Page 1

AG VESPA VERKOOPT Westmolengeest 7 | 2040 Berendrecht AG VESPA verkoopt een te renoveren half open bebouwing in een rustige woonwijk van Berendrecht. De woning maakt deel uit van een rij identieke woningen en ligt nabij openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen naar Antwerpen. De eengezinswoning bestaat uit een inkomhal met ingemaakte kasten, een woonkamer, een kleine keuken met aansluiting voor wasmachine, een badkamer met toilet, douche en wastafel, 2 slaapkamers en een zolderberging. De goed onderhouden tuin met terras en berghok heeft een oppervlakte van ongeveer 270 m². De woning, voorzien van elementaire afwerking, is steeds goed onderhouden en wordt verkocht in de staat waarin ze zich bevindt.

www.agvespa.be | 03 259 28 10 | info@vespa.antwerpen.be

TE RENOVEREN EENGEZINSWONING 2 slaapkamers 270 m² tuin Verkoop via biedingen onder gesloten omslag Minimum biedingprijs: € 139.000 (exclusief registratierechten)


Berendrecht Unieke landelijke omgeving Berendrecht-Zandvliet-Lillo grenst aan de Antwerpse haven: voor veel mensen dĂŠ reden om hier te wonen. Ook het natuurlijke, groene karakter trekt heel wat mensen. De kleine, nog pittoreske kernen, ademen een authentiek dorpsgevoel uit. In het centrum van Berendrecht staan mooie oude huizen. Het zonet vernieuwde Solftplein is het centrum van Berendrecht. Een paar authentieke cafĂŠs vormen het ideale decor om de tijd eventjes stil te zetten. De vele bossen en weides zijn een ideaal landschap voor fietsers en wandelaars. Kies voor de landelijke rust maar geniet van de stad die nooit veraf is. Het recent aangelegde fietspad langs de Scheldelaan zorgt voor heerlijk fietscomfort tussen stad en haven.


Ligging • Voorzieningen dichtbij: sportvelden, scholen, kinderopvang, bibliotheek, jeugd dienst, OCMW-dienstencentrum, rust- en verzorgingstehuis en een evenementenhal, .... • De woning is gelegen in een groene omgeving, nabij de dorpskern van Berendrecht • Scholen, winkels en dienstencentra in de nabije omgeving • Goede bereikbaarheid, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer


Algemene kenmerken woning • Ruwbouw: prefabgebouw met vooraan houten ramen in enkel glas, achteraan PVC ramen in dubbel glas,

houten deuren. Zadeldak met houten leien.

• Indeling: - inkomhal met ingemaakte kasten en toegang tot de leefruimte

- keuken: dampkap, enkele spoelbak en afvoer voor wasmachine, nieuwe CV-ketel

- badkamer: enkele wastafel, douche en toilet

- 2 slaapkamers

- zolderberging

- tuin met terras en berghok (servitudeweg achteraan de tuin)

• Centrale verwarming • KI: 426 € (niet geïndexeerd) • Bouwjaar: ca 1966


Verkoop woning Westmolengeest 7 De minimum biedingprijs voor de woning gelegen Westmolengeest 7, 2040 Berendrecht bedraagt:

â‚Ź 139.000 (exclusief registratierechten) (honderdnegenendertig duizend euro)

De biedingen worden afgesloten op vrijdag 28 juni 2013 om 14 uur


Situering woning

Westmolengeest 7 Bewoonbare opp. 70 m² Perceelopp. 340 m² Perceelbreedte 9,5 m Gevelbreedte 7m Tuin 270 m² EPC 691 kWh/m²

Alle maten die weergegeven worden, zijn louter indicatief. Scheidingswanden in stippellijn, toestellen en meubilair aangeduid op het plan worden niet geplaatst en zijn louter ter illustratie.


Wijze van verkoop Het eigendom wordt door AG VESPA verkocht via biedingen onder gesloten omslag. Kandidaat-kopers die de woning wensen aan te kopen, kunnen een bod uitbrengen. Dit bod dient gelijk aan of hoger te zijn dan de vooraf bepaalde minimale biedingsprijs zoals deze in de verkoopbundel vermeld wordt. Het bod dat door een kandidaat-koper wordt uitgebracht is bindend en definitief. Biedingen die worden uitgebracht onder de minimumprijs worden niet aanvaard en zijn ongeldig. Voorwaardelijke biedingen zijn eveneens ongeldig. Enkel en alleen volledig en correct ingevulde biedingsdocumenten (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) die door de kandidaat-koper zijn ondertekend, worden in aanmerking genomen. Bij de afsluiting van de biedingen worden alle tijdig ingediende omslagen in willekeurige volgorde geopend. Na opening van de biedingen en controle op hun formele geldigheid, zal het eigendom toegewezen worden aan de kandidaat-koper die het hoogste, geldige bod heeft uitgebracht. Een aankoopaanbod is formeel geldig wanneer cumulatief: • de naam en het adres van de aanbieder werden ingevuld; • de hoofdprijs in euro in letters en in cijfers werd ingevuld en deze gelijk aan of hoger is dan het minimum bod; • achteraan datum, handtekening en naam werden gezet; • het aankoopaanbod tijdig en onder gesloten omslag werd ingediend. De opening van de biedingen is publiek toegankelijk voor kandidaat-kopers. Het wordt de kandidaat-kopers aangeraden aanwezig te zijn. Indien na het openen van de biedingen blijkt dat meerdere kandidaat-kopers een gelijke hoogste prijs geboden hebben, zal tussen deze kandidaat-kopers een nieuwe bieding onder gesloten omslag worden georganiseerd. Na toewijzing van het eigendom wordt de koper uitgenodigd het voorschot over te maken aan AG VESPA, waarna het aankoopaanbod ter aanvaarding zal voorgelegd worden aan het directiecomité van AG VESPA. Zodra het aanbod aanvaard wordt door het directiecomité, komt de koop definitief tot stand. De verkoop gebeurt onder het registratiestelsel : Dit betekent dat de koper bovenop de geboden prijs nog registratierechten betaalt. AG VESPA wijst er op dat het betalen van registratierechten uitsluitend de zaak van de koper is. AG VESPA draagt ter zake geen enkele verantwoordelijkheid.


WIJZE VAN INSCHRIJVEN 1. De kandidaat-koper vult de biedingsformulieren als volgt in: • Volledige naam en adres (OPGELET: de identiteit van de opgegeven koper(s) is definitief en kan later niet gewijzigd en/of aangevuld worden met andere namen); • De hoofdprijs in euro zowel in cijfers als voluit in letters; • Paraaf op elke bladzijde van het aankoopaanbod, de verkoopovereenkomst en de algemene verkoopsvoorwaarden; • Datum, na(a)m(en) en handtekening(en) op de laatste bladzijde van het aankoopaanbod, de verkoopovereenkomst en de algemene verkoopvoorwaarden. 2. De kandidaat-koper steekt de biedingsformulieren (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) in een omslag en sluit deze volledig en goed af. Buiten op de omslag vermeldt hij duidelijk voor welk eigendom hij het bod uitbrengt, namelijk: ” “Westmolengeest 7, 2040 Antwerpen”. Zowel op de vóór- als op de achterzijde vermeldt hij: “omslag NIET OPENEN – bieding onder gesloten omslag”. 3. De kandidaat-koper bezorgt de omslag ofwel bij AG VESPA (Generaal Lemansstraat 55 bus 4, 2018 Antwerpen) ten laatste op vrijdag 28 juni 2013 om 13 uur ofwel ter zitting in het districtshuis (Antwerpsebaan 140, 2040 Berendrecht) om 14 uur vóór de opening van de biedingen van het eigendom (laattijdig ingediende biedingen zijn ongeldig). • De biedingsformulieren (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) worden tijdig per post verzonden (een aangetekende zending is niet verplicht, wel aan te raden) of • De omslag met de biedingsformulieren (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) wordt afgegeven, op voorhand (tijdens de werkdagen tussen 8.30 uur en 17 uur) of uiterlijk bij de opening van de omslagen waarbij de kandidaat-kopers aanwezig mogen zijn. Wanneer verschillende kandidaten een gelijke prijs geboden hebben, zal tussen deze kandidaten een nieuwe bieding onder gesloten omslag plaats vinden.


BEZICHTIGING EN INFORMATIE De woning is tijdens de week te bezoeken op afspraak of tijdens het kijkmoment op zaterdag 1 juni 2013 tussen 10 en 12 uur. Contactpersoon voor meer informatie en bezichtigingen: Eefje Du Bois Tel: 03 259 28 43 | Email: eefje.dubois@vespa.antwerpen.be

WIJZE VAN VERKOOP De woning wordt door AG VESPA verkocht via biedingen onder gesloten omslag. De biedingen worden afgesloten op vrijdag 28 juni 2013 om 13 uur in de kantoren van AG VESPA en om 14 uur in het districtshuis van Berendrecht. Meer informatie over de biedingen vindt u in bijlage of op het districtshuis van Berendrecht: Antwerpsebaan 140 2040 Berendrecht 03 289 28 00 fax 03 289 28 28

STEDENBOUWKUNDIGE GEGEVENS Kopers dienen zich op eigen verantwoordelijkheid te informeren over de stedenbouwkundige voorwaarden. Voor meer informatie kan u contact opnemen met de dienst stedenbouwkundige vergunningen op 03/338.66.66. • De percelen zijn kadastraal gekend onder Antwerpen, 19de afdeling, sectie C, perceelnummers 1 03 M. • Stedenbouwkundige gegevens van de percelen: - Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt 07/05/1992 aanbouwen veranda - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht - Geen verkavelingsvergunning • Op deze verkoop zijn de algemene verkoopvoorwaarden zoals vastgelegd in de modelteksten, goedgekeurd door de raad van bestuur van AG VESPA in zitting van 13 februari 2009 (A03) van toepassing. • Elektrische installatie niet conform

BIJLAGEN • Biedingsdocumenten: - Aankoopaanbod - Verkoopovereenkomst - Algemene verkoopvoorwaarden


NIEUWSBRIEF AG VESPA Blijf op de hoogte van de nieuwste koopwoningen in Antwerpen en schrijf je in op de nieuwsbrief van AG VESPA. Via deze nieuwsbrief communiceert AG VESPA over algemeen nieuws, verhuringen, concessies, vacatures, marktverkenningen, enz. Je kan je eenvoudig inschrijven via de website van AG VESPA: www.agvespa.be Onderaan de pagina kan je het inschrijfformulier vinden.

AG VESPA OP FACEBOOK EN TWITTER Liever geen e-mail alert of nieuwsbrief? Volg AG VESPA via Facebook of Twitter. Elk project dat te koop of te huur komt, wordt gepost via deze kanalen. Vind je onze Facebook- en Twitterpagina leuk? Word fan en deel alle nieuwtjes met familie, vrienden, kennissen of collega’s die ook geïnteresseerd zijn in wat AG VESPA allemaal te bieden heeft.

Facebook: http://www.facebook.com/AG-VESPA Twitter: http://twitter.com/agvespa

ALLE INFORMATIE OVER WOONPROJECTEN AG VESPA? Wil je meer informatie over dit project of andere woningen van AG VESPA? Ga dan naar: www.agvespa.be/te-koop-te-huur/te-koop

DISCLAIMER INFOBROCHURE Alle prijzen, foto’s, oppervlaktematen en plannen die vermeld staan in deze brochure zijn louter informatief en onder voorbehoud van vergissingen en/of wijzigingen. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege. Eventuele opmerkingen kan je melden aan AG VESPA via info@vespa.antwerpen.be


AG VESPA

Autonoom Gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen Generaal Lemanstraat 55 bus 4 2018 Antwerpen tel: 03 259 28 10 fax: 03 259 28 11 www.agvespa.be | info@vespa.antwerpen.be BE 0267 402 076 IBAN BE37 0910 1270 6928

VK Westmolengeest 7  

Te renoveren woning met 2 slaapkamers en ruime tuin