Page 1

STICKERBOEK

KSK-KASTERLEE Kasterlee

SEIZOEN 2017-2018


Beste spel of fan van KSK-Kasterlee, Proficiat met dit prachtige stickerboek! Om het album voor elkaar te krijgen, hebben vele mensen intens met elkaar samengewerkt. Een team dat goed samenwerkt kan mooie prestaties neerzetten, een beetje zoals voetbal!! In dit boek is er plaats voor meer dan 300 spelers en medewerkers. Misschien sta je er zelf in, of je broer, zus, neef of buurjongen! Hoe cool is dat om je eigen voetbalstickertje te hebben. Het is tevens een zeer mooie herinnering! Ook veel medewerkers en ikzelf, beoefenen een sport, individueel of in team. Als directeur van Delhaize Kasterlee samen met het volledige team, zijn we fier, samen met KSK-Kasterlee te mogen deelnemen aan dit project. Het is belangrijk dat kinderen kunnen bewegen en sporten in teamverband en we moeten dit blijven promoten en ondersteunen! En waar kan dat beter dan bij KSK-Kasterlee! Van donderdag 19 oktober t.e.m. woensdag 29 november ontvang je dan bij aankoop van elke €20,- een zakje met 9 stickers. Er worden ook elke week producten voorzien waar je extra zakjes voor kan krijgen. Zorg ervoor dat opa, oma, nonkels, tantes, buren en vrienden mee helpen sparen om je boek te vervolledigen. Zo wordt het een groot feest waar iedereen aan meedoet. Samen met de club gaan we op het einde van de actie ook een ruilbeurs organiseren in de kantine. Wij wensen jullie namens het hele team van Delhaize Kasterlee heel veel spaarplezier toe!

KSK-Kasterlee blinkt van trots! Elke week rolt de bal, elke week is het weer alles geven om te winnen (en af en toe te verliezen), elke week amuseren we ons op en rond het veld. Maar het is pas bij het doorbladeren van dit prachtig stickerboek dat je ziet hoe knap, letterlijk en figuurlijk, onze club, onze grote geel-zwarte familie echt is. Ondertussen tellen we meer dan 250 leden die voor een geweldige dynamiek zorgen op en rond het Duineneind. We zijn trots dat we als club voor verbinding tussen dorpsgenoten kunnen zorgen. We zijn trots dat we een ontmoetingsplaats kunnen zijn waar mensen, zowel jong als oud zich amuseren, waar vriendschappen voor het leven worden gesmeed, waar we samen emoties beleven. Elke speler, elke trainer en elk bestuurslid staat te blinken in dit album. En wij, wij blinken van trots. KSK-Kasterlee is een bruisende club waar hard gewerkt wordt aan de toekomst, aan structuur en infrastructuur, aan hogerop geraken met de eerste ploeg en met de jeugd, aan de uitbouw van een moderne, gezonde en plezante club. Maar het allerbelangrijkste van onze club, daarmee kan je kennismaken in dit album. KSK-Kasterlee is een club gemaakt voor en door sportieve mensen, we stellen ze graag allemaal aan jullie voor. En omdat elke speler, elk lid belangrijk is voor onze club kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen om elke fotosticker te verzamelen en natuurlijk je clubgenoten te helpen met dubbele en ontbrekende foto’s. Want teamwork, ook dat is KSK-Kasterlee. En wij, wij blinken ondertussen van trots! Sportieve groeten, Agnes, trotse voorzitter

Bosmans Dominique Delhaize Kasterlee

Kasterlee

Opdrachtgever Delhaize Kasterlee • Foto’s beschikbaar gesteld door KSK-Kasterlee • Concept & realisatie Tomorrow • www.tomorrow-mss.nl

3


Wij stellen voor… KSK-Kasterlee! Wij stellen voor… KSK-Kasterlee!

Een voetbalclub beschrijven op papier is onbegonnen werk. Natuurlijk is KSK Kastel de mooiste club te wereld. Maar je kan die emoties, die gevoelens moeilijk in woorden omzetten. Woorden zijn maar letters bij mekaar, die kan je niet voelen. En als je toch al het mooie van KSK-Kasterlee moet omschrijven… dan zou er in dit stickerboek geen plaats meer zijn voor de foto’s van al onze leden.

De basis

En dat is misschien al een mooie omschrijving van onze club. Onze club is maar een naam, maar al die geweldige verwezenlijkingen, al die belevenissen van mooie sportieve momenten, al die vriendschappen, al die verhalen over wedstrijden van lang geleden die iedereen nog kan navertellen… al die zaken worden verwezenlijkt door mensen, door sportievelingen van onder onze kerktoren. De onmisbare basis van onze club.

Feesten

Onze club werd opgericht in 1941 en bestaat nu dus 76 jaar. Om maar te zeggen hoe druk we in de weer zijn met die honderden voetballers, want een feestje voor die 75 jaar zijn we gewoon vergeten te organiseren. In 2021 maken we dat met het 80-jarig bestaan zeker goed! Feestsuggesties zijn zeker welkom! Het stamnummer van de club bij de KBVB is 3734. In den beginne speelden onze ploegen in groen-witte uitrusting, enkele jaren later werd het de bekende geel-zwarte uitrusting. Het sportieve hoogtepunt in al deze jaren werd bereikt in 1964 toen Sportkring Kasterlee voor het eerst in eerste provinciale mocht aantreden. Nadien volgden jaren met wisselend succes en werd er gependeld tussen tweede en derde provinciale. Het duurde dan tot 1989 vooraleer Kasterlee nog eens naar eerste provinciale kon promoveren. Waar onze club trouwens ook nog altijd fier op is, Julien Cools, aanvoerder van de Rode Duivels in de finale van het EK 1980 en voormalig gouden schoen is een voormalig speler en trainer van KSK Kastel. Geweldig toch!

Van koninklijk naar vereffening

Het is sinds 1991, het vijftigjarig bestaan, dat de officiële clubnaam KSK-Kasterlee is geworden, een koninklijke vereniging. Enkele jaren later speelden we terug in tweede provinciale en het werd nog erger want in 2001 ging onze club door financiële problemen in vereffening. Een moeilijke periode voor de club, een wijze les voor de toekomst. Maar net zoals je op het veld altijd bljift doorgaan, is ook onze club natuurlijk niet ten onder gegaan. Via een nieuwe vzw ging men van start onder de nieuwe naam Koninklijke Sport Klub Kasterlee. Door deze nieuwe start verzeilden we terug in derde provinciale. De laatste titel dateert van 2011 toen de titel werd behaald in derde provinciale. Het was toen trouwens een memorabel seizoen want ook de reserven haalden toen de titel binnen. En ja, dat werd wel uitgebreid gevierd. 4

Meer kwaliteit

Een club zijn mensen, een club zijn resultaten, maar ook in de bestuurskamer wordt er vaak achter de schermen hard gewerkt. De voorbije jaren kreeg onze jeugdwerking een kwaliteitsinjectie. Het provinciaal label werd met verve binnengehaald en motiveert om die belangrijke schakel binnen de club nog meer aandacht te geven. Sinds kort beschikken onze velden ook over een automatische sproei-installatie. Dat lijkt misschien een detail, maar het is wel een voorbeeld van hoe onze club elke dag verder wordt uitgebouwd. We willen het voetbal beleven in de beste omstandigheden, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van een kleine, familiale club.

The best is yet to come!

Ondertussen is het seizoen 2017-2018 uit de startblokken geschoten. De eerste ploeg die vorig jaar nipt de promotie miste, hoopt weer mee te doen voor de prijzen. De jeugdploegen plooien zich elke week weer dubbel en het voetbalplezier spat er weer af. Zeker bij de allerkleinsten, zij die hun allereerste pasjes op het voetbalveld zetten. Trouwens, die mama’s en papa’s langs de kant zijn met hun enthousiasme ook een lust voor het oog. Ook dat is een must voor een club, supporters, voor jong en oud! Wij hopen dat u met dit stickerboek een mooi aandenken heeft aan dit voetbalseizoen. Als er binnen x-aantal jaar weer een gouden schoen uit Kasterlee komt, wordt jouw exemplaar misschien zelfs veel geld waard. Het sparen, verzamelen, ruilen van de stickers kan beginnen!

Start!


5


Eerste Ploeg

Jens Damen

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Senne Carpentier

Sten Boonen

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Rob Van Es

6

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

KSK-Kasterlee

Tim Gaukema

Dries Hermans

Vincent Keustermans


Joran Stessens

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg Eerste Ploeg

Thomas Piedfort

Glen Van Gorp

Tim Sterckx

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Jiri Kostecka

Toon Van Reusel

Laurens Verstraelen

7


Reserven A

Reserven A

KSK-Kasterlee

Toon Hermans

8

Marnicq Noyens

Reserven A

Thomas Haud’huyze

Reserven A

Tijl Eggers

Reserven A

Seppe Borgers

Reserven A

Reserven A

Jarne Bernaerts

Reserven A

Reserven A

Reserven A

Jef Van Baelen

Jeff Oeyen

Rik Otten


Reserven A

Jefke Vansant

Rob Wils

Reserven A

Stijn Vanreusel

Afgevaardigde Reserven A

Pim Van Gorp

Afgevaardigde Reserven A

Ward Sterckx

Reserven A

Reserven A

Glenn Sterckx

Reserven A

Reserven A

Reserven A

Jeroen Pauwels

Patrick Haesevoets

Wesley Haesevoets

9


Reserven B

Reserven B

KSK-Kasterlee

Niels Geudens

10

Michiel Hendrickx

Reserven B

Mathias Gebruers

Reserven B

Ken Dierckx

Reserven B

Gert Dierckx

Reserven B

Reserven B

Stijn Daenens

Jef Boonen

Reserven B

Jan Boonen

Reserven B

Reserven B

Wim Blockx

Reserven B

Reserven B

Reserven B

Robbe Van Gorp

Stef Huysmans

Wout Loos


Emiel Van Laer

Roel Vennekens

Reserven B

Senne Nietvelt

Stef Van Gorp

Trainer Reserven B

Sander Van De Water

Reserven B

Glen Stessens

Reserven B

Reserven B

Kris Noyens

Ken Meeuwssen

Reserven B

Reserven B

Jan Meeus

Reserven B

Reserven B

Reserven B

Reserven B Reserven B

Erwin Meeus

Tom Verellen

Thomas Janssens

11


Hotel - Restaurant - Conferentiecentrum De Watermolen - Brasserie De Brustele Houtem 61, 2460 Kasterlee tel: 014/85.23.74 fax 014/85.23.70 e-mail: info@watermolen.be website: www.watermolen.be


U21

U21

Joachim Cnaepkens

14

Dries Coppens

Jeroen Paepen

U21

Roy Jansen

U21

Laurens Baeyens

U21

U21

Rik Aerts

U21

Siemon Verraes

U21

U21

Ybe Janssens

U21

U21

KSK-Kasterlee

Mattias Gillis

Joey Hens


U21

Michiel Sterckx

Kobe Van Aerde

U21

Jonah Peeters

Trainer U21 Gew

Jannes Peeters

U21

Niel Meeus

U21

U21

Nino Marinus

U21

U21

U21

Ferre Hermans

Alegandro Willemse

Mario Gilis

15


U17

Cisse Heyns

16

Simon Lemmens

U17 U17

Thomas Droog

Michiel Heylen

U17

Lander Hermans

U17

Tommie Hens

U17

U17

Lode Eggers

Tuur Bosch

U17

Dries Boonen

U17

U17

Jeroen Adriaensen

Robin Wijnants

U17

Joris Sterckx

U17

U17

Seppe De Pot

U17

U17

U17

KSK-Kasterlee

Sean Leysen

Jef Mondelaers


U17

U17 U17

U17

Siebe Verboven

Afgevaardigde U17 Prov

U17

Roel Van den Brande

Thijs Vandeperre

Trainer U17 Gew

Koen Van Pelt

Bjarne Pulmans

Tom Valgaeren

Joachim Van Uytfanghe

Trainer U17 Prov

Senne Van Olmen

Fons Vercammen

Ben Otten

Vincent Stassen

U17

U17

Jens Reynders

U17

U17

U17 U17

U17

Jelle Nys

Guy Boonen

Dirk Reynders

17


U15

U15

U15

KSK-Kasterlee

Yorben Claes

U15

U15

Daan Morias

Alex Biermans

U15

U15

Chadi Ait Said

U15

Nico De Houwer

18

Jasper Cuypers

U15

Wout Boonen

William Dobney


U15

U15

Simon Gehem

U15

U15

Sid Eelen

Rafael Hermans

U15

U15

Conor Goggins

Jokke Janssens

U15

U15

Kobe Heylen

Sebastiaan Janssens

Bram Joos

19


U15

U15

U15

KSK-Kasterlee

Nick Laurent

U15

U15

Farhad Khanjer

Victor Peeters

U15

U15

Bente Maes

Vic Smets

20

Stijn Sannen

U15

U15

Koen Raeymakers

Sven T’syen


U15 U15

U15

Scott Valgaeren

Tijl Van Tillo

U15

U15

Victor Van Den Bergh

Seppe Vervecken

Eric Driesen

Mats Vennekens

Afgevaardigde U15

Trainer U15 Gew

U15

Trainer U15 Prov

Klaas Vanhorebeek

Guy Smets

Bert Vanhorebeek

21


U13

U13

U13

KSK-Kasterlee

Gill Heylen

22

U13

Fiebe Gabriels

Dean Mertens

Rune Gladines

U13

Damien Geukens

U13

U13

U13

Flor Eggers

U13

Nezar Ait Sait

U13

U13

Erwan Moelans

Vincent Sanders

Thijs Sterckx


Axl Wuyts

Stef Van Gorp

Jarne Willems

Afgevaardigde U13

Willem Vanheuckelom

Trainer U13 Gew

U13

Trainer U13 Prov

Ferre Van Olmen

U13

U13

U13

U13

Rik Van den Brande

Glen Stessens

Tom Gabriels

23


U12

U12

U12

KSK-Kasterlee

Arne Adriaensen

U12

U12

Zeb Leysen

Robbe Biermans

U12

Naut Derache

24

Lou Goossens

U12

Sture Bras

U12

U12

Lowie Borghs

U12

U12

Lennert Oost

Yaya Keba

Mats Mermans


U12

U12

Bas Van Tillo

Milo Vandeperre

U12

Jaan Smets

Louis Van Spauwen

Afgevaardigde U12

Lowie Van Laer

Trainer U12 Prov

Louis Van Herck

U12

U12

Robbe Stessens

U12

U12

U12

Maurice Peeters

Patrick Verraes

Toon Biermans

25


KSK-Kasterlee bedankt haar sponsors


Poorten en aluminium gevelbekleding, voor woning en industrie. Productie en montage.

www.cmt-poorten.be Looiven 12, Kasterlee 0495/51.14.94. info@cmt-poorten.be

Paul Keyenberg Reporter


U11

U11

KSK-Kasterlee

U11

ZoĂŤ Van Gorp

28

Josse Molenberghs

Tuur Willems

Ruben Sanders

Trainer U11 Gew

Trainer U11 Prov

Wout Dijck

U11

U11

Milan Denie

U11

Leander Bral

U11

U11

Jihad Ajdour

U11

U11

Thies Van Damme

Hugo Denie

Sander Van de Water


U10

U10

U10

KSK Kasterlee

Kwinten Baeyens

U10

U10

Senne Adriaensen

Rik Van Lommel

Flor Wuyts

U10

Tuur De Groof

Anis Spoormans

Trainster U10 Prov

Matthis Paeshuyse

U10

Filip Eyskens

U10

U10

Arne Dierckx

U10

U10

U10

Stan Boonen

Wout Vanden Bergh

Gwendolyn Caes

29


U9

U9

KSK-Kasterlee

U9

U9

Senne Boonen

Maarten Lanting

Maxim Sanders

30

Klaas Van Gorp

U9

Quinten Reel

Afgevaardigde U9

Sim Mertens

Trainer U9 Prov

Senne Mermans

U9

U9

Matse Loos

U9

U9

U9

War Derache

Kris Van Echelpoel

Jasper Mermans


U8

Thieu Gabriels

32

Viktor Goris

U8

Mathis Eestermans

U8

Daan Delye

U8

Sim Delbeke

U8

U8

Guus Cools

Gust Boonen

U8

Jef Baeyens

U8

U8

Lokmane Ajdour

U8

U8

U8

KSK-Kasterlee

Alexander Lodewyckx

Rist Luyten


Tom Stevens

U8

Wout Loos

Afgevaardigde U8

Nathan Van Loco

Trainer U8 Gew

Kobe Van Aerde

Oli Spoormans

Trainer U8 Prov

Milan Schelkens

Wout Van De Perre

Trainer U8 Gew

Trainer U8 Prov

Bas Stevens

U8

U8

U8 U8

U8

Bill Morias

Robin Wijnants

Kris Van Loco

33


U7

Mathias Cleuren

34

Lowie Boonen

Louis Claeys

Wout Deben

U7

U7

U7

U7

Mustafa Alkatabi

U7

U7

U7

KSK-Kasterlee

Matthias Kemps

Rube Mollen


Tiebe Van Laer

Yarne Goossens

Bavo Van Dyck

Trainer U7

Cas Van Den Broeck

Trainer U7

U7

Trainer U7

Arne Schoeters

U7

U7

U7

U7

Tibo Sanders

Roel Van den Brande

Tom Valgaeren

35


U6/U5

Vincent Borgers

36

Vincent Dierckx

U6

Levi Verbeke

Trainer U6

Leon Van Herck

U5

Ward Van De Perre

U5

U5

Jean Peeters

Bram Moelans

U6

Feel Luyten

U6

U6

Olivier Claeys

U6

U6

U6

KSK-Kasterlee

Noa Van Dingenen

Eric Driesen


Hoofdbestuur

Bart Smets

38

Bart Van De Perre

Gert Dierckx

Hoofdbestuur

Tim Klaassen

Hoofdbestuur

Ilse Van Beurden

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

Dominique Cnaepkens

Hoofdbestuur

Ronny Rogiers

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

Agnes Smans

Hoofdbestuur

Voorzitster

Ondervoorzitter

KSK-Kasterlee

Fred Van Laer

Patrick Verraes


Jeugdbestuur

Koen Van den Brande

Kris Van Echelpoel

Jeugdbestuur

Gert Biermans

Jeugdbestuur

Wout Loos

Guy Boonen

Jeugdbestuur

Kris Van Loco

Danny Sterckx

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Tom Gabriels

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Gert Otten

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Stef Van Gorp

Jeugdbestuur

Jeugdvoorzitter

Jeugdsecretaris

KSK Kasterlee

Bert Vanhorebeek

Tom Stevens

39


Technische Staf

VZ

KSK-Kasterlee

Patrick Haesevoets

T2 Trainer Onderbouw & Keepers

Kevin De Muynck

Tim Klaassen

Eric Driesen

D1

D3

Wesley Haesevoets

40

Gert Dierckx

D2

T2 D4

Mario Gilis

Roel Leysen

SV

Kris Van Echelpoel

SV

Wout Loos

T1

TVJO

AVJO

Charlotte Boonen

Hugo Van de Water

Nick Steenackers


Ploegstickers KSK-Kasterlee

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Eerste Ploeg

Reserven A

Reserven A

Reserven A

Reserven A

Reserven A

42


Reserven B

Reserven B

Reserven B

Reserven B

Reserven B

U21

U21

U21

U21

U21

43


Ploegstickers KSK-Kasterlee

U17 A

U17 A

U17 A

U17 A

U17 A

U17 B

U17 B

U17 B

U17 B

U17 B

44


U15 A

U15 A

U15 A

U15 A

U15 A

U15 B

U15 B

U15 B

U15 B

U15 B

45


Ploegstickers KSK-Kasterlee

U13

U13

U13

U13

U13

U12

U12

U12

U12

U12

46


U11

U11

U11

U11

U11

U10

U10

U10

U10

U10

47


Ploegstickers KSK-Kasterlee

U9

U9

U9

U9

U9

U8

U8

U8

U8

U8

48


U7

U7

U7

U7

U7

U6

U6

U6

U6

U6

49


Spaaroverzicht KSK-Kasterlee

Eerste Ploeg o Rob Van Es o Sten Boonen o Senne Carpentier o Jens Damen o Tim Gaukema o Dries Hermans o Vincent Keustermans o Jiri Kostecka o Thomas Piedfort o Tim Sterckx o Joran Stessens o Glen Van Gorp o Toon Van Reusel o Laurens Verstraelen Reserven A o Jef Van Baelen o Jarne Bernaerts o Seppe Borgers o Tijl Eggers o Thomas Haud’huyze o Toon Hermans o Marnicq Noyens o Jeff Oeyen o Rik Otten o Jeroen Pauwels o Glenn Sterckx o Ward Sterckx o Pim Van Gorp o Stijn Vanreusel o Jefke Vansant o Rob Wils o Patrick Haesevoets o Wesley Haesevoets Reserven B o Robbe Van Gorp o Wim Blockx o Jan Boonen o Jef Boonen o Stijn Daenens o Gert Dierckx o Ken Dierckx o Mathias Gebruers o Niels Geudens o Michiel Hendrickx o Stef Huysmans o Wout Loos o Erwin Meeus o Jan Meeus o Ken Meeuwssen o Senne Nietvelt o Kris Noyens o Glen Stessens o Sander Van De Water o Stef Van Gorp o Emiel Van Laer o Roel Vennekens o Tom Verellen o Thomas Janssens U21 o Ybe Janssens o Siemon Verraes o Rik Aerts o Laurens Baeyens o Roy Jansen o Jeroen Paepen o Joachim Cnaepkens o Dries Coppens 50

o Mattias Gillis o Joey Hens o Ferre Hermans o Nino Marinus o Niel Meeus o Jannes Peeters o Jonah Peeters o Michiel Sterckx o Kobe Van Aerde o Alegandro Willemse o Mario Gilis U17 o Seppe De Pot o Joris Sterckx o Robin Wijnants o Jeroen Adriaensen o Dries Boonen o Tuur Bosch o Thomas Droog o Lode Eggers o Tommie Hens o Lander Hermans o Michiel Heylen o Cisse Heyns o Simon Lemmens o Sean Leysen o Jef Mondelaers o Jelle Nys o Ben Otten o Bjarne Pulmans o Jens Reynders o Vincent Stassen o Tom Valgaeren o Roel Van den Brande o Senne Van Olmen o Joachim Van Uytfanghe o Thijs Vandeperre o Siebe Verboven o Fons Vercammen o Koen Van Pelt o Guy Boonen o Dirk Reynders U15 o Yorben Claes o Daan Morias o Chadi Ait Said o Alex Biermans o Wout Boonen o Jasper Cuypers o Nico De Houwer o William Dobney o Sid Eelen o Simon Gehem o Conor Goggins o Rafael Hermans o Kobe Heylen o Jokke Janssens o Sebastiaan Janssens o Bram Joos o Farhad Khanjer o Nick Laurent o Bente Maes o Victor Peeters o Koen Raeymakers o Stijn Sannen o Vic Smets o Sven T’syen o Scott Valgaeren o Victor Van Den Bergh

o Tijl Van Tillo o Klaas Vanhorebeek o Mats Vennekens o Seppe Vervecken o Eric Driesen o Guy Smets o Bert Vanhorebeek U13 o Erwan Moelans o Nezar Ait Sait o Flor Eggers o Fiebe Gabriels o Damien Geukens o Rune Gladines o Gill Heylen o Dean Mertens o Vincent Sanders o Thijs Sterckx o Rik Van den Brande o Ferre Van Olmen o Willem Vanheuckelom o Jarne Willems o Axl Wuyts o Stef Van Gorp o Glen Stessens o Tom Gabriels U12 o Zeb Leysen o Lennert Oost o Arne Adriaensen o Robbe Biermans o Lowie Borghs o Sture Bras o Naut Derache o Lou Goossens o Yaya Keba o Mats Mermans o Maurice Peeters o Jaan Smets o Robbe Stessens o Louis Van Herck o Lowie Van Laer o Louis Van Spauwen o Bas Van Tillo o Milo Van De Perre o Patrick Verraes o Toon Biermans U11 o Thies Van Damme o Jihad Ajdour o Leander Bral o Milan Denie o Wout Dijck o Josse Molenberghs o Ruben Sanders o Zoë Van Gorp o Tuur Willems o Hugo Denie o Sander Van de Water U10 o Senne Adriaensen o Kwinten Baeyens o Stan Boonen o Tuur De Groof o Arne Dierckx o Filip Eyskens o Matthis Paeshuyse

o Anis Spoormans o Rik Van Lommel o Flor Wuyts o Wout Vanden Bergh o Gwendolyn Caes U9 o Senne Boonen o War Derache o Maarten Lanting o Matse Loos o Senne Mermans o Sim Mertens o Quinten Reel o Maxim Sanders o Klaas Van Gorp o Kris Van Echelpoel o Jasper Mermans

U8

o Lokmane Ajdour o Jef Baeyens o Gust Boonen o Guus Cools o Sim Delbeke o Daan Delye o Mathis Eestermans o Thieu Gabriels o Viktor Goris o Alexander Lodewyckx o Rist Luyten o Bill Morias o Milan Schelkens o Oli Spoormans o Bas Stevens o Wout Van De Perre o Nathan Van Loco o Wout Loos o Tom Stevens o Kobe Van Aerde o Robin Wijnants o Kris Van Loco U7 o Mustafa Alkatabi o Lowie Boonen o Louis Claeys o Mathias Cleuren o Wout Deben o Matthias Kemps o Rube Mollen o Tibo Sanders o Arne Schoeters o Cas Van Den Broeck o Bavo Van Dyck o Tiebe Van Laer o Jarne Goossens o Roel Van den Brande o Tom Valgaeren U6/U5 o Olivier Claeys o Feel Luyten o Bram Moelans o Jean Peeters o Ward Van De Perre o Leon Van Herck o Levi Verbeke o Vincent Borgers o Vincent Dierckx o Noa Van Dingenen o Eric Driesen


Spaar nu alle 357 stickers!

Hoofdbestuur o Agnes Smans o Ronny Rogiers o Dominique Cnaepkens o Ilse Van Beurden o Tim Klaassen o Gert Dierckx o Bart Smets o Bart Van De Perre o Fred Van Laer o Patrick Verraes Jeugdbestuur o Stef Van Gorp o Gert Otten o Kris Van Loco o Guy Boonen o Tom Gabriels o Danny Sterckx o Gert Biermans o Kris Van Echelpoel o Koen Van den Brande o Wout Loos o Bert Vanhorebeek o Tom Stevens Technische Staf o Charlotte Boonen o Wout Loos o Kris Van Echelpoel o Roel Leysen o Kevin De Muynck o Mario Gilis o Gert Dierckx o Tim Klaassen o Eric Driesen o Wesley Haesevoets o Patrick Haesevoets o Hugo Van de Water o Nick Steenackers Ploegstickers o o Eerste ploeg oo o o Reserven A oo o o Reserven B oo o o U21 oo oo o o U17 A oo o o U17 B oo o o U15 A o o U15 B oo oo o o U13 oo o o U12 oo o o U11 oo o o U10 oo o o U9 oo o o U8 oo o o U7 oo o o U6

51


Kasterlee

Binnenpad 5, 2460 Kasterlee TEL: 014/03.41.84 -------------------------------------Maandag> donderdag: 8.00 - 20.00 vrijdag: 8.00 - 21.00 zaterdag: 08.00 - 20.00 Zondag: gesloten

KSK Kasterlee  

KSK Kasterlee Verzamelalbum

KSK Kasterlee  

KSK Kasterlee Verzamelalbum

Advertisement