Page 1

2013


ProJob produserer funksjonelt, ergonomisk DUEHLGVWĂ’\LWRSSNYDOLWHW med brukeren i fokus


INDEX 4 HISTORIKK 5 ERGONOMI OG FUNKSJON 6 MATERIALE

10

34 0,/-²2*(7,.. 10 BYGG OG ANLEGG 34 TRANSPORT OG SERVICE

  6<1/,*$5%(-'67² <(1 72 FLAMMEHEMMENDE   .-²..(12*5(67$85$17   )81.6-21(/7$5%(-'67²< 108 PROFIL

52

72

118 SIKKERHETSSKO OG ARBEIDSHANDSKER 130 INBAGS OG ACCESSORIES 6<1/,*$5%(,'67²< ,1)250$6-21 67²55(/6(6*8,'( 145 VASKERÃ&#x2026;D 146 SORTIMENT GUIDE 154 INDEX

82

94

108

118

130


Historikk Johan Andersson het han, svensken som på tyvetallet gav seg av gårde til Amerika for å prøve lykken. Med seg hadde han sin kone Saga og parets nyfødte datter Astrid. Johan var sterk og uredd. Det varte ikke lenge før han ble snekkerlærling i Saint Paul, Minnesota.

Etter å ha gått som lærling i ett par år fikk Johan fast ansettelse på et av Saint Pauls største byggefirmaer. Jobbene var mange og spennende; Johan var blant annet med og byggde et nytt zoo og en stor stedspaviljong. Astrid vokste opp og flyttet for å studere ved universitetet og Saga var ofte alene både dager og kvelder. Etter nærmere tyve år som snekker sa Johans kropp i fra. Saga så hvor ondt han hadde når han kom hjem sent på kvelden, hvordan han gjorde grimaser når han tømte lommene og beltet for alle tunge verktøy. Hun hadde lengtet etter å bli sysselsatt og bestemte seg for å hjelpe han. De nærmeste dagene tilbragte Saga med å studere hvor og hvordan Johans kropp ble belastet av sakene han bar med seg. Hun undret også på hvor han oppbevarte ulike saker og hvor lommene og beltets plassering tvingte han å bøje seg på en unaturlig måte. Til slutt tok Saga skissene med seg til en venn som eide en symaskin. Hun begynnte med å sy om et par av Johans utslitte arbeidsbukser, ettersom de ikke hadde penger til å kjøpe nytt stoff. Først forsterkte hun de områdene på plagget som naturlig hadde blitt utsatt for ekstra slitasje. Siden flyttet hun lommer for at Johan skulle slippe å bøje seg unødvendig, forlenget fram- og bakstykkene for å for å øke bevegelsesfriheten samt vatterte knærne slik at Johan skulle kunne arbeide på de uten å få ondt. Da Johan kom hjem og så de ferdige buksene ville han først ikke høre snakk om han skulle ha andre klær på seg enn alle andre. Han vill ikke skille seg ut og om de andre klarte litt ondt i rygg og knær så kunne han også gjøre det, resonerte han. Saga ble sint og ville at han i det minste skulle prøve de nye buksene. Neste dag tok han de på seg og gikk til jobben. Allerede på kvelden begynnte ryggproblemene å forsvinne og et

4

par uker senere hadde Johan glemt at han noensinne hadde hatt ont. Johans arbeidskamerater ble nyskjerrige på de funksjonelle buksene og spurte om ikke Saga kunne sy flere par. Snart sydde Saga snekkerbukser fra morgen til kveld. Johan og Saga kom også på nye produkter å utvikle sammen. Blant annet fant de på løsninger ved hjelp av lommer og belte, løsninger som i dag har utviklet seg til et helt bæresystem. Etter mer enn tretti år i Amerika bestemte Johan og Saga seg for å vende tilbake til Sverige. De tok båten hjem, sammen med mønster, stoff og nye ideér. I femtitallets Sverige tok de nye arbeidsklærne imot med glede og lettelse. Både Johan og Saga kunne arbeide med å gjøre tegninger og sy på heltid. Det var på tide å komme på en navn på bedriften, et navn som sa hvem klærne var til og som bar spor av tiden i Amerika. ProJob var født. I dag er ProJob en del av den svenske konsernet New Wave Group AB, en bedrift som lenge har drevet med profil- og sportsklær. Takket være den kunnskapen om funksjonelle plagg som allerede finnes i konsernet, kan New Wave Group føre videre det som Johan og Saga en gang startet. Kvalitet, ergonomi og funksjon var nøkkelord for Saga når hun først satt seg ned for å tegne nye klær til Johan. Disse nøkkelord lever fortsatt i ProJob. Etikk og miljø har også de faktorer som påvirker alle produksjonsledd i New Wave Group. I dag har ProJob produktene videreutviklets takket være nye materialer og moderne teknikk. Vernesko og arbeidshansker har tilkommet kolleksjonen.


Ergonomi og funksjon Våre klær er nyskapende på flere måter. Vi tenker mye på funksjon og ergonomi. De to går hånd i hånd; klær som er ergonomisk riktige er også mer funksjonelle. Våre produkter både føles bra og ser bra ut.

Under mange år har arbeidsklær vært sammenlignet med verktøysvester og store lommebukser. Men å bære hele verktøyskassen i klærne gir fort slitasje i skuldre og hofter, med nummenhet i armer og ben som resultat. Vi vil forebygge belastningsskader igjennom å fordele tyngden av verktøy, måleinstrument, spiker og skruer etc. En smart og fleksibelt bæresystem gjør arbeidet sikrere, effektivere og morsommere. På sidene 124-129 kan du lese mer om Inbags, vårt unike bæresystem. Arbeidsklær skal stå imot mange fristelser. Vi bruker sterke, godt testede materialer i våre klær og følger de nøye i sømmene. Detaljene i våre plagg er pene, men de har alltid en funksjon. Til eksempel er de områder som blir slitt under arbeidets gang forsterket. Lengre fram i katalogen kan du lese mer om detaljene. Se de som en garanti for holdbarhet og den beste følelsen i arbeidet.

Livet er også mye mer enn jobb, og grensene mellom arbeid og fritid blir mindre delete ulåst. Mange av ytterplaggene egner seg også godt til bruk etter endt arbeidsdag. LYST Har man det gøy blir man bedre. De klær vi arbeider i betyr mye for vår arbeidsglede og effektivitet. Å skape arbeidsglede er nok den beste innvesteringen en arbeidsgiver kan gjøre. Mennesker som syns at det er gøy å jobbe utvikler både seg selv og den bedriften de jobber i. Å kjenne seg velkledd, og ikke minst, rett kledd gjør arbeidet enklere og mer lystbetont.

Nye tider stiller nye krav. Grensen mellom ulike arbeidsoppgaver og yrkeskategorier holder på å viskes ut. Fleksibilitet, personlighet og proffesjonalitet er nye krav. En grunntanke med vårt design er at klær som man jobber i skal se representative ut. Alle medarbeidere er bedriftens ansikt utad.

5


Materiale BOMULL Bomull er et mykt og behagelig naturmateriale. Det er isolerende og ventilerende. Fordele med bomull er at den ikke smelter nĂĽr den utsettes for ďŹ&#x201A;ammer og gnister og at den er ďŹ&#x201A;ammehemmende. VĂĽr tunge bomullstwill er ekstra kraftig og slitesterk. Dette er muligda vi selv er med og styrer utviklingen fra ďŹ ber til siste forberedelser. POLYESTER/BOMULL Kombinasjonen av bomull og polyester har vist seg ĂĽ vĂŚre perfekt da det gjelder ĂĽ fĂĽ plagg med lang levetid. Bomullens pusteegenskaper kombineres med polyesterens slitesterke og farger gjør at plagg polyester/bomull holder formen og fargen lengre. KlĂŚr i polyester/bomull er derfor et utmerket valg for hardt arbeid som krever mye av bĂĽde bĂŚreren og plagget.

CorduraÂŽ er DuPonts varemerke for et ekstremt slitesterkt polyamidmateriale. Det er tre ganger sterkere som vanlig polyamid, opp til syv ganger sterkere enn bomull og enda tynt og smidig. Vi bruker det framforalt som forsterkning pĂĽ steder som utsettes for hard slitasje.

Pro Dry TM er materialet som man bÌrer nÌrmest huden. De transporterer fukt og slipper igjennom den til det yttre laget. Med Pro Dry TM slipper man ha fuktige og kjølige plagg mot kroppen.

Pro Vent TM er materialet som slipper ut fukt og overďŹ&#x201A;øding varme. Det stĂĽr imot regn, snĂŚ og vind. Pro Vent TM er motstandsdyktig, beskyttende materiale som bĂŚres ytterst.

Pro Tec TM er materialet som gir effektiv beskyttelse mot yttre innvirkninger. De er meget holdbar, rive- og slitesterke. Pro Tec TM passer for ekstremt stressende arbeid i røffe miljøer.

Vent AirŽ er vind- og vanntett med pustefunksjon. Vent Air R holder kroppen tørr og sval, samtidig som det beskytter mot vÌrets makter. Materialet bestür av trekomponents higtec-vev, et funksjonelt materiale som pü baksiden er belagt med en belegging, samt en vannavstøtende behandling pü yttersiden.

ThinsulatefĂľr stenger inne luftmolekyler mellom deg og utsiden. Jo mer luft et materiale stenger inne i et gitt rom, desto bedre er isoleringsegenskapene. Ettersom mikroďŹ brene i ThinsulatefĂľr er mye ďŹ nere enn andre ďŹ brer, stenger de inne mer luft pĂĽ mindre overďŹ&#x201A;ate, hvilket helt naturlig gjør det til et bedre fĂľr; vi har bare rettet oss etter de litt bedre til din fordel. Egenskaper: tQVTUFOEFNBUFSJBMF tGVLUBWWJTFOEF tLBOCĂ&#x152;EFNBTLJOPHUÂ&#x201C;SLFUSVNMFT

Pro Thermal TM er materialet som gir effektiv isolering mot bĂĽde varme og kulde. Materialet kjenner av og kvitter seg med overďŹ&#x201A;øding varme samtidig som de holder unødig kulde ute. Pro Therlmal TM holder kroppstemperaturen pĂĽ en jevn og behagelig nivĂĽ hele dagen.

6


NANO-TEXTM er et materiale som stĂĽr imot og fjerner smuss og ďŹ&#x201A;ekker. Gjennom den smussavstøtende funksjonen sĂĽ fĂĽr du et plagg som holder seg freschere og skulle det vĂŚre at du fĂĽr ďŹ&#x201A;ekker, sĂĽ ser nanoteknikken til at plagget enkelt blir rent. Det beste med NANO-TEXTM er at man ikke behøver bomullens komfort og samtidig ha et plagg som holder seg rent og frescht lenge. HVORDAN FUNGERER DET? En nanometer er en milliarddel av en meter, som omtrent tilsvarer størrelsen av tre til fem atomer. Nanoteknologien forandrer de molekylĂŚre strukturene i ďŹ brene og skaper et materiale som har fantastiske egenskaper og komfort. ProJob er en av de absolutte første som appliserer nanoteknologi pĂĽ materialet i arbeidstøyet. Troligvis sĂĽ kommer denne teknologien ĂĽ sette standarden for mange framtidige produkter.

FORDELER MED NANO-TEXâ&#x201E;˘ Fordeler med NANO-TEXTM vev motvirker smuss og ďŹ&#x201A;ekker pĂĽ to sett samtidig. Hver ďŹ ber har endrets ved hjelp av nanoteknologien og dette resulterer i et materiale som: t"WWJTFSTNVTTPHnFLLFS t&SMFUUĂ&#x152;WBTLFSFOUPNNBOGĂ&#x152;SnFLLFS t)BSMBOHWBSJHCFTLZUUFMTF t)PMEFSTFHGSFTDIUMFOHF t#FIPMEFSTJOOBUVSMJHFNZLIFUPHLPNGPSU t1VTUFSOBUVSMJH Ved hjelp av nanoteknikken sĂĽ tar ProJob steget ĂĽ vĂŚre med ĂĽ utvikle morgendagens arbeidsklĂŚr, alt i linje med ĂĽ tilgodese brukernes behov.

Materialdetaljer YKK er et markedsledende varemerke pü glidelüser. Produktene holder høy kvalitet og setter standarden for andre aktører pü markedet.

3M Scotchlite TM personlig reďŹ&#x201A;ekterende, materiale gir økt synbarhet i mørket og ved dĂĽrlig sikt. Materialet reďŹ&#x201A;ekterer lysende hvitt nĂĽr det belyses av lyskasterne til en bil, ogsĂĽ nĂĽr brukeren beginner seg ved siden av veien. 3M Scotchlite TM reďŹ&#x201A;ekterende materiale for beskyttelsesklĂŚ overskrider den høyeste reďŹ&#x201A;ekskategorien i den europeiske standarden for reďŹ&#x201A;ekterende beskyttelsesklĂŚr, EN471, samt alle strenge brukertester som inngĂĽr i standarden.

Coats epic har satt en ny standard pĂĽ trĂĽdmarkedet. Det bestĂĽr av en kjerne av polyesterďŹ ber som har blitt spunnet opp med enda en polyesterďŹ ber. Kombinasjonen gir en trĂĽd med maksimal strekk fasthet, som gir strømmer med ekstremt høy slitestyrke.

DuraďŹ&#x201A;ex er vannmerket pĂĽ de høykvalitets plastdetaljene som brukes i ProJobs klĂŚr, belter og bĂŚresystemer.

7


Vi arbeider for de som arbeider for oss! På Projob, er vi en del av New Wave-gruppens selskaper og vi er mer enn villige til å følge gjeldende retningslinjer for etikk og miljø. Konsernet overvåker veldig nøye hvordan leverandører behandler sine ansatte og håndterer miljøspørsmål. KRAV TIL LEVERANDØRER – CODE OF CONDUCT New Wave anser å viser respekt for ulike lands juridiske standarder så vel som internasjonale organisasjoners syn på grunnleggende rettigheter som er viktig for kunder og leverandører. New Wave skal være ansvarlig for sin virksomhet i Europa så vel som i resten av verden. Vi gjør våre etiske og moralske synspunkter klar til enhver tid, så vi vet at det gir effekt i vår langsiktige utvikling og virksomhet. Code of Conduct er i bruk på alle fabrikkene som er involvert i produksjonen av New Wave's produkter. Samtidig som vi er klar over de ulike juridiske og kulturelle betingelser for fabrikkene på ulike steder, sier den Code of Conduct grunnleggende standarden som alle fabrikker må leve opp til om de ønsker å gjøre forretninger med New Wave. Code of Conduct er en avtale som New Waves leverandører må inngå og følge. Den sier at leverandører må jobbe i henhold til loven og la New Wave besøke i sine fabrikker og gi i fra seg data ved regelmessige kontroller. De etiske retningslinjene inneholder elementer som ingen diskriminering, ikke barnearbeid, lønn og arbeidstid, arbeidsforhold og frihet til å bli med fagforeninger.

8

MILJØ Produksjon og frakt har stor innvirkning på miljøet. Bortsett fra Seger's fabrikk i Sverige og Toppoint fabrikk i Holland, eier New Wave ingen produksjon. New Wave samarbeider tett med sine leverandører når det gjelder miljøspørsmål og Code of Conduct er nevnt ovenfor inneholder krav om kjemiske restriksjoner laget av av Sveriges tekstil importører kjemisk guide som at leverandørene må følges. Våre leverandører må sørge for at deres leverandører streber etter å redusere bruken av jomfruelig råmateriale, utslipp av "unaturlig" materiale, avfall, luftforurensning samt forbruk av energi og friskt vann. Bortsett fra Sverige, har New Wave etablert kjøpskontorer i Kina, Bangladesh og Vietnam. På disse kjøpskontorene, skal våre ansatte sørge for at leverandørene lever opp til New Wave's krav når det gjelder kvalitet, miljø og arbeidsforhold. New Wave sender prøver fra produksjonen til uavhengige institusjoner, som IFP Research og SGS, for å sikre at produktene ikke inneholder noen forbudte materiale. New Wave gjør kontinuerlig innsats for miljøforbedringer i den ordinære produksjonen. Konsernet har tidligere avviklet mesteparten av bruken av klor bleking til fordel


for bleking med hydrogenperoksid. New Wave invisterer betydelige ressurser i å sikre at visse kreftfremkallende AZO fargestoffer ikke brukes. Leverandører har også blitt oppfordret til å bruke mekaniske krymper i stedet for kjemisk form stabilisering, for å unngå formaldehyd rester som kan forårsake allergi. New Wave organiserer transport fra det fjerne Østen mellom ulike selskaper så mye som mulig. New Wave undersøker for tiden muligheten for transport med tog i stedet for lastebiler i Bangladesh. New Wave bruker knapt flyleveranser i det hele tatt, med mindre leveransen er svært viktige. ARBEIDSFORHOLD For New Wave er arbeidsmiljøet og hvordan de ansatte behandles hos leverandørene kan mest definitivt inkluderes i begrepet miljø. New Wave's ansatte utfører kontinuerlige kontroller for å sikre, for eksempel, at ingen produkter er laget av barnearbeidere. New Wave's leverandører har undertegnet en avtale som gir en garanti for at ingen barn er ansatt i produksjonsprosessen, i samsvar med FNs konvensjon om rettigheter Child1. Innkjøperene og våre kjøpsavdelinger arbeider aktivt for å sikre tilfredsstillende arbeidsforhold i fabrikkene som New Wave driver business. I flere tilfeller har konsernet donert ulike typer verneutstyr til fabrikker i utviklingsland. Selv om New Wave gjør omfattende kontroller, er det vanskelig å garantere at ingen barnearbeid og at arbeidsforholdene er alltid tilfredsstillende. På uanmeldte besøk, bruker New Wave noen ganger leger for å sikre at ingen barn arbeider i produksjonen.

bedre samfunn for de som arbeider i produksjonsanlegg hvor konsernets kolleksjoner blir produsert. Et eksempel på dette er New Wave School, et utdanningsprogram for mer enn 250 barn i Jue Xi i sørlige Kina. I Finland, samarbeider New Wave med Unicef, ved å donere noen av sine salgsinntekter av visse produkter til organisasjonen. ØKO-TEX STANDARDEN 100 De fleste av ProJob produkter er også sertifisert i henhold til Øko-Tex standard. Dette betyr at miljøhensyn er tatt under produksjonen og at klærne ikke inneholder skadelige stoffer. Mer om Øko-Tex kan bli funnet på www. oeko-tex.com 1 FNs konvensjon om barnets rettigheter, artikkel 32:1: «Partene anerkjenner barnets rett til vern mot økonomisk utbytting og mot å utføre ethvert arbeid som kan være farlig eller til hinder for barnets utdanning, eller skadelig for barnets helse eller psykiske, mentale, åndelige, moralske eller sosiale utvikling. "

ETIKK New Wave ønsker også å spille en aktiv rolle i å bygge et

1HZ:DYH*URXSHUPHGOHPDYpFOHDQVKLSSLQJSURMHFWp Siden oktober 2008, er New Wave Group medlem av Clean Shipping Project, et svensk prosjekt for å kjempe for en helse-og miljøvennlig utvikling av skipsfarten. Måten prosjektet fungerer på er at medlemmene i prosjektet forespør miljøopplysninger fra rederiene om deres skip basert på 20 ulike faktorer som har en miljøeffekt. Informasjonen samles i en miljøindeks, Clean Shipping Index, der hele rederier kan vurderes etter miljøkvaliteter. Informasjonen kan deretter brukes ved anskaffelse av transport for å legge press på rederiene til å gjøre sine skip mer miljøvennlige. Også ikke-medlemmer og privet utenfor Sverige kan bruke indeksen. Et fremtidig mål er å ha internasjonal transport kjøpere går sammen og legge press på shipping industrien også. Som det er, utfører New Wave Group allerede regelmessige

helseundersøkelser av fabrikker og produkter for å sikre at de er alle i tråd med miljø-og helsekrav. Vi bruker et minimum av flytransport og konsolidere vår skipsfart i stor grad ved å minimere utslipp i våre containere. Å være medlemmer av Clean Shipping Project er et naturlig skritt videre, nå kan vi spille en aktiv rolle i å påvirke kampen for en renere skipsfart. The Clean Shipping Project er utformet på en måte som er i tråd med New Wave konsernets måte å tenke og gjøre business. Prosjektet er veldig hands on og mer vekt er lagt på action enn byråkrati.

9


• BYGG OG ANLEGG ProJobs klær for bygg og anlegg er utviklede for å stå imot de tøffeste belastningene, for å tilfredsstille det kritiske øyet. De er tøffe, både da det gjelder utseendet og funksjon. I ProJobs klær skal du alltid kjenne deg sikker. Ditt arbeid skal uhindret flyte. ProJobs bygg- og anleggsklær er tilpasset for Inbags. Kombiner fram din egen oppsettning av arbeidsklær, belter og bags for tryggere, mer effektivt og smidigere arbeidsdager. I denne kategorien finnes til og med klær for tyngre industri.


BYGG OG ANLEGG

Snøring i midje, gir en god komfort.

Multi funksjonslomme til bl.a. mobiltelefon mm.

99

5411 FORET JAKKE Fôret jakke med fleece krage. Pre-bøyde armer med justerbare mansjetter. To sidelommer med glidelås og snøring i midjen. Festet med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås, lomme på høyre bryst med plass til nøkler og mobiltelefon osv. Hempe for ID-kortholderen. Fluoriserende overflate på hver skulder med refleks. Fôret kan åpnes for å lette trykk og broderi. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2

Farge: sort 99 størrelse: XS-XXXL

12


W

W

No12

TH

3 CORD READ

3

READ

RKWEA O

No12

R

W

TH

2

3 CORD

R

No12

RKWEA O

R

1

RKWEA O

3 CORD TH

READ

1. Foret krage 2. Fluoriserende stoff på skuldre og reflekser 3. Justérbare mansjetter


BYGG OG ANLEGG 5413 JAKKE Jakke med forbøyde armer med justerbare mansjetter. To sidelommer med glidelĂĽs og snor i midje. Stolpe med trykknapper. Lomme med glidelĂĽs pĂĽ venstre bryst og lomme med pads til nøkler, mobiltelefon, m.m. pĂĽ høyre bryst. Klips til ID-kortholder. Fluoriserende overďŹ&#x201A;ate med reďŹ&#x201A;eks pĂĽ skulderpartiet. FĂľret kan ĂĽpnes som gjør det enklere med trykk og brodering. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2  Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

)ÂŻ5(7-$..( Vanntett jakke med quiltet fĂľr. Vanntett glidelĂĽs opp i kragen. To brystlommer; en horisontalt med glidelĂĽs og en skjult D-ring for ID kort, samt en buet med vanntett glidelĂĽs og en skjult telefonlomme. Dype sidelommer fĂľret med ďŹ&#x201A;eece. En stor innerlomme med glidelĂĽs og plass for tegninger, samt en mindre. Mansjett med tommelgrep. CorduraÂŽ forsterkninger pĂĽ skuldre, bryst, rygg og hofter. Regulerbar krage og midje. ReďŹ&#x201A;ekspasspoal foran og bak.

Materiale: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2. Forsterkning: 100% polyamid, CorduraŽ  Farge: grü-98, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

98 Elastiske mansjetter med hull til tommelďŹ ngeren

14

77


BYGG OG ANLEGG )¯5(7-$..( Fleecefõret jakke med avtagbare armer. Store utenpåliggende brystlommer, hvorav en med skrå glidelås og mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penner. To dype sidelommer. Innerlommer med plass for lommebok og blokk. Fleece på innsiden av kragen. Skjult mansett i armavsluttning. Mørke reflekspasspoaler i ok. Fõret kan åpnes for å lette for trykk og brodering.

Materiale: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

98

77

5409 JAKKE Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med skjulte trykknapper. To brystlommer, en vertikal og en horisontal med glidelås. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbare armavsluttninger. Cordura® forsterkninger på albuer og hofter. Materiale: 70% polyamid, 30% bomull, 260 m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

98

77

9010 LUE PRO GENERATION Grovstrikket ull lue med uttrekkbare ørevarmere. Materiale: 750% Lammull, 47% akryl, 3% spandex Farge: brun-78 Størrelse: ONE SIZE

78

15


BYGG OG ANLEGG 5513 BUKSER To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en ekstra lomme og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags.

Materiale: 70% polyamid, 30% bomull, 260 m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77, black-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

77

98

99

5514 PIRATBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes vekk; en ekstra lomme og en med verktøyshemper. Spikerlommer er forsterkede med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura® som åpnes inne i fra og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Materiale: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: C44–C62

77 98

5518 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Lårlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Lommer på lårene i Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags.

Materiale: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Forstærkning: 100% polyamide, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: C44-C62

98

16

77


BYGG OG ANLEGG 6522 BUKSER To hengende lommer, en ekstra lomme og en med verktøystropper. Sømlommene er forsterket med 100% Cordura®. Lårlommer med telefonlomme, kulepenlomme og verktøyslomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med værktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, som åpnes innenfra. Justerbare knelommer. Forbøyde knær. Cordura® forsterket i enden av buksebeinene. Baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Bag-og lårlommer tilpasset til inbags. Klips til ID-kort holder. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Klasse: EN471-CLASS 1   Farge: gul-11 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

99

5521 BUKSER To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket neders på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID-kortsholder. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

98

99

5519 BUKSER Midjebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. Benlommer med telefonlomme, pennog verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Materiale: 70% polyamid, 30% bomull 260 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamide, Cordura® Farge: grå-98, brun-77 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

98

77

17


BYGG OG ANLEGG 2121 SWEATSHIRT MED GLIDELÅS Sweatshirt med glidelås. Glidelås på sidelommer med softshell forsterkning. Ribbekant i mansjetter og i midje. Materiale: 55% polyester, 45% bomull, 260 g/m2. Forsterkninger 100% polyester. Farge: sort 99, brun 77 Størrelse: XS-XXXL

77 99

2122 SWEATSHIRT Sweatshirt med softshell forsterkninger på sidene. Ribbekant i mansjetter og i midje. Materiale: 55% polyester, 45% bomull, 260 g/m2 Farge: sort 99, brun 77 Størrelse: XS-XXXL

99

18

77


BYGG OG ANLEGG 2116 HETTEJAKKE Hettejakke med glidelås. Softshell-forsterkninger i siden. Sidelommer med glidelås. Materiale: 55% polyester, 45% bomull 260 g/m2. Forsterkninger: 100% polyester Farge: sort-99, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

77

99

3,/¢+(77(-$..( Pelsfõret hettejakke. Hel YKK glidelås i front for økt komfort. Store framlommer, samt Pro Generation-trykk bak og på venstre arm. Materiale: 85% polyester, 15% bomull 620 g/m2. Forsterkninger: 100% polyamid Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

)81.6-2163,.¢ Funksjonspiké med glidelås. Lettvekts konstruksjon i materiale som transporterer bort fukt fra huden, som gjør at du holder deg tørr og komfortabel ved hardt arbeid. Løs passform. Stryke- og krympefri.

Materiale: 100 % polyester Farge: grå-98, brun-77, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

83

77

19


BYGG OG ANLEGG 5501 BUKSER To hengende baklommer, som kan puttes ned i sidelommene, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100 % Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av benet med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2 Fosterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, stone-83, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

56

83

99

5515 VANNTETT, VENTILERENDE BUKSER Vind- og vanntett bukse som puster. Teipede sømmer. To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100% Cordura®. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i 100% Cordura®. Åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterkere nederst på buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Materiale: 100% bomull, 420 g/m2 med membran og børstet polyester på innsiden. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156 100% bomull

Børstet polyester for god komfort

56

20

99


%<**(2*$1/ * )¯5(7-$..( Jakke med piléfõr og glidelås som går helt opp i kragen. Stolpe i front, med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura®-forsterkede lommeklaffer. Hemper under brystlommene for Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Armlomme med plass til mobiltelefon. Regulerbar linning og mansjett med Cordura® forsterkninger. Fõret kan åpnes for å lette tykk og brodering. Innvendig glidelås. Materiale: 100% bomull 375m2 Forsterkninger: 100% polyamide, Cordura® 100% polyester foer   Farge: ProJob blå-56, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

56

99

5407 JAKKE Glidelås helt opp i kragen. Stolpe med trykknapper i front. To brystlommer med belg og Cordura® forsterkede lommeklaffer. Hemper under brystlommene for Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett med Cordura® forsterkninger. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

56 99

21


BYGG OG ANLEGG 5701 VEST Belte med regulerbar spenne som gjør at vesten sitter på plass som gir mindre belastning. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderstropper som reguleres variabelt med borrelås. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100 % Cordura®. To regulerbare hammerhanker.

Materiale: 100% bomull, 375 g/m2 Rygg: 100% polyesterstretch Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

56

99

56

99

5517 PIRATBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100 %Cordura®. Knebeskyttelseslommer, benlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer og baklommer har hemper for Inbags. Materiale: 100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: C44-C62

5502 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100% Cordura®. Benlomme med penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer bak har hemper for Inbags. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: C44–C62

56

22

99


BYGG OG ANLEGG 5601 SELEBUKSE Regulerbare bukseseler. Komfortabelt stretchmateriale i ryggen. To løst hengede brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte brystlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver siden. To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lomme og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100 % Cordura®. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Benlommermed telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Romslige baklommer med forsterkninger. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning på innsiden og regulerbar i høyden av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på baksiden av benet med Cordura®. Forbøyde knær. Baklommer og benlommer tilpasset for Inbags. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2. Rygg: 100% polyesterstretchForsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

56

5604 VESTBUKSE Brede skulderstropper som reguleres variabelt med borrelås. Ealstisk materiale i ryggen. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøysrom, som kneppes fast. Skjulte brystlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire hengende spikerlommer, hvorav to kan puttes bort. Spikerlommer i front har ekstra lommer hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med med 100 % Cordura®. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokkslomme med verktøyslomme, knivknapp og forsterkninger. Romslige baklommer. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, Åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelse. Forbøyde knær. Forsterket i nederkant på baksiden av benet med Cordura®. Benlomme tilpasset for Inbags. Materiale: 100% bomull, 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56 Størrelse: C44–C62, D96–D120, C146–C156

56

23


BYGG OG ANLEGG 5607 KJELEDRESS Skjult glidelås opp i kragen. Regulerbare armavsluttninger. Sikkerhetslomme på høyre side. Bein med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To D-ringer. Cordura®-forsterket tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapper. Knelommer i Cordura®, åpning på innersiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket neders på baksiden av bena med Cordura®. Forsterkede romslige baklommer. Bak, bryst og benlommer har hemper for Inbags. Halsåpning er regulerbar. Både glidelås og skjulte trykknapper for alternativ kneåpning. Materiale: 100 % bomull 375 m2 Forsterkninger: 100 % polyamid Cordura® Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: C44-C62

99

56

5503 BUKSER To dype sidelommer med Cordura®-forsterkninger i sidene. Cordura®forsterkninger i front og bak som beskytter mot slitasje av lår og bak. Selges med to løse hengelommer. Forhøyet rygg for bedre komfort. Utenpåleggende baklommer. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. En D-ring. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

24


BYGG OG ANLEGG 5516 BUKSER Bukser i kraftig bomullstwill. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. D-ring for nøkkler, ID-kort etc. innvendige benlommer for å feste Inbags i. Materiale: 100% bomull 375 g/m2 Farge: ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

56

5512 BUKSER To hengende, spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterkede på lår med dobbelt stoff. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøysdlomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura® med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forstekede nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamide, Cordura® Farge: kongeblå 55, marine 58, sort 99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

55

99

25


5506 BUKSER To hengende spikerlommer som kan puttes bort, med ekstra lomme, hvorav en med verktøyslommer. Spikerlommer er forsterkede med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterket med dobbelt stoff på lårene. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Knivlomme med plass til knivholder. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde klær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer og forsterkninger. Baklommer er tilpasset for Inbags.

Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

83

26


BYGG OG ANLEGG 5403 JAKKE Glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura®-forsterkninger med lommeklaff. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett med Cordura®- forsterkninger. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: XS-XXXL

83

5703 VEST Belte med regulerbar spenne som gjør at vesten sitter på plass som gir mindre belastning på skuldrene. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. To løst hengende brystlomme med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterket med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Rygg: 100% polyesterstretch Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: XS-XXXL

83

27


BYGG OG ANLEGG 5603 SELEBUKSE Regulerbare seler. Komfortabelt materiale i ryggen. Ekstra forsterkninger med dobbelt stoff på lårene. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. To hengende spikerlommer som kan puttes bort, med ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100 % Cordura®. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Knivlomme med plass til knivholder. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Romslige baklommer med forsterkninger. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket i nederkant på baksiden av buksen med Cordura®. Baklommer og benlommer tilbasset for Inbags. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Rygg: 100% polyesterstretch Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: C44–C62, D96–D120, C146–C156

83

5606 VESTBUKSE Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. Elastisk materiale i ryggen. Ekstra forsterkninge med dobbel stoff på lårene. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire Cordura®-forsterkede spikerlommer hvorav to kan puttes bort. Spikerlommen i front har ekstra lommer hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer er forsterkede med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Knivlomme med plass til knivholder. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommstokklomme med knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen og to verktøyslommer med Cordura®. Benlommer tilpasset for Inbags.

Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Rygg: 100% polyesterstretch Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: C44–C62, D96–D120, C146–C156

83

28


BYGG OG ANLEGG 5406 JAKKE Glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. Forsterkninger på nedre del av framstykket og armer i polyester som beskytter brukeren mot gjennomfarging. To brystlommer med belg og Cordura®- forsterkede lommeklaffer. Brystlommene tilpasset for Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass til dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linnig og mansjett med Cordura®-forsterkninger. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyester/ polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

5509 BUKSER To dype sidelommer med Cordura®-forsterkninger i sidene. Forsterkning i polyester i front på lår og bak, som beskytter brukeren mot gjennomfarging. Selges med to løse hengelommer. En D-ring i front. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Utenpåliggende baklommer. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyester/ polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

29


BYGG OG ANLEGG 5702 VEST Belte med regulerbart spenne som gjør at vesten sitter på plass som gir mindre belastning på skuldrene. Toveis glidelås i front. Hemper rundt. To D-ringer. Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller tegninger. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene er forsterket med 100 % Cordura®. To regulerbare hammerhanker. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyester/ polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

5504 BUKSER To hengende spikerlommer som kan puttes bort, med ekstra lommer hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura®. Dype sidelommer med plass for hengelommene. To D-ringer. To regulerbare hammerhanker. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Romslige baklommer. Baklommer med benlommer har hemper for Inbags. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

30


BYGG OG ANLEGG 5505 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort med ekstra lommer hvorav en med verktøyshemper, penn- og verktøyslomme. Tommestokkslomme med verktøylomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer og baklommer tilpasset for Inbags. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62

00

5605 VESTBUKS Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. Elastisk materiale i ryggen. To løst hengende brystlommer med penn- og verktøyslomme, som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire hengende spikerlommer hvorav to kan puttes bort. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Benlomme med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Romslige baklommer. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura®. Benlommer tilpasset for Inbags. Materiale: 100% bomull, 330 g/m2 Rygg: 100% polyesterstretch Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D96–D120, C146–C156

00

31


BYGG OG ANLEGG 4401 PILOTJAKKE Store utenpåliggende brystlommer hvorav en med skråstillt glidelås, med mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penn. To dype sidelommer. Innerlommer med plass for lommebok og notatblokk. Piléfõret, quiltet fõr i armene. Pilé på innsiden av kragen. Mansjett i armene og midjen. Mørke reflekspasspoaler i ok. Fõret kan åpnes for å lette trykk og brodering. Materiale: 55% polyester, 45% bomull Fõr: 100% polyester Farge: hvit-00, marine-58, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83

99

00

5402 JAKKE Jakke med piléfõr og glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura®-forsterkede lommeklaffer. Hemper under brystlommene for Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Armlomme med plass for mobiltelefon. Regulerbar linning om mansjett med Cordura®-forsterkninger. Innvendig mansjett i armavsluttning. Fõret kan åpnes for å lete trykk og brodering. Innvendig glidelås. Materiale: 82 % polyester, 18 % bomull Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® 100% polyester fõr Farge: marine-58, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

58

32

99

58


BYGG OG ANLEGG 5205 SKJORTE Kortarmet funksjonell skjorte uten sidesømmer, hvilket forhindrer sår og irritasjon. Skjorten er spesialkonstruert for best mulig bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff som har plass for Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås, som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i rygg for bevegelsesfrihet. Materiale: 100 % bomull, 290 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grafitti-94, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

94

35

58

99

5210 SKJORTE Funksjonell skjorte uten sidesømmer som forhindrer sår og irritasjon. Skjortene er spesialkonstruerte for beste mulige bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff som har plass for Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås, som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i ryggen for bevegelsesfrihet. Materiale: 100% bomull, 210 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grafitti-94, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

58

35

83

99

33


• TRANSPORT OG SERVICE ProJob satser store resurser på transport og service. Det er viktig å kle seg rett til hver anledning. Mange kjører laste- eller budbil i vanlige bukser. Mangel på fleksibilitet i disse kan både irritere og slite. ProJob har utviklet samme type bukser med slitebeskyttelse, stretchmateriale og et representativt utseende. Disse buksene passer både for lasting, kjøring og møtet med mottakeren. ProJobs verkstedsklær er også tilpasset for virkeligheten. De står i mot smuss, vask og slitasje i mengder. Fargeskalaen er valgt for at flekker skal synes så lite som mulig. Bruk ProJobs Inbags for smidigere arbeid. Veskene og beltene festes enkelt på transportog serviceklærne.


TRANSPORT OG SERVICE

Sikkerhetslomme til viktige eiendeler.

Innvendige knelommer.

over 700 0 00 solgt

2501 BUKSER Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer å feste Inbags i. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, khaki-82, stone-83, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

36

82

83

55

99


No12

R

W

1

RKWEA O

3 CORD READ

2

RKWEA O

No12

R

W

TH

3 CORD TH

READ

1. Innvendig mobiltelefon-lomme i venstre lårlomme 2. Høyre lårlomme til eks. kulepenn, papir og lignende.


TRANSPORT OG SERVICE 4504 BUKSER Midjebukse flat i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, på høyre side med plass for mobiltelefon, dokumenter og penner, og på venstre side en stor lomme med klaff og mobillomme på innsiden. Cordura®-forsterkninger i framkant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av bak- og benlommer, samt benavsluttning. Innvendige knebeskyttelseslommer. Bakog benlommer tilpasset for Inbags. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: mørkegrå-96 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

96

4505 BUKSER Midjebukse med to folder i front. Elastisk i siden for beste komfort. Sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. Forhøyet i ryggen. To utenpåliggende baklommer. Benlomme med belg og klaff, med mobillomme på innsiden. Tommestokklomme. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer for å feste Inbags i. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: mørkegrå--96 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

96

38


TRANSPORT OG SERVICE 4506 BUKSER Midjebukse med slett front med jeansfølelse. Forsterket med dobbelt stoff over lårene. To dype frontlommer. D-ring i front. Jeanskryss bak, to utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner og tommestokk. Cordura®-forsterkninger i framkant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av bak og benlommer, samt benavsluttning. Bak- og benlommer tilpasset for Inbags. Materiale: 100% canvasvevet bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: stone-83, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

83

2506 BUKSER Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer for å feste Inbags i. Materiale: 100% bomull, 200 g/m2 Farge: marine-58, khaki-82, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

82

99

39


TRANSPORT OG SERVICE 2500 DAMEBUKSER Midjebukse i stretchstoff uten fold i front. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer og to benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommene og benlommer for feste av Inbags. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: stone-83, sort-99, marine-58 Størrelse: C34-C50

83

99

58

2502 BUKSER MED ZIP OFF Midjebukse uten fold i front og med avtagbare bein. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelåspå høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i fornt. Hemper under baklommene og benlommer å feste Inbags i.

Materiale: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2 Farge: khaki-82, stone-83, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

82

40

58

83

99


TRANSPORT OG SERVICE 2508 KNICKERS Knickers bukse uten fold i front. Sidelommer foran, sikkerhets lomme med glidelås på høyre side. To utvendige baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har en klaff og innvendig mobillomme. Høyre ben lomme har plass til en mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knepute lommer. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags. Justerbare ankel mansjett.

Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine 58, grå 83, sort 99 Størrelse: C44-C62

99

83

58

2505 SHORTS Shorts uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre Benlomme har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags i.

Materiale: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2 Farge: khaki-82, sort-99, marine-58, stone-83 Størrelse: C44–C62

83

82

58

99

41


TRANSPORT OG SERVICE 4501 BUKSER Bukse med stretch bak for beste komfort, ingen baklommer og brede beltehemper for å unnvike trykkpunkt ved korsryggen. En bukse som er tilpasset for lange arbeidsdager i sittende arbeidsstilling. Materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura®-forsterket over lår, på benlommene, i framkant av lommen og benavslutning. Dype sidelommer og elastisk i midjen. To benlommer hvorav venstre lomme er med klaff og mobillomme på innsiden. I høyre lomme finnes plass for penner, mobiltelefon og dokumenter. Hemper under lommene for å feste Inbags i.

Materiale: 60% bomull, 40% polyester, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: marine-58, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

4502 SHORTS Shorts med stretch bak for beste komfort, ingen baklommer og brede hemper for å unnvike trykkpunkt ved korsryggen. Et par shorts som er tilpasset for lange arbeidsdager, i sittende arbeidsstilling. Materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura®- forsterket over lår, på benlommene, i framkant av lomme og nederkant bak på buksen. Dype sidelommer, elastisk og hemper i midjen. To sidelommer hvorav en med klaff og mobillomme på innsiden, pennelomme og plass for verktøy i høyre sidelomme. Hemper under lommene for å feste Inbags i.

Materiale: 60% bomull, 40% polyester, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: marine-58, sort-99 Størrelse: C44–C62

99

42

58


TRANSPORT OG SERVICE )¯5(7%8.6( Vattert bukse i Polyamid. Innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar og elastisk i midjen, reflexpiping på beina. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer hvorav en med klaff. To benlommer, venstre Benlomme med klaff og innvnedig mobillomme. Høyre benlommer har plass for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk.

Materiale: Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

4512 BUKSE Bukse uten fold foran. Føles som jeans. Forsterket med dobbelt stoff på lårene. To dype sidelommer. D-ring foran. Jeans beskjæring bak og to udvendige baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig telefonlomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, kulepenn og tommestokk. Cordura® forsterkninger i den forreste kant av sidelommene, tommestokklomme, nedre del av klaff bak- og benlommer, ankel og over knærne. Bak-og lårlommer tilpasset til inbags. Innvendige kneputelommer. Materiale: 60% bomull 40% polyester, 360 g/m2. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura®. Farge: marine-58 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

43


TRANSPORT OG SERVICE 4402 SERVICEJAKKE Hel glidelås helt opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg, lommeklaff og hempe tilpasset for Inbags. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer med glidelås. Arm som har oppbrettbar kant med refleks på baksiden, en fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Store innerlommer på høyre side, hvorav en med plass for tegninger. En mindre innerlomme med glidelås. Regulerbar knepping i midjen og armavsluttning.

Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: sort-99, marine-58, kongeblå-55 Størrelse: XS-XXXL

58

55

99

Vendbar refleks på armer

4301 FLEECEJAKKE Jakke i antipillingbehandlet fleece. Glidelås opp til kragen. Brystlomme med belg og klaff i forsterkningsmateriale, er ekstra festet på skuldrene. Brystlomme med hemper tilpasset for Inbags. Slitesterkt forsterkningsmateriale som beskytter i neder delen av kroppen og armene. To dype sidelommer med glidelås. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Materiale: 100% polyester. Forsterkninger: 100% polyamid Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

45


TRANSPORT OG SERVICE 5203 SKJORTE Skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Regulerbare mansjetter med to trykknapper. Armkonstruksjon for beste bevegelsesfrihet. Dobbel ok og to folder i ryggen. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 190 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grafitti-94 sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

58

35

4201 SKJORTE Kortarmet skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Armkonstruksjon for beste bevegelsesfrihet. Doble ok og to folder i ryggen. Materiale: 65 % polyester, 35 % bomull, 190 g/m2 Farge: rød-35, grafitti-94, sort-99, marine-58 Størrelse: XS-XXXL

58

46

35

94

99

94


TRANSPORT OG SERVICE 4601 KJELEDRESS Tofarget kjeledress toveis glidelås opp til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og to baklommer. To benlommer med plass for penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Glidelås i bena opp til knærne. Justerbar og elastisk i ryggen og hemper rundt midjen for belte. Hemper under brystlommene, benlommer og under baklommene for å feste Inbags i. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: mørkegrå-96 Størrelse: C44–C62, C146–C156

96

4602 KJELEDRESS Kjeledress i tofarger med toveis glidelås opp til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side, to baklommer og sideåpninger. To benlommer med plass for penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Regulerbar midje. Hemper rundt midjen for belte. Hemper for Inbags under brystlommer og baklommer.

Materiale: 65% polyester 35 % bomull, 245 g/m2, Cordura® Farge: marine-58 Størrelse: C44-C62

58

47


4302 FLEECEJAKKE ADVANCED Jakke i funksjonsfleece som er vannavvisende og har pusteegenskaper. To brystlommer, hvorav en med bøyd glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura®- forsterkninger i krage, frontklaff, sidepaneler, ok og armer. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås i front. Ok med mørke reflekser. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken.

Materiale: 100% polyester, 245 g/m2 (ventilerende) Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: sort-99, marine-58, stone-83 Størrelse: XS-XXXL

58

48

83

99


TRANSPORT OG SERVICE 9,1'2*9$117(773$5.$6 Vind-og vanntett fõret parkas jakke og avtakbar hette. Justerbar midje og jakke hem med snøring. Skjulte og justerbar mansjetter. Innvendig telefonlomme med klaff, åpning for headset, fire innvendige lommer med glidelås. Festet med trykknapper. To sidelommer med trykknapper og tre sidelommer med glidelås. Lomme med glidelås på venstre arm. Fôret kan åpnes for å lette trykk og brodering. Materiale: 100% polyester, yttermateriale 145 g/m2 Farge: sort meleret-996 Størrelse: XS-XXXL

996

4503 OVERTREKK BUKSE Overtrekksbukse som har åpning med glidelås opp til sidelommene. Teipede sømmer. Forsterkningsmateriale over lårene. Gylf i front. Snor og elastisk i midjen. Mørke refleksbånd bak og i front. Klaff som beskytter glidelåsen i siden, borrelås forsegling i benavsluttning. To dype sidelommer med glidelås.

Materiale: 100% polyamid Fõr: 100% polyester Farge: marine-58, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83

99

49


TRANSPORT OG SERVICE 4403 PARKAS Vind- og vanntett parkas med pusteegenskaper og teipede sømmer i slitesterkt oxyfordnylon. Meshfõr i øvre del av fõret, for god ventilajson. Høy krage. To store brystlommer med klaff og plass for Inbags. Bunnlommer med belg og lommeklaff. Hel glidelås helt opp i kragen som beskyttes av klaff med skjulte trykknapper. Romslige innerlommer med plass for dokumenter, to med glidelås. Armer med oppbrettbar refleks, fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Mansjett med borrelås. Snor med stoppere på siden. Glidelås på innsiden av fõret for trykk eller brodering. Materiale: 100% oxford nylon Farge: stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83

99

4404 JAKKE Vind- og vanntett jakke med pusteegenskaper og teipede sømmer, i slitesterkt oxfordnylon. Nett i øvre del av fõret for god ventilasjon. Krage med innfelt hette. To store brystlommer med klaff og plass for Inbags. Vertikale lommer med glidelås i front på hver side av brystlommene, med rom for hansker eller dokumenter. Helt glidelås helt opp i kragen, beskyttes av klaff med skjulte trykknapper. Armer med oppbrettbar refleks, fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Manchett med borrelås. Snor med enhåndsgrep i siden. Glidelås på innsiden for trykk eller brodering.

Materiale: 100% oxford nylon Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

Vendbar refleks på armer

50


TRANSPORT OG SERVICE )¯5(73$5.$6 Vind- og vanntett parkas med pusteegenskaper og teipede sømmer, i slitesterkt dobbynylon. Quiltet vattert fõr. Høy krage med innfeldt hette. To store brystlommer med klaff og plass for Inbags. Bunnlommer med klaff og fleecefõret sidelommer. Romslige innerlommer med plass for dokumenter hvorav to med glidelås. Armer med oppbrettbar refleks, fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Mansjett med borrelås. Snor med stoppere i midjen. Glidelås på innsiden for trykk eller brodering. Materiale: 100% dobby nylon Farge: stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

83

)¯5(7-$..( Vind-/vanntett og ventilerende jakke i slitesterk dobbynylon, med teipede sømmer. Kviltet vattert fõr, Skjult hette i krage. Sto store bryslommer med klaff som er tilpasset Inbags. Vertikale lommer med glidelås med plass til dokumenter og lignende. Glidelås helt opp i kragen. Stolpelukking med skjulte knapper. Armene har vendbare reflekser på overarmene. En fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Mansjettene har borrelåslukking. Snor i livet som festes i siden. Innvendig glidelås i ryggen for lettere tilgang for trykk og brodering. Materiale: 100% dobby nylon Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

51


471 SYNLIG • EN$5%(,'67²< Det finnes mange regler på hvordan fluoriserende arbeidstøy skal være designet. De må se ut på en bestemt måte og holde en kvalitet som gjør at utseendet bevares vask etter vask. ProJobs sikkerhetstøy er utformet etter brukerens krav og de gjeldende regler. Utvalget er stort og det er flere forskjellige kombinbinasjonsmuligheter, så du kan kle deg på forskjellige måter til forskjellige behov. Sikkerhetstøyet kan naturligvis også kombineres med resten av vårt sortiment. Definisjon på klassifiseringene finnes på side 142.


EN 471 SYNLIG AR %(,'67²<

Ergonomisk formet lomme med innvendig lomme til mobil.

Justerbar rygg gir en perfekt passform.

-$..((1./$66( Jakke med quiltet fõr med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre ergonomisk formet med dype sidelommer med glidelås. Regulerbar nedentil med snor og i armer med borrelås. Justeringer i rygg for beste passform. Stor lomme på høyre side og mindre lomme på venstre side med telefonlomme. Materiale: 68% polyester, 32% bomull,275 g/m2 Klasse: EN471-KL 3/2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

54

17


No12

R

W

2

RKWEA O

3 CORD TH

READ

1. D-ring til eks. ID kort og nøkler 2. Fõret krage

3

RKWEA O

No12

R

W

3. Justérbare mansjetter

3 CORD READ

1

RKWEA O

No12

R

W

TH

3 CORD TH

READ

55


(16<1/,*$5%(,'67²< 6200(5-$..((1./$66( Jakke uten fõr med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre ergonomisk tilpasset med telefonlomme på innsiden. Den høyre med plass for id-kortsholdere. To dype sidelommer med glidelås. Regulerbar nedentil med snor og i armer med borrelås. Justeringer i rygg for beste passform. Stor lomme på høyre side og mindre lomme på venstre side med telefon lomme. Materiale: 68% polyester, 32% bomull,275 g/m2 Klasse: EN471-KL 3/2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

10

)/((&(-$..($'9$1&('(1./$66( Jakke i funksjonsfleece som er vannavvisende og har pusteegenskaper. To brystlommer; en med buet glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura® forsterkninger i kragen, frontklaff, sidepaneler og ok. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken.

Materiale: 100% laminert polyester fleece Forsterkning: 100 % polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

56

17


(16<1/,*$5%(,'67²< -$..((1./$66( Vattert jakke med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Innerlomme med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Maks 50 vask i 60°C. Materiale: 68% polyester, 32% bomull Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

-$..((1./$66( Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Store innerlommer hvorav en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Max 50 vask i 60°C. Materiale: 68% polyester 32 % bomull Forsterkninger i 100 % polyamid Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

57


(16<1/,*$5%(,'67²< 3,/27-$..((1./$66( En jakke med uttagbart fõr. Jakken kan brukes på seks ulike måter. Som vinterjakke, regnjakke eller som vår-/høstjakke. Det vendbare fõret kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Ytterjakken er vind-og vanntett med pusteegenskaper. Materiale: 100% polyester Fõr: 100% polyester Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

L

jakke med flere NRPELQDVMRQV PXOLJKHWHU

17

10

58


(16<1/,*$5%(,'67²< 3$5.$6(1./$66( En lengre jakke med uttagbart fõr. Jakken kan brukes på seks forskjellige måter. Som vinterjakke, regnjakke eller som vår-/høstjakke. Det vendbare fõret kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Ytterjakken er vind- og vanntett med pusteegenskaper.

L

parkas med flere NRPELQDVMRQV PXOLJKHWHU

Materiale: 100% polyester Fõr: 100% polyester Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S-XXXL

17

10

59


)/((&(-$..((1./$66( Vanntett og ventilerende jakke i anti-pilling fleece med mesh fõr. Glidelås helt opp til kragen. Brystlomme med klaff i forsterket materiale, samt plass til Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Regulérbar snor i nederkant av jakken. Materiale: 100 % polyester Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10 Størrelse: XS-XXXL

10

60


(16<1/,*$5%(,'67²< %8.6(5(1./$66( To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Dobbelt stoff over lårene. Benlommer med telefonlommer, pennelommer og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket lengst nede på baksiden av bena med polyamid. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Materiale: 68% polyester 32 % bomull, 275 g/m2 Forsterkninger i 100% Cordura® Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

17

%8.6(5(1./$66( To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket i nederkant på baksiden av buksen med polyamid. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Materiale: 68% polyester 32% bomull, 275 g/m2 Forsterkninger i 100% Cordura® Klasse: EN471-KL 1  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

17

61


(16<1/,*$5%(,'67²< %8.6(5(1./$66( Midjebukse med ”flat front”. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To benlommer med pennerom, venstre med plass for mobil. Tommestokkslomme. Polyamidforsterkninger i framkant av lommene, nedre del av baklommene, forsterket kant på tommestokklomme, pennog polyamidforsterkning i nedre del av Benlomme og i nederkant bak av bukse. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommer og benlommer å feste Inbags i. Maks 50 vask i 60°C.

Materiale: 68% polyester 32% bomull, 275 g/m2 Forsterkninger i 100% Cordura® Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

17

%8.6(5(1./$66( Bukse med stretch bak for beste komfort. Ingen baklommer og bred hempe for å unnvike trykk ved korsryggen. En bukse som er tilpasset for lange arbeidsdager i sittende arbeidsstilling. Av materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura®-forsterkninger over lår, på benlommer, i framkant av lomme og nederkant bak på buksen. Dype sidelommer, elastisk og hemper i midjen. To sidelommer hvorav en med klaff og mobillomme på innsiden, pennelomme og plass for verktøy i høyre sidelomme. Hemper under lommene for å feste Inbags. Maks 50 vask i 60°C.

Materiale: 82% polyester, 18% bomull., 275 g/m2 Forsterkninger: 100% Cordura® Klasse: EN471-KL 1  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

62

10


(16<1/,*$5%(,'67²< 9$117(77%8.6((1./$66( Vanntett 3-lags bukse. To hengende spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Dobbelt stoff over lĂĽrene. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid som ĂĽpnes fra innsidenog regulerbar høyde pĂĽ knebeskytterene. Forbøyd knĂŚr. Polyamidforsterkninger lengst ned pĂĽ baksine av bena. Romslige baklommer. Baklommer og beilommer har hemper for Inbags. Materiale: 68% polyester, 32% bomull 420 g/m2 Forsterkning: 100% polyamid, CorduraÂŽ  Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44â&#x20AC;&#x201C;C62, D84â&#x20AC;&#x201C;D120, C146â&#x20AC;&#x201C;C156

Børstet polyester for beste komfort

17

10

%8.6(5(1./$66( Vattert midjebukse med â&#x20AC;?ďŹ&#x201A;at frontâ&#x20AC;?. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelĂĽs pĂĽ høyre side. To utvendige baklommer. To benlommer med pennerom og plass for mobillomme. Tommestokkslomme. Polyamidforsterkinger i framkant av lommene og nedre del av baklommene. Forsterket kant pĂĽ tommestokkslomme, lomme til penn og polyamidforsterkninger i nedre del av benlomme samt i nederkant bak. Knelommer pĂĽ innside. Hemper under baklommer og benlommer for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Materiale: 65% polyester 35 % bomull Forsterkning: 100% CorduraÂŽ  Klasse: EN471-KL 2  Fargew: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S-XXXL

10

17

63


(16<1/,*$5%(,'67²< 6+2576(1./$66( Piratbukse med to hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Dobbelt stoff over lårene. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommstokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid som åpnes fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Materiale: 68% polyester, 32% bomull 275 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62

17

10

6+2576(1./$66( To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Maks 50 vask i 60°C. Materiale: 68% polyester 32% bomull Forsterkninger i 100 % polyamid Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: C44–C62

17

10

10

17

76+,57(1./$66( T-shirt med lomme, rund hals, forsterkninger ribbet halslinning og nakkebånd. Materiale: 100% polyester, 200 g/m2 Klasse: EN471-CLASS 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

64


(16<1/,*7$5%(-'67²32/23,.£(1./$66( Pikétrøye med lomme og kort arm. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Splitt i sidene. Funksjonsmateriale med ”wikking effect”. Materiale: 100% polyester, 240 g/m2 Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

76+,57(1./$66( T-shirt med rund hals, forsterket ribbet halslinning og nakkebånd. Materiale: 100% polyester, 200 g/m2 Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL

10

17

32/23,.£(1./$66( Pikétrøye med lomme og kort arm. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Splitt i sidene. Funksjonsmateriale med ”wikking effect”. Materiale: 100% polyester, 240 g/m2 Klasse: EN471-KL 3  Farve: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL

10

17

65


(16<1/,*$5%(,'67²< 6:($76+,57(1./$66 Ribbestrikket sweatshirt med halv glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. Materiale: 80% polyester, 20% bomull Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

10

6:($76+,57(1./$66 Ribbestrikket sweatshirt med hel glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. Materiale: 80% polyester, 20% bomull Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

10

66


(16<1/,*$5%(,'67²< 6:($76+,57(1./$66( Ribbestrikket sweatshirt med rund hals. Mansjett i nederkant og i armavslutning. Materiale: 100% polyester Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17

10

9(67(1./$66( Vest inkl. belte med regulerbart spenne, som gir mindre belastning og gjør at plagget sitter på plass. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. To løst hengende brystlommer med penn- ov verktøyslomme som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer er forsterket med 100% Cordura®. To regulerbare hammerhanker. Justerbar i sidene. Materiale: 68% polyester, 32% bomull 275 g/m2 Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

Justérbare sider

17

10

9013 SIKKERHETS CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks. Materiale: 46% polyester, 54% bomull Farge: ProJob gul-10, orange 17 Størrelse: ONE SIZE

10

17

67


(16<1/,*$5%(,'67²< 9(67(1r./$66( Funnes i tre strørrelser. Glidelås i fornt. To brystlommer. Materiale: 100% polyester. Klasse: EN471-KL 3   Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: S/M, L/XL, XXL

10

17

9(67(1./$66( Klasse 2 vest med borrelås. Materiale: 100% polyester Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: ONE SIZE

10

17

10

17

9(67(1./$66( One size. Regulérbar i ryggen. Forlommer. Telefonlomme. Holder i 20 vask. Trykkplass max 16x16. Materiale: 100% polyester Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: ONE SIZE

68


(16<1/,*$5%(,'67²< $//5281'-$..((1./$66( Vind- og vanntett jakke med god pusteegenskaper, teipede sømmer. Skrå brystlomme med mobillomme og åpning for headset. Vannavstøtende glidelås i brystlommen. Krage med avtagbar, innfeldt hette. To sidelommer. Regulerbar snor i midje. Materiale: 100% polyester. Fõr: 100% polyester Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

$//5281'%8.6(5(1./$66( Bukser med elastikk i livet, med snor og teipede sømmer. To sidelommer. Forsterket på knærne. Åpning med glidelås i bukseben. Materiale: 100% polyester. Foer: 100% polyester Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

70

17


(16<1/,*$5%(,'67²< 5(*1-$..((1./$66( 100 cm lang. Regulérbar hette. Regulérbare mansjetter. Sydde og sveisede sømmer. Materiale: Polyuretanbelagt polyamid, 170 g/m2 Klasse: EN471-KL 3  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

17 10

6504 REGNBUKSER EN471 Snor i livet samt regulérbar snor. Regulérbare benavsluttninger. Sydde og sveisede sømmer. Materiale: Polyuretanbelagt polyamid, 170 g/m2 Klasse: EN471-KL 2  Farge: ProJob gul-10, orange-17 Størrelse: XS-XXXL

10

17

71


• FLAMMEHEMMENDE ProJob er i kontinuerlig utvikling og blir mer avansert. Vi har nå tatt neste skritt ved å lansere en kolleksjon av flammehemmende tøy. I denne kategorien finner du bekledning produsert av materialer, spesielt utviklet til å oppfylle meget høy standard innenfor flammehemmende bekledning. Ved utviklingen av disse produktene gør vi en stor innsats for å skape et design og en passform, som passer til kroppen, og som samtidig gir maksimal bevegelsesfrihet i det daglige arbeidet. Våre flammehemmende tøy lever opp til høye normer og er alle EN ISO 11612-sertifisert. De fleste av de er også EN 1149-5, EN13034, EN 61482 og EN 471 sertifisert. ProJob gjør sitt ytterste for å bridra til en bæredyktig produksjon, og takket være våre nye brandhemmende materialer, behøver vi ikke lengre bruke den type kjemikalier, som ellers er forbudt med den type arbeidstøy. I stedet bruker vi kun flammehemmende materialer, hvor egenskapen ikke kan vaskes eller slites bort. Ønsker du mer informasjon om flammehemmende bekledning, sertifiseringer etc. kontakt din ProJob forhandler.


FLAMMEHEMMENDE

Forlenget rygg som holder deg varm.

Stor brystlomme med innvendig mobillomme.

)ÂŻ5(7)/$00(+(00(1'( (1*2'.-(17-$..( FĂľret jakke med glidelĂĽs helt opp i kragen. Stolpelukking med skjulte knapper. To brystlommer, den venstre er ergonomisk formet med telefonlomme pĂĽ innsiden. Den høyre med plass til id-kortholder. To dype sidelommer med glidelĂĽs. Justerbar neders med snor og mansjetter med borrelĂĽs. D-ring foran. Stor lomme til høyre pĂĽ innsiden og mindre lomme pĂĽ venstre side, og mobiltelefonlomme. Forlenget rygg. Jakken brukes sammen med bukser 8503 eller 8504. Materiale: 54% modacryl, ProtexÂŽ, 44% bomull 2% antistatisk  Klasse: EN ISO 11612 KL A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 KL 3 sertiďŹ sert og IEC 61482 KL 1.   Farge: ProJob gul-10 Størrelse: XS - XXXL

10

74


2

RKWEA O

No12

R

W

1. Brystlommer med plass til telefon og ID kort

TH

1

RKWEA O

No12

READ

2. Flammehemmende mateiale i fõr

R

W

3 CORD

3 CORD READ

3. Hengelommer på bukser som kan gemmes vekk

3

RKWEA O

No12

R

W

3 CORD TH

READ

4. Forbøyde bukseben med innvendige knelommer

4

RKWEA O

No12

R

W

TH

3 CORD TH

READ


FLAMMEHEMMENDE )/$00(+(00(1'( (1*2'.-(17%8.6( To hengende sømlommer, en med ekstra lomme og en med verktøystropper. LĂĽrlommer med mobiltelefonlomme, kulepennslomme og verktøyslomme. To justerbare hemmerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Forbøyde knĂŚr. Knebeskyttelseslomme med ĂĽpning inne i fra og justerbare knebeskyttere. Bag- og lĂĽrlommer har stropper til Inbags. Baklommer hvor en av de er med klaff. Materiale: 54% modacryl, ProtexÂŽ, 44% bomuld 2% antistatisk  Klasse: EN ISO 11612 KL A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 KL 2 sertiďŹ sert og IEC 61482 KL 1.   Farge: ProJob gul-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

Ergonomisk passform.

Forbøyde knÌr for optimal komfort.

10

)/$00(+(00(1'( (1*2'.-(17-$..( Jakke uten fĂľr med glidelĂĽs helt opp i kragen. Stolpelukking med skjulte knapper. To brystlommer, den venstre er ergonomisk formet med telefonlomme pĂĽ innsiden. Den høyre med plass til id-kortholder. To dype sidelommer med glidelĂĽs. Justerbar i nederkant med snor og mansjetter med borrelĂĽs. D-ring foran. Stor lomme til høyre pĂĽ innsiden. D-ring foran. Stor lomme til høyre pĂĽ innsiden og mindre lomme pĂĽ venstre side, og mobiltelefonlomme. Forlenget rygg. Jakken brukes sammen med bukser 8503 eller 8504. Materiale: 54% modacryl, ProtexÂŽ, 44% bomull 2% antistatisk  Klasse: EN ISO 11612 KL A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 KL 3 sertiďŹ sert og IEC 61482 KL 1.   Farge: ProJob gul-10 Størrelse: XS - XXXL

10

76


)/$00(+(00(1'( (1*2'.-(17%8.6( Bukse uten legg foran med sidelommer. Benlommer med telefonlomme, kulepennslomme og verktøyslomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Forbøyde knĂŚr. Knebeskyttelseslomme med ĂĽpning fra innsiden og justerbare knebeskyttere. Bag- og lĂĽrlommer har stropper til Inbags. Baklommer hvor en av de har klaff. Materiale: 54% modacryl, ProtexÂŽ, 44% bomuld 2% antistatisk  Klasse: EN ISO 11612 KL A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 13034 type PB [6], EN 471 KL 2 sertiďŹ sert og IEC 61482 KL 1.   Farge: ProJob gul-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

77


FLAMMEHEMMENDE )/$00(+(00(1'(/$1*$50(781'(575²<( Undertrøye med rund hals. Rib i hals og mansjetter. Forlenget rygg. Materiale: 50% ull, 50 % viscose, Lenzing FRÂŽ  Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertiďŹ sert.   Farge: blĂĽmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

Svettetransporterende materiale.

Forlenget rygg.

8103 FLAMMEHEMMENDE BOXERSHORTS Boxershorts med elastisk midje. Materiale: 50% ull, 50 % viscose, Lenzing FRÂŽ  Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertiďŹ sert.   Farge: blĂĽmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

78


)/$00(+ 00(1'( )/$00(+(00(1'(.257$50(781'(575²<( Kartarmet undertrøye med rund hals. Rib i hals og mansjetter. Materiale: 50% ull, 50 % viscose, Lenzing FRÂŽ   Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertiďŹ sert.   Farge: blĂĽmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

8102 FLAMMEHEMMENDE LANGE UNDERBUKSER Lange underbukser med rib i benmansjettene. Elastisk i midjen. Materiale: 50% ull, 50 % viscose, Lenzing FRÂŽ  Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1 sertiďŹ sert.   Farge: blĂĽmelert-54 Størrelse: XS - XXXL

54

79


FLAMMEHEMMENDE )/$00(+(00(1'(675²03( Flammehemmende strømpe med støtabsorberende pad i hel, tü og süle, strikkeblanding av Lenzing FR Ž og Kermel Ž for optimal slitestyrke og komfort. Luftkanaler for ü fjerne fukt, elastisk rundt ankel for maksimal passform. Antibakteriell behandling. Materiale: 41% aramid, KermelŽ, 41% viscose, Lenzing FRŽ, 17% nylon, 1% LycraŽ  Klasse: Oppfyller kravene til BS Index 2 (BS EN 533:1997).   Farge: sort-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

)/$00(+(00(1'(675²03( Flammehemmende strømpe med strikkeblanding av Lenzing FR Ž og Kermel Ž for optimal slitestyrke og komfort. Luftkanaler for ü fjerne fukt, elastisk rundt ankel for maksimal passform. Antibakteriell behandling. Materiale: 41% aramid, KermelŽ, 41% viscose, Lenzing FRŽ, 17% nylon, 1% LycraŽ  Klasse: Oppfyller kravene til BS Index 2 (BS EN 533:1997).   Farge: sort-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

81


• .-²..(1 5(67$85$17 I vår kolleksjon til Kjøkken & Restaurant har vi stor fokus på kvalitet, funksjon og design. Samtidig med de klassiske serier med produkter i blandingsvarer og bomull satin, har vi gått inn for å skape en helt unik kolleksjon med tanke på både materiale og komfort. Denne serien bygger på produkter med materialer i den seneste teknologien, nemlig NANO-TEX (les mer på side 7). Dette sammen med det ventilerende funksjonsmaterialet på nøye utvalgte steder på tøyet, skaper fremtidens kjøkkenbekledning fra ProJob. ProJob setter fokus på ergonomi og at brukeren skal ha det behagelig i hverdagen. Designmessig holder vi den klassiske linjen, vi vil også gjerne kunne tilby farge-sammensetninger til de litt mer utfordrende - og derfor har vi også laget en camouflage serie. Camouflagefargen er ikke kun laget for å skape et moderne utseende, brukeren skal også kunne bruke tøyet lengre uten å føle seg skitten på grunn av flekker.


.-²..(1 5( STAURANT

Avtakbare knapper og stolpebånd.

Åpne mansjetter gjør det lett å brette opp.

7401 KOKKE JAKKE Klassisk unisexmodell med avtagbare kuleknapper. Leveres med knapper og knappebånd. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00, marine-58, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

58

84

99

00


1

RKWEA O

No12

2. Lomme p책 arm

R

W

1. Klassisk modell 3 CORD READ

2

RKWEA O

No12

R

W

TH

3 CORD TH

READ

85


.-²..(1 5(67$85$17 7402 KOKKE JAKKE 7403 KOKKE JAKKE DAMER Klassisk modell med avtagbare kuleknapper. Leveres med knapper og knappebånd. Damemodell noe figursydd. Materiale: 100% bomull satin, 260 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

00

7405 KOKKE JAKKE 7406 KOKKE JAKKE DAMER Klassisk modell med løse kokkeknapper. Knappene er plassert på et bånd, som gjør det lett å fjerne de når jakken skal til vask. Lomme på armene. Nanotex behandlet bomull for lettere vedlikehold. Ryggen er laget i ventilerende funksjonsmateriale i 100% polyester. Materiale: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2 Rygg: 100% polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS-XXXL

00

86

00


.-²..(1 5(67$85$17 7505 BUKSE Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Materiale: 65% polyester, 35% bomull. 260 g/m2 Farge: pepita-01 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

01

7504 BUKSE DAMER Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i fornt, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen.

Materiale: 65% polyester, 35% bomull. 260 g/m2 Farge: pepita-01 Størrelse: C34-C50

01

87


.-²..(1 5(67$85$17 7814 MIDJEFORKLE Klassisk stripete midjeforklær med lomme på høyre side. Materiale: 65% polyester, 35% bomull Farge: striper-98 Størrelse: Bredde 100 cm, lengde 95 cm

98

7812 MIDJEFORKLE Forkle i bløt og behagelig bomullssatin. Materiale: 100% bomull satin, 260 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: S = bredde 75 cm, lengde 50 cm; M = bredde 75 cm, lengde 85 cm; L = bredde 100 cm, lengde 95 cm

00

7807 MIDJEFORKLE Forkle med god slitestyrke og formstabilitet, med påsydd lomme på høyre side. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00, marine-58, sort-99, city camo-02 Størrelse: S (kun farge 99) = bredde 75 cm, lengde 43 cm; M (kun farge 99) = bredde 75 cm, lengde 75 cm; L = bredde 95 cm, lengde 100 cm

3

r lse re ort) r støun s (k

58

88

00

02

99


.-²..(1 5(67$85$17 7802 MIDJEFORKLE Nanotex behandlet bomull for lettere vedlikehold. Finnes i tre størrelser. Materiale: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2  Farge: hvit-00, marine-58, sort-99 Størrelse: S = bredde 75 cm, lengde 50 cm; M = bredde 75 cm, lengde 75 cm; L = bredde 100 cm, lengde 95 cm

3elser

rr stø

99 58 00

6(59(5,1*6)25./( Lomme på høyre side. Smalere nederst for bedre bevegelsesfrihet. Materiale: 100% polyester  Farge: sort-99 Størrelse: Bredde 95 cm, lengde 90 cm

99

7808 FORKLE RegulÊrbar stropp i nakken og med lomme pü høyre side. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2  Farge: hvit-00, marine-58, sort-99, city camo-02 Størrelse: Bredde 70 cm, lengde 110 cm

58

00

02

99

89


.-²..(1 5(67$85$17 7801 FORKLE Nanotex behandlet bomull for lettere vedlikehold. Innerlomme på brystklaff og justerbar nakkestropp. Materiale: 100% bomull, Nanotex 245 g/m2 Farge: hvit-00, marine-58, sort-99 Størrelse: Bredde 90 cm, lengde 110 cm

99

58

7813 FORKLE Klassisk stribet forkle med lomme på høyre side og justérbar nakkestropp. Materiale: 65% polyester, 35% bomull Farge: stripet-98 Størrelse: Bredde 75 cm, lengde 110 cm

98

7811 FORKLE Innerlomme på smekk. Regulérbar nakkestropp. Materiale: 100% bomull satin, 260 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: Bredde 90 cm, lengde 110 cm

00

90

00


7902 HATT Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00, marine-58, sort-99, city camo-02 Størrelse: ONE SIZE

00

99

58

02

7901 KOKKE HATT Kokke hatt som er regulerbar med borrelås. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: ONE SIZE

00

91


.-²..(1 5(67$85$17 +</67(57,/.-²..(15('6.$3(5 Materiale: PVC-coated Farge: sort-99

99

.8/(.1$33(53$&. Materiale: 100% polyester Farge: hvit-00, marine-58, sort-99

99

99

58

00

7908 KNAPPEBÅND DAME 7907 KNAPPEBÅND Bånd til å feste kokkejakkens kuleknapper på. Holder orden på dine knapper. Materiale: 100% bomull Farge: hvit-00 Størrelse: XS/S, M/XL, XXL/XXXL

00

00

93


• /$*635,16,33(7 ProJobs kolleksjon av funksjonsbekledning, er designet i samarbeid med varemerket Craft. Craft har en lang tradisjon for å produsere funksjonell bekledning av meget høy kvalitet. På side 96, kan man lese mer om, hvordan ProJob arbeider med Crafts 3-lags prinsipp på arbeidstøy.


/DJVSULQVLSSHW

ProJobs 3-lagsprinsipp er utviklet i samarbeide med Craft, et av verdens ledende varemerker på sportsklær. Ved fysisk arbeid av alle slag er det viktig å holde seg tørr og velltemperert. Med ProJobs funksjonsklær kjenner du deg tilfreds hele arbeidsdagen. 3-lagsprisippet gir deg mulighet å selv regulere din kroppstemperatur gjennom at du tar av eller på deg plagg når været eller intensiteten i arbeidet krever det. LAG 1 Kropp og stoff samarbeider i dette laget. Undertøyet slipper igjennom fukt og overskuddsvarme fra huden til neste lag. LAG 2 Lag 2 utgjør linken mellom det innerste og det ytterste laget. Revolusjonerende materialet gjør at svetten transporteres gjennom stoffet og ut i fra kroppen. Lag 2 har også en isolerende effekt.

LAG 3 Det beskyttende skallet konserverer varme og legge igjen værets makter utenfor. Svetten avdunster takket være samarbeidet mellom plagget, kroppen beveglser og luften. POLYESTER ProJobs funksjonsundertøy brukes nærmes kroppen. Materialet består av hudvennlig, ikke-allergifremkallende polyester med en unik evne å lede bort fukt fra kroppen. I kombinasjon med en kroppsnære passform innebærer dette at du holder deg tørrere og at kroppen får en behageligere arbeidstemperatur, hvilket er utmerket for de mest krevende arbeidene. Maksimal ventilasjonsevne. Flatlocksømmer som ikke gnager. God elastisitet, myk og tøyelig. Lav nupping. Resirkulerbart. Utmerket for bruk året rundt. Vaskbar i 60 grader. ØKO-Tex sertifisert.

96

ULL/POLYESTER Aktiv ull, for bruk ved arbeid i lave temperaturer. Materialet har kanalstruktur på innsiden, som gjør at det holder på varmen nærmest huden. Polyesterfibrene i materialet, i kombinasjon med kroppsnær passform, leder ut fukt fra kroppen og sprer ut den på det øverste ull-laget. Superwashed ull på utsiden gir et materiale med høy isoleringsevne som ikke klør og som alltid kjennes tørt og varmt. Flatlocksømmer som ikke gnager. God elastisitet, myk og tøyelig. MICRO Micro (lag 2) er et materiale er lettere og smidigere enn vanlig fleece, men som allikevel beholder en høy isolasjons- og varmeevne. Micro plaggene har en myk, børstet innside og en slett, slitesterk, ripstopstrukturert utside der fukten avdunster fort. ProJobs Micro er det samme som Crafts velprøvde materiale Shift.

(ALLROUND-SETT/OVERTREKKSBUKSER) Er vind- og vanntett materiale som med høy fukttransportog pustefunksjon. Lettbehandlet og holdbart. 3 000mm vannmålere og 4 000 mvp pusteevne. SOFT-SHELL BY PROJOB Unik stretchmateriale for økt bevegekse for beste prestasjon. Vind- og vannavvisende. Ventilerende. Varmeisolerende.


/$*635,16,33(7r/$* 81'(575²<( Funksjonsundertrøye med rund hals. Sitter tett imot kroppen. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i enden av armene. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Materiale: 100% polyester Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

+²<+$/6(781'(575²<( Funksjonsundertrøye med polo. Sitter tett imot kroppen. Kort glidelås i front med zipguard, som beskytter haken mot gnaging. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i siden for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i armavsluttning. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge.

Materiale: 100% polyester Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

3501 UNDERBUKSE Funksjonsstilongs. Passform som følger med kroppens bevegelser. Sitter tett imot kroppen for beste ventilasjon. Elastisk i midjen. Mansjett i benavsluttning. Materiale: 100% polyester Farge: sort-99, grå-93 Størrelse: XS-XXXL

99

98

93


/$*635,16,33(7r/$* +²<+$/6(781'(575²<(0('8// Funksjonsundertrøye med høy hals. Sitter tett til kroppen. Kort glidelås i halsen. Raglanarmer. Forlenget i rygg. Ingen sidesøm. Mansjetter i armavsluttning. Ull på yttersiden. Materiale: 30% ull, 70% polyester Farge: ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

56

81'(575²<(0('8// Funksjonsundertrøye med rund hals. Sitter tett til kroppen. Raglanarmer. Forlenget i rygg. Ingen sidesøm. Mansjetter i armavsluttning. Ull på yttersiden. Materiale: 30% ull, 70% polyester Farge: ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

56

3502 UNDERBUKSE MED ULL Funksjonsunderbukse med gylf. Passform som følger kroppens bevegelser. Sitter tett til kroppen for bedre ventilasjon. Elastisk i livet. Mansjetter i bein. Ull på yttersiden. Materiale: 30% ull, 70% polyester Farge: ProJob blå-56 Størrelse: XS-XXXL

56

99


/$*635,16,33(7r/$* $&7,9(76+,57 Funksjons-shirt i 3-lags interlockstrikking. Materialet som er hydrophilicbehandlet transporterer hurtig bort fukten fra huden og sprer ut den i det ytterste laget, kalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som gjør deg tørr og fresch hele dagen. Løs passform. Krympe- og strykefri.

Materiale: 100% polyester, 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

56

99

00

$&7,9(3,.£ Funksjonspiké i 2-lags interlockstrikking. Materialet som er hydrophilicbehandlet transporterer bort fukten hurtig fra huden og sprer ut den i det ytterste laget, kalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som gjør deg tørr og fresch hele dagen. Løs passform. Krympe- og strykefri. Materiale: 100% polyester, 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, ProJob blå-56, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

100

00

56


/$*635,16,33(7r/$* :25.76+,57 Tofarget funksjons-shirt i polyesterpiké. Lettvekts konstruksjon i materialet som transporeterer fuktet fra huden, som gjør at du holder deg tørr og komfortabel ved hard anstrengelse. Løs passform. Stryke- og krympefri. Materiale: 100% polyester Farge: ProJob blå-56, stone-83, brun-77 Størrelse: XS-XXXL

56

77

83

$&7,9(76+,570('75<.. Funksjons-shirt i 2-lags interlockstrikking med ProJob-logo. Materialet som er hydrophilicbehandlet transporterer hurtig bort fukten fra huden og sprer ut den i det ytterste laget, kalt wikking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som gjør deg tørr og fresch hele dagen. Løs passform. Krympe- og strykefri. Materiale: 100% polyester Farve: hvid-00 Størrelse: XS-XXXL

00

%2;(50(13. Funksjonellt undertøy. Passform som følger kroppens bevegelser. Sitter tett på kroppen for å få optimal ventilasjon. Elastisk midjebånd. Materiale: 95% polyester, 5% elastan Farge: 1 stone grå-83 og 1 sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83 99

101


/$*635,16,33(7r/$* 0,&75275²<(0('+²<+$/6 Behagelig, langarmet funksjonstrøye med polo. Kort glidelås i front med zipguard som beskytter haken mot gnaging. Skråstillt brystlomme. Kan brukes over t-shirt og under jakke for alle sorters arbeid. Materiale: 100% polyester Farge: ProJob blå-56, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83

56

99

3301 MICROVEST Funksjonsvest med hel glidelås og to sidelommer. Med zipguard, som beskytter haken mot gnaging. Kan brukes over t-shirt og under jakke for alle sorters arbeid. Anti-slip elastisk i nederkant.

Materiale: 100% polyester Farge: ProJob blå-56, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

56

102

83

99


/$*635,16,33(7r/$* 3303 MICROJAKKE Behagelig langarmet funksjonsjakke. Lang glidelås i fornt med zipguard som beskytter haken mot gnaging. To sidelommer. Brukes over t-shirt og under jakke for alle sorters arbeid.

Materiale: 100% polyester Farge: ProJob blå-56, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83

56

99

3305 HIGH LOFT FLEECE Jakke i funksjonell fleece som er meget varm i forhold til vekt. Softshell forsterkninger på utsatte områder. To sidelommer og en brystlomme med klipps til ID-kort holder. Utmerket som lag-2 eller som yttertøy. Snøring i kanten. Mansjetter. Materiale: 100% polyester Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

103


/$*635,16,33(7r/$* 3406 FUNKSJONSJAKKE Lag 3-jakke i et funksjonellt softshell materiale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Klipps til ID-kortholder. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter. Forlenget rygg for bedre komfort. Refleks piping på armer og rygg. Avtakog justerbar hette. Krage med fleecefõr for bedre komfort. Materiale: 100% polyester. Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

4302 FLEECEJAKKE ADVANCED Jakke i 3- lags funksjonellt fleece som er vind-/vanntett og ventilerende. To brystlommer, en med buet glidelås med telefonlomme på innsiden. D-ring i front. Cordura® forsterkninger i kragen, stolpen, sidepaneler og armer. To sidelommer med glidelås. Glidelås i i kragen, stolpen, sidepaneler og armer. To sidelommer med glidelås. Glidelås i linning kan betjenes med en hånd. Elastisk justerbar linning og forlenget rygg. Materiale: 100% polyester, 245 g/m2 (ventilerende) Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: sort-99, marine-58, stone-83 Størrelse: XS-XXXL

83

104

58

99


/$*635,16,33(7r/$* 3405 JAKKER Vind-og vanntett jakke med gode pustende egenskaper og teipede sømmer. Brystlomme med mobiltelefon lomme og åpning for headset. Vannavvisende glidelås. Krage med innfeldt hette. To sidelommer. Regulerbar midje med snor og justerbar mansjett. Mørk reflekterende piping i bærestykket. Materiale: 100% polyamid Foring: 100% polyester Farge: marine 58, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

3509 BUKSER Vind-og vanntett bukse med gode pustende egenskaper og teipede sømmer. Elastisk snor i midjen. To sidelommer med glidelås, kneforsterkninger, åpning med glidelås i enden av buksebeina. Materiale: 100% polyamid Foring: 100% polyester Farge: marine 58, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

99

58

105


/$*635,16,33(7r/$* 4415 SOFTSHELL JAKKE Vind og vannavstøtende softshell jakke med gode pustende egenskaper. To brystlommer og to sidelommer med glidelås. Lomme på venstre arm og to innvendige lommer med glidelås. Ribbekanter og pre-bøyde armer. Regulerbar midje med snøring. Hempe for ID-kortholderen. Materiale: 100 % polyester, 310 g/m2 Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

4416 SOFTSHELL JAKKE Avansert softshell jakke med vind-og vanntett membran. Skrå lommer på venstre bryst. Lomme på høyre bryst for mobil, penn og ID-kort, etc. Cordura forsterkede albuer og lommer. Justerbare mansjetter og midje. Avtagbar hette med snor. Glidelås på lomme på venstre arm, to innvendige lommer og to sidelommer. Regulerbar midje med snøring og mansjetter.

Materiale: 100% polyester, 325 g/m2 Forsterkning: Cordura® Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

106


/$*635,16,33(7r/$* 3401 SOFTSHELL JAKKE Vind- og vannavvisende softshell jakke med kroppsnær passform for beste smidighet. Skrå brystlomme med plass for mobiltelefon og penn. Glidelås fram med zipguard for å beskytte haken. To sidelommer med glidelås. Panel i siden med avvikende farge. Elastisk i nederkant. Mørke reflekspasspoaler.

Materiale: 49% polyester, 43% polyamid, 8% elastan Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

3701 SOFTSHELL VEST Vind- og vannavvisende Softshell vest med kroppsnær passform for beste smidighet. Skrå brystlomme med plass for mobiltelefon og penn. Glidelås i front med zipguard for å beskytte haken. To sidelommer med glidelåser. Panel i siden med avvikende farge. Elastisk i nederkant. Mørke reflekspasspoaler. Materiale: 49% polyester, 43% polyamid, 8% elastan Farge: sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

107


• PROFIL ProJobs profilbekledning gir deg muligheten å vise fram din bedrift fra dens beste side. Å bære profilklær er en måte å snakke om hvor i fra du kommer. Det gjør møtene enklere og hyggeligere. Profilklær er en måte å bygge relasjoner, både på arbeidsplassen og utenfor. De skaper samhørighet og gjør spesielle opplevelser ekstra minnerike. Profilklær kommuniserer din bedrifts budskap. ProJobs fargematchende kolleksjoner gjør det enkelt å skape en pen og varierende profil som aldri blir kjedelig. ProJobs profilklær er først og fremst funksjonelle, men naturligvis også å vise seg frem.


PROFIL 32/23,.£ Kortarmet piké med ribbestrikket krage og mansjetter. Krage med tre knapper og åpninger i sidene. Ventilasjons hull under armene. Materiale: 65% polyester, 35% bomull, 200 g/m2 Farge: hvit 00, rød 35, marine 58, stone 83, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

58

35

00

83

99

83

99

32/23,.£ Kortarmet piké med ribbestrikket krage og mansjetter. Krage med to knapper og åpninger i sidene. Ventilasjonshull under armene. Materiale: 100% bomull, 210-220 g/m2 Farge: hvit 00, rød 35, marine 58, stone 83, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

00

110

35

58


PROFIL 76+,57 T-shirt med lomme, rund hals og dobbel krage med elastan. Bånd fra skulder til skulder. Materiale: 100% bomull, 155-160 g/m2 Farge: hvit-00, ProJob blå-56, marine-58, askegrå-92, blå-99 Størrelse: XS-XXXL

58

00

56

92

99

2118 SWEATSHIRT Sweatshirt med lommer på sidene, ideelt for nøkler eller mobiltelefon. Rundt halsen ribbestrikk i krage. Ribbet hem og mansjetter. Forsterket albuer og underarmer. Materiale: 65% bomull, 35% polyester, 280 g/m2 Farge: rød 35, marine 58, stone 83, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

35

112

58

83

99


PROFIL 2119 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbestrikket krage og knapper i halsen med tre knapper. Ribbet hem og mansjetter. Forsterket albuer og underarmer. Materiale: 65% bomull, 35% polyester, 280 g/m2 Farge: rød 35, marine 58, stone 83, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

83

58

35

99

2120 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås på brystlommen. Ribbestrikket krage med kort glidelås. Ribbekanter og ventiler i sidene. Regulerbar midje med snøring. Materiale: 65% bomull, 35% polyester, 280 g/m2 Farge: rød 35, marine 58, stone 83, sort 99 Størrelse: XS-XXXL

99

35

58

83

113


PROFIL )/((&(75²<( Antipillingbehandlet fleecetrøye med kort glidelås i front. En brystlomme i nederkant med enhåndsgrep. Materiale: 100% polyester, 320 g/m2 Farge: marine-58,gråmeleret-95, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

95

58

99

2315 FLEECEJAKKE Antipillingbehandlet fleecejakke. Glidelås opp til kragen. En vertikal brystlomme. Forsterket i kragen, lommestolper og armavsluttning. Mørke reflekspasspoaler i ok. Snor med enhåndsgrep i nederkant. Materiale: 100% polyester, 320 g/m2 Farge: marine-58,gråmeleret-95, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

58

95

99

2718 VEST Vattert vest i vind- og vannavvisende materiale. To brystlommer hvorav en med mobillomme og åpning for headset. To innerlommer hvorav en med glidelås. Mørke reflekspasspoaler i ok. Snor i nederkant med enhåndsgrep.

Materiale: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

83

114

35

58

99


PROFIL 2420 JAKKE Jakke med innfeldt hette, i vind- og vannavvisende materiale. Nettfõr og åpning under ok i ryggen for best ventilasjon. To brystlommer, hvorav en med mobillomme og åpning for headset. To innerlommer, hvorav en med glidelås.

Materiale: 100% polyester Farge: marine-58, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

99

83

58

2219 SKJORTE Skjorte ”button down”. To store brystlommer med plass for Inbags. Åpning for penn i venstre brystlomme. Regulerbar mansjettknapp med to knapper. Armkonstruksjon for best bevegelsesfrihet, dobble ok og to folder i rykken.

Materiale: 100% bomullstwill, 200 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, khaki-82, grafitti-94 sort-99 Størrelse: XS-XXXL

35

58

82 94

99

115


PROFIL 2512 JEANS Jeans med normal vidde og glidelås. Materiale: 100% bomull denim Farge: denim blå-57

L

W

28

29

30

31

32

33

34

36

38

30

r

r

r

r

r

r

r

r

r

32

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

34 36

40

42

r

r

40

42

r

r

57

2507 JEANS Normale jeans, med løs passform og knapper. Materiale: 100% bomull denim Farge: denim blå-57

Size chart

L

28

29

30

31

32

33

34

36

38

30

r

r

r

r

r

r

r

r

r

32

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

r

34 36

W

57

117


VERNESKO OG • ARBEIDSHANDSKER ProJob har mange års erfaring når det gjelder utvikling av ergonomisk riktige produkter av høyeste kvalitet. Nå tar vi neste kritt og lanserer en kolleksjon av sko og arbeidshandsker.


VERNESKO Behagelige, ergonomisk riktige vernesko kan gjøre stor forskjell igjennom din arbeidsdag. ProJobs sko er utviklet med ergonomien i fokus og i følge med den aller seneste teknologien. For andre er det en unik nyhet – for oss er det hverdag da arbeidet med å skape fremtiden vernesko har pågått under lang tid. Ikke vært fornøyd med spikerbeskyttelse eller tåhette i metall, utviklinger går raskt framover og fremtidens sko, som ProJobs, er både Metall- og PVC frie. ProJob ser det som en selvfølge, å gjøre hverdagen sikkrere og bedre – både for deg og miljøet.

ARBEIDSHANDSKER Som ProJobs andre produkter er det lagt vekt på ergonomi, funksjon og kvalitet på hver enkelt hanske i kolleksjonen. Der perfekt passform, og funksjonaliteten er tilpasset de forskjellige arbeidsfunsjoner. Vi stiller høye krav og har brukt avansert teknikk for å skape en kolleksjon av hansker som gir brukeren trygghet og komfort. Det er en god investering å bruke ProJobs arbeidshansker både for bedriften og for dine hender. Samtlige modeller i ProJobs hanskekolleksjon finnes i størrelsene 7-11 !

Samtlige modeller i ProJobs verneskokolleksjon finnes i størrelsene 35 – 48, noe vi er unike på!

Logo forklaring

120

Beskyttelseshette

Antistatisk

Lær

Spikerbeskyttelse

Oljeavvisende

Vintermodell

Støtdempende

Ventilerende

Vaskbar

Vanntett

Elektrostatiske utladninger


Materiale

L-PROTECTION® Spikerbeskyttelse består av en sammensettning av ulike tekstilmaterialer. Dette veier mindre enn stål og gir en sikkrere beskyttelse samt bedre passform og ergonomi.

TENK PÅ MILJØET Samtlige av ProJobs arbeidssko er helt frie fra PVC. De modeller som har vanntett membran benytter seg av membran som er miljøvennlige, i motsetning til en del andre membraner på markedet.

HYDROGUARD® ProJobs vernesko i lær omfatter til og med et vanntett membran som puster. Membranet er av varemerket Hydroguard som garanterer en tørr og behagelig miljø for dine føtter. Hydriguard garanterer et langvarig beskyttelse og er dessuten miljøvennlig, i motsetning til mange andre vanntette membraner.

NITRIL Nitril er et meget slitesterkt og motstandsdyktig mot kuttskader. Nitrilhanske er dessuten holder formen, gir et bra grep og er rimelig alternativ til tradisjonelle arbeidshansker. Nitril er spesiellt motstandsdyktig mot oljebaserte kjemikalier.

BESKYTTELSESHETTE AV GLASSFIBER Samtlige arbeidssko fra ProJob har en tåhette av ekstremt sterkt komposittmateriale i glassfiber. Dessuten er en kompositthette 25% lettere i vekt enn en tradisjonell stålhette. Materialet gir til og med bedre isolasjon mot kulde. Tåhetten inneholder ingen metaller eller plast.

CLARINO® Clarino® produsertes for første gangen tidlig på 60-tallet for å etterligne den naturlige følelsen av lærens egenskaper. Det man har fått fram er et unikt syntetfiber som ikke inneholder noen skadlige emner og i all respekt er overlegent naturlær. Materialet puster, er enkelt å ta vare på og føles utrolig mykt mot hånden.

YTTERSÅLE TPU/PU Arbeidsskoenes yttersåle består av en kombinasjon av TPU og PU. Dette gir bedre slitestyrke mot yttre slitasje og sålen har til og med en bedre støtdempningsevne enn tradisjonelle såler, alt for å beskytte brukeren og bidra til en bedre økonomi.

THINSULATE® Thinsolatfõr stenger inne luftmolekyler mellom deg og utsiden. Jo mer luft et materiale stenger inne i et gitt område, desto bedre er dens isoleringsegenskaper. Ettersom mikrofibrene i Thinsulatefõret er mye finere enn andre fibre, stenger de inne mer luft på mindre område, som helt naturlig gjør det til et bedre fõr. Så vi har ikke opphevet naturlovene gjennom vårt tynne fõr; vi har bare rettet oss etter de litt bedre – til din fordel. Egenskaper: materialet puster, fuktavvisende, kan både maskinvaskes - og renses.

121


VERNESKO OG ARBEIDSHANSKER 9506 VERNESKO S1 P Sporty vernesko med forsterket hel for god komfort.Metall og PVC fri. Materiale: Microfiber Fõr: Slitesterk, hurtig tørkende og ventilerende BK mesh fõr. Innersåle: Spikerforsterket L-Protection med Kevlar Yttersåle: TPU/ PU for god støtabsorbering og slitestyrke og sklisikkerhet Beskyttelseshette: Kompositt glassfiber. Klasse: EN 345 SI P  Farge: grå-83 Størrelse: 35-48

83

9(51(67²9(/63 Sporty støvel med en høy komfort. Metall og PVC fri. Materiale: Microfiber Fõr: Slitesterk, hurtig tørkende og ventilerende BK mesh fõr. Innersåle: Spikerforsterket L-Protection med Kevlar Yttersåle: TPU/ PU for god støtabsorbering og slitestyrke og sklisikkerhet Beskyttelseshette: Kompositt glassfiber. Klasse: EN 345 S1 P  Farge: grå-83 Størrelse: 35-48

83

9502 VERNESANDAL S1 P Lett og luftig sikkerhetssko/sandal med høy komfort.Metall og PVC fri. Materiale: Microfiber Fõr: Slitesterk, hurtig tørkende og ventilerende BK mesh fõr Innersåle: Spikerforsterket L-Protection med Kevlar Yttersåle: TPU/ PU for beste støtabsorbering og slitestyrke Beskyttelseshette: Kompositt glasfiber Klasse: EN 345 S1 P  Farge: grå-83 Størrelse: 35-48

83

122


VERNESKO OG ARBEIDSHANSKER 9505 VERNESKO S3 WR En vanntett vernesko som puster, for brukeren med høye krav til komfort og sikkerhet. Metall- og PVC fri. Materiale: Vokset nubuck Fõr: BK mesh fõr med vanntett og ventilerende Hydroguard membran Innersåle: Spikerforsterket L-Protection med Kevlar Yttersåle: TPU/PU for beste støtabsorbering og slitestyrke og sklimotstand Beskyttelseshette: Kompositt glassfiber. Klasse: EN 345 S3 WR  Farge: sort-99 Størrelse: 35-48

99

9(51(67²9(/6:5 Vanntett vernestøvel som puster, med perfekt komfort. Fri fra metaller og PVC. Materiale: Vokset nubuck Fõr: BK mesh fõr med vanntett og ventilerende Hydroguard membran Innersåle: Spikerforsterket L-Protection med Kevlar Yttersåle: TPU/PU for beste støtabsorbering og slitestyrke og sklimotstand Beskyttelseshette: Kompositt glassfiber. Klasse: EN 345 S3 WR Farge: sort-99 Størrelse: 35-48

99

9513 ESD VERNESKO Sporty vernesko med beskyttelse mot elektrostatisk avladning. Forsterket hel for optimal komfort. PVC-fri. Materiale: Øvre: Microfiber. Fõr: Slitesterkt ventilerende hurtigtørkende BK nettingfõr. Innersåle: Spikerforsterket L-Protection. Yttersåle: Mønster for opptimalt grep. Beskyttelseshette: kompositt glassfiber. Klasse: EN 345 S1 P, ESD Farge: grå-83 Størrelse: 35-48

83

123


VERNESKO OG ARBEIDSHANSKER 9,17(567²9/(6:5 Thinsulate-fõret, vanntett vernesko som puster. Med perfekt komfort. Fri fra PVC.

Materiale: Lær Fõr: Hurtigtørkende og ventilerende BK mesh fõr. Med Hydroguard membran Spikerbeskyttelse: Bløt L-Protection Innersåle: TPU for god støtabsorbering og holdbarhet Øvrig: Kompositt tåbeskyttelse. Klasse: EN 345 S3 WR  Farge: sort-99 Størrelse: 35-48

99

9550 SKOLISSE Polyester skolisse. Selges som par. Materiale: 100% polyester Farge: sort-99 Størrelse: 85cm, 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm

99

9508 GEL SÅLE Med Agion som har antibakterielle egenskaper. ProJobs gel såle gir effektiv støtabsorbering gjennom arbeidsdagen og reduserer fornemmelsen av tretthet i bena. Gelvæsken stimulerer dine muskler og blodsirkulasjon og sålens form gir god støtte til fothulen. Sålen er av høy kvalitet, antibakteriell og passer alle typer av fottøy. Størrelse: 35-48

56

124


Antistatisk

Antibakteriell

Støtte til fothulen

Støtabsorberende

125


VERNESKO OG ARBEIDSHANSKER 9204 ALLROUND HANSKE En ufõret hanske i Clarino som puster. Er sterk og smidig. Overside av hanske i polyester og tommelens overside i frotté. Knokebeskyttelse i neopren og forsterket innerhånd. Perfekt passform gir utmerket fingerfølelse. Refleks og vrist med borrelåsjustering. Størrelse: 7-11

99

9205 ALLROUND VINTERHANSKE Hanske i Clarino som puster, er sterk og smidig. Hansken er helfõret med Thinsulate. Overside av hanske i polyester og tommelens overside i frotté. Knokebeskyttelse i neopren og forsterket innerhånd. Perfekt passform gir utmerket fingerfølelse. Refleks og vrist med borrelåsjustering.

Størrelse: 7-11

99

9206 ERGO GEL HANSKE, VIBRASJONSDEMPENDE En vibrasjonsdempende hanske i Clarion, som puster, er sterk og smidig. Ufõret med en overside i polyester og tommelen overside i frotté. Knokebeskyttelse i neopren og forsterket med vibrasjonsdempende materiale på innsiden av hånden. Perfekt passform gir utmerket fingerfølelse. Refleks og neoprenvrist med borrelåsjustering.

Størrelse: 7-11

99

126


VERNESKO OG ARBEIDSHANSKER ;*5,3+$16.( En hanske i Clarino som puster, er sterk og smidig. Ufõret med overside i polyester og tommelens overside i frotté. Knokebeskyttelse i neopren. Innsiden av hånden er belagt med et mønster i silikon for et eksra godt grep. Perfekt passform gir utmerket fingerfølelse. Refleks og neoprenvrist med borrelåsjustering. Størrelse: 7-11

99

9208 PERFORMANCE VINTERHANSKE En varm og fõret (med Thinsulate) hanske, som er ventilerende (Clarino), sterk og smidig. Hansken er helfõret med Thinsulate. Overdelen er i polyester og tommelfingerens overdel i frotté. Hansken har neopren knoke beskyttelse og den er forsterket med vinyl i håndflaten, for å gjøre den mer slitesterk. Den har en perfekt passform, hvilket gir en god fingerfornemmelse. Hansken har reflekser samt neopren i håndleddet med borrelås justering. Bruksområde: Bygg- og anleggsarbeid, håndverk samt verksted. Størrelse: 7-11

99

9209 GEITESKINNS HANSKE En hanske i geiteskinn som er sterkt og smidig. Ufõret med en overside i polyester og tommelens overside i frotté. Knokebeskyttelse i neopren. Perfekt passform gir utmerket fingerfølelse. Refleks og vrist med borrelåsjustering. Bruksområde: Bygg- og anleggsarbeid, håndverk samt verksted. Størrelse: 7-11

00

128


VERNESKO OG ARBEIDSHANSKER 9202 PU HANSKE En ufõret hanske i sterkt og smidig PU-materiale som puster, mønstret for godt grep. Overside i polyester og tommelens overside i frotté. Tight passfor gir utmerket fingerfølelse. Refleks og vrist med borrelåsjustering. Bruksområde: Håndverk, verksted, montering, lager og distribusjon. Størrelse: 7-11

99

9203 MONTERINGS HANSKE En ufõret hanske i Clarino som puster. Overside i polyester og tommelens overside i frotté. Veldig god passform gir utmerket fingerfølelse. Refleks og vrist med borrelåsjustering. Bruksområde: Håndverk, verksted, montering, lager og distribusjon. Størrelse: 7-11

99

9201 DYPPET HANSKE MED NITRIL En strikket hanske i nylon/lycra som er dyppet i nitrilblanding. Hansken gir et veldig godt grep og kan med fordel brukes for alle typer av presisjonsarbeid. Hansken er silikonfri, fri fra løsningsmiddel og gir ingen fingeravtrykk. Bruksområde: Håndverk, verksted, montering, lager og distribusjon. Materiale: Nylon/Lycra dyppet i Nitril Størrelse: 7-11

99

129


• ,1%$*6 $&&(6625,(6 Det var tanken på et mer fleksibelt og ergonomisk bæresystem som fødte ProJobs Inbags. Av egen erfaring vet vi hvor viktig det er å fordele belastningen av arbeidsredskap på rett måte over kroppen. Av stor betydelse er også bevegeligheten. Når du befinner deg i en tung, tøff og noen ganger farlig situasjon så får ingenting hindre deg i fra å bevege deg fritt. Veskelommer i ulike størrelser, innredet for ulike behov, flyttes enkelt fra skjorte- og bukselommer til boksebelte, verktøysbelte eller verktøysveske. ProJobs Inbags kan kombineres med alle serier i vårt sortiment. ProJobs Inbags gir optimal flexibilitet og holder orden på dine saker.


,1%$*6 $&&(6625,(6 1001 MATERIALE INBAG En Inbag for tilbehør som spiker, skruer og småting. Perfekt for den som trenger å bytte spiker eller skrue på en raskt og enkel måte. Materiale: 600d oxfordnylon Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

1002 LITEN TELEFON INBAG Liten Inbag for mobiltelefon/trådløs kontortelefon samt en penn. Har en liten lomme for headset. Materiale: 600d oxfordnylon Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

1003 TELEFON INBAG Inbag for penner og en mobiltelefon/trådløs kontortelefon samt lommelykt eller sprittusj. Har plass til papir i A6-format. Materiale: 600d oxfordnylon Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9(5.7²<,1%$* Middels stor verktøysinbag med plass til kniv, tommestokk, skruhjern, tang med mer. En stropp som kan puttes bort holder verktøyet på plass. Materiale: 600d oxfordnylon Farve: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

133


,1%$*6 $&&(6625,(6 1201 ARBEIDSBAG Baseveske for Inbags, verktøye, papir med mer. Du kan enkelt henge på dine Inbags og da fungerer vesken som en stasjonær verktøysholder. Vesken er også perfekt som vanlig arbeidsveske. Materiale: 600d oxfordnylon Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

1101 DOBBELT BELTE Dobbelt belte for bukselinningen. Mulig å henge lommeveskene i det yttre beltet og dra de til valgfri sted. Materiale: 600d oxfordnylon Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

1102 VATTERT BELTE Vattert utenpåliggende belte for Inbags. Fast sted for lommeveskene, dels utsvingbare, dels tett mot beltet. Du kan enkelt og hurtig bygge ditt eget verktøysbelte. Materiale: 600d oxfordnylon Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9001 STRETCHBELTE Elastisk belte som følger kroppens bevegelser. Spenne med kapsylåpner. Materiale: Polypropylen, elastan Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

134


,1%$*6 $&&(6625,(6 / 5%(/7( Kraftigt lærbelte i bedste kvalitet. 122 cm. langt. Materiale: Lær   Farge: sort-99 med antikk sølvspenne, brun-77 med antikk messing spenne Størrelse: ONE SIZE

99

9036 VELCO BELTE Belte med lærspenne - til arbeid med produkter som ikke må skrapes. Justeres med borrelås. Farge: sort-99 Størrelse: XS-S (117cm), M-XL (130cm), XXL-XXXL (147cm)

99

/$1*7(.1,6.675²03( Lekker ullstrømpe som passer perfekt i støvlene. Den har sandwitchstrikking, en teknikk som gir ekstra myk kvalitet. Ekstra elastisitet og v-hel på helen for bedre passform. Bred elastisk kant øverst. Materiale: 60% akryl, 26% ull, 15% polyamid, 1% lycra Farge: gråmeleret-95, sort-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

95

99

135


,1%$*6 $&&(6625,(6 7(.1,6.675²03(&22/0$; Lekker Coolmax strømpe. Luftkanaler som former seg etter vristen. Ekstra elastisitet og v-hel på helen for bedre passform. Bred elastisk kant øverst. Materiale: 74% Coolmax, 25% polyamid, 1% lycra Farge: gråmeleret-95, sort-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

95

99

)5277£675²03(3. Smidig arbeidsstrømpe i halvfrotté. Strikkes i en blanding av bomull og polyamid for bedre slitestyrke og komfort. Materiale: 80% bomull, 15% polyamid, 5% elastan Farge: sort-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

9015 BALACLAVA Produsert i stretch microfleece for perfekt passform. Det naturlige valget på en kald og vindfull dag. Materiale: 100% polyester Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9011 FLEECELUE Allround lue i varmende microfleece. Perfekt under eks. en hjelm. Materiale: 100% polyester Farge: ProJob blå-56 Størrelse: ONE SIZE

56

136


,1%$*6 $&&(6625,(6 9014 FLEECELUE Lue i laminert fleece. Dobbeltsydd i panne og nakke. Regulérbar med stropper. Vind-/vanntett og ventilerende. Materiale: 100% polyester Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9017 LUE Strikket lue. Materiale: 70% akryl, 30% ull Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9018 LUE Strikket lue med windstopper og reflekser. Materiale: 70% akryl, 30% ull med piumafil fõr. Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9007 LUE Strikket lue. Materiale: 100% akryl Farge: gråmeleret-95 Størrelse: ONE SIZE

95

137


,1%$*6 $&&(6625,(6 9010 PRO GENERATION LUE Strikket lue i ull med ørevarmere, som kan trekkes opp under luen. Materiale: 50% lammeull 47% akryl, 3% spandex Farge: brun-78 Størrelse: ONE SIZE

78

9026 MULTISCARF Multiscarf i strechmateriale. Mange muligheter. Bl.a. rundt halsen eller som lue. Materiale: 100% polyester. Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9008 CAPS ProJob caps med plass til brodering. Med ellipseformet myk knott som gjør det behagelig å bære ting på hodet. Materiale: 100% polyester Farge: lysegrå-93 Størrelse: ONE SIZE

93

9013 SIKKERHETS CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks. Materiale: 46% polyester, 54% bomull Farge: ProJob gul-10, orange 17 Størrelse: ONE SIZE

10 17

138


,1%$*6 $&&(6625,(6 9019 PRO GENERATION CAPS Vasket bomulls caps. Uten åpning i nakke og med elastisk kant. d Materiale: 100% bomull Farge: sort-99 Størrelse: ONE SIZE

99

,'.257+2/'(5 Festes med karabinkrok eller hengeklips. Selges i pakker á 5 stk.

99

9035 ID KORTHOLDER Myk ID kortholder Materiale: Cordura®

99

9024 HENGELOMMER Løse hengelommer for verktøy, spiker og ting – som gir valgfrihet. Den høyre har to seksjoner hvorav en med tre rom og kraftig polyesterbånd for verktøy. Den venstre har to seksjoner.

Materiale: 100% bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura

00

Farge: hvit-00, ProJob blå-56, sort-99

56 99

139


9033 ERGONOMISK KNEBESKYTTER 11 MM Ergonomisk korrekt knebeskytter som beskytter dine knær. Anbefales av et flertall av eksperter innenfor ergonomi. Materiale: Gelfoam Farge: sort-99 Størrelse: 20x14x1.1 cm

99

140


,1%$*6 $&&(6625,(6 9030 ERGONOMISK KNEBESKYTTER 22 MM Ergonomisk korrekt knebeskytter som beskytter dine knær. Anbefales av et flertall av eksperter innenfor ergonomi. Materiale: Gelfoam Farge: sort-99 Størrelse: 20x14x2.2 cm

99

9050 ERGONOMISK KNEPUTE Knebeskyttelse som er formet etter knærne, slik at det automatisk holder seg på plass og ikke blir så stort. Det glatte ytterskallet gjør at beskyttelsen ikke ”kniper fast” i buksen. Materialet er det samme som rekommanderes av eksperter innom ergonomi og hms. Materiale: gelfoam Farge: ProJob blå-56

56

9055 ERGONOMISK KNEBESKYTTER Ergonomisk knebeskytter, som følger EN 14404 standarden. Materiale: gelfoam Klasse: EN 14404  Farge: ProJob blå-56

56

141


6LNNHUKHWVWÒ\LQIRUPDVMRQ Synlig arbeidstøy er personlig sikkerhetsutstyr. Personlig sikkerhetsutstyr er designet for å sikre deg fra sunnhet- og sikkerhetsrisikoer. De spesielle krav som personig sikkerhetsutstyr er omfattet av, er beskrevet i EU-krav. Produkter som kommer igjennom det grunnleggende sikkerhets regelementet kan bære det obligatoriske CE-merket. For å få et produkt CE-merket skal det være testet og sertifisert av en autorisert organisasjon. SYNLIG ARBEJDSTØY TIL PROFESJONELLE BRUKERE Synlig arbeidstøy skal være CE-merket og godkjent i henhold til EN 471 kravene. Kravene beskriver blandt annet hvilke farger man må benytte, hvor på tøyet refleksene skal være og hvilke informasjoner som må følge med tøyet. Selve designet skal også følge visse kriterier for å få størst mulig synlighet. Det er 3 klasser i kravene, som hver spesifiserer hvor mye fluoriserende tøy og hvor stort et fluoriserende areal hver klasse må ha. EN471 KLASSE 1 Dette er det laveste nivå av beskyttelse. Det totale fluoriserende areal skal være minst 0,14 m2 og det reflekterende areal 0,10 m2.

142

EN471 KLASSE 2 Gir en mye bedre beskyttelse enn Klasse 1, spesiellt i dagtimene, i skumringen og i tåke. Det totale fluoriserende areal skal være minst 0,50 m2 og det reflekterende areal 0,13 m2. EN471 KLASSE 3 Høyeste nivå av sikkerhet. Det totale fluoriserende areal skal være minst 0,80 m2 og det reflekterende areal 0,20 m2. Klasse 3 brukes eksempelvis i båthavnen, på byggeplasser, motorveier mm. Udvalgte test institutter tester tøyet; ProJob Workwear AB bruker Swerea IVF i Mölndal, Sverige. Når tøyet er testet og godkjent setter Technical Research Institute of Sweden (SP) et sertifikat som bekrefter at produktet er godkjent i henhold til EN 471 kravene. Reglene for synlig arbeidstøy er gjeldene på enhver arbeidsplass hvor det er trafikk, veier, parkeringsplasser, lufthavnen, båthavnen, byggeplasser, gruver mm.


9Ă&#x20AC;USÂżSDVVHOLJPHGÂżYHOJH GHQUHWWHVWĂ&#x2019;UUHOVHQ Størrelsen er av største betydning nĂĽr det gjelder arbeidsbekledning. Den pĂĽvirker bĂĽde funksjon, slitasje og ergonomi. Bevegelsen er i fokus ved utformingen av ProJobs bekledning. Bekledning i feil størrelse, forhindrer brukeren ĂĽ bevege seg fritt. Plassering av lommer og andre funksjonelle detaljer, som brukes mange gangee i løpet av arbeidsdagen, skal vĂŚre plassert sĂĽ de lett kan nĂĽs. Feil størrelse gir lommeplasseringer som tvinger brukeren til slitsomme bevegler. For ĂĽ forhin-

dre slitasje er det ogsĂĽ meget viktig at knebeskyttelsen kommer pĂĽ rett plass. Størrelsen pĂĽvirker ogsĂĽ levetiden pĂĽ tøyet. Jo trangere modellen er desto mer slitasje utsettes dens søm og materiale for. ProJob-kolleksjonen inneholder størrelser for alle behov. Alle overdeler ďŹ nnes i størrelsene XSâ&#x20AC;&#x201C;XXXL og alle bukser (dog ikke shorts og overaller) ďŹ nnes i størrelsene C44â&#x20AC;&#x201C;C62, D84â&#x20AC;&#x201C;D120 og C146â&#x20AC;&#x201C;C156.

6WĂ&#x2019;UUHOVHVJXLGHYHUQHVNRDUEHLGVKDQVNHURJMHDQV SKO

HANSKER EU

UK

MM

35

21/2

222

36

3

229

37

31/2

236

38

4

242

39

5

249

40

6

256

41

7

262

42

8

269

43

9

276

44

10

282

45

11

289

46

12

296

47

13

302

48

14

309

PROJOB VERNESKO - SIKKERHETSKLASSER: Sikkerheten er blitt testet og godkjent etter EN 345, hvilket garanterer grunnleggende krav til sikkerhet, komfort, stabilitet og kvalitet. Utover de grunnleggende krav har vi fĂĽtt sertiďŹ sert skoene i følgende sikkerhetsklasser: t415Ă&#x152;IFUUF +*/ )FMUIFMQBSUJ "OUJstatisk (100Ί/1000MΊ), Støtdempende sĂĽle (20), Spikerbeskyttelse (11000N). t4834PNPWFOTUĂ&#x152;FOEFTBNUTLPFOFFSWBOOtette og har en mønstret sĂĽle. For mer informasjon, se i folderen som er vedlagt, nĂĽr du kjøper en ProJob sko.

7

XS

8

S

9

M

10

L

11

XL

Fargekodene ďŹ nnes ogsĂĽ inne i hanskene, hvilket gjør det enkelt ĂĽ ďŹ nne den riktige størrelsen.+++

JEANS L

28

29

30

31

32

33

34

36

38

30

t

t

t

t

t

t

t

t

t

32

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

t

34 36

W

40

42

t

t

143


6WÒUUHOVHVJXLGH HERRE C-FIGUR: Normal skrittlengde S

M

C44

Størrelse

C46

L

C48

C50

XL

C52

C54

C56

XXL C58

C60

C62

A Brystvidde cm

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

B Livvidde cm

76

80

84

88

92

97

102

108

114

120

C Hoftevidde cm

94

98

102

106

110

114

118

122

126

130

D Benlengde cm

76

78

79

80

81

82

83

83

84

84

Størrelse konvertert til inches

29/32

30/32

31/32

32/32

34/34

36/34

38/34

C146

C148

C150

C152

C154

C156

D112

D116

D120

HERRE C-FIGUR: Lang skrittlengde Størrelse A Brystvidde cm

92

96

100

104

108

112

B Livvidde cm

80

84

88

92

97

102

C Hoftevidde cm

98

102

106

110

114

118

D Benlengde cm

83

84

85

86

87

88

Størrelse konvertert til inches

30/34

31/34

32/34

34/36

36/36

38/36

D96

D100

D104

D108

HERRE D-FIGUR: Kort skrittlengde og senket i livhøjde D84

Størrelse

D88

D92

A Brystvidde cm

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

B Livvidde cm

78

82

86

90

94

98

108

108

114

120

C Hoftevidde cm

92

96

100

104

108

112

120

120

124

128

D Benlengde cm

72

73

74

75

76

77

79

79

79

80

Størrelse konvertert til inches

29/30

30/30

31/30

32/30

34/30

36/32

40/32

40/32

42/32

STØRRELSESNØKKEL

Herre

Herre

Dame

Dame

XS

40 – 42

32

XS

34–36

S

35 –36

S M

44 – 46

38 – 40

M

37–38

48 –50

42– 44

L

39– 40

L

52–54

46 – 48

XL

41– 42

Skjorter, halsmål i cm

XL

56 –58

50 –52

XXL

43 – 44

XXL

60 –62

54

XXXL

45 – 46

XXXL

64 – 66

A

47– 48 B

DAME Størrelse

C34

C36

C38

C40

C42

A Brystvidde cm

80

84

88

92

96

B Livvidde cm

66

69

72

76

80

C Hoftevidde cm

90

93

96

99

102

D Benlengde cm

76

77

78

79

80

Størrelse

C44

C46

C48

C50

A Brystvidde cm

100

104

110

116

B Livvidde cm

84

88

93

99

C Hoftevidde cm

106

110

115

120

D Benlengde cm

81

82

83

84

144

c

D


9DVNHU¿GRJ EHKDQGOLQJVU¿G VASK Alle ytterplagg er nøye testet. Til hvert produkt finnes et vaskeråd som er viktig at man følger. Om plaggene alltid vaskes med lignende farger og i rekommenderende temperaturer så holder de seg pene mye lengre. Oppfordringen ”vask separat” i vaskerådet betyr at stoffen kan avgi farge. Når det gjelder slike plagg, i hvilke fargemengden kan være litt for høy fra begynnelsen, er det ekstra viktig å følge vaskerådene. FORVASK Bruk like mye vaskemiddel som til hovedvasken når du forvasker veldig skittne klær, men hopp over forvasken helt om plaggene ikke er så skittne. På grunn av den skade som uoppløst vaskemiddel kan gjøre på tøy rekommenderes ikke bløtlegging av plagg. VASKEMIDDEL Vær alltid nøye med å dosere rett – se på forpakkningen til vaskemiddelet. Velg et vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel og beregnet for temperaturen som du skal vaske i. TØRKING Tørketrommling bør ses som en nødløsning. Om tid og plass finnes rekommanderer vi at du henger vasken til

Anbefalt vasketemperatur

tørk. Det har tøyet mest godt av. Slett ut tøyet og sømmer innen du henger det opp. Ved tørketrommling bør plagget aldri bli helt tørt, ettersom det sliter unødvendig mye og kan forårsake krymping. SKO Oppbevar de rene skoene på en tørr og ventilerende plass når de ikke brukes. Kontrollere at skoene er uskadede før hver gang de skal brukes. Rengør gjevnlig, med hjelp av en børste, klut etc. Behandle oversiden ved jevne mellomrom med en skokrem, til eksempen med en base av fett, voks, silikon osv. Bruk ikke sterke produkter (bensin, syrer, løsningsmiddel osv)som kan forringe kvaliteten, sikkerheten og holdbarheten for de personlige beskyttelsesordningene. Tørk ikke skoene i nærheten av eller i direkte kontakt med vedovner, varmeelementer eller anre varmekilder. HANSKER Oppbevar hanskene svalt og tørt. Hanskenes egenskaper kan påvirkes av luftfuktighet, temperatur og sterkt sollys. Ved rengjøring av lærhansker: bruk mild såpeblanding og gnikk hanskene mot hverande. La hanskene lufttørke. For øvrige vaskeråd se nedenfor.

Må ikke tørketrumles

Må ikke strykes

Tørketrumling på lav varme (50 °c)

Profesjonell lær rens

Skånevask

Bruk ikke klorinbleking

Stryking ved lav varme max 110 °c (eksempelvis til nylon)

Kan renses, men bruk ikke kjemikalier sterkere enn perchloroethylene

Stryking ved middels varme max 150 °c (eksempelvis til polyester/ bomull)

Må ikke renses

Stryking ved høy varme max 200 °c (eksempelvis til bomull)

Må ikke vrides

Kun håndvask

145


56

5701 Side 22

5702 Side 30

2121 Side 18

83

99

58

2315 Side 114

58

83

2718 Side 114

99

83

99

99

98

99

99

4416 Side 106

77

56

99

5407 Side 21

00

5406 Side 29

99

4415 Side 106

4409 Side 15

83

5409 Side 27

95

4302 Side 48

98

5413 Side 14

77

5409 Side 15

56

99

99

99

77

4301 Side 45

5411 Side 12

56

2117 Side 19

4408 Side 14

2317 Side 114

35

5404 Side 21

98

2122 Side 18

58

99

2116 Side 19

77

99

99

77

5703 Side 27

77

99

146

83

00

99

58

4402 Side 45

83

99


56

99

99

5402 Side 32

4413 Side 49

83

99

83

4403 Side 50

58

5505 Side 31

5501 Side 20

00

4405 Side 50

00

56

4404 Side 50

99

83

82

58

2505 Side 41

99

56

5515 Side 20

58

83

99

99

56

98

5503 Side 24

99

58 55

5512 Side 25

99

5502 Side 22

83

99

2508 Side 41

58

2501 Side 39

82

99

99

56

77

58

5517 Side 22

83

2420 Side 115

5518 Side 16

4502 Side 42

99

99

4406 Side 51

4401 Side 32

83 99

58

99

99

99

5514 Side 16

56

5516 Side 25

77

98

99

77

98

99

5513 Side 16

147


98

99

5521 Side 17

77

2501 Side 36

148

58

83

99

5605 Side 31

97

5606 Side 28

83

5603 Side 28

99

58

5607 Side 24

99

99

57

2512 Side 117

56

82 83

2502 Side 40

57

4512 Side 43

97

5504 Side 30

4503 Side 49

58

4511 Side 43

5601 Side 23

99

4506 Side 39

99

56

5509 Side 29

83

4501 Side 42

2500 Side 40

00

99

00

00

5506 Side 26

58

4504 Side 38

99 58 82 83 55

97

6522 Side 17

96

4505 Side 38

5604 Side 23

99

5519 Side 17

96

56

98

2507 Side 117

96

4601 Side 47

58

4602 Side 47


58

00

99

00

7401 Side 84

00

7402 Side 86

01

7505 Side 87

7403 Side 86

58

01

00

7504 Side 87

00

58

7812 Side 88

02

58

58

99

7801 Side 89

00

00

7405 Side 86

7807 Side 88

99

00

00

00

7406 Side 86

02

99 00

7808 Side 89

99

7802 Side 90

7811 Side 90

99

98

7809 Side 89

7814 Side 88

98

7813 Side 90

58

00

99 99 99 02

58

00

99

00 00

7901 Side 91

7902 Side 93

7905 Side 93

7906 Side 93

7908 & 7907 Side 93

9026 Side 138

149


10

10

17

6302 Side 56

10

6301 Side 60

10

17

6409 Side 54

17

10

6410 Side 56

10

17

6406 Side 59

6405 Side 58 10

10

10

6401 Side 57

6407 Side 57

10

6705 Side 68

10

17

17

10

17

10

6102 Side 66

17

10

10

17

10

10

6101 Side 67

150

6005 Side 65

6503 Side 64

17

10

10

6704 Side 67

6504 Side 71

17

6508 Side 63

17

6002 Side 64

17

10

10

6507 Side 62

10

6004 Side 65

6566 Side 70

17

10

17

17

6103 Side 66

17

6466 Side 70

6502 Side 61

17

10

17

6403 Side 71

6506 Side 61

6510 Side 64

10

10

17

6501 Side 62

10

17

17

17

10

17

10

17

6003 Side 65

17

10

17

17

6702 Side 68

6703 Side 68

17


10

10

10

8404 Side 74

8503 Side 76

99

10

8402 Side 76

8504 Side 77

99

8901 Side 81

8902 Side 81

54 54

8101 Side 78

99

95

35

58

8001 Side 79

95

9003 Side 135

99

3101 Side 98

8103 Side 78

56

99

9012 Side 136

58

5205 Side 33

99

99

9006 Side 136

94

54

54

35

94

82

3103 Side 98

99

3501 Side 98

92

99

00

35

2012 Side 112

99

35

2219 Side 115

99

58

8102 Side 79

56

3502 Side 99

56

3102 Side 99

83

99

5210 Side 33

58

66

99

58

5203 Side 46

93

58

94

99

35

4201 Side 46

56

3104 Side 99

93 99

3503 Side 101

151


83

35

00

99

2014 Side 110

35

3004 Side 101

58

83

99

83

3303 Side 103

99

99

77

35

58

56

83

99

3401 Side 107

83

99

9204 Side 126

99

3003 Side 100

99

83

56

3302 Side 102

58

99

3405 & 3509 Side 105

99

9205 Side 126

00

99

9208 Side 128

56

00

99

3701 Side 107

9203 Side 129

99

83

3301 Side 102

99

9202 Side 129

56

3002 Side 101

99

99

9207 Side 128

56

2120 Side 113

3305 Side 103

99

152

35 99

99

98

9206 Side 126

00

3001 Side 100

2119 Side 113

3306 Side 104

9201 Side 121

58

99

99

99

3005 Side 19

2118 Side 112

83

77

83

99

83

2015 Side 110

00

56

35

58

9209 Side 128

58

99


99

99

99

9502 Side 122

9506 Side 122

9512 Side 124

9513 Side 123

9511 Side 122

99

99

1001 Side 133

9508 Side 125

1003 Side 133

1002 Side 133

1101 Side 134

99

1005 Side 133

1201 Side 134

99

99

1102 Side 134

9504 Side 123

99

99

99 99

99

9505 Side 123

99

99

9550 Side 124

99

99

9001 Side 134

99

9002 Side 135

56

9036 Side 135

9011 Side 136

17 10 95

99

9014 Side 137

77

9010 Side 138

9007 Side 137

99

93

99

9017 Side 137

9018 Side 137

9013 Side 138

9008 Side 138

99 99

99 99

9019 Side 139

9015 Side 136

99

9032 Side 139

9035 Side 15 & 139

00

99

99

55

55

56

9024 Side 139

9033 & 9030 Side 140 & 141

9050 Side 141

56

56

9055 Side 68 & 141

153


Index Artikkel

Side

1001................................ 133 1002................................ 133 1003................................ 133 1005................................ 133 1101................................ 134 1102................................ 134 1201................................ 134 2012................................ 112 2014................................ 110 2015................................ 110 2116.................................. 19 2117.................................. 19 2118................................ 112 2119................................ 113 2120................................ 113 2121.................................. 18 2122.................................. 18 2219................................ 115 2315 ................................ 114 2317................................ 114 2420................................ 115 2500.................................. 40 2501.................................. 36 2502.................................. 40 2505.................................. 41 2506.................................. 39 2507................................ 117 2508.................................. 41 2512................................ 117 2718................................ 114 3001................................ 100 3002................................ 101 3003................................ 100 3004................................ 101 3005.................................. 19 3101.................................. 98 3102.................................. 99 3103.................................. 98 3104.................................. 99 3301................................ 102 3302................................ 102 3303................................ 103 3305................................ 103 3401................................ 107 3405................................ 105 3406................................ 104 3501.................................. 98 3502.................................. 99 3503................................ 101 3509................................ 105 3701................................ 107 4201.................................. 46 4301.................................. 45 4302 .......................... 48, 104 4401.................................. 32

Artikkel

Side

4402.................................. 45 4403.................................. 50 4404.................................. 50 4405.................................. 51 4406.................................. 51 4408.................................. 14 4409.................................. 15 4413.................................. 49 4415................................ 106 4416................................ 106 4501.................................. 42 4502.................................. 42 4503.................................. 49 4504.................................. 38 4505.................................. 38 4506.................................. 39 4511.................................. 43 4512.................................. 43 4601.................................. 47 4602.................................. 47 5203.................................. 46 5205.................................. 33 5210.................................. 33 5402.................................. 32 5403.................................. 27 5404.................................. 21 5406.................................. 29 5407.................................. 21 5409.................................. 15 5413.................................. 14 5501.................................. 20 5502.................................. 22 5503.................................. 24 5504.................................. 30 5505.................................. 31 5506.................................. 26 5509.................................. 29 5512.................................. 25 5513.................................. 16 5514.................................. 16 5515.................................. 20 5516.................................. 25 5517.................................. 22 5518.................................. 16 5519.................................. 17 5521.................................. 17 5601.................................. 23 5603.................................. 28 5604.................................. 23 5605.................................. 31 5606.................................. 28 5607.................................. 24 5701.................................. 22 5702.................................. 30 5703.................................. 27

Artikkel

Side

6002.................................. 6003.................................. 6004.................................. 6005.................................. 6101.................................. 6102.................................. 6103.................................. 6301.................................. 6302.................................. 6401.................................. 6403.................................. 6405.................................. 6406.................................. 6407.................................. 6409.................................. 6410.................................. 6466.................................. 6501.................................. 6502.................................. 6503.................................. 6504.................................. 6506.................................. 6507.................................. 6508.................................. 6509.................................. 6510.................................. 6522.................................. 6566.................................. 6702.................................. 6703.................................. 6704.................................. 6705.................................. 7401.................................. 7402.................................. 7403.................................. 7405.................................. 7406.................................. 7504.................................. 7505.................................. 7801.................................. 7802.................................. 7807.................................. 7808.................................. 7809.................................. 7811.................................. 7812.................................. 7813.................................. 7814.................................. 7901.................................. 7902.................................. 7905.................................. 7906.................................. 7907.................................. 7908.................................. 8001..................................

64 65 65 65 67 66 66 60 56 57 71 58 59 57 54 56 70 62 61 64 71 61 62 63 63 64 17 70 68 68 67 68 84 86 86 86 86 87 87 90 89 88 89 89 90 88 90 88 91 91 93 93 93 93 79

Ved bruk av Netstore sett tallet 64 foran varenummeret.

154

Artikkel

Side

8101.................................. 78 8102.................................. 79 8103.................................. 78 8402.................................. 76 8404.................................. 74 8503.................................. 76 8504.................................. 77 8901.................................. 81 8902.................................. 81 9001................................ 134 9002................................ 135 9003................................ 135 9006................................ 136 9007................................ 137 9008................................ 138 9010.......................... 15, 138 9011................................ 136 9012................................ 136 9013.......................... 67, 138 9014................................ 137 9015................................ 136 9017................................ 137 9018................................ 137 9019................................ 139 9024................................ 139 9026................................ 138 9030................................ 141 9032................................ 139 9033................................ 140 9035................................ 139 9036................................ 135 9050................................ 141 9055................................ 141 9201................................ 129 9202................................ 129 9203................................ 129 9204................................ 126 9205................................ 126 9206................................ 126 9207................................ 128 9208................................ 128 9209................................ 128 9502................................ 122 9504................................ 123 9505................................ 123 9506................................ 122 9508................................ 124 9511................................ 122 9512................................ 124 9513................................ 123 9550................................ 124


155


www.pro-job.no

Projob 2013/2014