Page 1

Conceptboek

_

Living and Laughing


Life is better when you’re laughing.


5Tommy

kernwaarden

* Optimistisch *Avontuurlijk *Ondernemend *Sociaal *Eigenwijs


Living and Laughing Moodboard


Visie:

Elke dag een glimlach voor morgen geven


Logo en Concept

_

Living and Laughing

Mijn Conceptnaam is Living and Laughing. Mijn conceptnaam kan uiteraard ook in het Nederlands gebruikt worden als Leven en Lachen, maar aangezien dit een internationale opleiding is heb ik voor de Engelse variant gekozen. Ik heb voor deze conceptnaam gekozen omdat ik altijd erg veel positieve energie heb. Ik ben daardoor ook erg optimistisch en pak zaken graag met een lach aan. Ik houd van het leven en houd erg veel van lachen vandaar Living and Laughing.


Fun Lol Leip Gek Vies Leef Mega Ieuw Wierd Apart Dieren Dood Smerig Humor Vreemd Genieter Lekker gek Sociaal Mannelijk Alternatief Verantwoord Onderscheidend


Loft

Mijn droomhuis is een grote loft. Bij een loft ben je erg vrij in het inrichten hiervan omdat je zoveel ruimte tot je beschikking hebt. Niks staat vast en dat vind ik er ook zo mooi aan. Mijn kleuren worden groen en blauw omdat dit mijn lievelingskleuren zijn. Er word veel met hout gewerkt en er moet een grootte openhaard komen. Het is hip en strak maar moet tegelijkertijd ook relaxt en warm aanvoelen. Ik heb altijd al wat met foto’s, het brengt me leuke en goede herinneringen naar boven en dat vind ik altijd belangrijk. Daarom komt er in mijn loft een enorme wand vol met foto’s van mijn jeugd tot en met nu en elke maand komen er weer foto’s bij.


“You only live once, but if you do it right, once is enough.” Mae West

Living and Laughing conceptbook  

Conceptboek van Tommy Wijnands in opdracht van Visuals and Concepts Fontys IEMES

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you