Page 1

Bruisende zaken:

Bedrijf: Private Gym Weidehek 70 D, Breda Tel. 06 12 83 66 17 Eigenaar: Toon van Achterberg www.private-gym.nl

Private Gym Voor wie is de sportschool bedoeld? “Onze doelgroep bestaat uit twee groepen. Enerzijds willen we docenten judo, yoga, boksen, dansen, fitness, personal trainers etc. een ruimte aanbieden waarin ze hun cursisten les kunnen geven. Anderzijds is het ook mogelijk om met een stel vrienden gezellig te komen sporten, wanneer je daar zin in hebt. En dat alles voor slechts € 29,95 per groep/per uur.”

Op welke dagen is de sportschool geopend? “Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Wie bij ons komt sporten, krijgt een speciale toegangscode waarmee je toegang hebt tot onze faciliteiten. Het is eigenlijk heel simpel. Als je zin hebt om te sporten, bel je ons op voor een afspraak en dan plannen wij je in. Wil je wekelijks met je cursisten komen trainen, dan is het ook mogelijk om op een vaste dag per week een uur of enkele uren te reserveren.”

Wat is het concept achter Private Gym? “Private Gym is een privé sportschool waar mensen in een relaxte en ongedwongen sfeer kunnen sporten. Het grote verschil met andere sportcentra is dat wij onze compleet ingerichte sportschool geheel ter beschikking stellen aan onze klanten. Vergeet ingewikkelde contracten, abonnementen of opzegtermijnen en huur de hele sportschool af voor jou, je cursisten of je vrienden.”

Leuk om te weten: Naast de nieuwste sport- en fitnessapparatuur beschikt Private Gym over een luxe douche, omkleedruimte en een gezellige huiskamer waar je na het sporten nog iets kunt drinken. 17

Private gym (1)  

Nieuw in Breda

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you