Page 1

SK

SK GREMBERGEN

EN

STICKERBOEK

BER M E G GR

SEIZOEN 2017-2018

KB

Grootzand

V B 7166


SK

EN

EM BERG R G

KB

V B 7166

Beste speler of fan van SK Grembergen,

Beste SKG clubleden en sympathisanten,

Proficiat met dit prachtige stickerboek! Om het album voor elkaar te krijgen, hebben vele mensen intens met elkaar samengewerkt. Het is een beetje als voetbal: een ploeg die goed samenwerkt, kan mooie prestaties neerzetten. Misschien sta je er zelf in, of je broer, zus, neef of buurjongen! Hoe cool is dat om je eigen voetbalstickertje te hebben. Het is tevens een mooie herinnering aan jouw tijd bij de club.

SKG viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Dat is het ideale moment om met een extra activiteit uit te pakken. Een stickerboek zal alvast zorgen voor een boeiende verzamelwoede voor jong en oud. Wie wil nu niet de vele jonge snuiters wat beter leren kennen om misschien later te kunnen zeggen: “dat is ne Rode Duivel die zijn opleiding bij den SK heeft genoten.”

We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen bewegen en sporten in teamverband. En waar kan dat beter dan bij SK Grembergen. Wij beginnen deze spaaractie op donderdag 11 januari en je ontvangt 6 weken lang per aankoopschijf van 15 euro een zakje met 6 stickertjes. Er worden ook elke week bij producten extra zakjes aangeboden. Zo heb je nog sneller je album vol! En natuurlijk gaat het helemaal snel als opa, oma, nonkels, tantes, buren en vrienden mee helpen sparen. Zo wordt het een groot feest waar iedereen aan meedoet. Wij wensen namens het hele team van Proxy Delhaize Grootzand jullie heel veel spaarplezier toe!

In dit stickerboek prijken de foto´s van zowat 250 sportievelingen. Ze ontvangen elk een gepersonaliseerd exemplaar met op de cover een foto van zichzelf. Met een familiaal karakter is SK Grembergen dagelijks in de weer met 17 ploegen. Dankzij de inzet van trainers en jeugdtrainers, die tijd nog moeite sparen om als gediplomeerd trainer hun diensten ter beschikking te stellen, genieten een heleboel jongeren van een prima opleiding. Het spreekt voor zich dat SKG een prominente rol speelt in het sportgebeuren van Grembergen en omstreken. Naast het vele vrijwilligerswerk, de inzet van bestuur, trainers en ploegafgevaardigden, werken we verder aan de uitbouw van onze club. Dit is onmiskenbaar mogelijk door de steun en sponsoring van onze talrijke sponsoren. Wij danken de vele vrijwilligers alsook Proxy Delhaize Grembergen, die dit stickerboek hebben mogelijk gemaakt. Op het einde van de verzamelactie voorzien we een ruilbeurs, die het mogelijk maakt uw stickerboek te vervolledigen. Voor de eerste 10 verzamelaars die een volledig stickerboek hebben ingezameld, wacht een uitnodiging op den SK met een mooie verrassing. Luc Dierick Voorzitter SK Grembergen

Guy, Davy & Dieter

Grootzand

Opdrachtgever Proxy Delhaize Grootzand • Foto’s beschikbaar gesteld door SK Grembergen • Concept & realisatie Tomorrow • www.tomorrow-mss.nl

3


SK Grembergen

leeft!

1968:

Enkele Grembergenaars vonden dat een gemeente zoals Grembergen een eigen voetbalploeg moest hebben. SK Grembergen werd gesticht door onder andere Emiel Geerinck en Herman Burghgrave. De voorzitter werd Willy Bernauw. Er werd gestart met een eerste elftal en een knapenploeg. Trainer was Rie Verhelst. Aanvankelijk gestart in 3e provinciale slaagde groenwit er niet in zich binnen de eerste vijf te rangschikken, zodat het uitkwam in 4e provinciale.

1969-70:

Tijdens dit seizoen liep het de promotie mis nadat Rie Verhelst tijdens de laatste wedstrijd tegen Gijzegem een strafschop tegen de paal mikte.

1970-71: Het jeugdcomité werd actief. Echter, deze kwamen

in conflict met het hoofdbestuur, en scheurden zich dus af. Later dat jaar barst de bom tussen het jeugd- en hoofdbestuur van SKG. Een scheuring is onvermijdelijk en Eendracht Grembergen is het gevolg.

1972-73:

SK Grembergen speelt kampioen op de laatste speeldag en wint met 3-0 van.... jawel, Eendracht Grembergen. Sportkring Grembergen werd in de media na het seizoen 197273 geroemd als de 'Kampioen van de eendracht'. SKG pakt na de titel in 4e provinciale ook die van 'Algemeen Kampioen' door de finale te winnen tegen Beervelde. SK heeft dan al zes ploegen in competitie: Eerste elftal, reserven, juniors, scholieren, knapen en miniemen.

1977-78: De club bestaat 10 jaar. De miniemen spelen voor de

tweede keer op rij kampioen en ze plaatsen zich voor de 1/2 finale in de 'Beker van Het Volk'. Uit de archieven blijkt dat dit vooral komt door de inzet en de voetbalkennis van Louis Cooreman, een oud-speler van KAVD. Frans Verhelst, die bekend stond als een bekwaam trainer bij SKG moet door een knieblessure zijn taak als trainer overlaten aan André Heyman. SKG eindigt dat seizoen als 9e in 3e provinciale D. Jan Van Damme was de topschutter van de club met 7 rozen en doelman Michel Van Damme miste geen minuut van de competitie. Onder leiding van Georges Van Cauwenberghe spelen de knapen kampioen en vraagt de club toestemming aan de kerkraad om een nieuwe kantine te bouwen.

1979-80: Deze jaargang werd een heel druk seizoen voor de

club: de knapen speelden alweer kampioen en er werd gestart met de bouw van de nieuwe kantine, dit met medewerking van een hele schare vrijwilligers.

1981-82: Gerard Verhelst neemt de trainersfakkel in handen

bij het eerste elftal en ziet SK eindigen op een fraaie 6e plaats. Topschutter was Kris Buydts met 18 rozen. Onder leiding van Karel De Kegel organiseert het vernieuwde jeugdbestuur hun eerste jeugdtornooi voor knapen en scholieren. SKG verfraait dat jaar ook z'n infrastructuur: de verlichting wordt aangepast en de tribune wordt verfraaid.

1983-84:

Gerrit De Pauw wordt de nieuwe hoofdtrainer bij groenwit en eindigt op een 8e plaats met deze mannen. De SKGjunioren spelen kampioen en winnen de tornooien van KAVD & Sp Buggenhout. SKG stampt ook een preminiemen-ploeg uit de grond: Louis Cooreman is hun vertrouwde oefenmeester.

4

1990-91: Dit seizoen is nog steeds gekend als 'het mirakeljaar'.

Het eerste elftal is niet goed bezig en staat zowat op zakken naar 4e provinciale. Na 25 wedstrijden draagt het de rode lantaarn met amper 15 punten. Echter, met veel overleg en doorgedreven trainingen lukte het coach Gerrit De Pauw alsnog om tijdens de laatste vijf wedstrijden 9 op 10 punten te halen en eindigt SKG op een 12e plaats. De reserven en junioren doen het beter dat seizoen: ze spelen beiden kampioen.

1992-93:

Het eerste elftal eindigt op de dertiende plaats, weliswaar met negen punten voorsprong op de dichtste achtervolgers maar dat mindere resultaat werd weggedrongen door het feit dat de club dat jaar zijn 25-jarig bestaan viert! Op 15 mei 1993 stampte de werkgroep '25 jaar SK Grembergen' onder de drijvende kracht van Marc Verhelst 'Footrock' uit de grond.

1993-94:

Onder leiding van André D'Hanis was dit seizoen best verdienstelijk te noemen. Na een inhaalrace (slechts 3 punten op 8 wedstrijden!) eindigde de club op een mooie zesde stek dankzij een 21 op 28 na Nieuwjaar. SK plaatst nieuwe verlichting. Reserven en Juniors spelen kampioen.

1994-95:

Opnieuw een grand-cru voor SKG. De junioren, scholieren en miniemen spelen kampioen. Bovendien beukt het eerste elftal, onder leiding van André D’Hanis, de poort naar tweede provinciale open. SKG eindigt na dertig wedstrijden op het hoogste schavot met één punt voorsprong op FC Oostakker, nadat het tijdens een superspannende laatste wedstrijd tegen Heikant Zele met 1-0 won.

1996-97: Onder het trainerschap van Wim Waegeman eindigt

SKG voor zijn 2e seizoen in 2e provinciale op de twaalfde plaats. Dat seizoen lopen er ook al zo’n 40 ‘duiveltjes’ rond op de terreinen van SK Grembergen.

1998-99: Het eerste elftal kende een seizoen vol bloed, zweet

en tranen. De manier waarop het eerste elftal zich redde van de degradatie was een kampioenstitel waard. De wedstrijd thuis tegen Beervelde zorgde voor de redding. Ze eindigden 12e, met als trainers Geert de Schrijver en assistent Werner D’Haeseleer. SK Grembergen groeit ondertussen verder met 12 ploegen,


waarvan er 8 competitie spelen. 1999-00: Een donker jaar voor het eerste elftal: de doelstelling was om bovenin mee te draaien maar tijdens de eerste 10 wedstrijden werden slechts 3 punten gehaald. Finaal eindigt SK op de voorlaatste plaats en zakt naar 3e provinciale. Eén lichtpunt dat seizoen: coach Patrick Van Cauwenberghe verovert met zijn scholieren de felbegeerde ‘Beker van Het Volk’.

2003-06:

SK heeft 12 ploegen. De kantine wordt verfraaid en vergroot. Er is een nieuwe hoofdsponsor, een nieuwe secretaris en nieuwe bestuursleden. SK Grembergen leeft! In 2006 pakt het jeugdbestuur uit met reus ‘Den Burggraaf’

2007-08:

SK Grembergen viert z’n 40 jarig bestaan met een kampioenstitel. De eerste confrontatie met KAVD in een competitiewedstrijd wordt een feit... De kantine wordt vernieuwd en uitgebreid onder leiding van Bert Matthijssens.

2008-09:

Het 1ste jaar met de jeugdploegen in provinciale reeksen is een succes. Het eerste elftal wint onder leiding van trainer Kris Buydts zowaar de 2de periodetitel en eindigt op een mooie 6e plaats. Als klap op de vuurpijl wint SKG de eindronde en promoveert naar 1e provinciale!

2009-10: Het blijft bij één jaar in 1e provinciale. Zonder extra aanwinsten en met hoofdzakelijk ‘eigen’ spelers zakt SK Grembergen na een heel verdienstelijk seizoen als 14e in de eindstand. Het werd nooit weggespeeld.

2011:

Luc Dierick wordt verkozen tot de nieuwe voorzitter van voetbalclub SK Grembergen. Hij volgt Herman Burghgrave op die 35 jaar voorzitter was van de club. Luc Dierick is zelf sinds 1973 bestuurslid en dit in verschillende functies. Als oud-speler, afgevaardigde van het eerste elftal en secretaris kent hij als geen ander het reilen en zeilen van de club.

2017:

SK Grembergen is ondertussen een stabiele tweede provincialer en laat zich geregeld opmerken. Zo werd het seizoen 2016-17 onder leiding van Raf Van Overstraeten afgesloten op een mooie derde plaats met een eindrondeticket als beloning. Ondertussen barst de jeugdwerking uit zijn voegen met liefst 15 jeugdploegen.

50 JAAR

5


SK

EN

EM BERG GR

U5

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

KB

Mathis Boomputte

SK

KB

V B 7166

U5

V B 7166

U5

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Sara Bakkar

Augustas Giedraitis

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

U5

U5

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Naythan Buyle

Raf Glazemakers

KB

V B 7166

U5

U5

Juul Korte

SK

SK

SK

U5

U5

KB

V B 7166

Jasper Menten

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

Stan Jans

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Rube Inzé

KB

6

V B 7166

U5

V B 7166

U5

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Diaz Sigin

V B 7166


SK

EN

EM BERG GR

V B 7166

U5

KB

SK

KB

Flore Van Overloop

SK

U5

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U5

SK

SK

KB

V B 7166

Trainer U5

U5

Trainer U5

Laurens De Bilde

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

V B 7166

Twan Veldeman

EN

Leon Vercauteren

EM BERG GR

EN

EN

SK

Senn Veldeman

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

U5

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Liam Van Moerzeke

EM BERG GR

V B 7166

U5

V B 7166

U5

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Bas Van Haver

Dominique Inzé

Bram Menten

7


SK

EN

EM BERG GR

U6

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

U6

KB

EM BERG GR

EN

SK

Lucas De Cock

V B 7166

U6

KB

SK

SK

U6

KB

U6

Senne Van Uytvange

Michiel Verhelst

EM BERG GR

KB

V B 7166

Trainer U6

V B 7166

SK

SK

SK

U6

U6

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

Vik Stobbelaers

V B 7166

Miel Steels

EN

EM BERG GR

EN

SK

Xander Platteeuw

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

U6

U6

Sam Glorie

8

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Xabi De Waele

Dusty Everaert

V B 7166


SK

EN

EM BERG GR

U7 wit

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

KB

V B 7166

Brent Berrez

SK

U7 wit

U7 wit

KB

Trainer U7 wit

Dusty Everaert

EM BERG GR

KB

V B 7166

Afgevaardigde U7 wit

V B 7166

SK

SK

SK

SK

U7 wit

U7 wit

Tiebe Versele

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

V B 7166

Ward Michels

EN

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

EM BERG GR

KB

V B 7166

Lize Michels

Finn Laureys

KB

Leon Tollenaere

SK

SK

U7 wit

U7 wit

Stan Heyvaert

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Kobe De Clercq

KB

10

V B 7166

U7 wit

U7 wit

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Michael Michels

V B 7166


SK

EN

U7 groen

EM BERG GR

SK GREMBERGEN

SK

U7 groen

SK

SK

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U7 groen

V B 7166

U7 groen

U7 groen

EM BERG GR

EN

Jesse Heynderickx

V B 7166

Jarne Glorie

EN

EM BERG GR

EN

SK

Cédric Alencon

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

U7 groen

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Deniz Solak

Aaron Ponnet

11


SK

EN

EM BERG GR

U8

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

U8

KB

EM BERG GR

EN

SK

Victor Alencon

V B 7166

U8

KB

KB

V B 7166

U8

U8

Arthur Jacobs

SK

SK

SK

U8

U8

KB

V B 7166

Stan Korte

EM BERG GR

EN

Mateo De Waele

12

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Cyriel Callaert

Arjen Ongena

V B 7166


SK

EN

EM BERG GR

V B 7166

U8

KB

KB

V B 7166

V B 7166

Afgevaardigde U8

Trainer U8

Storm Wuyts

SK

SK

SK

U8

U8

Timo Thienpont

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Viktor Steels

Sven De Proft

Robby Steels

13


INBRAAKVEILIG.BE LOCKS & SECURITY Een inbraak of een brand laat sporen na, niet alleen op materieel maar ook op emotioneel vlak. Zowel voor bedrijven als voor particulieren leidt dit vaak tot hoge kosten. Waardevolle voorwerpen of informatie gaan verloren. Nochtans kan heel wat worden voorkomen met een degelijke preventie.

Inbraakveilig.be adviseert en installeert Inbraakveilig.be biedt advies en begeleiding bij uw beveiligingsplannen. Daarnaast zorgen we voor een keurige installatie, perfecte afwerking en degelijke nazorg.

Veiligheidscilinder

Alarm

Dome camera

Kluis

Maatwerk Omdat niet elk pand hetzelfde is, zoeken we steeds een oplossing op maat.

Beveiliging in alle maten en gewichten

Specialist inzake preventie

Inbraakveilig.be heeft een ruim aanbod aan beveiligingsoplossingen, zowel mechanisch als elektronisch.

Beter voorkomen dan genezen ! Neem contact op voor een gratis veiligheidsstudie.

Gratis advies op maat van uw woning of bedrijfsruimte

Bel 052 22 21 35 of surf naar www.inbraakveilig. be en we komen vrijblijvend bij u langs. Of breng een bezoekje aan onze toonzaal in Grembergen voor een degelijk advies.

Onze specialisten leren u de zwakke punten van uw woning of bedrijf kennen. Inbraakveilig.be is niet gebonden aan merken of leveranciers. Daardoor kunnen we u ook een neutrale studie aanbieden.

www.inbraakveilig.be Filiaert Veiligheid Sint-Michielsstraat 2 9000 Gent

Inbraakveilig Zeelsebaan 96 A 9200 Dendermonde

Elek Security Aalstersesteenweg 106 9400 Ninove

054 32 37 26

09 223 02 10

info@inbraakveilig.be

info@elek-security.be

info@filiaert.be

052 22 21 35

Alarmsystemen

Veiligheidssloten

Camerabewaking

Brandbeveiliging

Videofonie

Kluizen

Gepantserde deuren


SK

EN

EM BERG GR

U9 wit

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

U9 wit

KB

EM BERG GR

EN

SK

Sami Bakkar

V B 7166

U9 wit

KB

U9 wit

U9 wit

KB

U9 wit

Trainer U9 wit

Thomas Windey

EM BERG GR

KB

V B 7166

Afgevaardigde U9 wit

V B 7166

SK

SK

SK

SK

U9 wit

EM BERG GR

EN

Daan Van Raemdonck

V B 7166

Kobe Quintelier

EN

Miel Van Nieuwenhuyse

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Alexander Peerlinck

EN

EN

EM BERG GR

SK

SK

SK

U9 wit

U9 wit

Lars Jacobs

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

Louis Glazemakers

16

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Robbe D’hollander

Stijn Quintelier

V B 7166


SK

EN

U9 groen

EM BERG GR

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

U9 groen

KB

EM BERG GR

EN

SK

Arthur Schollen

V B 7166

U9 groen

KB

U9 groen

U9 groen

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Afgevaardigde U9 groen

SK

SK

KB

V B 7166

Trainer U9 groen

U9 groen

U9 groen

Robbe Van Den Eynde

EM BERG GR

EN

Mathis De Maesschalck

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Stan De Backer

EN

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

Jef Bonnarens

EN

EM BERG GR

EN

SK

Vince Bogaert

SK

SK

SK

U9 groen

U9 groen

Rune Berré

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Maxim Berger

Philip Govaert

Bart Berger

17


SK

EN

EM BERG GR

U10

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

U10

KB

U10

U10

KB

Joppe Mouton

EM BERG GR

KB

V B 7166

U10

U10

V B 7166

SK

SK

SK

U10

SK

SK

SK

U10

U10

SK

EM BERG GR

EN

U10

EN

Lander Laureys

V B 7166

Rayan El Magnouzi

EN

Linus Heyvaert

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Stan Dervaux

EN

EN

EM BERG GR

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

Maarten De Schryver

Lucas Criel

18

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Senne Beerens

Ferre Seghers-De Mey

V B 7166


U10

Afgevaardigde U10

Trainer U10

SK

KB

V B 7166

V B 7166

Afgevaardigde U10

SK

SK

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

Steven Verlé

V B 7166

Joppe Versele

Remco Verlé

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

U10

U10

Flor Stobbelaers

SK

SK

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EN

EM BERG GR

Ingo De Schryver

Stefaan Dervaux

19


SK

EN

EM BERG GR

U11

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

SK

U11

Merlijn Criel

SK

KB

V B 7166

U11

U11

U11

SK

SK

SK

U11

KB

V B 7166

Kasper De Clercq

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

Noah Conings

V B 7166

Mathis Buggenhout

Warre Bettens

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

U11

U11

Matteo Lentini

20

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Lars De Vos

V B 7166


SK

SK

U11

U11

SK

U11

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

U11

Trainer U11

V B 7166

SK

SK

SK

U11

U11

EM BERG GR

EN

Tuur Van Der Stricht

V B 7166

Iker Scholliers

EN

Warre Van Damme

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Matteo Maekelbergh

EN

EM BERG GR

EN

SK

Seppe Haentjens

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EN

EM BERG GR

Seppe Van Rossem

André Lentini

21


SK

EN

EM BERG GR

U12

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

KB

U12

V B 7166

Senne De Waele

V B 7166

SK

KB

V B 7166

U12

U12 SK

SK

U12

Yani De Smet

Lennert D’hollander

EN

EN

EM BERG GR

KB

SK

SK

U12

U12

Daan Bogaert

Kobe Van der Made

24

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Arne De Neef

V B 7166


SK

SK

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Afgevaardigde U12

V B 7166

Trainer U12

U12

EM BERG GR

EN

Rik Van Den Bergh

Quinten Van De Putte

EN

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

U12

Gilles Van De Putte

SK

Maldwyn Geers

SK

KB

V B 7166

U12

U12

Taïssa Erkelkan

SK

SK

SK

U12

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Nik Callebaut

Benny De Waele

25


SK

EN

EM BERG GR

U13 wit

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

SK

U13 wit

KB

Lukas Moens

Milo Seghers-De Mey

EM BERG GR

KB

V B 7166

U13 wit

U13 wit

V B 7166

SK

SK

SK

U13 wit

U13 wit

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

Staf De Rop

V B 7166

Lotte De Rop

EN

EM BERG GR

EN

SK

Brecht Haentjens

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

U13 wit

U13 wit

Jarne Collaert

26

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Nathan Van Heirseele

V B 7166


Hasse Verberckmoes

SK

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U13 wit

U13 wit

U13 wit

SK

SK

SK

U13 wit

Lando Van Overloop

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Warre Versele

Laurens De Bilde

27


SK

EN

EM BERG GR

U13 groen

SK GREMBERGEN V B 7166

U13 groen

Yarne Baeyens

EM BERG GR

EN

SK

Arwen Van Uytfang

V B 7166

U13 groen

KB

EM BERG GR

EN

SK

Jef Callaert

V B 7166

U13 groen

KB

EM BERG GR

EN

SK

Jerden De Leenheer

U13 groen

KB

Sil Delagaye

28

SK

KB

V B 7166

U13 groen

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166


SK

SK

KB

V B 7166

V B 7166

U13 groen

U13 groen

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Llewellyn Geers

SK

KB

V B 7166

U13 groen

V B 7166

U13 groen

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Benten Michiels

Joran Tonnelier

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

U13 groen

V B 7166

U13 groen

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Xander Rooms

Rune Vermoesen

SK

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U13 groen

Afgevaardigde U13 groen

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Wout Van De Velde

Timothy De Maeyer

Sven Baeyens

29


SK

EN

EM BERG GR

U15

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

KB

Jarne De Proft

SK

U15

U15

KB

Robben Hyde

EM BERG GR

KB

V B 7166

U15

U15

V B 7166

SK

SK

SK

U15

U15

EM BERG GR

EN

Joran Hostyn

V B 7166

Robin Geerinckx

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Kobe Dierickx

EN

EM BERG GR

EN

SK

Brenth De Clercq

KB

Lander Haentjens

SK

SK

U15

U15

Jelle Blommaert

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Elias Callebaut

30

V B 7166

U15

V B 7166

U15

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Ralph Losa

V B 7166


SK

SK

KB

SK

U15

U15

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U15

Afgevaardigde U15

V B 7166

SK

SK

SK

U15

U15

EM BERG GR

EN

Viktor Willaert

V B 7166

Matthias Van De Vyver

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Kylian Van De Putte

EN

EM BERG GR

EN

SK

Gerben Segers

KB

Milan Van Heirseele

SK

SK

U15

U15

Seppe Mouton

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

Milo Moens

EN

KB

EN

EN

SK

Janto Malfliet

EM BERG GR

V B 7166

U15

V B 7166

U15

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Robby Steels

Sven De Proft

31


SK

EN

EM BERG GR

U17 wit

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

KB

V B 7166

Lenz Apers

SK

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Burkay Basoglu

KB

V B 7166

U17 wit

V B 7166

U17 wit

KB

Sasha De Cock

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

U17 wit

V B 7166

U17 wit

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Dries De Beule

Faysal El Magnouzi

Tom Everaert

SK

SK

KB

V B 7166

U17 wit

U17 wit

U17 wit

KB

V B 7166

Marenco Kegels

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Xander De Vijlder

32

V B 7166

U17 wit

U17 wit

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Michiel Moens

V B 7166


SK

SK

KB

V B 7166

Bas Mouton

SK

KB

SK

KB

V B 7166

U17 wit

U17 wit

V B 7166

Jans Verberckmoes

Jonas Van Damme

SK

SK

KB

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U17 wit

Afgevaardigde U17 wit

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Jarni Tonnelier

KB

U17 wit

V B 7166

U17 wit

U17 wit

V B 7166

Ian Segers

Joël Voets De Wilde

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Bruce Rumagihwa

KB

KB

V B 7166

U17 wit

U17 wit

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Gregory Huylebroeck

Gunther Everaert

33


SK

EN

EM BERG GR

U17 groen

SK GREMBERGEN V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

U17 groen

KB

SK SK

SK

KB

Ennio Falat

EM BERG GR

KB

V B 7166

U17 groen

V B 7166

U17 groen

U17 groen

U17 groen

U17 groen SK

SK

U17 groen

EM BERG GR

EN

Simon Dierick

V B 7166

Klaas De Bonte

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Yorben D’Hondt

EN

EM BERG GR

EN

Daan De Koning

SK

SK

U17 groen

U17 groen

Berend Camerlinck

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

Yonas Boon

34

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Diaz Van Overloop

Thimo Govaert

V B 7166


SK

EN

EM BERG GR

V B 7166

U17 groen

KB

SK

U17 groen

U17 groen

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer U17 groen

Afgevaardigde U17 groen

V B 7166

SK

SK

SK

U17 groen

U17 groen

EM BERG GR

EN

Mike Vlaminck

V B 7166

Kilian Pletinck

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

Bram Losa

EN

EM BERG GR

EN

SK

Dante Lardenoit

KB

Toon Renneboog

SK

SK

U17 groen

U17 groen

Michiel Hendrickx

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Seppe Hemelaer

Jeroen Cooreman

Cedric Tonnelier

35


SK

EN

EM BERG GR

A & B kern

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

KB

V B 7166

Florian Anrys

SK

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Brent Claessens

KB

V B 7166

V B 7166

A & B kern

A & B kern

KB

Gregory Clapdorp

SK

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Dries D’haese

KB

V B 7166

A & B kern

V B 7166

A & B kern

KB

Brent De Clopper

SK

KB

V B 7166

A & B kern

A & B kern

KB

Neel De Kegel

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Lennert D’hollander

36

V B 7166

A & B kern

A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Jens De Wilde

V B 7166


SK

SK

KB

V B 7166

A & B kern

Jari Dierickx

SK

KB

A & B kern EM BERG GR

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

A & B kern

A & B kern

V B 7166

SK

EM BERG GR

Thimo Matthieu

SK

SK

A & B kern

SK

SK

A & B kern

A & B kern SK

A & B kern

V B 7166

EN

Maarten Nobels

EN

Sander Malfliet

KB

V B 7166

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

Axel Matthijssens

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

EN

EM BERG GR

KB

Addo Lardenoit

EN

EM BERG GR

EN

SK

Stijn Fierens

Alek Maes

V B 7166

A & B kern

V B 7166

A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Maxim Dierick

KB

V B 7166

A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Stijn Quintelier

Elvis Rumagihwa

37


SK

EN

EM BERG GR

A & B kern

SK GREMBERGEN V B 7166

SK

KB

Ken Stevens

SK

KB

V B 7166

A & B kern

V B 7166

A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Ward Smekens

Kris Van Uytvange

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

A & B kern

V B 7166

A & B kern

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Han Tonnelier

Chiel Verberckmoes

SK

KB

V B 7166

A & B kern

A & B kern

KB

Warren Vercauteren

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Nils Vehent

38

V B 7166

A & B kern

V B 7166

A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Jens Vermoesen

V B 7166


SK

SK

KB

V B 7166

V B 7166

A & B kern

A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

Daan Waegeman

SK

KB

V B 7166

V B 7166

A & B kern

Trainer 1 A & B kern

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Arne Waegeman

Raf Van Overstraeten

SK

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Trainer 3 A & B kern

Trainer 2 A & B kern

KB

EN

EM BERG GR

EN

SK

Thomas Windey

Bart Nobels

SK

KB

V B 7166

V B 7166

Afgevaardigde 1e elftal

Afgevaardigde beloften

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

Ben Teughels

Joeki Fierens

Garry De Wilde

39


SK

EN

EM BERG GR

Bestuur

SK GREMBERGEN V B 7166

Secretaris SK

Hoofdbestuur Hoofdbestuur

Guy Michiels

SK

SK

SK

SK

Hoofdbestuur

KB

V B 7166

Nick Van den Bossche

EM BERG GR

KB

V B 7166

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

Hoofdbestuur

V B 7166

Ivo De Neef

EN

EM BERG GR

EN

Sven De Proft

SK

KB

V B 7166

Maurits De Lentdecker

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

KB

V B 7166

Hans Burghgrave

V B 7166

Rudy Quintelier

EN

EM BERG GR

EN

SK

Herman Burghgrave

KB

40

KB

V B 7166

Erevoorzitter

Voorzitter

Luc Dierick

SK

SK

KB

V B 7166

EM BERG GR

EN

KB

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Luc Van der Veken

V B 7166


SK

EN

Jeugdbestuur

EM BERG GR

SK GREMBERGEN

SK

SK

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

V B 7166

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

V B 7166

SK

SK

SK

SK

Jeugdbestuur

Jeugdbestuur

Marc Nobels

EM BERG GR

EN

KB

V B 7166

V B 7166

Niels Heyvaert

EN

Gino Lardenoit

EM BERG GR

EN

EN

EM BERG GR

EM BERG GR

KB

V B 7166

Laurens De Bilde

Kevin Buydts

KB

EM BERG GR

KB

V B 7166

EN

KB

V B 7166

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

Johan Segers

Patrick Van Damme

41


Grootzand


SK

EN

EM BERG GR

Ploegstickers

SK GREMBERGEN

KB

V B 7166

U5 EM BERG GR

EN

SK

U5

KB

U5

V B 7166

U5

U5

U7 EM BERG GR

EN

SK

U7

KB

U7

U7

U7 44

V B 7166


U8 EM BERG GR

EN

SK

U8

KB

U8

V B 7166

U8

U8

U9 wit EM BERG GR

EN

SK

U9 wit

KB

U9 wit

V B 7166

U9 wit

U9 wit 45


SK

EN

EM BERG GR

Ploegstickers

SK GREMBERGEN

KB

V B 7166

U9 groen EM BERG GR

EN

SK

U9 groen

KB

U9 groen

V B 7166

U9 groen

U9 groen

U10 EM BERG GR

EN

SK

U10

KB

U10

U10

U10 46

V B 7166


U11 EM BERG GR

EN

SK

U11

KB

U11

V B 7166

U11

U11

U12 EM BERG GR

EN

SK

U12

KB

U12

V B 7166

U12

U12 47


SK

EN

EM BERG GR

Ploegstickers

SK GREMBERGEN

V B 7166

KB

U13 wit

SK

KB

V B 7166

U13 wit

U13 groen

U13 wit

U13 groen

U13 groen

U15 EM BERG GR

EN

SK

U15

KB

U15

U15

U15

48

EM BERG GR

EN

EM BERG GR

EN

SK

KB

V B 7166

V B 7166


U17 wit

U17 wit

U17 groen

U17 groen

EM BERG GR

KB

A & B kern

A & B kern

A & B kern

V B 7166

EM BERG GR

EN

SK

EN

SK

U17 wit

U17 groen

KB

A kern

V B 7166

A kern

A kern

49


SK

EN

EM BERG GR

Spaaroverzicht

SK GREMBERGEN

KB

V B 7166

U5

o Sara Bakkar o Mathis Boomputte o Naythan Buyle o Augustas Giedraitis o Raf Glazemakers o Rube Inzé o Stan Jans o Juul Korte o Jasper Menten o Diaz Sigin o Bas Van Haver o Liam Van Moerzeke o Flore Van Overloop o Senn Veldeman o Twan Veldeman o Leon Vercauteren o Laurens De Bilde o Dominique Inzé o Bram Menten

U6

o Lucas De Cock o Xabi De Waele o Sam Glorie o Xander Platteeuw o Miel Steels o Vik Stobbelaers o Senne Van Uytvange o Michiel Verhelst o Dusty Everaert

U7 wit

o Brent Berrez o Kobe De Clercq o Stan Heyvaert o Finn Laureys o Lize Michels o Ward Michels o Leon Tollenaere o Tiebe Versele o Dusty Everaert o Michael Michels

U7 groen

o Cédric Alencon o Jarne Glorie o Jesse Heynderickx o Deniz Solak o Aaron Ponnet

50

U8

o Victor Alencon o Cyriel Callaert o Mateo De Waele o Arthur Jacobs o Stan Korte o Arjen Ongena o Viktor Steels o Timo Thienpont o Storm Wuyts o Sven De Proft o Robby Steels

U9 wit

o Sami Bakkar o Robbe D’hollander o Louis Glazemakers o Lars Jacobs o Alexander Peerlinck o Kobe Quintelier o Miel Van Nieuwenhuyse o Daan Van Raemdonck o Thomas Windey o Stijn Quintelier

U9 groen

o Arthur Schollen o Maxim Berger o Rune Berré o Vince Bogaert o Jef Bonnarens o Stan De Backer o Mathis De Maesschalck o Robbe Van Den Eynde o Philip Govaert o Bart Berger

U10

o Senne Beerens o Lucas Criel o Maarten De Schryver o Stan Dervaux o Rayan El Magnouzi o Linus Heyvaert o Lander Laureys o Joppe Mouton o Ferre Seghers-De Mey o Flor Stobbelaers o Remco Verlé o Joppe Versele o Steven Verlé

o Ingo De Schryver o Stefaan Dervaux U11 o Matteo Lentini o Warre Bettens o Mathis Buggenhout o Noah Conings o Merlijn Criel o Kasper De Clercq o Lars De Vos o Seppe Haentjens o Matteo Maekelbergh o Iker Scholliers o Warre Van Damme o Tuur Van Der Stricht o Seppe Van Rossem o André Lentini

U12

o Kobe Van der Made o Daan Bogaert o Lennert D’hollander o Arne De Neef o Yani De Smet o Senne De Waele o Taïssa Erkelkan o Maldwyn Geers o Gilles Van De Putte o Quinten Van De Putte o Rik Van Den Bergh o Nik Callebaut o Benny De Waele

U13 wit

o Jarne Collaert o Brecht Haentjens o Lotte De Rop o Staf De Rop o Lukas Moens o Milo Seghers-De Mey o Nathan Van Heirseele o Lando Van Overloop o Hasse Verberckmoes o Warre Versele o Laurens De Bilde

U13 groen

o Arwen Van Uytfang o Yarne Baeyens o Jef Callaert o Jerden De Leenheer


Spaar alle 296 stickers!

o Sil Delagaye o Llewellyn Geers o Benten Michiels o Xander Rooms o Joran Tonnelier o Wout Van De Velde o Rune Vermoesen o Timothy De Maeyer o Sven Baeyens

U15

o Elias Callebaut o Jarne De Proft o Jelle Blommaert o Brenth De Clercq o Kobe Dierickx o Robin Geerinckx o Lander Haentjens o Joran Hostyn o Robben Hyde o Ralph Losa o Janto Malfliet o Milo Moens o Seppe Mouton o Gerben Segers o Kylian Van De Putte o Matthias Van De Vyver o Milan Van Heirseele o Viktor Willaert o Robby Steels o Sven De Proft

U17 wit

o Lenz Apers o Burkay Basoglu o Dries De Beule o Sasha De Cock o Xander De Vijlder o Faysal El Magnouzi o Tom Everaert o Marenco Kegels o Michiel Moens o Bas Mouton o Bruce Rumagihwa o Ian Segers o Jarni Tonnelier o Jonas Van Damme o Jans Verberckmoes o Joël Voets De Wilde o Gregory Huylebroeck o Gunther Everaert

U17 groen

o Diaz Van Overloop o Yonas Boon o Berend Camerlinck o Yorben D’Hondt o Klaas De Bonte o Daan De Koning o Simon Dierick o Ennio Falat o Thimo Govaert o Seppe Hemelaer o Michiel Hendrickx o Dante Lardenoit o Bram Losa o Kilian Pletinck o Toon Renneboog o Mike Vlaminck o Jeroen Cooreman o Cedric Tonnelier

A & B kern

o Florian Anrys o Brent Claessens o Gregory Clapdorp o Dries D’haese o Lennert D’hollander o Brent De Clopper o Neel De Kegel o Jens De Wilde o Maxim Dierick o Jari Dierickx o Stijn Fierens o Addo Lardenoit o Alek Maes o Sander Malfliet o Thimo Matthieu o Axel Matthijssens o Maarten Nobels o Stijn Quintelier o Elvis Rumagihwa o Ward Smekens o Ken Stevens o Han Tonnelier o Kris Van Uytvange o Nils Vehent o Chiel Verberckmoes o Warren Vercauteren o Jens Vermoesen o Arne Waegeman o Daan Waegeman o Thomas Windey

o Raf Van Overstraeten o Bart Nobels o Ben Teughels o Joeki Fierens o Garry De Wilde

Bestuur

o Luc Dierick o Herman Burghgrave o Rudy Quintelier o Hans Burghgrave o Maurits De Lentdecker o Ivo De Neef o Sven De Proft o Guy Michiels o Nick Van den Bossche o Luc Van der Veken

Jeugdbestuur

o Kevin Buydts o Laurens De Bilde o Niels Heyvaert o Gino Lardenoit o Marc Nobels o Johan Segers o Patrick Van Damme

Ploegstickers oo U5 oo oo U7 oo oo U8 oo oo oo U9 wit o o oo U9 groen oo oo U10 oo U11 oo oo U12 oo oo U13 wit

oo U13 groen oo U15 oo oo U17 wit oo U17 groen oo A & B kern oo A kern

51


Grootzand

Grootzand 19 9200 Grembergen TEL: 052/380.480 -------------------------------------maandag 13.00 - 19.00 Dinsdag > vrijdag 8.00 - 19.00 Zaterdag 8.00 - 18.00 Zon- en feestdagen 8.00 - 12.00

SK Grembergen  

SK Grembergen Verzamelalbum

SK Grembergen  

SK Grembergen Verzamelalbum

Advertisement