Page 1

Ambiorix T-Forum

Stickerboek

KFC Heur Tongeren SEIZOEN 2015 - 2016


Beste speler of fan van KFC Heur Tongeren,

WELKOM BIJ KFC HEUR-TONGEREN

Zoals jullie allemaal weten betekent dit seizoen een nieuwe start voor de voetbal in Tongeren. Een ideaal moment dus om elk lid, of het nu spelers, trainers, medewerkers of bestuursleden zijn eens voor te stellen en in de kijker te plaatsen. We hebben lang nagedacht over een gepaste manier om dat te doen. Het resultaat is dit prachtige voetbalboek, dat we jullie met de nodige trots voorstellen. In dit boek is er plaats voor meer dan 300 mensen die betrokken zijn met onze mooie club. Misschien sta je er zelf in, of je broer, zus, neef of buurjongen! Hoe cool is dat om je eigen voetbalstickertje te hebben. Het is tevens een mooie herinnering aan jouw tijd bij de club.

KFC Heur-Tongeren is onder deze naam een nieuwkomer in het voetbal. Een nieuwkomer met een rijk verleden...want de club is het resultaat van een aantal fusies. Patria SV Tongeren (°1916) en Tongerse SV Cercle (°1908) speelden beide in bevordering toen ze in 1969 verder gingen onder de naam KSK Tongeren, met het stamnummer 54 van Cercle. Hoogtepunten waren de van KSV Waregem verloren bekerfinale in 1974 en de twee jaren in eerste klasse van 1981 tot 1983. Daarna ging het voornamelijk bergaf, en na vele jaren in de nationale reeksen en bevordering volgde in 2013 de degradatie naar tweede provinciale.

Als lokale supermarkten AD Ambiorix en AD T-Forum zijn we steeds op zoek naar manieren om de plaatselijke sportverenigingen te ondersteunen. Vorig jaar deden we dit als sponsor van de handbalclub “Tongeren united” en nu dus ook met het uitbrengen van dit plakboek van KFC Heur-Tongeren.

Hoe gaat het in zijn werk? De spaaractie begint op donderdag 22 oktober en loopt 8 weken lang (t/m 16 december). Per aankoopschijf van 15 euro krijg je een zakje met 7 stickertjes. Er worden ook elke week extra zakjes aangeboden bij bepaalde producten. De desbetreffende producten worden wekelijks extra in de kijker gezet. Zo heb je nog sneller je album vol! En natuurlijk gaat het helemaal snel als opa, oma, nonkels, tantes, buren en vrienden mee helpen sparen. Zo wordt het een groot feest waar iedereen aan meedoet. Wij hebben van de club ook vernomen dat zij op het einde van de actie ook een ruilbeurs zullen organiseren in de kantine. Wij wensen namens het hele team van AD Delhaize Ambiorix en T-Forum, jullie heel veel spaarplezier toe!

David Vandecaetsbeek Tim Linsen

KV Heur VV werd opgericht na de tweede wereldoorlog. Steeds een te duchten team op de berg in Heur met de enthousiaste supporters! De club speelde tot 2009 steeds in de laagste provinciale reeks, maar maakte de voorbije jaren een steile opgang, van 4° naar 1° provinciale. Tegelijkertijd werd de weg vrij gemaakt om een samenwerking te bewerkstelligen tussen Heur VV en SK Tongeren. Een samenwerking die voor beide clubs nodig was en nu een feit is. Zowel de eerste ploeg als de jeugdploegen zijn vanaf het seizoen 2015-2016 actief onder de naam KFC Heur-Tongeren, de eerste ploeg met stamnummer 4600, de jeugdploegen met stamnummer 54. Allemaal in de kleuren zwart, wit en geel! We zijn zeer trots op onze jeugdopleiding, die een belangrijke rol wil en zal spelen in de sportieve ontwikkeling van honderden jeugdvoetballers uit Tongeren en omgeving. We geven dan ook graag een pluim aan al de trainers, vrijwilligers, sponsors en ouders die zich inzetten voor onze club en de spelers. Hiervoor een dikke dikke merci!! De doelstellingen voor de volgende jaren zijn uitgeschreven en structuren krijgen vorm. Onze betrachting is terug met onze ploeg in de Nationale afdelingen te kunnen spelen met jongens die genoten hebben van onze schitterende jeugdopleiding! Daarom dit stickerboek in samenwerking met Delhaize Tongeren. Doe er je aankopen, verzamel de stickers, en ontdek zo nu al onze toekomstige voetbalsterren! Of kom ze bewonderen op onze velden tijdens de jeugdwedstrijden...je bent steeds welkom! We wensen je alvast veel leesgenot! In naam van iedereen bij KFC Heur-Tongeren

OMER BRUGMANS VOORZITTER

David Vandecaetsbeek

ARNOULD PARTOENS JEUGDVOORZITTER

Tim Linsen

Delhaize

Delhaize

Ambiorix T-Forum

Opdrachtgever AD Delhaize Ambiorix / T-Forum • Foto’s beschikbaar gesteld door KFC Heur Tongeren • Concept & realisatie Tomorrow • www.tomorrow-mss.nl

3


KFC HEUR-TONGEREN CLUBVOORSTELLING KFC Heur-Tongeren is springlevend! Een nieuw bestuur, tientallen vrijwilligers en honderden jeugdspelers zorgen voor een ongekende dynamiek. We zijn dan ook trots om je in dit stickerboek onze eerste ploeg, reserveploeg en 26 jeugdploegen voor te stellen. Van ons fanion elftal in eerste provinciale tot de gewestelijke en interprovinciale jeugdploegen, van de U6 tot de U17. Goed voor 350 spelers uit Tongeren en omgeving. Verzamel alle stickers, kleef ze in het stickerboek, en ontdek zo de trainers, begeleiders, bestuursleden en spelers die onze ambitieuze club vorm geven.

Wil je deel uitmaken van KFC Heur-Tongeren of een testtraining meedoen?

WIL JE ONZE PLOEGEN ZIEN SPELEN?

AD Delhaize T-Forum Luikersteenweg 151 3700 Tongeren

We maken gebruik van twee topaccommodaties in Tongeren. Er is Sportcomplex Eburons Dome op het industrieterrein aan de Maastrichtersteenweg. Hier speelt de eerste ploeg in het mooie stadion en trainen en spelen een aantal jeugdploegen. De grootste activiteit wat betreft de jeugdploegen zal je echter vinden op Sportcomplex Klein Veldje. Hier hebben we zes velden ter beschikking, waarvan 1 kunstgrasveld. Ook trainen en spelen hier de damesploegen. Surf naar www.kfcheurtongeren.be voor alle info over de ploegen, trainingen en wedstrijden. Sportcomplex Klein Veldje Op het Kleinveldje 1 (Ingang via Luikersteenweg/ Rietmusweg 6) 3700 Tongeren Sportcomplex Eburons Dome Vrijheidsweg 9 3700 Tongeren

4

Stuur ons een mailtje via: info@kfcheurtongeren.be Of spring gewoon eens binnen. Steeds welkom!

HOE STICKERS VERZAMELEN?

Doe je aankopen in de volgende Delhaizes in Tongeren: AD Delhaize Ambiorix Driekruisenstraat 33 3700 Tongeren

Per aankoopbedrag ontvang je stickers. En dan‌ kleven maar!

DE JEUGDOPLEIDING VAN KFC HEUR-TONGEREN

KSK Tongeren heeft steeds een toonaangevende voetbalopleiding gehad. Met aandacht voor techniek en spelinzicht. Met de ambitie om spelers beter te maken. Met verzorgd en technisch voetbal beleefden we mooie avonturen over heel BelgiĂŤ. Verschillende van onze jeugdspelers spelen nu in de eerste, tweede en derde klasse. Dat is mooi om te zien, maar het belangrijkste is dat we er willen zijn voor alle spelers, ongeacht het niveau dat ze later zullen behalen. Na recente samenwerkingen met Millen, Jecora en Heur zijn alle jeugdploegen nu gebundeld onder 1 vlag. Die van KFC Heur-Tongeren. Met de kleuren zwart, wit en geel.

DOELSTELLING

Jeugdvoetbal is een individuele sport. We willen dat onze spelers met deze ingesteldheid naar de trainingen komen. Ze moeten geprikkeld worden om zichzelf constant te willen verbeteren. We geloven er in dat elk team zo sterk is als zijn zwakste schakel. Daarom willen we elke speler beter maken op technisch, tactisch, mentaal en fysisch vlak. Gedurende hun voetballoopbaan bij onze jeugdopleiding, gaan we geleidelijk aan leren hoe ze eerst het accent moeten leggen op algemene balvaardigheid en dan op presteren in groepsverhaal. Dit doen we aan de hand van een opleidingsplan dat voor elk ontwikkelingsfase bepaalt welke eindtermen een speler moet behalen. We werken met gediplomeerde trainers, hebben aandacht voor discipline en respect, geven extra techniektrainingen aan alle ploegen, werken met stabiliteitsoefeningen en blessurepreventie, en volgen al onze spelers nauw op. We zijn dan ook heel trots op het 4 sterren Footpass label dat we behaalden, en dat ons toelaat zowel interprovinciale als gewestelijke ploegen in te schrijven. Onze doelstelling is om spelers te brengen tot het hoogste niveau dat ze in zich hebben. Voor een aantal zal dat betekenen dat ze kansen zullen krijgen in de eerste ploeg, die ambieert om minimum in bevordering te spelen. Voor anderen dat we hen voorbereiden op een stapje hoger bij een jeugdopleiding op nationaal niveau. Een groot gedeelte van onze spelers zal zijn weg vinden in de provinciale reeksen. Belangrijkste is dat ze hun eigen ambities kunnen waarmaken, zichzelf kunnen verbeteren en steeds plezier kunnen hebben in het voetballen. Dit in combinatie met de studies, die altijd op de eerste plaats komen. KFC Heur-Tongeren wil meer zijn dan een voetbalopleiding, we willen een attitude zijn.


FOCUS OP VIER HOOFDONDERDELEN TECHNIEK

In onze jeugdopleiding leggen we de nadruk op techniek. Onze spelers moeten alle basistechnieken goed onder de knie krijgen. Hoe belangrijk is het niet om de bal goed aan te nemen? Of goed te kunnen koppen of inwerpen? Daarnaast leren we onze spelers zo veel mogelijk 1 tegen 1 technieken aan. We zullen dit doen aan de hand van specifieke techniektrainingen gegeven door een techniektrainer voor of na de ploegtrainingen. Deze oefenstof wordt dan geïntegreerd in de ploegtrainingen. Uiteraard houden we er in onze opleidingsplan rekening mee dat jongere spelers veel meer op techniek dan op tactiek trainen.

TACTIEK

Voetbal bestaat uit 5 hoofdmomenten. Wij hebben de bal, zij hebben de bal, wij winnen de bal, wij verliezen de bal en de stilstaande fases. Aan de hand van deze 5 hoofdmomenten is ons heel tactisch opleidingsplan opgebouwd. Ook hier bepalen we welke trainingsaccenten er in de verschillende leeftijdsfasen dienen ontwikkeld te worden We hebben een opleidingsspelsysteem per ontwikkelingsfase dat herkenbaar is voor onze spelers. In onze jeugdopleiding kiezen we altijd voor zonevoetbal en leren we onze spelers de juiste keuzes te maken op het veld. We doen dit aan de hand van thematrainingen en demotrainingen.

FYSIEK

Een voetbalopleiding is anno 2015 veel meer dan wekelijks 2 of 3 groepstrainingen. Vanaf nu zet de jeugdopleiding Tongeren via functioneel trainen in op de individuele ontwikkeling van haar jeugdvoetballers en het versterken van hun voetbal specifieke capaciteiten. Dat betekent trainen met aandacht voor coördinatie, blessurepreventie, lichaamsstabilisatie, looptechniek,… en dit voor alle leeftijdscategorieën. Het doel? Spelers alle kansen geven om hun beste niveau te behalen. Onze samenwerking met o.a. AA Soccer Arena en Balance To Move draagt bij tot een professioneel kader waarin onze jeugdspelers optimaal kunnen ontwikkelen!

MENTAAL

Plezier en enthousiasme zijn belangrijke kernwoorden in onze jeugdopleiding. Wat je graag doet, doe je goed. Wij willen dat onze voetballers graag komen trainen, zich samen inzetten en amuseren, en genieten van het groepsgevoel. Positieve coaching zowel bij trainingen als wedstrijden legt de basis. Goede uitslagen en een hoge rangschikking zijn voor onze jeugdploegen immers geen doel op zich, maar wel een logisch gevolg van een goede opleiding! Groepsactiviteiten, individuele evaluatiemomenten, het identificeren van verbeterpunten en een goede balans wat betreft voetbal en school doen de rest.

5


FANION KFC Heur Tongeren

Dries Baillien

Bilal Boujjia

Bart Buysmans

Moussa Camara

Charles Dupain

Manuele Fioravante

Nicolas François

Kristof Geladé

Fanion

Fanion

Fanion

Fanion

8

Fanion

Fanion

Fanion

Fanion

Jan Gielen Fanion

Glenn Godin Fanion


Steve Hoste

Sven Hoste

Kristof Kellens

Jan Lenaerts

Nathan Marchandise

Jordi Nijs

Joren Paulus

Michiel Verjans

Dimitri Wagemans

Fanion

Fanion

Fanion

Jonathan Lodders Fanion

Kris Rouvrois

Trainer Fanion T1

Fanion

Fanion

Fanion

Stijn Kerkhofs

Trainer Fanion T2

Fanion

Fanion

Fanion

Geert Weckx

Fanion Sportief Verantwoordelijke

9


BELOFTEN KFC Heur Tongeren

Brent Bastiaens

Cedric Christiaens

Arne Cielen

Yanick Debing

Michiel Gaens

Bram Geenen

Jonas Ketelslegers

Christopher Kitemona

BEL

BEL

BEL

BEL

10

BEL

BEL

BEL

BEL

Martin La Barbera BEL

Stijn Lambrix BEL


Lennert Maes BEL

Stijn Milisen

Jonathan Ruette

Cedric Simon

Glenn Vaelen

BEL

BEL

Thibaud Voets BEL

Brecht Zanders BEL

Wouter Vangeel BEL

BEL

BEL

Eric Roodhooft

Trainer Beloften T3

11


U17 IP KFC Heur Tongeren

Vincenzo Dolcimascolo

Christophe Cannavo

Vincent Cannavo

William Diederen

Lucas Grassagliata

Stijn Koopmans

Tom La Barbera

Arnaud Lejeune

Patrice Mulombo Bibombe

Senne Pagan

U17 IP

U17 IP

U17 IP

U17 IP

12

U17 IP

U17 IP

U17 IP

U17 IP

U17 IP

U17 IP

Maxime Savelkoul U17 IP


Wesley Schreurs

Sander Thijs

Nathan Thipchanh

Ibrahim Turki

Anthony Vanheukelom

Anthony Weis

Jens Weustenberg

Eyram Wilson Bahan

Bert Vosters

Simon Wagner

U17 IP

U17 IP

U17 IP

Julien Willame U17 IP

U17 IP

U17 IP

Trainer U17IP

U17 IP

U17 IP

U17 IP

Trainer U17IP

13


U17 G KFC Heur Tongeren

Zakaria Boubekri

Emile Goriola Dessers

Jordy Erdbruggen

Alex Fidlers

Thibaut Gielkens

James Jaenen

Giel Jans

Jonas Jeurissen

U17 G

U17 G

U17 G

U17 G

14

U17 G

U17 G

U17 G

U17 G

Stijn Jeurissen U17 G

Humura Musabyimana U17 G


Leander Nelissen

Dillen Paquat

Leart Prenici

Nick Rochus

Tom Scheepers

Martijn Stulens

Ben Willems

Jos Smellers

U17 G

U17 G

U17 G

RĂŠmi Van Der Stichelen U17 G

Jorben Werelds U17 G

U17 G

U17 G

U17 G

U17 G

Trainer U17G

15


U16 IP KFC Heur Tongeren

Yarne America

Stijn Borgs

Guillaume Brankart

Maku Garcia Pochet

Mathias Huybrechts

Manu Moyens

Cedric Peters

Jordy Pierard

U16 IP

U16 IP

16

U16 IP

U16 IP

U16 IP

U16 IP

U16 IP

U16 IP


0475/228555 ingeloos@live.be

www.teamthuiszorgingeloos.be

Wouter Standaert

Kenneth Stox

Christopher Thonnard

Dennis Tits

Kilian Van Muylder

Frederick Vos

CĂŠlestin Wijnants

Laurens Ernots

U16 IP

U16 IP

Bernard Vandebroek U16 IP

Thuis (verzorgen) is beter, Thuis is best, thuis is beter dan de rest.

U16 IP

U16 IP

U16 IP

U16 IP

U16 IP

Trainer U16IP

17


U15 IP KFC Heur Tongeren

Timon Bocken

Medhi Bouamrani

Dylan Bruggen

Aaron Clemens

Boaz Delorge

Tjorven Dewilde

Jordy Donadi

Lucas Hannachi

Nils Lenaers

Lennert Nelissen

Yarne Nolmans

U15 IP

U15 IP

U15 IP

18

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP


Jensen Reynders

Collin Smith

U15 IP

U15 IP

Laurens Smulders

Jan Vanrusselt

Jarne Verjans

Tom Vincent

Jordin Vrancken

Steven Weerelds

Pieterjan Wissels

Johan Baldewijns

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

U15 IP

Trainer U15IP

19


U14 IP KFC Heur Tongeren

Thomas Berx U14 IP

Julien Denooz

Mathis Garcia-Palmeiro

Hans Geenen

Sebastiaan Haneca

Louka Joiris

Arnaud Jorissen

U14 IP

U14 IP

U14 IP

20

U14 IP

U14 IP

U14 IP

Thibault Lang U14 IP

Maik Liesens U14 IP


Thimo Loyens U14 IP

Clement Materne

Bram Peters

Arthur Pigneur

Moussa Ali Sheikh

Korneel Weekers

Roeland Vandenbergh

U14 IP

U14 IP

Jesse Vaelen U14 IP

Gerben Vangeel U14 IP

U14 IP

U14 IP

U14 IP

Trainer U14IP

21


U13 IP KFC Heur Tongeren

Adonis Behrami

Arjen Dal Pozzo

Victor Debout

Mathias D’haeyere

Diede Eerlingen

Luijs Fernando Faria

Mathis Gommers

Tristan Gubbelmans

Stef Hex

Emre Horuz

Quinte Houbrechts

Joike Kakungu (Matembele)

Juan Kuppens

Jarno Liefsoons

Gianluca Meneghini

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

22

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP


Zeb Neven

Jelle Petry

Jelle Quarem

ClĂŠment Schonbrodt

Shane Smulders

Jorrit Vandebeek

Senne Vanoppen

Giel Welberg

Pierre Xhonneux

Bastien Brasseur

Peter Dal Pozzo

Steven Bout

U13 IP

U13 IP

U13 IP

U13IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

Trainer U13IP

U13 IP

U13 IP

U13 IP

Trainer U13IP

23


U12 IP KFC Heur Tongeren

Sem Adams

Samira America

Casper Baeten

Noa Bruninx

Arjen Coenegracht

Matthis Coppens

Jesper Jackers

Luca Jehoulet

Nasser Kiyine

Thibaut Lathouwers

Nolle Linten

Emel Memic

U12 IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

24

U12 IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

Tim Boelen U12 IP


Mateo Meuldermans

Antonio Morreale

Amory Raskin

Rachman Tchekuyev

Stef Vanderbeuken

ClĂŠment Vanoirbeck

Laurens Ernots

Alain Savelkoul

U12 IP

U12 IP

U12 IP

Beau Vos U12 IP

Emiel Wilmots U12 IP

Trainer U12IP

U12 IP

U12 IP

U12 IP

Trainer U12IP

25


U12 G KFC Heur Tongeren

Yarno Cloosen U12 G

Luka Fidlers U12 G

Gus Frederix U12 G

26

Artuur Lambrix U12 G

Maarten Mariut U12 G

Toon Ramaekers U12 G


Endrique Stavelo U12 G

Antoniu-Maricel Timariu U12 G

Xander Zeleznik U12 G

Maarten Corstjens Trainer U12G

Milan Toppet U12 G

Marc Vluggen U12 G

27


U11 IP KFC Heur Tongeren

Kieran Bernkens U11 IP

28

Daan Cuypers U11 IP

Ramazan Demir U11 IP

Cenk Erer U11 IP


Mariëlle Pernot Diepestraat 12 3740 Rosmeer-Bilzen Tel.: 012/45 18 19

Jelle Franssen U11 IP

Seppe Geysen

Niels Grauwen

Wout Hex

Loïc Martin

Pieter Vanhees

Kenny Wagemans

U11 IP

U11 IP

Loris Priolo U11 IP

Noah Vanderhoeven U11 IP

U11 IP

U11 IP

U11 IP

Trainer U11IP

29


U11 G KFC Heur Tongeren

Jelle Appeltants

Sehaile Boubekri

Ilann Bourlet

Kylian Dias

Luca Donadi

Lukas Ernotte

Stanley Gielen

Bente Horuz

Pierre Janssen

Lennert Meertens

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

30

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G


Salvatore Pillitteri U11 G

Jonas Poelmans

Louis Roman

Lorenzo Vella

U11 G

Kylian Scheepers

Rob Scheepers

Emiel Smolders

Pepijn Weekers

Gauthier Gerard

CĂŠdric Nelessen

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

U11 G

JoĂŤl Nijs

Trainer U11G

31


U10 IP KFC Heur Tongeren

Maxime Abate U10 IP

Malik Erer U10 IP

Maarten Franssen U10 IP

Joachim Gayet U10 IP

32

Robbe Gielen U10 IP

Maxim Hoste U10 IP


www.clubalpina.be

2015-2016 012 395 200

Yorre Loyen U10 IP

August Stevens U10 IP

Rob Lenaers Trainer U10IP

Mathis Van De Poele U10 IP

Jasper Vanharen U10 IP

Vinz Vanwinghe U10 IP

33


U10 G KFC Heur Tongeren

Nathan Appermans U10 G

Massimo Cipolla

Edison Dreshaj

Vic Hardy

Jelle Hoebrechts

U10 G

U10 G

34

U10 G

U10 G

Flavio Ledda U10 G

Luca Loncke U10 G


Jens Pearce

Berre Schepers

Ibrahim Sheikh

Rune Suys

Noah Wagemans

Ruben Daemen

U10 G

U10 G

Allan Tchiemedjo Nankam U10 G

Zander Van Garsse U10 G

U10 G

U10 G

U10 G

Trainer U10G

35


U09 P KFC Heur Tongeren

Boris Baeten

Faïz Bouazza

Lucas Bouveroux

Luca De Viti

Yanou Delanoy

Emile Dessers

U09 P

U09 P

U09 P

Vic Frederix

Daan Gielen

Timo Janssens

Haico Maraite

U09 P

U09 P

36

U09 P

U09 P

U09 P

U09 P

U09 P

Cédric Jans U09 P

Floris Moors U09 P


www.clubalpina.be

2015-2016 012 395 200

Nadia

Kapsalon

Luikersteenweg 508 3700 Tongeren-Vreren Tel. 012/23 52 90

Neven & Moermans Algemene dak,timmer-en zinkwerken (platforms met EPDM)

Neven Sammy 0479/443744 neven_sammy@hotmail.com

Jelle Neven

Daan Proost

Jarne Rutten

Niel Vanwinghe

Johan Baldewijns

David Jans

U09 P

Keanu Trouwers U09 P

U09 P

U09 P

Trainer U09P

U09 P

Trainer U09P

37


U08 P KFC Heur Tongeren

Ruben Baus U08 P

Gilles Bielen

Tuur Cuypers

Tuur Derwael

Wout Eskens

Jelle Feijs

Mathias Hensen

U08 P

U08 P

U08 P

38

U08 P

U08 P

U08 P

Niels Loyen U08 P


Lander Martens U08 P

Dante Messina

Lukas Vanharen

Cedric Sampermans

Lucas Schouterden

Jim Vos

Roberto De Maggio

U08 P

U08 P

Jayden Vos U08 P

Trainer U08P

U08 P

U08 P

Trainer U08P

39


U08 G KFC Heur Tongeren

Nizar Azzabi

Noham Belbahri

Arthur Counasse

Agatino De Viti

Remi Delandshere

Sophie Franssen

U08 G

U08 G

40

U08 G

U08 G

U08 G

U08 G

Alexander Houben U08 G


Yudai Knapen

CĂŠdric Remy

Odin Thijsen

Arno Wouters

Michael Bleus

Dirk Janssens

U08 G

Pepijn Van Vlaenderen U08 G

U08 G

U08 G

Trainer U08G

U08 G

Trainer U08G

41


U07 G KFC Heur Tongeren

Xander Bellis

Lauden Bleus

Lorik Kastrati

Cas Lendfers

U07 G

U07 G

42

U07 G

U07 G

Bram Nelissen U07 G

Jens Poelmans U07 G


Jenne Treunen

Brent Van Hove

Timo Wynants

Dirk Janssens

U07 G

Jules Vanhauwaert U07 G

Matisse Willems U07 G

U07 G

U07 G

Trainer U07G

43


U06 G KFC Heur Tongeren

Omar Azzabi U06 G

Matisse Bielen

Emile Bogaers

Cathelijn Bruninx

Thor Clauwers

Gilles Gilissen

Steven Jorissen

Tiemen Martens

Ewan Miles

Lenke Monten

Pepijn Noelmans

U06 G

U06 G

U06 G

44

U06 G

U06 G

U06 G

U06 G

U06 G

U06 G

U06 G


Jarne Nys U06 G

Rube Simons

Seth Stevens

U06 G

U06 G

Daan Thijs

Giel Thijs

LoĂŻc Vanlessen

Gilles Vansimpsen

Luka Vuerstaek

Christian Derwael

Christof Martens

Sammy Richardson

U06 G

U06 G

U06 G

Trainer U06G

U06 G

Trainer U06G

U06 G

Trainer U06G

45


BESTUUR KFC Heur Tongeren

Kris America

Benny Borgs

Omer Brugmans

Didier Geysen

Rob Gilissen

Dominique Grauwen

Kristof Hex

Sjra Lendfers

Eric Opdenacker

Arnould Partoens

Eric Pierard

Dany Smet

Natacha Van den Steen

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

46

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur

Bestuur


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:

Ambiorix T-Forum


SPORTIEVE STAF KFC Heur Tongeren

Diederik Nys

Sportieve Cel - Coรถrdinator

Koen Vanmarsenille

Peter Larondelle

Sportieve Cel - Coรถrdinator

Christof Martens Techniektrainer

Laurens Ernots Techniektrainer

48

Steven Bout

Sportieve Cel - TVJO

Hoofd Scouting

Mario Hoste

Techniektrainer

Wouter Vandevenne Core Stability Coach

Lennert Vandecaetsbeek Keeperstrainer

Luc Vandermeeren Keeperstrainer


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:

Ambiorix T-Forum


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:

Ambiorix T-Forum


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto Ploegfoto Fanion Fanion

Ploegfoto Fanion

Ploegfoto Fanion

Ploegfoto Fanion

Ploegfoto Fanion

Ploegfoto Fanion

Ploegfoto Fanion

Ploegfoto BEL

Ploegfoto BEL

Ploegfoto BEL

Ploegfoto BEL

Ploegfoto BEL

Ploegfoto BEL

Ploegfoto BEL

52


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto U17IP

Ploegfoto Ploegfoto U17G U17G

Ploegfoto U17G

Ploegfoto U17G

Ploegfoto U17G

Ploegfoto U17G

Ploegfoto U17G

Ploegfoto U17G

53


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto Ploegfoto U16IP U16IP

Ploegfoto U16IP

Ploegfoto U16IP

Ploegfoto U16IP

Ploegfoto U16IP

Ploegfoto U16IP

Ploegfoto U16IP

Ploegfoto U15IP

Ploegfoto U15IP

Ploegfoto U15IP

Ploegfoto U15IP

Ploegfoto U15IP

Ploegfoto U15IP

Ploegfoto U15IP

54


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto U14IP

Ploegfoto Ploegfoto U13IP U13IP

Ploegfoto U13IP

Ploegfoto U13IP

Ploegfoto U13IP

Ploegfoto U13IP

Ploegfoto U13IP

Ploegfoto U13IP

55


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto Ploegfoto U12IP U12IP

Ploegfoto U12IP

Ploegfoto U12IP

Ploegfoto U12IP

Ploegfoto U12IP

Ploegfoto U12IP

Ploegfoto U12IP

Ploegfoto U12G

Ploegfoto U12G

Ploegfoto U12G

Ploegfoto U12G

Ploegfoto U12G

Ploegfoto U12G

Ploegfoto U12G

56


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto U11IP

Ploegfoto Ploegfoto U11G U11G

Ploegfoto U11G

Ploegfoto U11G

Ploegfoto U11G

Ploegfoto U11G

Ploegfoto U11G

Ploegfoto U11G

57


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto Ploegfoto U10IP U10IP

Ploegfoto U10IP

Ploegfoto U10IP

Ploegfoto U10IP

Ploegfoto U10IP

Ploegfoto U10IP

Ploegfoto U10IP

Ploegfoto U10G

Ploegfoto U10G

Ploegfoto U10G

Ploegfoto U10G

Ploegfoto U10G

Ploegfoto U10G

Ploegfoto U10G

58


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U09P

Ploegfoto Ploegfoto U08P U08P

Ploegfoto U08P

Ploegfoto U08P

Ploegfoto U08P

Ploegfoto U08P

Ploegfoto U08P

Ploegfoto U08P

59


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto Ploegfoto U08G U08G

Ploegfoto U08G

Ploegfoto U08G

Ploegfoto U08G

Ploegfoto U08G

Ploegfoto U08G

Ploegfoto U08G

Ploegfoto U07G

Ploegfoto U07G

Ploegfoto U07G

Ploegfoto U07G

Ploegfoto U07G

Ploegfoto U07G

Ploegfoto U07G

60


PLOEGSTICKERS KFC Heur Tongeren

Ploegfoto Ploegfoto U06G U06G

Ploegfoto U06G

Ploegfoto U06G

Ploegfoto U06G

Ploegfoto U06G

Ploegfoto U106G

Ploegfoto U06G

61


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:

Ambiorix T-Forum


Tongeren

Bilzen

Luikersteenweg 47 3700 Tongeren (Tel.: 012/23.49.99)

Tongersestraat 60 3740 Bilzen (Tel.: 089/41.32.64)

www.Grauwen.be


SPAAROVERZICHT KFC Heur Tongeren

DELHAIZE

o David Vandecaetsbeek o Tim Linsen

FANION o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Dries Baillien Bilal Boujjia Bart Buysmans Moussa Camara Charles Dupain Manuele Fioravante Nicolas François Kristof Geladé Jan Gielen Glenn Godin Steve Hoste Sven Hoste Kristof Kellens Jan Lenaerts Nathan Marchandise Jordi Nijs Joren Paulus Michiel Verjans Dimitri Wagemans Jonathan Lodders Kris Rouvrois Stijn Kerkhofs Geert Weckx

BEL o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Brent Bastiaens Cedric Christiaens Arne Cielen Yanick Debing Michiel Gaens Bram Geenen Jonas Ketelslegers Christopher Kitemona Martin La Barbera Stijn Lambrix Lennert Maes Stijn Milisen Jonathan Ruette Cedric Simon Glenn Vaelen Thibaud Voets Brecht Zanders Wouter Vangeel Eric Roodhooft

o o o o o o o o o o

Vincenzo Dolcimascolo Christophe Cannavo Vincent Cannavo William Diederen Lucas Grassagliata Stijn Koopmans Tom La Barbera Arnaud Lejeune Patrice Mulombo Bibombe Senne Pagan

U17 IP

64

o o o o o o o o o o o o

Maxime Savelkoul Wesley Schreurs Sander Thijs Nathan Thipchanh Ibrahim Turki Anthony Vanheukelom Anthony Weis Jens Weustenberg Julien Willame Eyram Wilson Bahan Bert Vosters Simon Wagner

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Zakaria Boubekri Emile Goriola Dessers Jordy Erdbruggen Alex Fidlers Thibaut Gielkens James Jaenen Giel Jans Jonas Jeurissen Stijn Jeurissen Humura Musabyimana Leander Nelissen Dillen Paquat Leart Prenici Nick Rochus Tom Scheepers Martijn Stulens Rémi Van Der Stichelen Jorben Werelds Ben Willems Jos Smellers

U17 G

U16 IP o o o o o o o o o o o o o o o o o

Yarne America Stijn Borgs Guillaume Brankart Maku Garcia Pochet Mathias Huybrechts Manu Moyens Cedric Peters Jordy Pierard Wouter Standaert Kenneth Stox Christopher Thonnard Dennis Tits Kilian Van Muylder Bernard Vandebroek Frederick Vos Célestin Wijnants Laurens Ernots

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

U15 IP

Timon Bocken Medhi Bouamrani Dylan Bruggen Aaron Clemens Boaz Delorge Tjorven Dewilde Jordy Donadi Lucas Hannachi Nils Lenaers Lennert Nelissen Yarne Nolmans Jensen Reynders Collin Smith Laurens Smulders Jan Vanrusselt Jarne Verjans Tom Vincent Jordin Vrancken Steven Weerelds Pieterjan Wissels Johan Baldewijns

U14 IP o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Thomas Berx Julien Denooz Mathis Garcia-Palmeiro Hans Geenen Sebastiaan Haneca Louka Joiris Arnaud Jorissen Thibault Lang Maik Liesens Thimo Loyens Clement Materne Bram Peters Arthur Pigneur Moussa Ali Sheikh Jesse Vaelen Gerben Vangeel Korneel Weekers Roeland Vandenbergh

o o o o o o o o o o o o o o o o o

Adonis Behrami Arjen Dal Pozzo Victor Debout Mathias D’haeyere Diede Eerlingen Luijs Fernando Faria Mathis Gommers Tristan Gubbelmans Stef Hex Emre Horuz Quinte Houbrechts Joike Kakungu (Matembele) Juan Kuppens Jarno Liefsoons Gianluca Meneghini Zeb Neven Jelle Petry

U13 IP

o o o o o o o o o o

Jelle Quarem Clément Schonbrodt Shane Smulders Jorrit Vandebeek Senne Vanoppen Giel Welberg Pierre Xhonneux Bastien Brasseur Peter Dal Pozzo Steven Bout

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Sem Adams Samira America Casper Baeten Tim Boelen Noa Bruninx Arjen Coenegracht Matthis Coppens Jesper Jackers Luca Jehoulet Nasser Kiyine Thibaut Lathouwers Nolle Linten Emel Memic Mateo Meuldermans Antonio Morreale Amory Raskin Rachman Tchekuyev Stef Vanderbeuken Clément Vanoirbeck Beau Vos Emiel Wilmots Laurens Ernots Alain Savelkoul

o o o o o o o o o o o o

Yarno Cloosen Luka Fidlers Gus Frederix Artuur Lambrix Maarten Mariut Toon Ramaekers Endrique Stavelo Antoniu-Maricel Timariu Milan Toppet Marc Vluggen Xander Zeleznik Maarten Corstjens

o o o o o o o o o o

Kieran Bernkens Daan Cuypers Ramazan Demir Cenk Erer Jelle Franssen Seppe Geysen Niels Grauwen Wout Hex Loïc Martin Loris Priolo

U12 IP

U12 G

U11 IP


VERZAMEL ALLE 487 SPORTSTICKERS !

o Noah Vanderhoeven o Pieter Vanhees o Kenny Wagemans

U11 G o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jelle Appeltants Sehaile Boubekri Ilann Bourlet Kylian Dias Luca Donadi Lukas Ernotte Stanley Gielen Bente Horuz Pierre Janssen Lennert Meertens Salvatore Pillitteri Jonas Poelmans Louis Roman Kylian Scheepers Rob Scheepers Emiel Smolders Lorenzo Vella Pepijn Weekers Gauthier Gerard Cédric Nelessen Joël Nijs Wedat Horuz Nicky Oeyen

o o o o o o o o o o o o

Maxime Abate Malik Erer Maarten Franssen Joachim Gayet Robbe Gielen Maxim Hoste Yorre Loyen August Stevens Mathis Van De Poele Jasper Vanharen Vinz Vanwinghe Rob Lenaers

o o o o o o o o o o o o o o o

Nathan Appermans Massimo Cipolla Edison Dreshaj Vic Hardy Jelle Hoebrechts Flavio Ledda Luca Loncke Jens Pearce Berre Schepers Ibrahim Sheikh Rune Suys Allan Tchiemedjo Nankam Zander Van Garsse Noah Wagemans Ruben Daemen

U10 IP

U10 G

U09 P o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Boris Baeten Faïz Bouazza Lucas Bouveroux Luca De Viti Yanou Delanoy Emile Dessers Vic Frederix Daan Gielen Cédric Jans Timo Janssens Haico Maraite Floris Moors Jelle Neven Daan Proost Jarne Rutten Keanu Trouwers Niel Vanwinghe Johan Baldewijns David Jans

o o o o o o o o o o o o o o o o

Ruben Baus Gilles Bielen Tuur Cuypers Tuur Derwael Wout Eskens Jelle Feijs Mathias Hensen Niels Loyen Lander Martens Dante Messina Cedric Sampermans Lucas Schouterden Lukas Vanharen Jayden Vos Jim Vos Roberto De Maggio

o o o o o o o o o o o o o o

Nizar Azzabi Noham Belbahri Arthur Counasse Agatino De Viti Remi Delandshere Sophie Franssen Alexander Houben Yudai Knapen Cédric Remy Odin Thijsen Pepijn Van Vlaenderen Arno Wouters Michael Bleus Dirk Janssens

o o o o o

Xander Bellis Lauden Bleus Lorik Kastrati Cas Lendfers Bram Nelissen

U08 P

U08 G

U07 G

o o o o o o o

Jens Poelmans Jenne Treunen Brent Van Hove Jules Vanhauwaert Matisse Willems Timo Wynants Dirk Janssens

U06 G o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Omar Azzabi Matisse Bielen Emile Bogaers Cathelijn Bruninx Thor Clauwers Gilles Gilissen Steven Jorissen Tiemen Martens Ewan Miles Lenke Monten Pepijn Noelmans Jarne Nys Rube Simons Seth Stevens Daan Thijs Giel Thijs Loïc Vanlessen Gilles Vansimpsen Luka Vuerstaek Christian Derwael Christof Martens Sammy Richardson

o o o o o o o o o o o o o

Kris America Benny Borgs Omer Brugmans Didier Geysen Rob Gilissen Dominique Grauwen Kristof Hex Sjra Lendfers Eric Opdenacker Arnould Partoens Eric Pierard Dany Smet Natacha Van den Steen

o o o o o o o o o o

TECHNISCHE STAF

BESTUUR

Diederik Nys Steven Bout Koen Vanmarsenille Peter Larondelle Wouter Vandevenne Lennert Vandecaetsbeek Luc Vandermeeren Christof Martens Laurens Ernots Mario Hoste

PLOEGFOTO’S ooo ooo

Ploegfoto Fanion

ooo ooo

Ploegfoto BEL

ooo ooo

Ploegfoto U17IP

ooo ooo

Ploegfoto U17G

ooo ooo

Ploegfoto U16IP

ooo ooo

Ploegfoto U15IP

ooo ooo

Ploegfoto U14IP

ooo ooo

Ploegfoto U13IP

ooo ooo

Ploegfoto U12IP

ooo ooo

Ploegfoto U12G

ooo ooo

Ploegfoto U11IP

ooo ooo

Ploegfoto U11G

ooo ooo

Ploegfoto U10IP

ooo ooo o o o ooo

Ploegfoto U10G

ooo ooo ooo ooo

Ploegfoto U08P

ooo ooo

Ploegfoto U07G

ooo ooo

Ploegfoto U06G

Ploegfoto U09P

Ploegfoto U08G

65


T-Fo Ambiorix Ambiorix

ekruisenstraat 33 - 3700 Tongeren . 012/23 49 24

Maandag Dinsdag - donderdag Vrijdag Zaterdag ZONDAG

12.30 8.00 8.00 8.00 8.00

> 18.30 > 18.30 > 19.00 > 18.00 > 12.30

>

T-Forum

kersteenweg 151 - 3700 Tongeren . 012/67 12 22

w. Uitg.: David Vandecaetsbeek

T-Forum

Luikersteenweg 151 - 3700 Tongeren Tel. 012/67 12 22

AD Delhaize T-Forum Luikersteenweg, 3700 Tongeren Tel: 012/67 12 22 -------------------------------------Openingsuren: Maandag 12.30 - 19.00 Dinsdag > zaterdag 8.00 - 19.00 Zon- en feestdagen 8.30 - 12.30

Verantw. Uitg.: David Vandecaetsbeek

Ma

andag 12.30 > 19.00 AD Delhaize Dinsdag - zaAmBiorix terdag 8.00 > 19.00 ZO ND AG Diekruisenstraat 33,3700 8.30 > 12Tongeren .30 Tel: 012/23 49 24 -------------------------------------Openingsuren: Maandag 12.30 - 18.30 Dinsdag > donderdag 8.00 - 18.30 Vrijdag 8.00 - 19.00 Zaterdag 8.00 - 18.00 Zon- en feestdagen 8.00 - 12.30

KFC Heur Tongeren  

KFC Heur Tongeren Verzamelalbum

KFC Heur Tongeren  

KFC Heur Tongeren Verzamelalbum

Advertisement