Page 1

STICKERBOEK

Seizoen 2017-2018

KON. BACWALDE S.K.

Boechout


Beste speler of fan van Kon. Bacwalde S.K., Proficiat met dit prachtige en unieke stickerboek! Om het album voor elkaar te krijgen hebben heel wat mensen samengewerkt. Het is een beetje zoals voetbal: een team dat goed samenwerkt, kan mooie prestaties neerzetten. In dit verzamelalbum is er plaats voor meer dan 300 spelers en medewerkers van de club. Misschien sta jij er zelf in of je broer, neef of buurjongen! Als dat niet cool is, je eigen foto op een voetbalsticker. Wij van Delhaize vinden het belangrijk dat mensen in een fijne omgeving kunnen bewegen en sporten en daarom sponsoren we de club Bacwalde van ganser harte. Hoe kan je je stickeralbum vervolledigen? Het idee is eenvoudig. Van 19 oktober loopt er in onze winkel een grote stickeractie. 6 weken lang ontvang je per aankoopschijf van € 20, 1 zakje met 8 stickers. Vergeet ook niet om al je vrienden en familieleden in te schakelen. Goed voor de teamspirit! Bewaar je album achteraf goed. Wanneer je later terugblikt op deze fijne periode, zal dit collector’s item gegarandeerd heel veel mooie herinneringen oproepen. Veel spaarplezier! Hendrik Gysemans Directeur Delhaize Boechout en zijn hele team!

Beste speler, speelster, ouder en/of Delhaize-klant, Het is alvast een plezier om u vanuit dit stickerboek te mogen aanspreken als spreekbuis van onze club. Zoals u zal zien op de volgende bladzijden van dit boek bent u terecht gekomen in de wereld van een grote, jonge, dynamische, veelzijdige en vooral bruisende club. Met onze meer dan 300 voetballers schommelend tussen 5 en 55 jaar, onze talloze onbezoldigde trainers en vrijwilligers en onze alsmaar groeiende fietsclub hebben we getracht om met dit boek u een goed beeld te geven van de beleving binnen onze club. Voor hen die onze club nog niet zouden kennen is het een mooie kennismaking, voor onze eigen leden is het ongetwijfeld een top collectors item waarvan we hopen dat jullie zoveel jaren later nog altijd weemoedig zullen terugblikken op deze prachtige foto’s. De iets ouderen onder ons gaan dit boek ongetwijfeld een plaats kunnen geven naast de nostalgische panini-sticker-boeken van weleer. We bedanken dan ook graag in de eerste plaats Delhaize Boechout om ons als sportvereniging uit te kiezen en ons deze kans te geven. Iets verder in dit boek kan u meer lezen over de geschiedenis van onze club. Een traditieclub van 55 jaar jong waarvan plezier in en rond het voetbal, respect voor alles en iedereen en speelgelegenheid gekoppeld aan inzet de 3 grote waarden zijn. Vanuit deze gedachte worden alle sportieve en extra-sportieve activiteiten georganiseerd en geëvalueerd en geven we telkens weer kracht aan onze slogan: “We voetballen voor het plezier, maar we spelen om te winnen!” Hét uithangbord van onze club blijft onze eerste ploeg. Sinds verscheidene jaren actief in de hoogste afdeling van het KVV (vanaf 2018-2019 opgenomen binnen Voetbal Vlaanderen) en tot 2 keer toe al interprovinciaal kampioen. In dit kader zorgt onze vernieuwde Sportieve Cel samen met de coördinatoren van onder-, midden- en bovenbouw voor een degelijke, kwalitatieve en ondersteunde opleiding aan al onze jeugdploegen rekening houdend met ieders mogelijkheden en kwaliteiten. Op deze manier willen we zowel jong als oud, super of minder getalenteerd, jongen of meisje, een plezierige voetbalbeleving aanbieden. Beste speler, ouder, of sympathisant, we wensen u veel verzamel-, plak- en ruilplezier en zien u graag op één van onze sportieve of extra-sportieve activiteiten. Met sportieve groeten, Stefan Dieltjens Voorzitter Kon. Bacwalde S.K.

Boechout

Opdrachtgever Delhaize Boechout • Foto’s beschikbaar gesteld door Kon. Bacwalde S.K. • Concept & realisatie Tomorrow • www.tomorrow-mss.nl

33


EEN BEETJE GESCHIEDENIS... Onze voetbalclub Kon. Bacwalde S.K. werd in de lente van 1962 geboren in de schoot van de Boechoutse Bacwalde studentenclub en sloot toen aan bij het Vlaams Katholiek Sport Verbond (VKSV). Van in het begin werden de oranje-blauw KSA kleuren ook onze clubkleuren. Het eerste seizoen werden de thuiswedstrijden op het terrein van Borsbeek Sport gespeeld maar vanaf het seizoen 1963-1964 verhuisde de club naar de Provinciesteenweg in Boechout, waar nu nog steeds onze thuishaven is. Deze terreinen werden gehuurd van de Broeders van Sint-Gabriël tot in 2015, wanneer de gronden verkocht werden. De gemeente kocht het terrein en verving dat in de zomer van 2015 door een kunstgrasterrein, terwijl wijzelf eigenaar werden van de grond waarop onze kantine en kleedkamers staan. EEN RIJK EN SUCCESVOL SPORTIEF PALMARES Ons sportief verhaal begint in 1963 onderaan in de derde afdeling van het VKSV. In het seizoen 1964-1965 speelt Bacwalde een eerste maal kampioen en promoveert naar de tweede afdeling. In het volgende seizoen promoveren we onmiddellijk als tweede gerangschikte naar de eerste afdeling. Na enkele seizoenen in eerste afdeling slagen we erin om in het seizoen 1969-1970 als tweede te eindigen en zo voor de eerste maal de promotie naar de ere-afdeling af te dwingen. In ons eerste seizoen daar eindigen we op een mooie 3de plaats. Het blijft echter niet goed gaan want in mei 1973 beëindigt Bacwalde als voorlaatste de competitie maar wordt het gelukkig van de degradatie gered door het vertrek van een andere ploeg. Het seizoen daarop speelt Bacwalde voor de 1ste maal kampioen in de hoogste afdeling, een exploot waarop onze club bijna 40 jaar zal moeten wachten om het te herhalen. De volgende 35 jaar tot ca. 2010 worden gekenmerkt door een jo-jo beweging tussen meestal de tweede en eerste afdeling met af en toe

4 4

een (korte) positieve uitschieter naar de ere-afdeling. Hoogtepunt is wel de overwinning in de Beker van Antwerpen in 1996 en daaropvolgend het behalen van de interprovinciale beker der bekerwinnaars. Ondertussen werd ook een aantal keren de prestigeslag van de gemeente Boechout gewonnen door de felbegeerde Beker van Boechout in de wacht te slepen. En dan komt de huidige generatie eraan, een kern die hoofdzakelijk bestaat uit spelers die hun voetballoopbaan op Bacwalde begonnen, enkelen voor een aantal jaren hun talent ergens anders gingen tonen, maar dan rond 2010 allemaal terug op Bacwalde belandden. In mei 2010 kronen zij zich tot kampioen in de tweede afdeling. Het seizoen daarop forceert Bacwalde als kampioen onmiddellijk de poort naar de ereafdeling, winnen wij bovendien de Beker van Antwerpen en als kers op de taart winnen wij ook nog de interprovinciale beker der bekerwinnaars. Op het moment dat Bacwalde in 2012 zijn 50 jaar viert, speelt ons eerste elftal eindelijk terug in de hoogste afdeling maar hier stopt het niet. In het 2de seizoen in de ere-afdeling worden we in mei 2013 kampioen, 39 jaar na de eerste keer slaagt Bacwalde erin om terug kampioen van het verbond te worden. Enkele weken later winnen we ook de Beker van Vlaanderen tegen de andere provinciale kampioenen. Dit kunstje, kampioen in ere-afdeling én winnaar van de Beker van Vlaanderen, vertonen we nog eens een keer opnieuw in het daaropvolgende seizoen 2013-2014. Momenteel spelen we nog steeds in de ere-afdeling en wordt er hard gewerkt aan een (ver)nieuw(d)e ploeg. Enkele anciens namen in april ll. nog afscheid, maar onze jongeren zijn klaar om het over te nemen, dat belooft alvast voor de volgende seizoenen.


Schrijnwerkerij Verschooten

LANGE JEUGDTRADITIE Vanaf het seizoen 1971-1972 brengt Bacwalde ook jeugdploegen in competitie. Er werd begonnen met een scholieren- en een cadettenploeg, waarna ook miniemen, mini-miniemen en later ook junioren en pupillen volgden.

paasbals, nu zijn dit jeugd- en veteranenfuiven. Ook het Iers voetbaltornooi en het jeugdtornooi maken al vele jaren deel uit van de Bacwalde traditie, net zoals de mosselsoupers, nieuwjaarsrecepties, kerstmarkten, Sinterklaasfeesten, quizzen, kippendagen, fietsrallys, enz…

Niettegenstaande er vele sportieve successen geweest zijn met talrijke kampioenstitels, ereplaatsen en overwinningen in de Beker van Antwerpen en ook in het prestigieuze tornooi van de Gazet van Antwerpen, is het niet dat wat primeert bij de jeugdwerking van Bacwalde. Wij streven vooral naar plezier in het spel waarbij inzet en fairplay nooit ver weg zijn. De algemene regel is dat elke speler of speelster evenveel speelminuten krijgt als hij zich voldoende inzet tijdens trainingen en wedstrijden.

BACWALDE IS ZELFS FIETSEN Sedert een tiental jaar bestaat er ook een Bacwalde fietsclub, opgericht door een aantal Bacwalde-leden die na vele jaren voetballen de shoes aan de haak hingen en de versleten knieën en andere gewrichten vanaf dan pijnigen door ze de pedalen te laten rondduwen. Ook hier is er plaats voor zowel de geoefende recreatieve fietser als voor de iets-meergeoefende wielertoerist.

MAAR OOK VETERANEN EN DAMES De veteranenploegen hebben sinds 1975 op Bacwalde altijd een prominente plaats ingenomen met gedurende vele jaren zelfs 2 ploegen die bovendien bepaalde seizoenen (toen kon en mocht dat nog) tegen elkaar streden in de competitie. Ook zij hebben meerdere titels gehaald en ook enkele keren (1991, 1992) de Beker van Antwerpen gewonnen.

EN WAT IS BACWALDE NU? Bacwalde schreef dit seizoen 2017-2018 met 16 ploegen in : 4 seniorenploegen, dames, veteranen, en jeugd van Pupillen-U6 tem junioren-U21. In totaal goed voor meer dan 300 actieve leden. 55 jaren jong is Bacwalde en het is een goed geleide en financieel gezonde voetbalclub die draait op alleen maar vrijwilligers en ook dat is wat ons groot en uniek maakt. Onze slogan is niet voor niets “We voetballen voor het plezier, maar we spelen om te winnen!”.

In 2004 schrijven we ons voor het eerst in met een damesploeg en enkele jaren later zelfs met een tweede. Het sportieve hoogtepunt voor onze damesploeg ligt nog recent in het geheugen, zij behaalden in april ll. hun eerste kampioenstitel. MAAR BACWALDE IS MEER DAN VOETBAL Bacwalde zou Bacwalde niet zijn zonder de nodige aandacht voor het extra-sportieve. De derde speelhelften zijn in onze club bijna net zo belangrijk als de eerste twee. Er worden ook veel extra activiteiten georganiseerd, niet alleen om onze clubkas te spijzen maar ook om het sociale contact tussen onze leden, ouders, supporters en alle mensen die ons een warm hart toedragen te bevorderen. In een verleden waren er de

55


SENIOREN 1 Kon. Bacwalde S.K.

Senioren 1

PLOEGSPONSOR

Senioren 1

Jan Merckx

Senioren 1

Dries Luyten

Senioren 1

Rien Lemmens

Senioren 1

Senioren 1

Yannick Hermans

Jonathan Marannes

Raf Gheuens

Bert Driesen

Senioren 1

Senioren 1

Glenn Ceulemans

6 6

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 1

Anthony Pawly

Lode Merckx

Mathias Naenen


Senioren 1

Senioren 1

Erik Somers

Senioren 1

Senioren 1

Bram Somers

Thomas Van Dam

Senioren 1

Senioren 1

Jeroen Somers

Bert Vangenechten

Nico Schillemans

Robbe Van Rompaey

Afgevaardigde Senioren 1

Senioren 1

Trainer/Coach Senioren 1

Afgevaardigde Senioren 1

Maarten Van Gansen

Dirk Celis

Guy Westelinck

77


SENIOREN 2 Kon. Bacwalde S.K.

Hendrik Goossens

8 8

Robbe Gysbrechts

Senioren 2

Jonas Gevaert

Senioren 2

Tibo Dieltjens

Senioren 2

Joren De Voegt

Senioren 2

Senioren 2

Kobe Crollet

Tim Celis

Senioren 2

Stijn Campo

Senioren 2

Senioren 2

Karel Merckx

Senioren 2

Senioren 2

Senioren 2

PLOEGSPONSOR

Siemon Gysbrechts

Louis Marichal


Gilles Van Haesendonck

Jef Van Den Bergh

Trainer/Coach Senioren 2

Dennis van den Bos

Trainer/Coach Senioren 2

Lex Vrints

Tom Sel

Senioren 2

Senioren 2

Wout Roscam

Charles Timmerman

Senioren 2

Senioren 2

Maarten Suetens

Senioren 2

Senioren 2

Senioren 2 Senioren 2

Senioren 2

Jonas Pittoors

Stefan Dieltjens

Jan Vangenechten

99


SENIOREN 3 Kon. Bacwalde S.K.

Senioren 3

PLOEGSPONSOR

Senioren 3

Mattis Gysbrechts

10 10

Robbe Geerts

Mathias Hermans

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3

Tobias Dom

Senioren 3

Senioren 3

Joris Ceulemans

Gino Jaros

Sander Keersmaekers


Jessie Van Loock

Jorne Van Hool

Afgevaardigde Senioren 3

Emiel Van Gysegem

Coach Senioren 3

Bert Vercammen

Dries Schoepen

Senioren 3

Senioren 3

Kobe Robinet

Bert Van Ammel

Senioren 3

Senioren 3

Jens Tielemans

Senioren 3

Senioren 3

Senioren 3 Senioren 3

Senioren 3

Pieter Leyn

Erik Geerts

Koen Gysbrechts

11 11


NEDERLANDSTALIG BEGELEIDE REIZEN & SKIREIZEN WEEKENDREIZEN • FAMILIEREIZEN • EVENEMENTEN & CONCERTEN • DAGREIZEN • MUZIEKREIZEN FIETSREIZEN • RONDREIZEN • EXCURSIEREIZEN VERRE BESTEMMINGEN • ZONBESTEMMINGEN CRUISES • CITYTRIPS • GROEPEN, VERENIGINGEN & BEDRIJVEN • VERHUUR AUTOCARS • VERHUUR OLDTIMER / CEREMONIEWAGEN

REIZE N IS ONZE PASSIE

www.lauwers.be • www.skifriends.be • 070 35 08 18

€ 0,30 p/m

Lic A 1297

Inlichtingen & reserveringen


SENIOREN 4

Michael Van den Broeck

14 14

Kevin Van Dyck

Senioren 4

Michiel Sebrechts

Senioren 4

Bert Schoonvliet

Senioren 4

Kristof Joossen

Senioren 4

Senioren 4

Mathias Gabriels

Nils Cooreman

Senioren 4

Bram Aertgeerts

Senioren 4

Senioren 4

Tim Corsmit

Senioren 4

Senioren 4

Senioren 4

Kon. Bacwalde S.K.

Simon Van Echelpoel

Stijn Van Genechten


Senioren 4

Senioren 4 Senioren 4

Tom Wauters

Trainer Senioren 4

Marc Verschaeren

Alexander van Nuijs

Nils Wenseleers

Afgevaardigde Senioren 4

Roel Verelst

Trainer/Coach Senioren 4

Kevin Van Reeth

Ken Westelinck

Senioren 4

Johan Van Hoof

Senioren 4

Senioren 4

PLOEGSPONSOR

Senioren 4

Nota: 1 kleurenlogo’s worden in standaark ex gesneden. Bij meerkleurenlogo’s wordt getracht zo dicht mogelijk bij pantone nummers te r aken. Wanneer geen pantone nummers werden doorgegeven wordt naar de kleuren in de jpg toegewerkt.

Afmetingen 220*99 mm K leur : Blauw

PLOEGSPONSOR DRUKPROEF

Afmetingen 260 * 169 mm Kleur :full color

Maarten Sabo

Guy Westelinck

15 15


VETERANEN Kon. Bacwalde S.K.

metingen 150*50 mm ur : Fluo-oranje

Veteranen

PLOEGSPONSOR

Frank Schoepen

16 16

Steven Simons

Veteranen

Dimitri Ramondino

Veteranen

Stephan Pittoors

Veteranen

Bart Chantrain

Veteranen

Veteranen

Sven Busschots

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Ivo Wouters

Peter Storms

Johan Thomassen


Veteranen

PLOEGSPONSOR

Bert Wouters

Koen Wouters

Veteranen

Stefan Vanstraelen

Afgevaardigde Veteranen

Robby Van Wert

Coach Veteranen

Kris Van thillo

Veteranen

Veteranen

Eddy Van Loon

Veteranen

Veteranen

Veteranen

Koen Van Gorp

Jan Simons

Katia Claessens

17 17


DAMES Kon. Bacwalde S.K.

Jolien Hendricx

18 18

Fien Hoefkens

Dames Dames

Vicky Bos

Florien De Vos

Dames

Sandy De Backer

Dames

Lotte Corsmit

Dames

Dames

Jente Bryon

Sarah Bonneux

Dames

Kaat Balfoort

Dames

Dames

Yente Hermans

Dames

Dames

Dames

PLOEGSPONSOR

Anne Merckx

Colette Mertens


Floor Voet

Lotte Vanstraelen

Trainer/Coach Dames

Dorien Van Peer

Speler/Coach Dames

Nathalie Wildiers

Joke Tielemans

Dames

Dames

Lore Mortelmans

Fran Van Der Heyden

Dames

Dames

Marie Van Den Bergh

Dames

Dames

Dames Dames

Dames

Silke Minne

Leslie D’haen

Kris Minne

19 19


JUNIOREN

Roel Nys

20 20

Thorben Smets

Junioren Junioren

Sam Haladyn

Robbe Meeusen

Junioren

Victor Marichal

Junioren

Viktor Liekens

Junioren

Junioren

Jonas Keersmaekers

Alec Goyvaerts

Junioren

Maxim Beeckman

Junioren

Junioren

Yassier Yafchi

Junioren

Junioren

Junioren

Kon. Bacwalde S.K.

Thijs Van Aken

Max Van de Perre


PLOEGSPONSOR

Ruben Vanoystaeyen

Vincent Verbrugghe

Junioren

Ilias Van Genechten

Jan Vandenbussche

Trainer/Coach Junioren

Beau Van Kerckhoven

Trainer/Coach Junioren

Mats Van Hoof

Junioren

Junioren

Jules Van Hacht

Gustaaf Van Geet

Junioren

Junioren

Junioren

Victor Van Dyck

Junioren

Junioren

Junioren

PLOEGSPONSOR

Joris Ceulemans

David Van Laer

21 21


SCHOLIEREN

Scholieren

Kon. Bacwalde S.K.

Scholieren

Arend Schoeters

Scholieren

Maarten De Wilde

22 22

Ewout Geraedts

Scholieren

Robbe Claes

Scholieren

Scholieren

Lucas Belles

Scholieren

Scholieren

Lars Baetens

Tanguy Godderis

Kasper Haladyn


PLOEGSPONSOR

Scholieren

PLOEGSPONSOR

Jordy Rigouts

Matisse Stevenart

Luca Peeters

Scholieren

Frédéric Laenens

Scholieren

Scholieren

Scholieren

Eliah Karimi

Scholieren

Scholieren

Scholieren

Mauro Jacobs Taboada

Emiel Thijs

Lars Thomassen

23 23


SCHOLIEREN

Scholieren

Scholieren

Kon. Bacwalde S.K.

Siemen Van Camp

Scholieren

Scholieren

Kobe Van Hoof

Wout Vermolen

Mathieu Wautelet

24 24

Afgevaardigde Scholieren

Trainer Scholieren

Scholieren

Trainer/Coach Scholieren

Xander Van Stappen

Filip Rigouts

Johan Thomassen

Miguel Godderis


KLEUTERVOETBAL Kon. Bacwalde S.K.

Kleutervoetbal - fun met Baccie!


CADETTEN 1

Cadetten 1

Sander Goormans

28 28

Victor Marien

Senne De Voeght

Cadetten 1

Jef De Jongh

Cadetten 1

Seppe De Boeck

Cadetten 1

Cadetten 1

Gilles Bryon

Cadetten 1

Wout Beirinckx

Cadetten 1

Cadetten 1

Joppe De Boeck

Cadetten 1

Cadetten 1

Kon. Bacwalde S.K.

Xander Meeuwesen

Tony Pransa


Afgevaardigde Cadetten 1

Trainer Cadetten 1

Coach Cadetten 1

Cadetten 1

Cadetten 1 Cadetten 1 Cadetten 1 Cadetten 1

Adam Singh Cadetten 1 Nota: 1 kleurenlogo’s worden in standaark ex gesneden. Bij meerkleurenlogo’s wordt getracht zo dicht mogelijk bij pantone nummers te r aken. Wanneer geen pantone nummers werden doorgegeven wordt naar de kleuren in de jpg toegewerkt.

Jurgen Beirinckx

Ronny Van den Bleeken

Koen Van Gorp

Arthur Vingerhoets

PLOEGSPONSOR

Jef Van Humbeeck

Emil Van Gorp

Mats Van den Bleeken

Casper Thijs

Afmetingen 150*27 mm K leur : Fluo Oranje

29 29


CADETTEN 2

Cadetten 2

Kon. Bacwalde S.K.

Tibo Lodewijckx

30 30

Christopher Rutges

Cadetten 2

Arthur Joossen

Cadetten 2

Lars Fordel

Cadetten 2

Lenny Filarski

Cadetten 2

Cadetten 2

Max De Vos

Liam De Ben

Cadetten 2

Ward Appels

Cadetten 2

Cadetten 2

Mustafa Alobaidi

Cadetten 2

Cadetten 2

Cadetten 2

Senne Dewachter

Matthias Schoofs

Jeff Van Buynder


Cadetten 2

PLOEGSPONSOR

Cadetten 2

Cadetten 2

Dries Van der Weijen

Yannick Hermans

Wout Roscam

Cadetten 2

Sep Van Hoof

Jef Vercauteren

Afgevaardigde Cadetten 2

Joppe Vanstraelen

Trainer/Coach Cadetten 2

Kamiel Van Ouytsel

Trainer/Coach Cadetten 2

Trainer/Coach Cadetten 2

Robbe Van Laer

Cadetten 2

Cadetten 2

Cadetten 2

Wout Van Hassel

Bert Vangenechten

Werner Van der Weijen

31 31


MINIEMEN Kon. Bacwalde S.K.

Nota: 1 kleurenlogo’s worden in standaark ex gesneden. Bij meerkleurenlogo’s wordt getracht zo dicht mogelijk bij pantone nummers te r aken. Wanneer geen pantone nummers werden doorgegeven wordt naar de kleuren in de jpg toegewerkt.

Afmetingen 100*40 mm K leur : Fluo-Oranje

PLOEGSPONSOR

Miniemen

Leon Jacobs

32 32

Nils Lenaerts

Raf Depaepe

Miniemen

Senne De Wever

Miniemen

Jasper De Voeght

Miniemen

Miniemen

Giclario Acton

Miniemen

Jules Van Ouytsel

Miniemen

Miniemen

Felix Peleman

Miniemen

Miniemen

PLOEGSPONSOR

Theo Parra de Olivera

Pros Poussenier


Miniemen

Victor Somers

Maarten Van Vlem

Miniemen

Lukas Sluydts

Trainer/Coach Miniemen

Quinten Singh

Trainer/Coach Miniemen

Damanjot Singh

Miniemen

Miniemen

Wisam Saad

Miniemen

Miniemen

Miniemen

RenĂŠe Poussenier

Glenn Ceulemans

Tibo Dieltjens

33 33


to Y o u r

s t o r y ,

o u r

s o l u t i o n

www.narato.be - erik.avonts@narato.be - +32 486 36 24 74


We voetballen voor het plezier, We voetballen voor het plezier, maar we spelen om te winnen! maar we spelen om te winnen!


MINI-MINIEMEN 1 Kon. Bacwalde S.K.

n 100*74 mm -Oranje

Daan Van thillo

36 36

Witse Wuyts

Mini-Miniemen 1 Mini-Miniemen 1

Simen Gille

Mano Van den Broeck

Afgevaardigde Mini-Miniemen 1

Cezar Lesoil

Trainer/Coach Mini-Miniemen 1

Lukas Janssen

Mini-Miniemen 1

Mini-Miniemen 1

Mauro Hanegraef

Kamiel Block

Mini-Miniemen 1

Lander Aertgeerts

Mini-Miniemen 1

Mini-Miniemen 1

Mathias De Clercq

Mini-Miniemen 1

Mini-Miniemen 1

Mini-Miniemen 1

PLOEGSPONSOR

Stijn Van den Broeck

Steven De Block


MINI-MINIEMEN 2 Kon. Bacwalde S.K.

Louis Poppe

Lee Thijs

Mini-Miniemen 2 Mini-Miniemen 2

Tibo De Belder

Ruben Hendrickx

Trainer/Coach Mini-Miniemen 2

Ellis Essing

Mini-Miniemen 2

Flor Depaepe

Mini-Miniemen 2

Mini-Miniemen 2

Darren De Ben

Sander Cornelissen

Mini-Miniemen 2

Mohamed Belkaid

Mini-Miniemen 2

Mini-Miniemen 2

Ruben Bastiaense

Mini-Miniemen 2

Mini-Miniemen 2

Mini-Miniemen 2

PLOEGSPONSOR

Warre Vanstraelen

Stefan Vanstraelen

37 37


PUPILLEN 1

Afmetingen 85*100 mm K leur : Fluo-oranje

Mathis Van Rompaey

38 38

Cruz Vissers

Pupillen 1 Pupillen 1

Bryan Leribaux

Tuur Van der Auwera

Afgevaardigde Pupillen 1

Mateja Sterckx

Trainer/Coach Pupillen 1

Senn Mortelmans

Pupillen 1

Pupillen 1

Stan Michielsen

Senne Herregods

Pupillen 1

Liz De Potter

Pupillen 1

Pupillen 1

Amro Al Zant

Pupillen 1

PLOEGSPONSOR

Pupillen 1

Pupillen 1

Adam Belkaid

Nota: 1 kleurenlogo’s worden in standaark ex gesneden. Bij meerkleurenlogo’s wordt getracht zo dicht mogelijk bij pantone nummers te r aken. Wanneer geen pantone nummers werden doorgegeven wordt naar de kleuren in de jpg toegewerkt.

Pupillen 1

Kon. Bacwalde S.K.

Robbe Van Rompaey

Joeri Michielsen


PUPILLEN 2 Kon. Bacwalde S.K.

Bent Van thillo

Ferre Van Laer

Trainer/Coach Pupillen 2

Mats Van Echelpoel

Pupillen 2

Pupillen 2

Manu Van De Velde

Thomas Jacobs

Pupillen 2

Muhammed Aydin Bedirhan

Pupillen 2

Pupillen 2

Pupillen 2 Pupillen 2

Nand Van Ouytsel

PLOEGSPONSOR

Pupillen 2

Pupillen 2

Pupillen 2

Nota: 1 kleurenlogo’s worden in standaark ex gesneden. Bij meerkleurenlogo’s wordt getracht zo dicht mogelijk bij pantone nummers te r aken. Wanneer geen pantone nummers werden doorgegeven wordt naar de kleuren in de jpg toegewerkt.

Senne Aertgeerts

Basil Marien

Afmetingen 85*100 mm K leur : Fluo-oranje

Quinten Vervloessem

Stefan Van Echelpoel

39 39


BACWALDE BRUIST! Zaterdag 18 november : Mosselsouper

Woensdag 6 december : Sinterklaasfeest

Vrijdag 22 & Zaterdag 23 december : Bacwalde for Life ‌

Zaterdag 6 januari : Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 23 Februari : Kwis

Maart : Kippendag (exacte datum nog te bepalen).


42 42

Afgevaardigde Pupillen 3

Leon Sleegers

Tibo Ramondino

Trainer/Coach Pupillen 3

Pupillen 3

PLOEGSPONSOR Pupillen 3 Pupillen 3

Vic Raignier Maurice Minnen

Luc Sleegers

Marc Verschaeren

Juul van Riel

Lenn Van Bosstraeten

Pupillen 3 Pupillen 3

Warre Hellemans Bas Geuens

Afmetingen 85*100 mm K leur : Fluo-oranje

Nota: 1 kleurenlogo’s worden in standaark ex gesneden. Bij meerkleurenlogo’s wordt getracht zo dicht mogelijk bij pantone nummers te r aken. Wanneer geen pantone nummers werden doorgegeven wordt naar de kleuren in de jpg toegewerkt.

Pupillen 3

Pupillen 3 Pupillen 3

PUPILLEN 3 Kon. Bacwalde S.K.


PUPILLEN 4

Pupillen 4

Pupillen 4

Kon. Bacwalde S.K.

Gust Keersmaekers

Pupillen 4

Pupillen 4

Jerom Goetze

Kamiel Kempeneers

Pupillen 4

Trainer Pupillen 4

Arno Ramondino

Nils Spanoghe

Mathieu Wautelet

43 43


BESTUUR

Frank Schoepen

Sportief

Peter Fordel

Materiaal

Kantine

Jerry Van Laer

44 44

Erwin Nys

Cashbeheer

Katia Claessens

Kurt Tielemans

Stefan Vanstraelen

Terrein

Secretaris

Financieel

Stefan Dieltjens

Verzekeringen

Voorzitter

Ondervoorzitter

Kon. Bacwalde S.K.

Marc Verschaeren

Sven Busschots


Mon Bos Johan Thomassen

Koen Gysbrechts

Stephan Pittoors Sp. Cel Trainer Keepers

Sp. Cel T1 - Senioren 1

Sp. Cel Coรถrdinator Senioren

Sp. Cel Coรถrdinator Keepers

Sp. Cel Coรถrdinator Bovenbouw

Stefan Vanstraelen

Sp. Cel Beloftenwerking

Jan Vangenechten Sp. Cel Trainer Reserven

Sp. Cel Begeleiding - Reserven

Sp. Cel T1 - Reserven

Danny Peeters

Sp. Cel Beloftenwerking

Sp. Cel Beloftenwerking

Sp. Cel Trainer Keepers

Sp. Cel Coรถrdinator Middenbouw

Sp. Cel Coรถrdinator Onderbouw

Sp. Cel Verantwoordelijke

SPORTIEVE CEL

Kon. Bacwalde S.K.

Marc Verschaeren

Peter Storms

Patrick Joostens

Stefan Dieltjens Nico Schillemans

Danny Bryon

Dirk Celis

Jan Mertens

45 45


PLOEGSTICKERS Kon. Bacwalde S.K.

Senioren 1

Senioren 1

Senioren 2

Senioren 1

Senioren 3

Senioren 2

Senioren 3

Senioren 4

Senioren 3

Veteranen

46 46

Senioren 4

Senioren 4

Veteranen

Veteranen

Senioren 2

Dames

Dames

Dames


Junioren

Junioren

Scholieren

Junioren

Cadetten 1

Scholieren

Cadetten 1

Cadetten 2

Cadetten 1

Miniemen

Cadetten 2

Cadetten 2

Miniemen

Miniemen

Scholieren

Mini-Miniemen 1

Mini-Miniemen 1

Mini-Miniemen 1

47 47


PLOEGSTICKERS Kon. Bacwalde S.K.

Mini-Miniemen 2

Mini-Miniemen 2

Pupillen 1

Mini-Miniemen 2

Pupillen 2

Pupillen 2

Pupillen 1

Pupillen 3

Pupillen 2

Pupillen 4

48 48

Pupillen 3

Pupillen 3

Pupillen 4

Pupillen 4

Pupillen 1

Kantineteam

Kantineteam

Kantineteam


Fietsclub

Fietsclub

Fietsclub

Fietsclub

Fietsclub

49 49


SPAAROVERZICHT Kon. Bacwalde S.K.

Senioren 1 o Anthony Pawly o Glenn Ceulemans o Bert Driesen o Raf Gheuens o Yannick Hermans o Rien Lemmens o Dries Luyten o Jonathan Marannes o Jan Merckx o Lode Merckx o Mathias Naenen o Bram Somers o Erik Somers o Jeroen Somers o Thomas Van Dam o Maarten Van Gansen o Robbe Van Rompaey o Bert Vangenechten o Nico Schillemans o Dirk Celis o Guy Westelinck Senioren 2 o Karel Merckx o Stijn Campo o Tim Celis o Kobe Crollet o Joren De Voegt o Tibo Dieltjens o Jonas Gevaert o Hendrik Goossens o Robbe Gysbrechts o Siemon Gysbrechts o Louis Marichal o Jonas Pittoors o Wout Roscam o Tom Sel o Maarten Suetens o Charles Timmerman o Dennis van den Bos o Jef Van Den Bergh o Gilles Van Haesendonck o Lex Vrints o Stefan Dieltjens o Jan Vangenechten Senioren 3 o Joris Ceulemans o Tobias Dom o Robbe Geerts o Mattis Gysbrechts o Mathias Hermans o Gino Jaros o Sander Keersmaekers o Pieter Leyn o Kobe Robinet o Dries Schoepen o Jens Tielemans o Bert Van Ammel o Emiel Van Gysegem o Jorne Van Hool o Jessie Van Loock o Bert Vercammen o Erik Geerts o Koen Gysbrechts

50 50

Senioren 4 o Tim Corsmit o Bram Aertgeerts o Nils Cooreman o Mathias Gabriels o Kristof Joossen o Bert Schoonvliet o Michiel Sebrechts o Michael Van den Broeck o Kevin Van Dyck o Simon Van Echelpoel o Stijn Van Genechten o Johan Van Hoof o Alexander van Nuijs o Kevin Van Reeth o Roel Verelst o Tom Wauters o Nils Wenseleers o Ken Westelinck o Marc Verschaeren o Maarten Sabo o Guy Westelinck Veteranen o Ivo Wouters o Sven Busschots o Bart Chantrain o Stephan Pittoors o Dimitri Ramondino o Frank Schoepen o Steven Simons o Peter Storms o Johan Thomassen o Koen Van Gorp o Eddy Van Loon o Kris Van thillo o Robby Van Wert o Stefan Vanstraelen o Bert Wouters o Koen Wouters o Jan Simons o Katia Claessens Dames o Yente Hermans o Kaat Balfoort o Sarah Bonneux o Vicky Bos o Jente Bryon o Lotte Corsmit o Sandy De Backer o Florien De Vos o Jolien Hendricx o Fien Hoefkens o Anne Merckx o Colette Mertens o Silke Minne o Lore Mortelmans o Joke Tielemans o Marie Van Den Bergh o Fran Van Der Heyden o Dorien Van Peer o Lotte Vanstraelen o Floor Voet o Nathalie Wildiers o Leslie D’haen o Kris Minne

Junioren o Yassier Yafchi o Maxim Beeckman o Alec Goyvaerts o Sam Haladyn o Jonas Keersmaekers o Viktor Liekens o Victor Marichal o Robbe Meeusen o Roel Nys o Thorben Smets o Thijs Van Aken o Max Van de Perre o Victor Van Dyck o Gustaaf Van Geet o Ilias Van Genechten o Jules Van Hacht o Mats Van Hoof o Beau Van Kerckhoven o Jan Vandenbussche o Ruben Vanoystaeyen o Vincent Verbrugghe o Joris Ceulemans o David Van Laer Scholieren o Arend Schoeters o Lars Baetens o Lucas Belles o Robbe Claes o Maarten De Wilde o Ewout Geraedts o Tanguy Godderis o Kasper Haladyn o Mauro Jacobs Taboada o Eliah Karimi o Frédéric Laenens o Luca Peeters o Jordy Rigouts o Matisse Stevenart o Emiel Thijs o Lars Thomassen o Siemen Van Camp o Kobe Van Hoof o Xander Van Stappen o Wout Vermolen o Mathieu Wautelet o Filip Rigouts o Johan Thomassen o Miguel Godderis Cadetten 1 o Joppe De Boeck o Wout Beirinckx o Gilles Bryon o Seppe De Boeck o Jef De Jongh o Senne De Voeght o Sander Goormans o Victor Marien o Xander Meeuwesen o Tony Pransa o Adam Singh o Casper Thijs o Mats Van den Bleeken o Emil Van Gorp o Jef Van Humbeeck

o Arthur Vingerhoets o Koen Van Gorp o Ronny Van den Bleeken o Jurgen Beirinckx Cadetten 2 o Senne Dewachter o Mustafa Alobaidi o Ward Appels o Liam De Ben o Max De Vos o Lenny Filarski o Lars Fordel o Arthur Joossen o Tibo Lodewijckx o Christopher Rutges o Matthias Schoofs o Jeff Van Buynder o Dries Van der Weijen o Wout Van Hassel o Sep Van Hoof o Robbe Van Laer o Kamiel Van Ouytsel o Joppe Vanstraelen o Jef Vercauteren o Yannick Hermans o Wout Roscam o Bert Vangenechten o Werner Van der Weijen Miniemen o Felix Peleman o Jules Van Ouytsel o Giclario Acton o Jasper De Voeght o Senne De Wever o Raf Depaepe o Leon Jacobs o Nils Lenaerts o Theo Parra de Olivera o Pros Poussenier o Renée Poussenier o Wisam Saad o Damanjot Singh o Quinten Singh o Lukas Sluydts o Victor Somers o Maarten Van Vlem o Glenn Ceulemans o Tibo Dieltjens Mini-Miniemen 1 o Mathias De Clercq o Lander Aertgeerts o Kamiel Block o Simen Gille o Mauro Hanegraef o Lukas Janssen o Cezar Lesoil o Mano Van den Broeck o Daan Van thillo o Witse Wuyts o Stijn Van den Broeck o Steven De Block Mini-Miniemen 2 o Ruben Bastiaense o Mohamed Belkaid


Pupillen 2

o Senne Aertgeerts o Muhammed Aydin Bedirhan o Thomas Jacobs o Basil Marien o Manu Van De Velde o Mats Van Echelpoel o Ferre Van Laer o Nand Van Ouytsel o Bent Van thillo o Quinten Vervloessem o Stefan Van Echelpoel Pupillen 3 o Bas Geuens o Warre Hellemans o Maurice Minnen o Vic Raignier o Tibo Ramondino o Leon Sleegers o Lenn Van Bosstraeten o Juul van Riel o Marc Verschaeren o Luc Sleegers Pupillen 4 o Jerom Goetze o Gust Keersmaekers o Kamiel Kempeneers o Arno Ramondino o Nils Spanoghe o Mathieu Wautelet

Bestuur o o o o o o o o

Stefan Dieltjens Frank Schoepen Katia Claessens Erwin Nys Peter Fordel Stefan Vanstraelen Jerry Van Laer Kurt Tielemans

o Marc Verschaeren o Sven Busschots Sportieve Cel o Stefan Vanstraelen o Marc Verschaeren o Patrick Joostens o Danny Peeters o Johan Thomassen o Stefan Dieltjens o Nico Schillemans o Jan Vangenechten o Koen Gysbrechts o Danny Bryon o Dirk Celis o Mon Bos o Stephan Pittoors o Peter Storms o Jan Mertens Ploegstickers oo Senioren 1 oo Senioren 2 oo Senioren 3 oo Senioren 4 oo Veteranen oo Dames oo Junioren oo Scholieren oo Cadetten 1 oo Cadetten 2 oo Miniemen oo Mini-Miniemen 1 oo Mini-Miniemen 2 oo Pupillen 1 oo Pupillen 2 oo Pupillen 3 oo Pupillen 4 oo Kantineteam oo Fietsclub oo

Spaar nu alle 360 stickers!

o Sander Cornelissen o Tibo De Belder o Darren De Ben o Flor Depaepe o Ellis Essing o Ruben Hendrickx o Louis Poppe o Lee Thijs o Warre Vanstraelen o Stefan Vanstraelen Pupillen 1 o Adam Belkaid o Amro Al Zant o Liz De Potter o Senne Herregods o Bryan Leribaux o Stan Michielsen o Senn Mortelmans o Mateja Sterckx o Tuur Van der Auwera o Mathis Van Rompaey o Cruz Vissers o Robbe Van Rompaey o Joeri Michielsen

51 51


Boechout

Alexander Franckstraat 6, 2530 Boechout TEL: 03/454.32.97 -------------------------------------maandag> Donderdag 08.00 - 20.00 vrijdag: 08.00 - 21.00 Zaterdag: 08.00 - 20.00

Zondag: gesloten

SK Bacwalde  

SK Bacwalde Verzamelalbum

SK Bacwalde  

SK Bacwalde Verzamelalbum

Advertisement