen. Jeg er på 12. år igang år som professionel badminton træner. Jeg har de sidste 12 år blandt andet været ungdomslandstræner i Danmark, landstræner for det Hollandske OL landshold i badminton, landstræner og high performance manager i Australien og p.t er jeg assisterende landstræner for Badminton Danmark. I løbet af de sidste 12 år er jeg blandt andet uddannet på Danmarks trænerskole, og senere fungeret der som underviser for badminton linjen, hvor jeg har haft nuværende danske toptrænere oppe til eksamen. Jeg er en person som konstant sætter mig nye mål og går efter mine drømme. Et af mine opnåede drømmemål er min privatpilot uddannelse som jeg tog, mens jeg var landstræner i Australien. Endnu et drømmemål blev opnået i sidste uge hvor jeg som træner for det danske OL badmintonlandshold, havde det privilegium, at coache finalen i herredouble ved OL I London. Dette var en fantastisk kulmination på 3 års intensiv hårdt arbejde med Mathias Boe og Carsten Mogensen. Jeg har i mange år fungeret som instruktør på diverse teambuilding og personlighedsudviklings- kurser, og sætter en stor ære i, at bidrage til forskellige menneskers personlige udvikling. Jeg er drevet af nuet og dets uendelige gaver til en hverdag præget af glæde, trivsel og udvikling. Jeg elsker, og finder det essentielt, at motivere og anerkende de gode og positive ting ved venner, familie og medarbejdere. Jeg har gennem mange år rejst i hele verden, og har derfor fået en stor indsigt i, hvordan man ved hjælp af den rigtige strategi og de rigtige “værktøjer” formår at kommunikere med mange slags mennesker på mange forskellige niveauer. I mit foredrag tager jeg udgangspunkt i 4 hovedemner: 1 “Rejsen” – Turde følge din drøm i privat og arbejdslivet. 2 “OL Oplevelsen” – At have evnerne forpligter. Fokus på individet i teamet. 3 “Hverdagen”- Fokus på nuet. Værktøjer til en hverdag med glæde og trivsel samt et motiverende arbejdsmiljø med fokus på proces og resultater. 4 “Landstræner rollen” – Lederen vs vejlederen.

Michael Plejdrup - Journalist & dokumentarist, Danmarks Radio Han har været bag tremmer i nogle af de mest berygtede fængsler i Østen og Sydamerika. Fundet og mødt en russisk elitesoldat, der er mistænkt for mytteri og drabet på fem sømænd i Nordsøen. Rejst rundt i Mellemøsten for at fortælle historier om de unge generationer, der her gør op med traditionerne og vil leve et mere moderne liv. Han var med filmmanden, Jørgen leth da han for første gang skulle rejse tilbage til sit jordskælvsramte hus og hjemby i Haiti. Det blev et rørende gensyn, men også en barsk rejse. Michael Plejdrup laver dokumentarprogrammer for DR1, og det har igennem 20 år bragt ham vidt omkring. De første år som vært på P3 & P4. Senere som reporter på Tv-avisen, Søndagsmagasinet, Nyhedsmagasinet, 19direkte og Tour de France-dækningen. Hans seneste dokumentarprogrammer er: “Mareridt bag tremmer” om to midaldrende danskere, der sidder bag tremmer i nogle af Østens berygtede fængsler. “I fremmed fængsel” - to programmer om danskere i Sydamerikanske fængsler. “Med slør og høje hæle” en reportageserie om unge i Mellemøsten. “Sager der nager” om et mytteri på skibet “MS Bärbel” i Nordsøen og “Tilbage til verdens ende” program om- og med Jørgen Leth, hvor han for første gang genser Haiti efter han blev evakueret fra landet under jordskælvet i januar 2010. “Ved verdens ende” om terrorangrebet på World Trade Center.

Norman Kristiansen - Sikkerhedsrådgiver Sikkerhed er andet end fem hjul på kontorstolen Verden forandrer sig dagligt. Danskere er kendt for at være det venlige folkefærd fra nord med Dannebrog i baglommen, men pludselig er vi blevet en brik i terroristernes spil med et potentielt mål. Både i virksomheden i Danmark, men i særdeleshed ved alle rejser uden for den danske grænse. Kun de færreste virksomheder accepterer dette nye verdensbillede og reagerer aktivt herpå. Den største udfordring - og fare, ligger hos de virksomheder, som ikke vil erkende fakta. Hør om processen i at rådgive Skandinaviske virksomheder på den globale arbejdsplads til trods for sikkerhedsmæssige udfordringer og et skiftende trusselsbillede kombineret med nordisk naivitet og egenrådighed. Norman Kristiansen er medejer og stifter af sikkerhedsrådgivningsfirmaet Guardian, hvor han med erfaring og en solid baggrund fra 17 år i den danske specialstyrke, Jægerkorpset, i dag rådgiver og uddanner fremsynede og handlekraftige danske og skandinaviske virksomheder.

Michael Larsen – Restaurant Svineriet Hvilke signaler sender menukortet Michael vil i på halvanden time vende op og ned på forståelsen af, at mad kun er noget en tjener serverer på en tallerken. I ord og fysisk smag vil Michael give et indblik i måder at bruge maden som kommunikationsform. Michael Larsen har gennem de sidst 14 år arbejdet med mad og kommunikation. Han har arbejdet på et af de førende madmagasiner i New York. Har de seneste 8 år drevet en af Østjyllands bedste restauranter “Svineriet” . Et navn der i begyndelsen ikke lige frem trak gæster til, men som i dag er et velrenommeret brand både i og uden for restaurationsbranchen. Skriver til landsdækkende dagblade, livsstilsmagasiner og blogger for Jyllandsposten på nettet. Michael har brugt maden og kommunikationens form og som talerør for at gøre opmærksom på “den gode smag”, formidle gastronomi ud til et bredere publikum.

TOPevent ApS . Øksnebjergvej 3 Vangen . 9900 Frederikshavn . Tlf: 4088 1305 www.topevent.dk . hrj@topevent.dk

Kick off fyraftensmøde