Page 1

Top-diensten Beveiligingsnieuws Van zaak naar bank Ondanks de toename van het aantal pinbetalingen zult u nog contact geld van uw klanten ontvangen. Ook al is uw afstortingspunt in de buurt, toch bestaat er altijd nog een ontvreemdings- of overvalsrisico. En dan maakt de hoogte van het bedrag niet uit. Overvallers staan er niet om bekend een selectie naar hoeveelheid contant geld te maken! Wij als Top–diensten willen graag dit risico van overval of ontvreemding bij u weg nemen. Voordeel is dat u of uw personeelsleden niet meer over straat hoeven met geld van de zaak. Dit kan op voorhand al een hoop stress bij u of uw personeel voorkomen. En als er dan wat mocht gebeuren….. Helaas zitten slachtoffers van een overval vaak getraumatiseerd thuis of melden zich ziek. Deze indirecte gevolgen kunnen voor u en uw zaak een kostenpost veroorzaken welke vele malen hoger ligt dan het uitbesteden van uw geldtransport. De mensen van Top-diensten zijn gediplomeerde beveiligingsbeambten die weten wat ze doen en hoe in bepaalde situaties te handelen.

Winkelsurveillance Diefstal, bedreigingen of zelfs een overval lijken tot het algemene ondernemingsrisico te gaan behoren. De schade die hiermee kan worden aangericht, zowel materieel als immaterieel, is voor veel ondernemers een zeer grote dervingpost. Helaas is hierom een beveiligingsbeambte haast al niet meer weg te denken bij bijvoorbeeld supermarkt of kledingwinkel. Dit is in de loop van de jaren echter een noodzaak geworden. Ook politie en verzekeringsmaatschappijen adviseren steeds vaker het gebruik van particuliere beveiliging aan middenstanders. Met name vanwege de preventieve werking hiervan. Top-diensten levert professionele beveiligingsbeambten. Al onze beambten zijn representatief gekleed en staan al uw klanten correct en vakkundig te woord. Onze beambten treden, indien nodig, repressief op bij calamiteiten. Top-diensten levert beveiligingsbeambten die van vóór openingstijd tot na sluitingstijd uw winkel en personeel beveiligen.

Bedrijfscontrole diensten De uitspraak: Veiligheid is: “Verwacht het onverwachte”, gaat met name op wat betreft het onderwerp diefstal in of om uw bedrijf. Diefstal is één van de grootste vormen van derving binnen elke organisatie en kan uw bedrijf jaarlijks duizenden tot tienduizenden euro’s kosten. Dit kan gebeuren door derden (b.v. leveranciers) , maar ook door eigen personeel. Helaas blijkt voortdurend uit onderzoek dat het eigen personeel de grootste en bindende factor is van diefstal bij een bedrijf. Zo is uit onderzoek gebleken dat 40% van de diefstallen is terug te voeren op uw eigen (tijdelijke) medewerkers. Top-diensten kan in uw opdracht binnen duidelijke kaders zorg dragen voor een onafhankelijke en eenduidige controle binnen uw bedrijf.


Evenementen / Horeca beveiliging Als evenement / horeca ondernemer hebt u helaas met regelmaat te maken met agressie van bezoekers in uw evenement, café of discotheek. Deze bezoekers zorgen voor een onplezierige sfeer waardoor mogelijk uw vaste, betalende klanten wegblijven. Dit is een vorm van derving voor uw onderneming welke grote gevolgen kan hebben op de inkomstenstroom en op langere termijn zelfs het voortbestaan van uw onderneming in gevaar kan brengen. Top-Diensten kan uw onderneming voorzien van professionele gastheren welke uw publieksstroom kunnen filteren dan wel in goede banen leiden.

Trainingen Agressie is een steeds meer (ongemerkt) terugkerend fenomeen in onze samenleving. Een ontevreden klant, een onbedoelde fout of iets heel simpels als te weinig wisselgeld teruggeven. Allemaal zaken welke kunnen resulteren in onverwacht agressief (verbaal) gedrag van de partij die dan tegenover u staat. De reactie van u of uw personeel bepaald echter veelal of de situatie escaleert. Bent u diegene die zich dan toch nog steeds vriendelijk en oplossingsgericht weet op te stellen en na afloop van het (potentiële conflict) de opgewekte stressgevoelens van zich af kan laten glijden ? Dan zijn onze trainingen op dit vlak niets voor u. Bent u diegene echter niet of wilt u juist diegene worden ? Informeer dan naar onze “agressietrainingen” en trainingen in conflictbemiddeling en bijbehorende vaardigheden.

Over Top-Diensten Top-Diensten is een particuliere beveiligingsorganisatie die beveiligingswerkzaamheden verricht door middel van manbeveiliging. Top-diensten is een door het Ministerie van Justitie erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf (ND2404). Al onze beveiligingsmedewerkers zijn gediplomeerd en gescreend op antecedenten door Justitie. Al onze beambten zijn representatief gekleed en hebben meerdere jaren ervaring in diverse aspecten van de beveiligingsbranche. Filosofie Bij ons draait het om wat de klant vraagt, dat leveren wij. Daarom hebben wij méér dan alleen beveiligingsdiensten. Top-Diensten onderscheidt zich door het leveren van maatwerk voor uw beveiligingsbehoeft. Wij proberen zoveel mogelijk de persoon bij de klant of het bedrijf te zoeken. De klant is en blijft hierbij koning. Onze diensten en mensen worden een verlengstuk van uw organisatie.

“Veiligheid is: verwacht het onverwachte”

Kijk op onze site www.top-diensten.nl voor de mogelijkheden en contactinformatie

http://www.top-diensten.nl/uploads/Nieuwsbrief%20TOP%20diensten%20beveiliging%20en%20trainingen  

http://www.top-diensten.nl/uploads/Nieuwsbrief%20TOP%20diensten%20beveiliging%20en%20trainingen.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you