Page 1

ZATERDAG 5 APRIL

doneren wij voor elke fles wijn die u koopt, 1 euro aan Stichting Jaimy

Jacob Marislaan 20 Arnhem


m

De Stichting

Al sinds 2001 helpt Stichting Jaimy van Boxel (kinder) zieken-huizen en kinder-oncologische centra in Nederland met geld en goederen, in het bijzonder speelgoed. Zo kan het verblijf voor de patiëntjes iets minder zwaar worden gemaakt. kijk vooral even op www.stichtingjaimy.nl

De Wens

Tonnie & Hein van Boxel, hier samen met de nieuwe Ambassadeur van hun Stichting: Theo Janssen

Stichting Jaimy wil aan de kinderafdeling van ziekenhuis Rijnstate zes multimedia-karren schenken. Dit zijn kasten op wielen, uitgerust met een beeldscherm en twee spelcomputers (Wii, PlayStation of Xbox). Dankzij zo’n kar kan een patiëntje dat door zijn/haar ziekte niet naar de speelkamer kan, op bed even afleiding vinden.

De multimedia-karren kunnen grotendeels door de eigen technische dienst van het ziekenhuis worden geassembleerd. Zo mogelijk wordt gebruik gemaakt van afgeschreven kantoormeubilair. Stichting Jaimy wil de hele investering (begroot op 9.000 euro) bekostigen .


De Middelen

De stichting wordt gesteund door vele sponsors en donateurs. Daarnaast organiseert zij eigen fundraising-acties, waarvan Ventoux4Jaimy wel een van de mooiste is. Ook komende september zal weer een groep super gemotiveerde toerfietsers in Zuid-Frankrijk de beroemde Mont Ventoux bedwingen. Dankzij persoonlijke sponsoring zullen zij een flink deel van het geld voor de Multi-mediakarren bijeen fietsen. (kijk op www.ventoux4jaimy.nl)

De Bijdrage

VOOR ELKE FLES WIJN DIE U 5 APRIL BIJ TAX KOOPT DONEREN WIJ € 1,- AAN DE STICHTING JAIMY

Voor de gelegenheid zetten we een fantastische Côte de Ventoux in de spotlights maar vor de eigenlijke sponsoractie maakt het niet uit welke of hoeveel wijn u koopt. Dus: 1 fles verkocht = 1 euro gedoneerd.

KOM, PROEF, KOOP EN BRENG EEN GLIMLACH OP HET GEZICHT VAN EEN KIND!


De aanbieding

De streek rond ‘de Kale Berg’ - zoals de imposante Mont Ventoux wel genoemd wordt, brengt ook deze heel wat mooie wijnen voort. Wij selecteerden een Côtes de Ventoux die al vele jaren van onze relaties al jaren geliefd is, en terecht: Chateau Pesquié, Rouge Terasses 2011. Zaterdag 5 april koopt u ‘m voor € 10.95 € 9,95 per fles en daar van gaat natuurlijk ook weer één euro per fles naar de Stichting.

De Cheque Om 18:00 u. wordt een hopelijk indrukwekkende cheque overhandigd aan Hein en Tonny van Boxel, initiatiefnemers van de stichting. Dit onder het genot van een hapje en een lekker glas wijn, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Graag tot dan Erik & Karin Tax

BIJ AANKOOP VAN 24 FL. UIT ONS ASSORTIMEMT TEVENS EEN MAGNUMFLES PESQUIE CADEAU

info@taxwijn.nl | Jacob Marislaan 20 Arnhem | (026) 443 25 42

TaxWijn voor Jaimy  

Zaterdag 5 april 2014 doneert Tax Wijn voor elke fles wijn die u bij Tax Wijn koopt 1 euro aan Stichting Jaimy.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you