Page 1

A dispărut de la domiciliu Un tânăr de doar 15 ani din localitatea arădeană Pâncota a dispărut de la domciliu. Minorul are următoarele semnalmente: înălţime 175 cm, 70 kg, păr şaten, şi dea-

www.arq.ro Anul I, NR. 8 - Se distribuie gratuit

supra sprâncenii din partea stângă are o cicatrice. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze la 112.

Tiraj: 5.000 exemplare - Vineri, 8.06.2012

Show cu jerbe de apă, sunet şi lumină pe lac la Pădurice Evidenţa Persoanelor Arad, program special sâmbătă şi duminică (Pag. 6)

Judeţul Arad pregătit pentru alegeri (Pag. 6)

După o savantă aţâţare a curiozităţii arădenilor, cărora timp de o săptămână li s-au livrat cu zgârcenie imagini surprinse în timpul probelor fântânii arteziene, miercuri seara chiar s-a petrecut inaugurarea oficială a parcului şi a fântânii amplasate pe lacul de la Pădurice. Lumea nerăbdătoare a început să umple aleile parcului şi malurile lacului încă de pe la ora 20,00, timp de două ore delectându-se cu Filarmonica arădeană care, sub conducerea dirijorului Dorin Frandeş, a interpretat cunoscutul de-

mai multe poze și video pe www.arq.ro

La furat... de Transporturile deschid integral traficul pe Centura Aradului la standard de autostradă tomberoane!

UTA ’96, victorioasă în Germania (Pag. 7)

Smiley si Laura Cosoi s-au despărțit! (Pag. 8)

acum „Night of Queen” şi cu un recital electrizant al interpretei Dalma Kovacs. Fix la ora 22,00 primarul Gheorghe Falcă, după ce a mulţumit colaboratorilor pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului, a dat semnalul pornirii fântâniiarteziene cu jerbe de apă luminate în diferite culori şi acompaniate de mai multe melodii. Un spectacol de neuitat şi pe care cei peste 3000 de arădeni nu se mai săturau să-l privească !

Poliţiştii din Sebis au avut de-a face cu o speţă mai puţin neobişnuită, şi anume furt de pubele.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, instituţie din subordinea Ministerului Transporturilor. (Pag. 6)

Un tânăr din localitate a fost surprins în timp ce încerca să sustragă o pubelă de colectat materiale reciclabile din material plastic si aproximativ 30 kg deşeuri de fier care erau dispuse în dreptul unui imobil de pe strada Morii din Sebiş. Pe lângă că nu a reuşit să ducă la bun sfârşit planul, tânărul de doar 35 de ani s-a ales şi cu dosar penal pentru furt calificat şi va petrecere ceva ani după gratii.


Pag. 2

Ce artist şi-ar dori americanii să compună un nou imn naţional

UTILE

Mai multe detalii pe www.arq.ro

Vremea

Horoscop Vineri

31° 18° Sâmbătă

33° 18° Duminică

31° 18° Curs valutar EUR: 4.462 RON

-0,0017

USD: 3.545 RON

-0,0236

XAU: 184.88 RON

-2,4801

HUF: 0.015 RON

+0,0002

BERBEC Ești inspirat și acest lucru te ajută în rezolvarea activităților. Dacă va fi nevoie să pleci într-o delegație, nu este cazul să îți arăți nemulțumirea. Activitățile intelectuale îți vor da ocazia să-ți pui în valoare calitățile, dar încearcă și o activitate recreativă.

TAUR Vei avea parte de o mulțime de probleme mărunte, care nu îți vor da timp nici măcar să respiri. Un colaborator îți va da o informație că ți-ar putea aduce o mulțime de avantaje dacă vei ști să o folosești. Inspirația îți va permite să faci față cu bine situațiilor.

GEMENI Ești mai dinamic și mai vioi decât în mod obișnuit. Totuși, discuțiile în contradictoriu vă pot crea o stare accentuată de agitație, de neliniște. Interesul tău pentru relația cu persoana iubită va fi mare și nu vei avea parte de surprize neplăcute.

RAC Relația cu partenerul de viață va fi prioritară pentru tine în această perioadă. Este posibil să primești o ofertă de colaborare avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbești cătuși de puțin. Pe acasă vor fi multe de făcut și acest lucru te va obosi.

LEU Ai multă energie, iar în această zi vei reuși să ți-o folosești într-un mod care te va avantaja. Pentru tine cel mai bine ar fi să te implici în activități sociale. Nu pierde ocazia de a-ți pune în practică proiectele mai îndrăznețe. Găsește-ți ceva mai mult timp pentru persoana iubită.

FECIOARĂ Șansa nu te va proteja în această zi, așa că lucrurile nu îți ies așa de ușor precum te-ai aștepta. Ține cont că traversezi o perioadă în care sunt favorabile mai degrabă finalizările decât noile inițiative. În cazul în care dorești să faci o schimbare, nu lua decizii superficiale.

BALANȚĂ Nu ai parte de stare nemaipomenită în ceea ce privește starea te de sănătate. În cazul în care te confrunți cu o suferință cronică, este posibil ca aceasta să revina în atenția ta, sau chiar să se acutizeze. La serviciu lucrurile nu evoluează așa cum îți dorești.

SCORPION Ți se vor face tot felul de propuneri, dar nu este cazul să te grăbești nici măcar un pic. Inițiativele din această zi se vor bucura de succes, cu condiția să dai dovadă de prudență și să nu aștepți rezultate imediate. Este posibil să cheltuiești ceva bani pentru îmbunătățirea sănătății.

SĂGETĂTOR Îți vei dori mai mult ca oricând o consolidare a relației tale cu ființa iubită. Unele din proiectele pe care le-ati făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. Sentimentele tale sunt deosebit de puternice și, din fericire, se bucură de reciprocitate.

CAPRICORN Nevoia de comunicare cu ființa iubită va fi mare dar nu vei reuși întotdeauna să ajungeți la o concluzie comună. La slujbă poți avea unele realizări cu condiția să nu te lași condus de primul impuls. Relația cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată.

VĂRSĂTOR Va fi nevoie de multă alergătură pentru a putea rezolva tot ce ai în plan. Este posibil chiar să fie nevoie să ceri sprijinul unor prieteni pentru a nu rămâne prea mult în urmă cu activitățile. Atmosfera la serviciu va fi relaxată, așa că nu ai de ce te plânge.

PEȘTI Energia fizică nu va fi punctul tău forte, așa că ar fi de dorit să ai un program cât mai echilibrat în această zi. Este foarte posibil să apară neplăceri de tot felul, dar mai ales în relația cu pertenerul de viață. Un mic câștig te va ajuta să închei ziua într-un mod mai optimist.

Cinematograf

Informații utile

Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei Alien, a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane. Filmul rulează în Cinema City Atrium Mall și Galleria Arad.

Poliție • Inspectoriatul Judetean de Politie Arad - Tel: (0257) 207 100 Aeroporturi • Aeroport Arad - Tel: (0257) 339 055 • Agentia Tarom Arad - Tel: (0257) 280 777 Frontieră • Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Arad P.P.F. Aeroport - Tel: (0257) 214.048 Adresa: Arad (Arad), Calea Aeroportului Spitale și unități medicale • Spitalul Judetean - Tel: (0257) 252 666 • Spitalul Matern - Tel: (0244) 255 052

Redacţia: Glad Varga - director Vasile Zărăndan - redactor coordonator Tomck@t - redactor / web admin Florin Coita - redactor Lucian Ciobanu - cameraman Anca Mureșan - fotoreporter

• Spitalul Municipal - Tel: (0257) 253 196 CFR • Agentia CFR Arad - Tel: (0257) 280 977 Autogări • Autogara Arad - Tel: (0257) 273 323 • Transdara SA Atlassib - Tel: (0257) 270.097 Taxi • Alfa Plus SRL (Taxi) - Tel: (0257) 949 • Alfa Taxi SRL - Tel: (0257) 945 • Arad Taxi SRL - Tel: (0257) 940 • Verbita SRL Taxi Verbita - Tel: (0257) 944 • Taxi Europa SRL - Tel: (0257) 941

Contact

Publicitate

Adresă: B-dul Decebal nr. 2 Tel: 0257/212116 Mobil: 0749 480 835 Fax: 0257/212285

Tel: 0257/212116 Mobil: 0749.480.835 Fax: 0257/212285

redactia@arq.ro arq.arad@gmail.com

publicitate@arq.ro

www.arq.ro


Pag. 3

POP STAR 2012, pe data de 23 iunie, la Arad

LOCAL

Mai multe detalii pe www.arq.ro

Trupul neînsufleţit al fetiţei de doar 12 ani, care s-a înecat în Mureş nu a fost găsit nici la această oră Pompieri arădeni împreună cu scafandrii continuă căutările însă în zadar. Activitatea acestora este îngreunată şi de debitul mare al răului în această perioadă de precipitaţii. Reamintim că o fetiţă de numai 12 ani şi-a pierdut

Adela Răuț: „Participantele la Miss Arad 2012 vor fi tratate ca adevărate regine ale frumuseții” Concursul de frumusețe Miss Arad 2012 le pregătește fetelor care vor trece de preselecția concursului, o serie de surprize care vor face obiectul pregătirii pentru marea finală din data de 24 August. Pe o durată de aproape 2 luni, înaintea finalei, cele 15 finaliste vor participa la mai multe activități care au ca rol educarea acestora, privind îngrijirea corporală adecvată, prin sport și un regim de viață sănătos. În acest sens, organizatorii, Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events, sponsorii și partenerii proiectului, le pregătesc fetelor, încă de pe acum, programe, servicii și produse menite să le mărească capitalul de frumusețe la maxim prin accesul la cele mai apreciate utilități din domeniul frumuseții din Arad. „Fetele vor fi tratate ca atare, adică ca adevărate regine ale

corpului, iar frumusețea lor va fi pusă în evidență de cele mai reprezentative brand-uri de îmbrăcăminte și încălțăminte din Arad. Iar toate acestea în timp ce vor lucra și vor învăța de la profesioniști”, ne-a declarat Adela Răuț (Angels Organization / Agentia Angels Events)

frumuseții arădene. Vor trăi cu adevărat visul oricărei femei, profitând de cele mai noi servicii de înfrumusețare, cele mai bune servicii de sport, testând cele mai bune produse de cosmetică și îngrijire a

În cursa pentru câștigarea celui mai râvnit trofeu de frumusețe din județul Arad, fetele care vor intra în marea competiție trebuie să întrunească următoarele condiții obligatorii: domiciliul stabil/ din buletin în județul Arad, înălțimea minimă de 1,66, vârstă minimă trebuie să fie de 14 ani, iar cea maximă de 24 de ani. Preselecția concursului va avea loc în prima decadă a lunii Iulie, când se vor alege cele 15 finaliste care vor concura pentru titlul suprem de Miss din județul Arad.

RECLAMĂ ELECTORALĂ

într-un mod tragic viaţa. Aceasta se juca alături de sora sa şi alţi prieteni pe malul Mureşului lângă un pod de pontoane iar la un moment dat a alunecat în râu. Sub privirile trecătorilor aceasta a fost înghiţită de ape.


Pag. 4

Scenariul Bankia ajunge în România?

ELECTORAL

Mai multe detalii pe www.arq.ro

Dragi arădeni, Înţeleg că suntem în campanie electorală şi că dorinţa de parvenire a adversarilor mei politici este atât de mare încât folosesc orice arme pentru a mă denigra. Am păstrat campania proprie într-un cadru decent, respectuos şi responsabil. Dar totul are o limită. În ultima perioadă am primit atât eu, cât şi familia mea, injurii din partea contracandidaţilor. Au fost atacuri care au întrecut orice limită şi care nu au nimic în comun cu respectul faţă de aproape şi cu bunul simţ pe care trebuie să îl avem fiecare dintre noi. S-a ajuns să se spună că am slăbit zeci de kilograme pentru că sunt foarte bolnav. Fals. Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătos. S-a ajuns să se spună cu sunt divorţat. Nimic mai fals. Sunt fericit alături de soţia mea Ela şi de Ana, fiica mea. Culmea, atacurile cum că aş fi divorţat vin tocmai din partea candidatului USL, Lia Ardelean, doamnă care este divorţată de ceva vreme. Denigrările din partea candidaţilor Uniunii Socialiste au fost răspândite atât la întâlnirile electorale, cât şi la televiziunile mogulului Dan Voiculescu. La toate aceste atacuri eu răspund cu realizările din ultimii 8 ani, ani în care am pus Aradul în mişcare. Şi le răspund cu imaginea unei familii fericite şi unite, cu principii de viaţă bazate pe valorile creştine şi liberale.

Cu prietenie,

Gheorghe Falcă primarul Aradului

RECLAMĂ ELECTORALĂ


IMM-urile creează 50% din locurile de muncă din ţările G20 Mai multe detalii pe www.arq.ro

Pag. 5 ELECTORAL

RECLAMĂ ELECTORALĂ


Pag. 6

Vitamina D în exces ar putea dăuna sănătății

LOCAL

Mai multe detalii pe www.arq.ro

Evidenţa Persoanelor Arad, program special sâmbătă şi duminică Pentru a se asigura exercitarea dreptului de vot a tuturor cetăţenilor la alegerile locale din data de 10.06.2012, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor informează că serviciile de evidenţă a persoanelor şi-au adaptat programul de lucru astfel încât să se asigure deservirea cât mai promptă în activitatea de eliberare a actelor de identitate – documente pe baza cărora se desfăşoară

Judeţul Arad pregătit pentru alegeri

scrutinul electoral. Serviciile locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului îşi vor desfăşura activitatea atât sâmbătă, 9 iunie 2012, între orele 08.00 – 16.00, cât şi duminică, 10 iunie 2012, începând cu ora 8.00 şi până la închiderea secţiilor de votare, respectiv până la ora 21.00. Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad cu sediul în municipiul Arad, Calea Victoriei nr. 35B – 37,

va elibera acte de identitate pentru soluţionarea unor cazuri deosebite, persoanelor domiciliate atât în municipiul Arad cât şi pe raza judeţului în programul de lucru menţionat mai sus. Precizăm că taxa pentru eliberarea actului de identitate este de 11 lei, din care: 7 lei reprezintă contravaloarea cărţii de identitate iar 4 lei contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru.

Transporturile deschid integral traficul pe Centura Aradului la standard de autostradă

Alegerile locale au fost subiectul conferinţei de presă desfăşurate azi la Prefectura Arad, în prezenţa prefectului Cosmin Pribac şi a subprefectului Radu Stoian. Aceştia i-au informat pe reprezentanţii mass media că duminică se vor alege primarii, preşedintele Consiliului Judeţean şi componenţa politică a consililiilor locale din toate cele 78 de localităţi din judeţ plus Consiliul Judeţean. Alegerea primarilor se va face într-un singur tur de scrutin, cel de-al doilea tur de scrutin urmând a avea loc doar în caz de balotaj – adică egalitate perfectă la numărul de voturi după primul tur de scrutin. Votarea începe la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00. Drept de vot au cetăţenii români care au împlinit 18 ani, inclusiv în ziua alegerilor; cetăţenii UE care au domiciliul sau reşedinţa în România, în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii români. NU au drept de vot: debilii sau alienţaii mintal puşi sub interdicţie; persoanele lipsite de drepturile electorale pe durata stabilită prin hotărâre judecătorească. DOCUMENTELE în baza căror se exercită votul: cartea de indentitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, paşaportul diplomatic, paşaportul de serviciu, carnetul de serviciu militar pentru elevii din şcolile militare.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, instituţie din subordinea Ministerului Transporturilor, anunţă că s-a deschis traficul pe varianta de ocolire a municipiului Arad în lungime de 12,2 kilometri, pe ambele căi de circulaţie, scrie zf.ro Varianta de ocolire a Aradului, construită la standard de autostradă, şi-a domolit ritmul de construcţie în ultimele luni. Dacă în perioada 1 noiembrie-1 februarie

avansase ccel mai mult în ceea ce priveşte stadiul fizic, cu aproape 14%, în perioada februarie-aprilie avansul a fost mult mai mic, de numai 3%. În decembrie anul trecut a fost deschis traficul pe o singură cale de rulare pe primii 11,3 kilometri şi pe ambele căi de rulare pe următorul kilometru. La începutul lunii mai stadiul de finalizare a lucrării era de 88%. Lucrările de construcţie, în

valoare de aproximativ 100 milioane de euro au fost executtate de spaniolii de la FCC Construccion şi de austirecii de la PORR Bau. Jumătate din banii pentru acest proiect au venit de la Uniunea Europeană, restul fiind susţinut cu fonduri de la bugetul de stat. Lucrările pentru varianta de ocolire a Aradului au început la sfârşitul lunii august 2009 iar finalizarea integrală a lucrărilor este estimată pentru sfârşitul lunii iunie.

La nivelul judeţului Arad sunt înscrişti 394.935 de alegători, din care 154.389 în municipiu. Numărul secţiilor de votare este de 419, dintre care 109 sunt în municipiul Arad. În această săptămână a fost făcut instructajul preşedinţilor şi locţiitorilor, au fost verificate secţiile de votare, iar mâine va începe distribuirea buletinelor de vot pe nouă trasee în judeţ. La municipiu au fost deja predate preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie. În total au fost tipărite 1,746 milioane buletine de vot, inclusiv rezerva de 10%, la Tipografia Gutenberg din Arad. În organizarea alegerilor sunt angrenate mai multe instituţii din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. În ziua alegerilor, sediul Centrului unic de Comunicare va fi la Poliţia Judeţeană Arad.

RECLAMĂ ELECTORALĂ


O mică sală pentru viitori mari campioni

Pag. 7 SPORT

Mai multe detalii pe www.arq.ro

UTA ’96, victorioasă în Germania Tinerii fotbalişti ai grupei 1996 a UTA-ei, pregătiţi de Sandu Gaica, au participat, cu succes, la un turneu în Germania, desfăşurat în localitatea Walkenried. Jucătorii „Bătrânei Doamne“ au evoluat alături de alte 11 grupări din Europa. După ce au câştigat grupa din care au făcut parte, în semifinale au depăşit formația poloneză Concordia Elblad (1-1 la finalul timpului regu-

Şah pentru copii

După succesul avut cu „Cupa Galleria“ la șah pentru copiii preșcolari, Galleria Arad şi Şah club Vados, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al județului Arad, continuă seria evenimentelor șahiste pentru copii cu noi concursuri, de această dată pentru copiii din învățământul primar (clasele I-IV), aparţinând școlilor din județul Arad. Sâmbătă, 9 iunie, începând cu orele 14.00, la Galleria Arad (etaj II) vor avea loc concursurile dedicate copiilor de clasa I-a şi a II-a, iar duminică, 10 iunie, de la aceeași oră, 14.00, să aibe loc întrecerile pentru cei din clasa a III-a şi a IV-a. Vor fi premiați cu cupe, medalii și diplome primii trei clasați la fiecare clasă, băieți și fete separat, urmând ca toți participanții să primească diplome de participare și o mică surpriză din partea Galleria Arad . Înscrieri până în data de vineri 8 iunie ora 15,00 la tel. 0722613128 (Alin Câmpeanu) sau la adresa de email office@vados.ro Informații suplimentare pe site-ul clubului Vados – www. vados.ro.

Pagină realizată de Florin Coita

lamentar, 3-2 la loviturile de departajare), iar în ultimul act au trecut de Preussen Berlin, scor 3-0. Sandu Gaica a deplasat în Germania un lot format din: Bucșa – Florea, Dan, Lazăr, D. Denuț, Mormoe (2 goluri), Simion, Marinescu (3), Cenădan (1), Trabalka (7 reușite, golgeterul competiției), P. Denuț (2), Burtea, Bene, Cohuț, Oprea.

„Participăm pentru a treia oară la acest turneu, unul de nivel bun, unde avem ocazia să evoluăm în compania unor echipe aparţinând unor școli de fotbal recunoscute. Ne bucurăm că am câştigat, grupa are perspective, ne dorim ca în viitorul apropiat cît mai mulți jucători să facă pasul spre prima echipă” a precizat Sandu Gaica, antrenorul acestei grupe.

Fotbal spectacol în onoarea Baronului Francisc von Neuman

Foşti şi actuali fotbalişti ai grupărilor UTA şi Indagrara l-au omagiat pe gazon pe cel care a fost Baronul Francisc von Neuman, omul care şi-a pus amprenta pe istoria fotbalului arădean şi românesc prin crearea echipei de legendă UTA. Au evoluat „în deschidere“

echipele de old-boys ale celor două grupări, „în iarbă“ fiind prezente câteva din fostele mari glorii ale fotbalului arădean. În meciul vedetă protagoniste au fost actualele UTA şi Indagrara, ultima sub titulatura „Prietenii lui Panin şi

Botiş“, e drept, cu distribuţii inedite. În tricoul „Bătrânei Doamne“ a evoluat, de exemplu, Radu Mărginean, iar la „prieteni“ s-au regăsit Papp (fostul goal-keeper al UTA-ei), Chindriş sau Purece (ultimul în virtutea faptului că tatăl acestuia a evoluat pentru Indagrara).

Competiţii sportive la final de săptămână (8-10 iunie)

UTA 2001 pe podium la Cupa Bega Micii fotbalişti ai „Bătrânei Doamne“ de la grupa 2001, pregătiţi de Leo Pinţa, au avut o prestaţie meritorie la cea de a treia ediţie a Cupei Bega, desfăşurată recent la Timişoara.

Trebuie remarcat că alături de medalia de argint, albroşii au cucerit şi titlul de golgeter al competiţiei, prin Alexandru Nistor, autor a nouă goluri.

În grupa din care au făcut parte arădenii au obţinut următoarele rezultate: UTA – Electrica Timişoara 1-3, UTA - CSS Bega Timișoara 6-1, UTA – Porto Bega Timişoara 4-1, UTA - CSS Lugoj 6-0, UTA – LPS Banatul Timișoara 7-3. În ultimul act UTA a întâlnit din nou Electrica, timișorenii impunânduse cu 5-0.

Lotul deplasat la Timişoara de antrenorul Leo Pința a fost următorul: Zamfir Rafael, Chiș Alexandru, Mladin Rareș, Sandu Adrian, Unc Edward, Salka Denis, Mohaci Cătălin,Dumușluan Darius, Săsărman Ricardo, Vlad Selegean, Igreț Paul, Halos Andrei, Răzban Adrian, Nagy Alexandru şi Nistor Alexandru.

Iubitorii sportului din din Arad au posibilitatea de a fi prezenţi în acest week-end la câteva competiţii atractive. Vi le prezentăm în continuare: Vineri, 8 iunie, ora 11.00, Sala Sporturilor „Victoria“, „Arad, Mobilizează-te!“, finala. Vineri, 8 iunie, ora 10.00, Terenurile DJST Subcetate (Complex „Riviera“), tenis cu piciorul, „Cupa Presei“. Sâmbătă, 9 iunie, Cabana „Deltei“, Şagu, pescuit sportiv, „Cupa Copilului“, categoria 10-14 ani. Sâmbătă, 9 iunie, ora 12.00, Sala „Decebal“, Babybaschet, „Cupa Copilului“.


Pag. 8

Shakira, însărcinată?

SHOWBIZ

Party

Festivalul de muzică Sebiș 2012

Mai multe detalii pe www.arq.ro

Monica Gabor a pierdut din nou custodia fetiței sale Irina În ciuda eforturilor constante de a-și recupera fetița, Monica Gabor a pierdut din nou custodia Irinei, în favoarea lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor nu are deloc succes în câștigarea custodiei depline a fetiței sale, Irina, deoarece instanța a hotărât, joi, ca micuța să rămână în custodia tatălui ei, iar vedeta să rămână doar cu dreptul de vizitare și cu un număr limitat de zile pe an în care o poate lua la ea. Tribunalul București a respins contestația Monicăi de a i se încredința fetița, astfel că Irina va rămâne în continuare în

Miss Q

Smiley și Laura Cosoi s-au despărțit! Laura Cosoi și Smiley nu mai formează un cuplu, iar informația a fost dezvăluită miercuri, 6 iunie, printr-un comunicat de presă, remis de MEDIAFAX. „După o relație care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi și Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinși că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi”, se afirmă în comunicatul amintit. Deși fanii celor două vedete credeau că Laura și Smiley formează cuplul perfect, apropiații erau la curent cu neînțelegerile din relația acestora. O sursă din anturajul Laurei Cosoi a povestit pentru ziarul Libertatea că blonda era tot mai dezamăgită de faptul că Smiley nu intenționează să-și clădească o familie alături de ea. „Pozau mereu într-un cuplu fericit, unde totul este perfect, dar în realitate aveau o relație mai mult formală”, a declarat un apropiat al celor doi pentru publicația Ring.

Miley Cyrus s-a logodit cu Liam Hemsworth La sfârșitul lunii trecute, actrița Miley Cyrus a avut surpriza să primească inelul de logodnă din partea iubitului ei, Liam Hemsworth. Hemsworth i-a dăruit iubitei sale un inel cu diamant de 3,5 carate. „Sunt atât de fericită că m-am logodit și îmi doresc o viață lungă și fericită alături de Liam”, a declarat interpreta Hannah Montana pentru publicația Q.

custodia tatălui său. Instanța a impus și niște condiții ceva mai severe decât până acum în ceea ce privește dreptul Monicăi de a-și vizita și de a primi fetița. Perioada în care vedeta poate lua fetița la ea s-a redus de la 60 la 30 de zile, pe timpul verii și, conform hotărârii judecătorești, se vede nevoită să ceară permisiunea fostului său soț de fiecare dată când dorește să o scoată din țară pe Irina. Decizia Tribunalului nu este una definitivă, Monica Gabor putând face recurs la Curtea de Apel.

Ioana

ARQ EXPRES nr. 8  

ARQ EXPRES nr. 8

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you