Page 1

STICKERBOEK- HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

2016-2017 BOCHOLT


Beste speler, fan of sympathisant van Handbal Achilles Bocholt Graag werkten we met de handbal samen om dit prachtige stickerboek te realiseren! Om dit album voor elkaar te krijgen, hebben vele mensen intens met elkaar samengewerkt. Het is een beetje als handbal: een team dat goed samenwerkt, kan mooie prestaties neerzetten. In dit boek is er plaats voor alle spelers en medewerkers van onze deze club. Misschien sta je er zelf in, of je broer, zus, neef of buurjongen! Hoe cool is dat om je eigen handbalsticker te hebben. Het is tevens een mooie herinnering aan jouw tijd bij de handbal. Als zaakvoerder van AD Delhaize Bocholt ben ik heel trots op deze mooie club. Onze lokale supermarkt is ook sponsor van de handbal, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen bewegen en sporten in teamverband. En we weten dat ze bij de handbal daar alle kansen toe krijgen! Wij beginnen deze spaaractie op donderdag 27 oktober en je ontvangt 6 weken lang (t/m 7 december) per aankoopschijf van 15 euro een zakje met 5 stickertjes. Er worden ook elke week bij producten extra zakjes aangeboden. Deze zullen wekelijks aangeduid worden. Zo heb je nog sneller je album vol! En natuurlijk gaat het helemaal snel als opa, oma, nonkels, tantes, buren en vrienden mee helpen sparen. Zo wordt het een groot feest waar iedereen aan meedoet. Wij hebben van de club ook vernomen dat zij op het einde van de actie een ruilbeurs zullen organiseren. Toen onze winkel 5 jaar geleden verhuisde van locatie naar de oude sporthal, kwamen wij terecht in de oude habitat van handbal Achilles Bocholt. Op dit moment valt er van de voormalige sporthal niet veel meer te zien. Zo hebben we onze winkel voorzien van een aantal afdelingen achter de schermen. Zo kwam er een eigen beenhouwerij, warme keuken, koude keuken en een eigen cafetaria. Op deze manier willen we de alles zo vers mogelijk kunnen aanbieden. Naast onze winkel bieden we ook traiteursdiensten, zowel afhaal als op locatie.

VOORWOORD

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Beste leden en supporters van Handbal Achilles Bocholt, Met het ingaan van het seizoen 2016-2017 starten we tevens aan het 30e officiële speelseizoen van onze club! We zijn bijzonder fier en dankbaar dat we dit jubileumseizoen kunnen opluisteren met dit stickerboek, want het bevestigt dat handbal een permanente plaats heeft gekregen in de sportieve beleving in Bocholt en omstreken. Ook in de handbalwereld is Achilles Bocholt intussen een vast begrip, als één van de grootste handbalclubs in België, met een goed uitgebouwde jeugdwerking en met een heren- en damesteam die voor de nationale prijzen spelen. Dit stickerboek is tevens een handbalprimeur in België en daar zijn we dan ook dubbel trots op. Maar als je door dit boek bladert, besef je dat onze club uit meer bestaat dan onze zeer ‘zichtbare’ topsportploegen. Alle geledingen krijgen een gezicht, en dat zijn er meer dan 200! Met nog 4 andere seniorenploegen, 6 jeugdploegen in provinciale en Vlaamse competities, 2 satellietkernen in de buurt (Grote-Brogel en Beek) en ook nog MultiMove voor de kleinsten, vind je in onze club (handbal-)beweging voor iedereen in de regio. Naast het sportveld is er ook nog een grote schare aan trainers, scheidsrechters, begeleiders, bestuursleden en andere vrijwilligers die mee de fundamenten vormen van onze club. De belangrijkste visie/ambitie van onze club is dan ook om breedtesport – handbal voor iedereen! – te blijven rijmen met (inter-)nationale topsportsuccessen, zonder daarbij het kenmerkende familiale ‘Bocholter’ karakter van onze club te verliezen. Daarin willen we blijven groeien. Dit stickerboek helpt om onze visie verder uit te dragen. We wensen iedereen dan ook veel plezier bij het sparen. We hopen dat ons 30e seizoen succesvol én leuk mag zijn en we iedereen mogen blijven begroeten op en langs het veld!

Forza Bocholt!

Wij wensen namens het hele team van AD Delhaize Bocholt jullie heel veel spaarplezier toe !

Brecht Martens

BOCHOLT

Opdrachtgever AD Delhaize Bocholt • Foto’s beschikbaar gesteld door Handbal Achilles Bocholt • Concept & realisatie Tomorrow • www.tomorrow-mss.nl

3


HANDBAL ACHILLES BOCHOLT,

ONZE NAAM EN ONZE STIJL!

Het spreekt voor zich dat ‘Handbal’ en ‘Bocholt’ in onze clubnaam verschijnen, maar Achilles is er niet enkel aan toegevoegd wegens traditie of omdat het lekker klinkt. De Griekse god Achilles staat voor enkele eigenschappen die tekenend zijn voor onze club: ‘jong en schoon’ zijn relatief, maar dapperheid, vechtlust, plichtsbewustzijn, sterke ‘haat’ naar tegenstanders, maar grote liefde voor vrienden, zijn zaken die we hoog in het vaandel dragen. De laatste jaren hebben we ook het aureool van succes eraan toe kunnen voegen maar tegelijkertijd zijn we ook bewust van onze werkpunten, onze ‘achilleshiel’. Symboliek ten top!

Korte clubgeschiedenis Het begon met een kleine vriendenclub die in 1987 als nieuwelingen in de Limburgse competitie Heren startten; in 1990 kwam een eerste jeugdploeg en in 1993 de damesploeg. Na tien seizoenen rustig bouwen, begon in 1998 de steile opgang van de club. In 2004 bereikten onze heren de 1e klasse, opereerden ook onze dames nationaal en dankzij een steeds beter uitgebouwde jeugdwerking, vierden ook onze jeugdploegen de eerste successen. De jaren 2004-2007 vormden echter een bezinningsperiode. De club was op haar limieten (sportief, extra-sportief, bestuurlijk) gebotst en de onmiddellijke degradatie van onze heren uit de 1e klasse werd als kans aangegrepen om de hele werking te verfijnen. In 2007 werden de vruchten geplukt: zowel de dames als de heren naar de hoogste afdeling en meerdere titels bij andere ploegen in de vereniging. Sindsdien is Achilles Bocholt aan de top van het Belgisch handbal gesetteld. De herenploeg telt intussen twee Belgische Bekers, een eindzege in de BeNeLux-Liga (2013) en werd in 2016 landskampioen. Met 2 deelnames aan de EHF-Cup en komend seizoen de Champions League, blijft de ambitie groeien! De damesploeg heeft zich altijd gehandhaafd op het hoogste niveau en zette na enkele bouwjaren in 2016 de stap naar de status van topper, met deelname aan zowel de Belgische Beker- als de titelfinale. Bij de jeugdploegen is Bocholt intussen ook een topper in de provinciale reeksen en een vaste deelnemer aan de overkoepelende Vlaamse competities.

De sportieve clubwerking Onze club telt meerdere sportieve geledingen, met elk zijn ambitie en beleid. Bij onze club is er immers plaats voor elke handballer, zowel de topsporter als de meer recreatief gerichte speler. Dat evenwicht bewaren blijft de ambitie van onze club, hoewel beide sporen een andere en soms botsende aanpak vereisen. Zeker bij de jeugd mogen we ons niet enkel richten op

4

sportieve successen, maar moeten ook motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden – handbal is een teamsport – hoog in het vaandel dragen. We werken in Bocholt daarom enkel met ervaren en gediplomeerde trainers en enkele coördinatoren om het geheel te stroomlijnen. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan je bij onze club terecht, telkens in leeftijdscategorieën van twee geboortejaren. Bij de allerjongsten staat algemene ontwikkeling op het programma: MultiMove. Per stijgende leeftijdscategorie komt er steeds meer handbalvorming bij kijken en vanaf 10 jaar vormt handbal de grootste trainingsinhoud. Vanaf de leeftijd van 12 jaar kan elke jongere individueel de keuze maken om meer te trainen en richting topsport te denken, zonder hierbij zijn/haar leeftijdsgenoten uit het oog te verliezen. Op deze manier willen we zoveel mogelijk jongeren aan het handballen houden en een zo groot mogelijke vijver behouden voor al onze seniorenteams, zowel prestatieteams als onze meer recreatieve ploegen. Bij de heren lukt dit al jaren met succes, maar bij de dames was dit tot voor enkele jaren een pijnpunt. Gelukkig rekruteren we dankzij de sterk stijgende populariteit van handbal in Bocholt ook weer voldoende meisjes om gescheiden teams in competitie te brengen. Een laatste kleiner deel van de sportieve werking behelst de arbitrage. Als club zijn wij al jaren een voorbeeld qua werking met jeugdscheidsrechters. We proberen zoveel mogelijk jeugdspelers een korte opleiding te laten volgen en daarna in de toegelaten jongere categorieën te laten fluiten, altijd en overal met begeleiding door een ervaren scheidsrechter. Die telt onze club genoeg, met 3 nationale en 4 landelijke scheidsrechters in de rangen. Ook op dit gebied proberen we als club een voorbeeld te zijn.

Achilles Bocholt als vereniging Dankzij de sportieve successen maar ook de toenemende media-aandacht, heeft Achilles Bocholt sinds 2007 een exponentiële groei gekend in zijn ledenaantallen. Handbal is in Bocholt en de kleine omstreken zeker geen tweede optie meer als het gaat om het kiezen van een sport. In tegenstelling tot vroeger, heeft nu bijna iedereen een handballer in zijn kennissenkring en worden de successen trots met heel de gemeenschap gevierd. Deze groei betekent echter ook meer werk, dat in onze amateursport allemaal door vrijwilligers moet worden verzet. Het gaat van grote taken (bestuur, ploegbegeleiding, …) tot de allerkleinste (te veel om op te noemen). We kunnen in Bocholt gelukkig rekenen op een grote groep mensen die zich, elk naar eigen vermogen, inzetten om alles op rolletjes te laten lopen. Tegelijkertijd zorgt deze groep ervoor dat het familiale karakter van de club behouden wordt. Dit is iets wat we als vereniging nooit kwijt willen geraken,


hoe groot de club ook wordt! Iedereen komt elkaar tegen op en naast het veld of tijdens activiteiten (eetdagen, evenementen, Beach Party) en zo vervreemden we niet van elkaar!

Wil jij ook lid worden van onze handbalfamilie? We zijn gelukkig niet moeilijk te vinden. Onze uitvalsbasis is de mooie sporthal ‘De Damburg. Je moet zeker onze website www.handbalbocholt.be bezoeken, waar je netjes alle info vindt i.v.m. trainingsuren, contactpersonen en wedstrijden. We zijn verder op alle sociale media actief. Hou natuurlijk ook je vriendenkring in de gaten; gegarandeerd dat er een handballer tussen zit! Zoals je al doorhad: onze club verwelkomt iedereen: sporter, sponsor, vrijwilliger of supporter! We hopen je graag te zien bij één van onze activiteiten! Leer alvast onze clubkreet: Forza Bogget!

5


HEREN 1

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Heren 1

Heren 1

Brecht Lamers

Bjorn Alberts

Andreas Kittel

Stef Gijbels

Joren Lamers

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Heren 1

6

Clem Leroy

Heren 1

Elias Koninkx

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Roel Valkenborgh

Wout Winters

Nejc Zmavc

Jordi Creemers

Heren 1

Heren 1

Heren 1

Brecht Wertelaers

Serge Spooren


Heren 1

Heren 1

Heren 1 - T1

Heren 1

Bart Lenders

Bartosz Kedziora

Heren 1 - Kinesitherapeut

Heren 1 - Ploegafgevaardigde

Heren 1 - T3

Heren 1 - T2

Patrick Maas

BĂŠr Corstjens

Ruud Hanssen

Korneel Douven

Miha Pucnik Damian Kedziora

7


DAMES

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Dames

Dames

Jilly Achten

An Clijsters

Cindy Rooijakkers

Dames

Michelle Smits

Iris Peeters

Dames

8

Dames

Dames

Elien Noten

Ils De Win

Dames

Leen Clijsters

Marleen Tijskens

Dames

Dames

Dames

Jolien Ferson

Myriam Tijskens

Dames

Lien Schrijvers

Dames

Dames

Dames

Sofie Geutjens

Brenda Verbakel


Pascal Grossi

Magda Penders

Dames - Ploegafgevaardigde

Mieke Zimmermann

Mathijs Woolderink

Dames - Ploegafgevaardigde

Dames - Ploegafgevaardigde

Dames - T3

Kurt Loenders

Dames - T2

Laura Couckuyt

Femke Leurs

Dames - T1

Dames

Dames

Nele Kranzen

Gitte Maes

Dames

Lieke Doeswijk

Britte Dedroog

Dames

Dames

Dames

Marijke Gijbels

Dames

Dames

Liese Keenen

Willy Ferson

9


HEREN REGIO

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Carlo Tielen

Heren Regio

Bart Thijs

Kristof Reyners

Heren Regio

10

Heren Regio

Heren Regio

Kevin Schrooten

Niels Janssen

Heren Regio

Thomas Calcoen

Heren Regio

Heren Regio

Heren Regio

Jasper Billen

Jan Van Eijgen


Heren Regio - T1

Krzysztof Wilanowski

Peter Vangompel

Heren Regio

Heren Regio

Heren Regio

Benny Vervloet

Philip Vandewaerde

Heren Regio

Rowin Van Mierloo

Heren Regio

Heren Regio

Heren Regio

Raf Van Lit

Steven Wysevelde

Valère Colla

11


DAMES REGIO

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Dames Regio

Sylvie Bloemen

Dames Regio Dames Regio

Dames Regio

12

Ilse Moonen

Katleen Loos

Kimberly Heynickx

Dames Regio

Dames Regio

Ann Meuleman

Dames Regio

Dames Regio

Dames Regio

Lieve Dejong

Karolien Ceyssens

Nathalie Moonen

Nathalie Ramaekers


Ingrid Vande Weyer

Dames Regio - T1

Dames Regio

Dames Regio

Liesbeth Wouters

Dames Regio

Veerle Van Erum

Daisy Smits

Dames Regio

Mieke Weytjens

Dames Regio

Dames Regio

Dames Regio

Birgitte Smits

Petra Verhoeven

Valère Colla

13


LIGA 1

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Liga 1

Liga 1

Dries Cornelissen

Arne Beckers

Liga 1

Joren Lamers

Liga 1

Brecht Lamers

Gert Knoops

Liga 1

Liga 1

14

Stef Gijbels

Lars Dewachtere

Liga 1

Elias Koninkx

Liga 1

Liga 1

Liga 1

Tiber Daubies

Michiel Lamers


Liga 1

Joris Swinnen

Liga 1 - T1

Liga 1

Liga 1

Sander Vanaken

Liga 1

Liga 1

Ruben Ruyten

Wout Moors

Liga 1

Maarten Theeuwen

Kurt Loenders

Clem Leroy

Liga 1

Liga 1

Mirco Maes

Liga 1

Liga 1

Tom Lemmens

Rik Vriens

Korneel Douven

15


J18

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

PLOEGSPONSOR

Robby Oris

J18

Tom Moors

Ruben Evens

J18

16

J18

J18

Siebe Leeters

Dries Coninckx

J18

Jorn Ceyssens

J18

J18

J18

Teun Bobbink

Martijn Simons


J18 - Ploegafgevaardigde

Hub Maes

Giel Theuwissen

J18 - T2

J18 - T1

J18

Daan Verbakel

Robin Stinissen

J18

Ferre Stinissen

J18

J18

J18

Jordy Sledz

John Schrooten

Tony Sledz

17


J16

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Martijn Goossens

J16

Beau Goossens

Daan Craenen

J16

18

J16

J16

Myrthe Eerlings

Bram Couckuyt

J16

Lennert Ceyssens

J16

J16

J16

Brecht Cardinaels

Stef Jaeken


J16 - T1

Maarten Van Lee

Wout Vanderstegen

J16

J16

J16

Dries Vanmierlo

Tristan Tielen

J16

Lieke Theuwissen

J16

J16

J16

Leen Simons

Broos Vrolijks

Robrecht Douven

19


J14

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

J14

J14

Tibe Broers

Maxime Jannis

J14-T1

Ben Van Dooren

Wout Loenders

J14

20

J14

J14

Bram Nijsen

Tommo Lijmer

J14

Mitch Kerkhofs

J14

J14

J14

Senne Jaspers

Lowie Weltjens

Sofie Geutjens


Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende leveranciers:

27 mei 2015

BOCHOLT

Simply the best


M14

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

M14

Rosalie Bobbink

M14 - T1

Elmie Van Der Heijden

Eline Truyen

M14

22

M14

M14

Fleur Truyens

Aisha Roosen

M14

Fatima Maher

Colien Jaeken

M14

M14

M14

Kyara Luyten

Rhune Geyens

M14

Diete Crijns

M14

M14

M14

Stien Coninckx

Ilse Vanderstegen

Johan Coninckx


Nijverheidsstraat 9B B-3930 HAMONT-ACHEL T. 011/80 27 98 F. 011/80 27 97 E. info@rolluikfabrikant.be

Nijverheidsstraat 9 3930 Hamont-Achel Tel: 011/60 28 00 Fax: 011/60 43 00 info@radekon.com

Nijverheidsstraat 9 3930 Hamont - Achel Tel : 011/44 67 47 info@rubo.be


JM12

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Wout Boonen

JM12

JM12

JM12

JM12

Julie Bokken

Rein Baeten

Cisse Brands

JM12

Jonas Cox

Geike Keppens

JM12

Magali Jannis

Lars Evens

JM12

24

JM12

JM12

Ciska Houben

Sam Craenen

JM12

Rens Clijsters

JM12

JM12

JM12

Lars Clijsters

Lore Loenders


Jana Parmentier

JM12

JM12

JM12

JM12

Fleur Moors

Silke Monten

Wesley Snoeks

JM12

Lukas Theuwissen

Ils De Win

JM12 - Jeugdtrainster

Miron Wilanowski

Lowie Weltjens

JM12 - Jeugdtrainster

JM12

JM12

Siebe Wijnen

Victor Vaes

JM12

Lizelotte Tielen

JM12

JM12

JM12

Pieter Theuwissen

Laura Couckuyt

25


JM10

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

JM10 JM10

Lore Doeswijk

Maite Eerlings

Jore Schouteden

JM10

JM10

JM10

JM10

26

Kamiel Nelissen

Dieter Creemers

JM10

JM10

JM10

Khadija Maher

Femke Brands

Maité Delemarre

Iemke Daniëls

JM10

JM10

JM10

Bea Braeken

Brent Arits

Xander Silkens


JM10 JM10

Anton Wilanowski

Kobe Willekens

JM10 - Ploegafgevaardigde

JM10 - Jeugdtrainster

JM10 - Jeugdtrainster

JM10 - Jeugdtrainster

DaniĂŤlle Martens

Rik Vanderstegen

JM10

JM10

JM10

Lieke Doeswijk

Hannelore Tielen

Jaimy Verstegen

Fay Vangompel

JM10

JM10

JM10

Ties Theuwissen

Senne Sontrop

Helen Geurts

Carlo Tielen

27


JM8

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

JM8

JM8

Norah Bouwman

Noor Daemen

Daniëlle Martens

JM8 - Jeugdtrainster

Ellen Vandekerkhof

Lukas Sontrop

JM8 - Jeugdtrainster

28

JM8

JM8

Leonie Vaes

Daan Kerpershoek

JM8

Quinten Janssens

JM8

JM8

JM8

Andreas Heynickx

Helen Geurts


inrichters van A tot Z sinds 1934 KEUKENS

BADKAMER

INTERIEUR

Kaulillerweg 39, Bocholt, T 089 46 56 00, F 089 46 56 01, W www.sleurs-en-vangompel.be open: weekdagen van 9u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u30 zaterdagvoormiddag op afspraak en van 13u00 tot 17u00 gesloten: zon-, feest- en vakantiedagen

Uw Electro Groot Handel

Specialist in verlichting lichtstudies huishoudtoestellen installatiemateriaal domotica AV

Electra BREE nv Boneputstraat 28B, 3960 Bree T +32 89 48 04 50 | F +32 89 47 22 47 info@electrabree.be | www.electrabree.be


JM6

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Laura Heynickx

JM6 - Jeugdtrainster

Indy Van den Heuvel

Lyo Janssens

JM6 - Jeugdtrainster

30

JM6

JM6

Sam Peeters

Sander Heynickx

JM6

Emily Hermans

JM6

JM6

JM6

Fem Daemen

Laura Couckuyt


www.vliegennv.be Meeuwerkiezel 37 - 3960 Bree - Tel +32 89 46 18 94 - Fax +32 89 47 19 89

Kerkplein 9 3950 Bocholt 0475/84.50.70


BESTUUR

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Voorzitter

René Werkx

Jan-Wolter Bobbink

Hoofdbestuur

32

Patrick Maas

Hoofdbestuur

Penningmeester

Secretaris

Jan Evens

Ingrid Habraken


SCHEIDSRECHTERS HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Jeugdscheidsrechter

Teun Bobbink

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Scheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Scheidsrechter

Jeugdscheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Scheidsrechter

Maarten Van Lee

Jan Van Eijgen

John Schrooten

Nele Schoemans

Amber Schoemans

Wout Loenders

Femke Leurs

Jelle Kreemers

Myrthe Eerlings Laura Couckuyt Bram Couckuyt Jorn Ceyssens

33


PLOEGSTICKERS

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Heren 1

Dames

Heren 1

Dames

Heren Regio

Dames Regio

Heren Regio

Dames Regio

Liga 1

J18

Liga 1

J18

J16

J16 34


J14

M14

J14

M14

JM12

JM10

JM12

JM10

JM8

JM6

JM8

JM6

Ploegbegeleiders

Ploegbegeleiders 35


PLOEGSTICKERS

HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

Scheidsrechters

Tafelofficials

Scheidsrechters

Tafelofficials

Kookploeg Handbal

Bestuur Beach Party

Kookploeg Handbal

Bestuur Beach Party

Hoofdbestuur

Hoofdbestuur Jeugdtrainers

Jeugdtrainers

36


WESTERN SALOON

PONY EXPRESS PEER


SPAAROVERZICHT HANDBAL ACHILLES BOCHOLT

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Heren 1

Bjorn Alberts Brecht Lamers Brecht Wertelaers Nejc Zmavc Wout Winters Jordi Creemers Elias Koninkx Stef Gijbels Andreas Kittel Roel Valkenborgh Clem Leroy Joren Lamers Serge Spooren Damian Kedziora Miha Pucnik Bartosz Kedziora Bart Lenders Korneel Douven Ruud Hanssen Bér Corstjens Patrick Maas

Dames o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Jilly Achten An Clijsters Sofie Geutjens Lien Schrijvers Myriam Tijskens Marleen Tijskens Jolien Ferson Leen Clijsters Ils De Win Iris Peeters Elien Noten Michelle Smits Cindy Rooijakkers Brenda Verbakel Liese Keenen Britte Dedroog Marijke Gijbels Lieke Doeswijk Gitte Maes Femke Leurs Nele Kranzen Laura Couckuyt Pascal Grossi Mathijs Woolderink Kurt Loenders Mieke Zimmermann Magda Penders Willy Ferson

Heren Regio

o o o o o o o o o o o o o o o o

Jasper Billen Thomas Calcoen Niels Janssen Kristof Reyners Kevin Schrooten Bart Thijs Carlo Tielen Jan Van Eijgen Raf Van Lit Rowin Van Mierloo Philip Vandewaerde Peter Vangompel Krzysztof Wilanowski Steven Wysevelde Valère Colla Benny Vervloet

Dames Regio

o Sylvie Bloemen o Karolien Ceyssens o Kimberly Heynickx

38

o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Katleen Loos Ann Meuleman Nathalie Moonen Nathalie Ramaekers Birgitte Smits Daisy Smits Veerle Van Erum Ingrid Vande Weyer Mieke Weytjens Liesbeth Wouters Petra Verhoeven Valère Colla Lieve Dejong Ilse Moonen

Liga 1

Arne Beckers Dries Cornelissen Tiber Daubies Lars Dewachtere Stef Gijbels Gert Knoops Elias Koninkx Brecht Lamers Joren Lamers Michiel Lamers Tom Lemmens Clem Leroy Kurt Loenders Mirco Maes Wout Moors Ruben Ruyten Joris Swinnen Maarten Theeuwen Sander Vanaken Rik Vriens Korneel Douven

J18 o o o o o o o o o o o o o o o o

Teun Bobbink Jorn Ceyssens Dries Coninckx Ruben Evens Siebe Leeters Tom Moors Robby Oris Martijn Simons Jordy Sledz Ferre Stinissen Robin Stinissen Giel Theuwissen Daan Verbakel Hub Maes John Schrooten Tony Sledz

J16 o o o o o o o o o o o o o o o o

Brecht Cardinaels Lennert Ceyssens Bram Couckuyt Daan Craenen Myrthe Eerlings Beau Goossens Martijn Goossens Stef Jaeken Leen Simons Lieke Theuwissen Tristan Tielen Wout Vanderstegen Dries Vanmierlo Maarten Van Lee Broos Vrolijks Robrecht Douven

J14 o o o o o o o o o o

Tibe Broers Maxime Jannis Senne Jaspers Mitch Kerkhofs Tommo Lijmer Wout Loenders Bram Nijsen Ben Van Dooren Lowie Weltjens Sofie Geutjens

M14 o o o o o o o o o o o o o

Rosalie Bobbink Stien Coninckx Rhune Geyens Colien Jaeken Kyara Luyten Fatima Maher Aisha Roosen Eline Truyen Fleur Truyens Elmie Van Der Heijden Ilse Vanderstegen Johan Coninckx Diete Crijns

JM12 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Rein Baeten Julie Bokken Wout Boonen Jonas Cox Lars Clijsters Rens Clijsters Sam Craenen Lars Evens Magali Jannis Geike Keppens Lore Loenders Silke Monten Fleur Moors Jana Parmentier Lukas Theuwissen Pieter Theuwissen Lizelotte Tielen Victor Vaes Lowie Weltjens Miron Wilanowski Ils De Win Laura Couckuyt Ciska Houben Siebe Wijnen Cisse Brands Wesley Snoeks

JM10 o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Brent Arits Femke Brands Dieter Creemers Iemke Daniëls Maité Delemarre Lore Doeswijk Maite Eerlings Khadija Maher Kamiel Nelissen Jore Schouteden Senne Sontrop Xander Silkens Ties Theuwissen Hannelore Tielen Fay Vangompel Jaimy Verstegen Anton Wilanowski Rik Vanderstegen Lieke Doeswijk

o o o o o

Daniëlle Martens Helen Geurts Carlo Tielen Bea Braeken Kobe Willekens

JM8 o o o o o o o o o o

Norah Bouwman Noor Daemen Helen Geurts Andreas Heynickx Quinten Janssens Daan Kerpershoek Daniëlle Martens Lukas Sontrop Leonie Vaes Ellen Vandekerkhof

JM6 o o o o o o o o

Laura Couckuyt Fem Daemen Emily Hermans Sander Heynickx Lyo Janssens Sam Peeters Indy Van den Heuvel Laura Heynickx

Bestuur o o o o o

René Werkx Jan Evens Patrick Maas Jan-Wolter Bobbink Ingrid Habraken

Scheidsrechter o o o o o o o o o o o o o

Teun Bobbink Jorn Ceyssens Bram Couckuyt Laura Couckuyt Myrthe Eerlings Jelle Kreemers Femke Leurs Wout Loenders Amber Schoemans Nele Schoemans John Schrooten Jan Van Eijgen Maarten Van Lee

Ploegstickers o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Heren 1 Dames Heren Regio Dames Regio Liga 1 J18 J16 J14 M14 JM12 JM10 JM8 JM6 Ploegbegeleiders Scheidsrechters Tafelofficials Kookploeg Handbal Bestuur Beach Party Hoofdbestuur Jeugdtrainers


SPAAR ALLE 264 HANDBALSTICKERS!

39


BOCHOLT

brugstraat 26, 3950 bocholt Tel: 089 / 47.15.28 -------------------------------------Openingsuren: Maandag 13.00 - 19.00 Dinsdag > zaterdag 8.00 - 19.00 Zon- en feestdagen 8.00 - 12.00

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

Handbal Achilles Bocholt  

Handbal Achilles Bocholt Verzamelalbum

Handbal Achilles Bocholt  

Handbal Achilles Bocholt Verzamelalbum

Advertisement