Page 1

Stickerboek Dansgroep Nele 2016-2017

Grootzand


Beste danser of fan van dansgroep Nele. Proficiat met dit prachtige en unieke stickerboek! Om dit album voor elkaar te krijgen hebben veel mensen intens met elkaar samengewerkt. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de geleverde inspanningen en het mooie resultaat. Hierdoor heb jij nu ook een uniek album waar je zelf, jouw vrienden en jouw familie in staan. We vinden het belangrijk dat kinderen kunnen bewegen en sporten in teamverband. Waar kan dit dan ook beter dan bij deze enthousiaste en dynamische dansgroep uit Grembergen. Om het 60jarig bestaan van de club te vieren leek dit ons een prachtig initiatief. Wij steunen deze actie dan ook met het grootste plezier en zijn blij dat we jullie de gelegenheid kunnen geven om een prachtig stickerboek bij elkaar te kunnen sparen. De spaaractie begint op 18 mei en je ontvangt 7 weken lang per aankoopschijf van 15 euro een zakje met 6 stickers van jouw sportclub. Er worden ook wekelijks extra zakjes aangeboden bij deelnemende producten. Deze worden in de winkel uitgestald. De ideale manier dus om jouw album nog sneller vol te krijgen. En natuurlijk gaat het nog sneller als opa, oma, nonkels, tantes en buren mee helpen sparen. Op het einde van de actie wordt er ook nog een ruilbeurs georganiseerd zodat iedereen de kans krijgt om de ontbrekende stickers nog te verkrijgen. Wij wensen, namens het hele team van Proxy Delhaize Grootzand, jullie heel veel spaarplezier toe!

Guy, Davy & Dieter

COOL !! Een stickerboek dat eens niet over voetbal gaat… Als vereniging vinden wij dit alvast een unieke gelegenheid om onze dansgroep en al zijn fantastische dansers, choreografen en medewerkers in de spotlight te zetten en te promoten. Alvast bedankt Proxy Delhaize Grembergen voor dit mooi initiatief ! Dansgroep Nele, al sinds jaren een begrip in Grembergen en omstreken, viert dit jaar haar 60-jarig bestaan en wil dit dan ook uitgebreid vieren met tal van activiteiten en acties. Nog steeds streven we binnen onze groep naar veel dansplezier, aandacht voor elke danser en de ontwikkeling van een prima danstechniek. Bij ons behoor je tot een hechte groep ‘Nelekes’. Klein of groot, beginner of gevorderd, iedereen is welkom voor een mix van klassiek, hedendaags, populair en hiphop. Met dit stickerboek willen we in het kader van ons feestjaar graag een blijvende herinnering meegeven aan onze dansers en allen met héél véél sympathie voor onze dansgroep. Wie jaren later dit boek nog eens zal bekijken, zal zeker met heimwee terugdenken aan de magnifieke tijd bij Dansgroep Nele en zal beslist zijn vrienden en de gezellige sfeer niet vergeten zijn. Graag willen we iedereen ook bedanken die dit stickerboek heeft mogelijk gemaakt en eraan heeft meegewerkt. Als vereniging zijn we trots dit te kunnen doen en hopen we dat iedereen er veel plezier zal aan beleven, nu en in de toekomst. Mobiliseer alvast je hele familie en vriendenkring om alle stickers te verzamelen. Spreek eventueel af met andere Nelekes om te ruilen zodat iedereen een vol stickerboek heeft. Wij beloven alvast een heuse ruilbeurs op het einde van de actie zodat dit zeker haalbaar moet zijn.

Veel succes !! An, Steffi, Raf en Stef

Grootzand

Opdrachtgever Proxy Delhaize Grootzand • Foto’s beschikbaar gesteld door Dansgroep Nele • Concept & realisatie Tomorrow • www.tomorrow-mss.nl

3


Dansgroep Nele toen & nu 1957-1969:

Het zou een sprookje kunnen zijn. Zoiets als “Er was eens in 1957 een onderpastoor in Grembergen bij Dendermonde…” Zo is het ook geweest. Het was heel bescheiden, toen onderpastoor Plasschaert een zangkoortje probeerde op te richten. Hij werd hierbij gesteund door de schooljuffrouw Gaby Govaert. Nog geen jaar later volgde al het eerste dans experiment en Juffrouw Gaby nam toen de leiding van een veertigtal meisjes op zich. Toen al, voor de golden sixties begonnen, zette men in Grembergen de eerste stappen in de richting van een dansgroep. Het pad lag niet altijd op rozen want vooral in de beginjaren was er heel wat tegenwind van de gevestigde waarden en vond men de houding van de dansende meisjes ongepast en te gedurfd. Een grote verdienste van Nele is, dat het deze taboes heeft weten te doorbreken. De eerste voorstellingen die de groep gaf, hadden plaats in de eigen gemeente. Maar niet lang daarna trad men buiten het vertrouwde Grembergen op. In 1964 kreeg Gaby Govaert de steun van Julien de Backer, die samen met haar de verantwoordelijkheid van de groep zou dragen.

1970-1979:

Nele groeide gaandeweg tot een Kunstgroep waarin jonge meisjes vanaf 5 jaar zich kunnen uiten op het vlak van dans en lichaamsbeweging. Alle moderne danstechnieken worden op een, soms meer dan amateuristische wijze, eigen gemaakt aan de dansers. Naast het louter aan cultureel doen via creatieve expressies, is cultuur overbrengen ook een factor die door de jaren heen verbonden is met de werking van Nele.

4

Einde jaren zestig, begin jaren zeventig waren er al 85 meisjes aangesloten bij de groep. De mogelijkheden werden groter, maar ook de problemen groeiden mee. Hoe meer leden, hoe meer dansen, hoe meer kledij, hoe meer attributen. In die periode maakte Kunstgroep Nele een eerste hoogtepunt mee. Men trad maar liefst viermaal op voor de Vlaamse televisie en nog voor het jaar voorbij was stonden al 130 optredens genoteerd in het al rijk gedocumenteerde geschiedenisboek van de groep. Kunstgroep Nele was een begrip van stijl, sierlijkheid en beweging geworden. Deze worden komen uit de krant van die periode.

1980-1989:

Hoogwaardigheidsbekleders onderstreepte dat Kunstgroep Nele de naam ‘Dendermonde’ wijd en zijd uitdraagt als een waardig cultureel ambassadeur van Dendermonde en Vlaanderen. Nele was te gast op zowat alle belangrijke binnenlandse gebeurtenissen zoals: o o o o o o o o o

Het nachtfeest naar aanleiding van 25 Rerum Novarum op de Heysel te Brussel Het zilveren ambtsjubileum van de koning, ook op de Heysel De Cardijnhulde in het Floraliënpaleis Nationaal zangfeest Ijzerbedevaart Festival van Vlaanderen Mechelen De Gentse feesten Ros Beiaard Ommegang Katuit

Er was ook elk jaar een ‘dansgala’ met in de jaren tachtig als hoogtepunt het ‘30 jaar jubileum’ (1987-1988) en de tournee “Variaties” in Frankrijk.


De verfijning van de dansen zet zich voort. Deze periode was ook het begin van een lange reeks buitenlandse reizen: o Denemarken Child & Youth festival o Luxemburg o Tenerife o Finland o Frankrijk o Canada

1990-1999:

In de jaren negentig bouwt Kunstgroep Nele zijn naam verder uit. Dit door een jaarlijks totaalspektakel dat vanuit een welbepaald thema wordt gepresenteerd. Dit niet alleen in Grembergen, maar ook in andere gemeenten, provincies, gewesten, landen. Het hoogtepunt van de jaren negentig was het bezoek van Koningin Fabiola in 1996. Dat jaar was de Royal Dance Group Assumption uit Bangkok te gast in Grembergen. Ze voerden samen met Kunstgroep Nele een prachtige show uit waarin de verschillende culturen aan bod kwamen. Het bezoek van Koningin Fabiola kaderde in het Gynaika project. En het bijwonen van het ‘Gala’ van Kunstgroep Nele was een mooie afsluiter van dit project. In 1997 vierde Kunstgroep Nele zijn 40 jarig bestaan. Dit werd uitbundig gevierd. Gaby Govaert die 40 jaar als leading lady van Kunstgroep Nele gewerkt heeft kreeg hiervoor een kunstwerk van de Antwerpenaar Jacques Vermeersch.

2000-2017:

In de Nillies blijft Kunstgroep Nele naam en faam houden zowel in binnenland als het buitenland. Jaarlijkse optredens en reizen vullen het dansjaar. Begin jaren 2000 had Nele de smaak te pakken met buitenlandse uitwisselingen. Er werden nog verschillende reizen gedaan. In 2000 was Kunstgroep Nele te gast in Thailand. En in 2001 kwam de Royal Dance Group Assumption uit Bangkok terug na België. Geïnspireerd naar de stijl van Nele, brachten ze een moderne versie van de thaise dans. Verder waren er ook reizen naar Duitsland, Polen, Oostenrijk, Bulgarije, Griekenland,… In 2007 bestaat Kunstgroep Nele 50 jaar! Niemand kon in 1957 vermoeden dat ‘Nele’ zou uitgroeien tot een waar unicum binnen het dansgebeuren. In 2008 wordt Kunstgroep Nele anders. 50 jaar stond Gaby Govaert achter haar dansschool en heeft ze de groep gevormd tot wat deze nu is. Maar in 2008 besloot ze om de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie. In 2011 wordt beslist dat Kunstgroep Nele vzw voortaan ‘Dansgroep Nele’ zal heten. De dansgroep bouwt verder aan haar choreografische dansstijl. Dit met meer moderne en hedendaagse invloeden. Nu na 60 jaar kan men zeggen dat Nele al heel wat prestaties heeft neer gezet. Dansgroep Nele heeft een mooie evolutie gemaakt en vele hoogtepunten gekend. We waren, zijn en blijven een dynamische dansgroep met gedreven leden, zowel dansende leden, bestuursleden alsook choreografen die allen het dansen willen promoten voor kinderen en jongvolwassenen. De verpakking is in de loop der jaren aangepast aan de tijdsgeest en dit met succes: van Blankenberge over Halle tot de Grote Markt in Dendermonde laten onze dansers zich iedere keer van hun beste danskant zien. De laatste jaren zien we ons ledenaantal ook stijgen waardoor we kunnen zeggen dat Dansgroep Nele nog steeds verder groeit en een vaste waarde is geworden in onze omstreken.

5


1A

1A

1A

Dansgroep Nele

Francesca VANHERCKE

6

Janne LEDENT

1A

1A

Estée ROOSENBOOM

1A

1A

Ella BOLS

Jozefien WIELANDTS

Juna BONNAERENS


1A

1A

1A

1A

1A 1A

Ook in dit team: Flore DE MEY, Julie HEYMANS, Lisa PEELMAN, Lise ASSELMAN en Lori DE CLERCQ

Stig JANSSENS

Roxanne CORNELIS

Robine HEYVAERT

Louise SEPTEMBER

Liv D’HOLLANDER

Lena STROBBE

7


1B

Geike VAN MELE

8

Jade RAVIJTS

1B

Floor VERHULST

1B

Elle HEYMAN

1B

Elise VANDERMOERE

1B

1B

Elisabeth D’HAUWE

1B

1B

1B

Dansgroep Nele

Lieze DE PAUW

Lily DE RUYTER


1B

Marthe DE RUYSSCHER

1B

1B

Lore CLAESSENS

Noa VAN DER VREKEN

1B

1B

1B 1B

Morgane VAN RAEMDONCK

Ook in dit team: Charlotte DE WAELE, Emma FRANCKAERT, Kato VAN HANDENHOVE, Liese DE LAET en Nore SPITTERS

Lins VAN ASSCHE

Noor DE KEYSER

Runa MOENS

9


2A

2A

Hanne VAN KERKHOVE

10

Iona DE CLERCQ

Hanne GLORIE

2A

Griet STROBBE

2A

Ella SEPTEMBER

2A

2A

Elise VAN IMPE

2A

Elien BOON

2A

2A

Axelle MOESEKE

2A

2A

Dansgroep Nele

Janne WIELANDTS

Lejla VAN DER LINDEN


2A

Mirte PLETTINCK

2A

Lotte ASSELMAN

2A

Lisa VAN DER LINDEN

2A

2A

Linde RAES

Nette ROELS

Louise COPPENS

2A

2A

2A

Linde VAN DER HEYDEN

2A

2A

Ook in dit team: Ienke EYCKERMAN

Lily VAN BRITSOM

Noor DE VOS

Sien VAN DAMME

11


2B

Lore VANREMOORTELE

12

2B 2B

Lore VAN IMPE

2B

2B

Lotte DE SMEDT

Helena DE COSTER

Lise DYCK

Leonie CLAUS

2B

2B

Jyoti SCHOLLIERS

Ella STUYVEN

2B

Caithlyn GEERS

2B

2B

Astrid WEYN

2B

2B

2B

Dansgroep Nele

Louise-Marie VAN DE

Luna VAN HOUTE


2B

2B

2B

2B

Ook in dit team: Elle HEIRMAN, Lauren VAN ROYEN, Nel VAN ROYEN, Nell HERREMAN, Nenah HAUWELAERT en Sam DE BLIECK

Pauline BOCKLANDT

Noa RONSSE

Milla BONNAERENS

Marie VAN DER SCHUEREN

13


3A

Anouk VAN DAELE

Bo VAN DER VREKEN

Dorien BOON

3A

Amélie KNOP

3A

3A

3A

3A

Dansgroep Nele

3A

Ella PAUWELS

Jade DE ROECK

14

3A

3A

3A

3A

Fiebe THIENPONT

Jill DE DONDER

Julie CAPPAERT

Laura VAN GEYTE


3A 3A

3A

3A

Rien DIERICKX

Nell HERREMAN

Lotte MALFLIET

Sterre WIELANDTS

3A

3A

3A

Ook in dit team: Siemke VAN DEN EYNDE

Linde VAN RAEMDONCK

Yana BOEL

Yana DE RUYSSCHER

15


3B

3B

3B

Dansgroep Nele

Eline RAES

16

Estée VAN MOERZEKE

3B

3B

Diede WATERSCHOOT

3B

3B

Cilia MAES

Finn SCHELSTRAETE

Hanne VAN IMPE


3B

3B

Ook in dit team: Erin HEIRWEGH

Lien BONNARENS

Lotte VAN PUYENBROECK

Jolien GLORIE

3B

3B

3B

3B

Hanne VERHOFSTADT

Manon BOCKLANDT

Mona DE BACKER

17


4A

4A

Dansgroep Nele

4A

Amber DE KEYSER

4A

Amber PHILIPS

Hanne SCHEPERS

18

4A

4A

4A

Hanne SMEKENS

Ilana JANSSENS

Jacobe DE CLIPPELEIR


4A

Nette MALFLIET

4A

4A

4A

Maëlle MEERT

Kiana MANNAERT

4A

4A

4A

Ook in dit team: Kiara BAEYENS

Jinte REMMERY

Jade MAES

Nora PAUWELS

Sophie ROSSENEU

19


4B

Aiko DE HUL

20

Anaïs VAN IMPE

4B

4B

4B

4B

Dansgroep Nele

Anne-Fleur CLAESSENS

Eline VERCAUTEREN


Julie MICHIELS

4B

4B

4B

4B

Ook in dit team: Kerenza VAN DEN BRANDEN

Fien WATERSCHOOT

Kimberly VAN HECKE

Liese JOOSTENS

21


5

5

Dansgroep Nele

Amber PEELMAN

22

Femke ASSELMAN

5

5

5

5

Jill VEREECKEN

Flore FRANCOIS

Flore VAN ARNHEM


Lise DE BRUYNE

Lore VERBERCKMOES

5

Liesbet PIRYNS

5

Laure VAN PUYENBROECK

5

Janaica ROELANDT

5

5

5

5

5

Ook in dit team: Julie HANJOUL en Laura VLAMINCK

Ine BARTOK

Marie SCHEERLINCK

Sita STEELS

23


6

Axelle BAL

26

6

6

6

Dansgroep Nele

Isabeau MICHIELS

Kaat DE BEULE


Lisse GOVAERT

6

6

6

6

Ook in dit team: Anke CHRISTIAENS

Lien STEEMAN

Mirthe RAVIJTS

Zeline ROOMS

27


7

Delphine VO

28

Chiara DE KEERSMAKER

Femke SAERENS

7

Daphne RAVIJTS

7

Dagmar ALBRECHT

7

7

7

Angie DE LAMPER

7

7

7

Dansgroep Nele

Fien BOGAERT

Ine OST


Marieke GOETEYN

Marte GOBEL

7

Luna WAEGEMAN

7

Kyana VAN DEN BRANDEN

7

Jolien VAN DE MAELE

7

7

7

7

7

Ook in dit team: Menthe BEIRENS

Jana MOENS

Silke CHRISTIAENS

Wolfe DE ROECK

29


8

Colleen STEVELINCK

30

8

8

Chloë VANDENHOEKE

Caro VAN BREDA

8

8

Ann-sophie VANDAMME

8

8

8

Dansgroep Nele

Fien YU

Imke SICHIEN

Jana D’HONDT


8

8

8

8

8 8 8

Ook in dit team: Anaïs D’ HAEN, Bente DE LEENHEER, Céline VAN DEN BROECK, Charlotte VERRIEST, Femke DE PROFT, Jasmien VAN HULLE en Liesbeth HENDRIKX

Verona SICHIEN

Silke DE NORRE

Rhune DE RUYSSCHER

Quinn STEVELINCK

Melanie DE CLERCQ

Lindsay VERHASSELT

Karen BASYN

31


9

9

Dansgroep Nele

Amber VAN DRIESSCHE

32

Jasmien VAN ARNHEM

9

9

9

9

Allya TASSENT

Launie VAN DUYSEN

Lieselot FRANCOIS


9

9

Nena VAN DUYSEN

Saar FIERS

Marthe DIERICK

9

9

9

9

Maren CASIER

Thalisia VAN HOUTS

Yoni VAN GEYTE

33


10

Amber VAN LIMBERGEN

34

Evelyn FIERS

10

10

10

10

Dansgroep Nele

Dafne NOBELS

Freya VAN DUYSEN


10

10

10

10

Ook in dit team: Emma HEIRWEGH, Gaëlle VERHAEGHE, Laure DIERICK, Laurien VAN ROY, Lise BRUSSELMANS, Lisse NOBELS, Ran VREYE, Silke DE PROFT, Silke SPRUYT, Sofie D’ HEER, Evelyn Fiers, Freya VAN DUYSEN, Kay-leigh STEVELINCK, Leontien DIERICK, Lotte MEERT en Naomi OKHAE

Lisse NOBELS Kay-leigh STEVELINCK Lise BRUSSELMANS

Paulien DE CLERCQ

35


Volwassengroep

Volwassengroep

Volwassengroep

Dansgroep Nele

Brenda CLAEYS

36

Elke DE SMET

Volwassengroep

Volwassengroep

An VERBERCKMOES

Volwassengroep

Volwassengroep

An CLOOSTERMANS

Eva VAN MAELE

Griet ABBEEL


Volwassengroep

Volwassengroep

Volwassengroep

Volwassengroep

Ook in dit team: Elsy VAN HEMELRYCK, Erika VANDENBOSSCHE, Nadine STULTJENS en Sophie DE WINTER

Vera TEMMERMAN

Nele PIETERS

Natalie BUYTAERT

Kim VAN DE SANDE

37


Ook in Choreografie: Natasja DE BLCOK - HEYMANS en Phaedra WAEYAERT

Choreografie

Choreograaf

Choreografe

Dansgroep Nele

Amy HASAERT

Choreografe

Choreografe

Tom BREWÉE

Barbara GEEURICKX

Marijke VERHELST

Ook in het bestuur: Steffi ROCHTUS

Bestuur

Secretaris

Voorzitter

An SIMON

38

Bestuurslid

Dansgroep Nele

Stef RAVIJTS

Raf CASIER


Sandra DE PREZ

Kristof BARTOK

Toon PAUWELS

Algemene Vergadering

Veerle VLAMINCK

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Algemene Vergadering

Dansgroep Nele

Ook in de Algemene vergadering: Reinhilde VAN EECKHOUT, Younes HEYMANS, Griet ABBEEL, Silke DE PROFT en Gaëlle VERHAEGHE

Algemene vergadering

Henk VANDAMME

Gerrit VAN GEYTE

Tino PLETTINCK

Cederik VANREMOORTELE

Geert STEEMAN

39


Groepstickers Dansgroep Nele

Groep 1A

Groep 1A

Groep 1A

Groep 1A

Groep 1A

Groep 1B

Groep 1B

Groep 1B

Groep 1B

Groep 1B 42


Groep 2A

Groep 2A

Groep 2A

Groep 2A

Groep 2A

Groep 2B

Groep 2B

Groep 2B

Groep 2B

Groep 2B 43


Groepstickers Dansgroep Nele

Groep 3A

Groep 3A

Groep 3A

Groep 3A

Groep 3A

Groep 3B

Groep 3B

Groep 3B

Groep 3B

Groep 3B 44


Groep 4A

Groep 4A

Groep 4A

Groep 4A

Groep 4A

Groep 4B

Groep 4B

Groep 4B

Groep 4B

Groep 4B 45


Groepstickers Dansgroep Nele

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Groep 5

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Groep 6

Groep 6 46


Groep 7

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Groep 7

Groep 8

Groep 8

Groep 8

Groep 8

Groep 8 47


Groepstickers Dansgroep Nele

Groep 9

Groep 9

Groep 9

Groep 9

Groep 9

Groep 10

Groep 10

Groep 10

Groep 10

Groep 10 48


Volwassenengroep

Volwassenengroep

Volwassenengroep

Volwassenengroep

Volwassenengroep

49


Spaaroverzicht Dansgroep Nele

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

1A

Ella BOLS Estée ROOSENBOOM Francesca VANHERCKE Janne LEDENT Jozefien WIELANDTS Juna BONNAERENS Lena STROBBE Liv D’HOLLANDER Louise SEPTEMBER Robine HEYVAERT Roxanne CORNELIS Stig JANSSENS

1B

Elisabeth D’HAUWE Elise VANDERMOERE Elle HEYMAN Floor VERHULST Geike VAN MELE Jade RAVIJTS Lieze DE PAUW Lily DE RUYTER Lins VAN ASSCHE Lore CLAESSENS Marthe DE RUYSSCHER Morgane VAN RAEMDONCK Noa VAN DER VREKEN Noor DE KEYSER Runa MOENS

2A

Axelle MOESEKE Elien BOON Elise VAN IMPE Ella SEPTEMBER Griet STROBBE Hanne GLORIE Hanne VAN KERKHOVE Iona DE CLERCQ Janne WIELANDTS Lejla VAN DER LINDEN Lily VAN BRITSOM Linde VAN DER HEYDEN Linde RAES Lisa VAN DER LINDEN Lotte ASSELMAN Louise COPPENS Mirte PLETTINCK Nette ROELS Noor DE VOS Sien VAN DAMME

o o o o o o o o o o o o o o o o

Astrid WEYN Caithlyn GEERS Ella STUYVEN Helena DE COSTER Jyoti SCHOLLIERS Leonie CLAUS Lise DYCK Lore VAN IMPE Lore VANREMOORTELE Lotte DE SMEDT Louise-Marie VAN DE WIELE Luna VAN HOUTE Marie VAN DER SCHUEREN Milla BONNAERENS Noa RONSSE Pauline BOCKLANDT

o o o o o o

Amélie KNOP Anouk VAN DAELE Bo VAN DER VREKEN Dorien BOON Ella PAUWELS Fiebe THIENPONT

2B

3A

50

Jade DE ROECK Jill DE DONDER Julie CAPPAERT Laura VAN GEYTE Linde VAN RAEMDONCK Lotte MALFLIET Nell HERREMAN Rien DIERICKX Sterre WIELANDTS Yana BOEL Yana DE RUYSSCHER

o o o o o o o o o o o o

3B

Cilia MAES Diede WATERSCHOOT Eline RAES Estée VAN MOERZEKE Finn SCHELSTRAETE Hanne VAN IMPE Hanne VERHOFSTADT Jolien GLORIE Lien BONNARENS Lotte VAN PUYENBROECK Manon BOCKLANDT Mona DE BACKER

4A

o o o o o o o o o o o o o

Amber DE KEYSER Amber PHILIPS Hanne SMEKENS Hanne SCHEPERS Ilana JANSSENS Jacobe DE CLIPPELEIR Jade MAES Jinte REMMERY Kiana MANNAERT Maëlle MEERT Nette MALFLIET Nora PAUWELS Sophie ROSSENEU

o o o o o o o o

Aiko DE HUL Anaïs VAN IMPE Anne-Fleur CLAESSENS Eline VERCAUTEREN Fien WATERSCHOOT Julie MICHIELS Kimberly VAN HECKE Liese JOOSTENS

o o o o o o o o o o o o o

Jill VEREECKEN Amber PEELMAN Femke ASSELMAN Flore FRANCOIS Flore VAN ARNHEM Ine BARTOK Janaica ROELANDT Laure VAN PUYENBROECK Liesbet PIRYNS Lise DE BRUYNE Lore VERBERCKMOES Marie SCHEERLINCK Sita STEELS

o o o o o o o

Axelle BAL Isabeau MICHIELS Kaat DE BEULE Lien STEEMAN Lisse GOVAERT Mirthe RAVIJTS Zeline ROOMS

4B

5

6

7 o Angie DE LAMPER o Chiara DE KEERSMAKER

o o o o o o o o o o o o o o

Dagmar ALBRECHT Daphne RAVIJTS Delphine VO Femke SAERENS Fien BOGAERT Ine OST Jana MOENS Jolien VAN DE MAELE Kyana VAN DEN BRANDEN Luna WAEGEMAN Marieke GOETEYN Marte GOBEL Silke CHRISTIAENS Wolfe DE ROECK

o o o o o o o o o o o o o o

8

Ann-sophie VANDAMME Caro VAN BREDA Chloë VANDENHOEKE Colleen STEVELINCK Fien YU Imke SICHIEN Jana D’HONDT Karen BASYN Lindsay VERHASSELT Melanie DE CLERCQ Quinn STEVELINCK Rhune DE RUYSSCHER Silke DE NORRE Verona SICHIEN

9

o o o o o o o o o o o

Allya TASSENT Amber VAN DRIESSCHE Jasmien VAN ARNHEM Launie VAN DUYSEN Lieselot FRANCOIS Maren CASIER Marthe DIERICK Nena VAN DUYSEN Saar FIERS Thalisia VAN HOUTS Yoni VAN GEYTE

o o o o o o o o

Amber VAN LIMBERGEN Dafne NOBELS Lise BRUSSELMANS Lisse NOBELS Evelyn FIERS Freya VAN DUYSEN Kay-leigh STEVELINCK Paulien DE CLERCQ

o o o o o o o o o o

An CLOOSTERMANS An VERBERCKMOES Brenda CLAEYS Elke DE SMET Eva VAN MAELE Griet ABBEEL Kim VAN DE SANDE Natalie BUYTAERT Nele PIETERS Vera TEMMERMAN

o o o o

Tom BREWÉE Amy HASAERT Barbara GEEURICKX Marijke VERHELST

o o o

An SIMON Stef RAVIJTS Raf CASIER

10

Volwassengroep

Choreografie

Bestuur

o o o o o o o o o

oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo oo

Algemene Vergadering

Henk VANDAMME Veerle VLAMINCK Kristof BARTOK Gerrit VAN GEYTE Cederik VANREMOORTELE Sandra DE PREZ Toon PAUWELS Tino PLETTINCK Geert STEEMAN

Groepstickers Groep 1A Groep 1B Groep 2A Groep 2B Groep 3A Groep 3B Groep 4A Groep 4B Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Groep 9 Groep 10 Volwassenengroep

Spaar alle 268 stickers!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o


Grootzand 19 9200 Grembergen

P Grootzand 92 plaatsen

Elektronische maaltijdcheques:

O

Maa Dins Zate ZON

Grootzand 19, 9200 Dendermonde Tel: 052 38 04 80 -------------------------------------Openingsuren: Maandag 13.00 - 19.00 Dinsdag > vrijdag 08.00 - 19.00 Zaterdag 08.00 - 18.00 Zondag 08.00 - 12.00

Albert Heijn Boxtel | Prins Hendrikstraat 62 | 5281 CN Boxtel | T: 0411 - 688 394

Dansgroep Nele  

Dansgroep Nele Verzamelalbum

Dansgroep Nele  

Dansgroep Nele Verzamelalbum

Advertisement