Page 1

FÖR SÄKERHETS SKULL

Fastighetsskötare


er id v s m o s r a g in n n Sa

r e g n ä h Livet På En lina...

Fallolyckor dödar

Varje år omkommer mer än 1 300 arbetare från höjd.

Åren 2008-2010 tog fallskydden slut

Fallskydd säljer slut fort efter att någon hört talas om en olycka från höjd. Viktigt är att Du som arbetsgivare ser till att dina anställda har fallskydd. Ditt ansvar påverkar andras framtid!

Många säger att klättra på endast två meters höjd är riskfritt. Faktum är att även den höjden kan vara förödande.

Statistik -

Att klättra är roligt, utmanande och helt livsfarligt. Att utmana ödet i onödan är ingen idé enligt oss. Vi vill därmed erbjuda oss att utrusta dig med rätt typ av skydd på vilken höjd du en befinner dig.

Stege (lös) Byggnadsställning Arbetsbock, pall Tak Trappa

36% 18% 8% 7% 4%

Vi ser en årstid som är den mest olycksdrabbade, både på mark och tak, vintern. En snöskottares värsta fiende är inte en petig tant, utan is.

Källa: Arbetsmiöjverket

När du klättrar på tak i vinter för att se till att byggnaden håller en säsong till, så måste du tänka på dig själv i första hand och taket i andra. Låt inte idiotin ta över, för säkerhets skull!

Vi hjälper Dig! Fallskyddspaket Art nr: NT839493

Sele FP702/3D, FP553 automatiskt rephandtag, 20 meter flätat polyamidrep, 2 meter LanYard med falldämpare, karbiner och maxi karbinkrok. Kit förpackat i sportväska. Bra “all-round” kit för olika arbetssituationer, exempelvis arbete på byggnadsställningar, tak eller arbete från en stege. Selen har 3 D-ringar.

Pris:

3 995:- ex moms

! å s k c o t e d r ö g u d t t a ill ...se t

-

att spara tid och pengar vid inköp att ge dig support och vägledning innan du lägger order med att köra hem din beställning att göra Din vardag tryggare att ge dig en klar överblick över mer än 20 olika leverantörer samt 35.000 relaterade artiklar

Vi erbjuder Dig! -

Snabb leverans & Fri frakt över 1.000:Kundsupport som kan hjälpa dig att besvara dina frågor Konkurranskraftiga priser Möjlighet att lägga order 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan

>> Klicka här för att se ett rekomenderat sortimet för dig!

Fallskydd  

trallalal

Advertisement