Page 1

L'arribada a L'Olimp

Autors: Marcos Molina, Mohamed Ali, Eduardo Ruiz


Historia inventada.

E Olimp.

n l'antiga Grècia on els Déus eren els protectors dels mortals i ens veia des de La muntanya més alta de Grècia, anomenada


Tots nosaltres les persones normals ens resignàvem a escoltar i aprendre tots els mites del nostre avantpassat, però l'única pega és que tots ell eren herois, per tant potser un grup de tres xicots pobres podien haver entrat en l'il·limitable mon de la Historia.


Jo, l'Edu, i el Moha anàvem caminant entre els castells del regne d'Atenes en busca de menjar, però per alguna curiositat ens vam perdre al bosc. Allí ens vam trobar al Grifo, havia escoltat d'ell als llibres i el Moha és va quedar atonit mentre que l'Edu es va amagar, la mala sort és que aquell animal no havia menjat feia mesos o anys i va a anar a buscar menjar. L'Edu va agafar una corda i el Moha li va cordar els peus, mentre que jo vaig agafar una bossa i li vaig tapar els ulls.


DesprÊs d'haver pensat molt vam escollir entre tots muntar sobre el seu plomatge i varem començar a volar. I vam volar per tot el cel fins arribar a la part mÊs alta del cel d'Atena, l'Olimp.


L'arribada no va ser cap sorpresa vam veure les reixes d'or, però la nostra innocència ens va fer anar més enllà de les reixes i al final ens vam trobar front al mateix Zeus.


Direm que la nostre visita no va ser gaire amistosa, perquè al final varem acabar aquí immòbils, ja que el nostre castig és que ens vam convertir en un arbre, perquè mai més ens tornéssim a moure.

Conte  

Conte de Catlà