Page 1

SORTIDAA CORREUS

Els alumnes de Tercer A, B i C han realitzat una sortida local a l ´ Ofici n a de Co r r e u s de Ll o r e t de M a r el divendres dia 5 de desembre. Hola, amics! Sóc la carta que han

escrit

els

alumnes

de

Tercer A, B i C. M´ han escrit dues vegades a classe i han fet el sobre amb les dades del destinatari i del remitent. Per acabar, els alumnes de tercer m´ han portat a

l´ Oficina de Correus Provisional de

Lloret, ara a Fenals.

Subjecte Predicat

Qui?

Els alumnes de Tercer A, B i C Què han han realitzat una sortida local fet? A on ? a l ´ Ofici n a de Co r r e u s de Ll o r e t de M a r Quan el divendres dia 5 de dese m br e.

1


SORTIDAA CORREUS

La sortida era per enviar una carta a l´ amic o amiga de la classe. Quan he m arribat a l´ oficina, la Sra. Roser Galí -directora adjunta - conjunta m e nt amb Encarn ación Cano ens han agafat les cartes, les han posat en una taula i després una mà quina les ha matat , marcant la data sobre els segells . Hem vist la resta de l´ oficina, ens han regalat un llibret i ara entene m millor el món del correu.

Els

alumnes

de tercer em van portar a l´ Oficina,

però

també

em

podrien

haver

deixat

a

bústia

la més

propera a casa seva,

on

el

carter em ve a buscar

cada

dia i em porta a l´ oficina.

2


SORTIDAA CORREUS

Tr e b a l l ab a n s de la so rti d a : 1.

2.

3.

4.

Primer he m fet un esborrany de carta a un co mpany, treballant l´ encapçala ment : lloc i data, la salutació, la presentació, l´ inici del text, el text i el comiat. En segon lloc, després de corregir- ho els mestres, la he m passat a net i sense errades . En aquesta feina ens va ajudar la Sra. Conchi Rodríguez i la Sra. Eva. Per últim, he m fet el sobre amb totes les seves parts : destinatari , adreça, codi postal i localitat al davant i al darrer a les dades del remitent . Cal dir que els sobres amb segell inclòs i el paper de carta amb dibuixos de “ El Quijote ” fou un obse qui de l´ Oficina de Correus de Lloret de Mar , gràcies a la Sra. Roser Galí .

3


SORTIDAA CORREUS

Dur a n t la so rti d a 1-

2-

Anada a l´ Oficina de Correus actualm ent,de manera provisional, és a Fenals .

que

Visita a l´ oficina els tres grups . Mentre un grup era a dins, els altres jugaven al mocador .

4


SORTIDAA CORREUS

Em van posar en una taula i després una màquina m´ ha matat, marcant

la data sobre

el segell. 3-

45-

Anada al estoneta .

P a rc

de Fenals

a

jugar

una

Tornad a cap a l´ escola . En aquesta sortida ens van aco m pa nyar Senyoreta Agnès i la Senyoreta Mariona .

la

Una carta és la millor manera d´ explicar als amics o familiars les teves aventures, com et va el col·legi, què fas en el temps lliure ... i tot allò que se t´ acudeixi .

5


SORTIDAA CORREUS

Una targeta postal és la millor manera d´ enviar una fotografia d´ allà on siguis quan estàs de vacances i explicar com t´ ho passes.

6


SORTIDAA CORREUS

ARA JA SAPS QUÈ HAS DE FER PER ENVIAR UNA CARTA O UNA POSTAL. ARA NOMÉS ET MANCA DEMANAR LES ADRECES DELS TEUS AMICS O AMIGUES I DELS TEUS FAMILIARS I AIXÍ PODRÀS EXPRESSAR-TE DE VERITAT.

7

Visita a Correus  

Visita realitzada a Correus, de Lloret de Mar, pels alumnes de 3r. del Ceip Pompeu Fabra