Page 1

GEEF RICHTING AAN JE LEVEN PERSONAL BRANDING PROGRAMMA

WATTCOLLECTIVE.COM


GEEF RICHTING Zorgvuldig je werk en leven vormgeven. Jezelf ontwikkelen. Iedere professional zou van tijd tot tijd stil moeten staan en een momentje nemen. Om zichzelf beter te leren kennen. Om beter te weten wat belangrijk is. En om daar beter vorm aan te geven. Stilstaan bij waar je vandaan komt, waar je naartoe wilt en welke stappen je daartoe moet zetten. WATT Collective biedt je de kans dat allemaal te doen met een geĂŻntegreerd pakket diensten:

1

Je krijgt een diepgaande persoonlijke analyse. Voor de meeste mensen met verrassende uitkomsten waar je zeker over door wilt praten. Het uitgebreide rapport is aanleiding voor een verdieping van je kennis over jezelf en je kwaliteiten. Het geeft je ook de handvatten om de regie over je werkende leven steviger in handen te nemen. En je website in te richten op de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

2

Je krijgt een personal-branding-website. Opgemaakt op basis van een template, ingevuld naar aanleiding van de persoonlijke analyse en een goed interview. De WATT-tekstschrijver maakt jouw teksten, de vormgever zet er beeld bij. Zodat het een steekhoudend verhaal wordt waar niemand omheen kan.

Drie goede redenen voor een eigen website 1. Je bent meer dan je c.v. Als professional wil je werk maken van je persoonlijke branding. Voor de volgende stap. Om vindbaar te zijn voor zakelijke relaties. En om een glashelder verhaal te vertellen. Je bent meer dan een curriculum vitae. Je hebt een visie. Je hebt een mening. Je hebt je eigen werkstijl ontwikkeld. Dat verdient aandacht. De beste plek om die aandacht te krijgen is online.


AAN JE LEVEN 2. Je reputatie telt Wat vroeger je visitekaartje deed, doet nu het hele internet: je zichtbaar maken. Je wordt gegoogeld. In welke zakelijke situatie dan ook. En je wilt iets in te brengen hebben in wat jouw zakelijke relatie of toekomstig werkgever dan ziet. Naast wat je doet op social media, werkwebsites en vakinhoudelijke forums, laat je jezelf helemaal zien op je eigen website: www.jouwnaam.nl. 3. Onverdeelde aandacht Op je eigen website heb je de tijd om de dingen precies uit te leggen. Je hoeft niet naar woorden te zoeken, je hoeft niet ‘even na te denken’. Het is er. Helemaal. Jouw verhaal op de manier zoals jij het zou vertellen. Overtuigend en duidelijk. Op je website heb je je publiek even helemaal voor jezelf. Of het nu vijf minuten of vijftien seconden is: de aandacht is voor jou en je kunt ongestoord vertellen wat je uniek maakt.

Jij krijgt • • • • • •

Een persoonlijk interview en analyse Een gedetailleerd rapport met inzicht en actiepunten Een interview met de tekstschrijver Een creatieve vertaling in tekst en beeld Een uitgebreide personal-branding pagina (uniek, op basis van een stramien) De hosting van die website (voor 1 jaar)

Naast budget vragen we wat van je tijd, tweemaal terugkoppeling op tekst en beeld en een goede kwalitatieve portretfoto. Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Tonny van Hees (06) 50 52 23 66 of mail naar tonny@strategyinnovation.com.

Op naar de volgende versie van jezelf!


members of collective

Working Apart, Think Together wattcollective.com

WATTCOLLECTIVE.COM

Personal Branding  
Personal Branding  

PERSONAL BRANDING GEEFT RICHTING AAN JE LEVEN Zorgvuldig je werk en leven vormgeven. Jezelf ontwikkelen. Iedere professional zou van tijd t...

Advertisement