Page 1

AG VESPA VERKOOPT Prekersstraat 33 | 2000 Antwerpen AG VESPA verkoopt een voormalig doktersgebouw in de Prekersstraat 33 in de SintAndrieswijk te Antwerpen. Het pand dient gerenoveerd te worden en staat op dit ogenblik leeg. Het pand is uiterst geschikt als praktijkruimte.

VOORMALIG DOKTERSGEBOUW

391 m² bewoonbare opp. Verkoop via biedingen onder gesloten omslag Minimum biedingprijs: € 325.000 (exclusief registratierechten) Afsluitdatum biedingen: vrijdag 07/02/2014 om 14 uur

www.agvespa.be | 03 259 28 10 | info@vespa.antwerpen.be


Sint-Andries Dorp in de stad De Sint-Andrieswijk voelt aan als een klein beetje dorp in de stad. Er heerst een gezellige authentieke en volkse sfeer. Rond de prachtige Sint-Andrieskerk en de Sint-Andriesplaats bruist het van creativiteit en energie. In deze wijk klopt het hart van de Antwerpse mode met ook het Modemuseum. De Kloosterstraat is een verzamelplaats van antiekwinkels en boetieks. Sint-Andries grenst aan de Scheldekaaien, die de volgende jaren volledig heraangelegd worden.


Ligging • In het historisch hart van Antwerpen • Gelegen in het centrum van de stad, tussen de Scheldekaaien en de Kammenstraat/ Begijnenstraat en tussen de Groenplaats en ‘t Zuid. • Vlakbij de Nationalestraat, Schuttershofstraat en de hippe Kammenstraat. • Op wandelafstand van de Meir, de Groenplaats en de Grote Markt. • Dichtbij ‘t Zuid met gezellige cafés en restaurants. • Vlakbij het openbaar vervoer • Op een steenworp van de kaaien, waar je wandelen, lopen of fietsen langs het water.


Algemene kenmerken eigendom • Volledig te renoveren • Perceeloppervlakte: 127m² • Ruwbouw: bakstenen gevel, houten schrijnwerk met enkele beglazing, houten dak met dakpannen, niet geïsoleerd • Bruto vloeroppervlakte per bouwlaag: - kelder: 28m² - gelijkvloers: 131m² - 1e tussenverdieping: 37m² - 1e verdieping: 87m² - 2e tussenverdieping: 28m² - zolder: 80m² • KI: 565 € (niet geïndexeerd) • Bouwjaar: 1900-1918


Verkoop eigendom Prekersstraat 33 De minimum biedingprijs voor het eigendom in de Prekersstraat 33, 2000 Antwerpen bedraagt:

â‚Ź 325.000 (exclusief registratierechten) (driehonderdvijfentwintigduizend euro)

De biedingen sluiten af op vrijdag 7 februari 2014 om 14 uur.


Plannen eigendom Prekersstraat 33 GELIJKVLOERS

280

630

310

310

Prekersstraat 33 391 m² 127 m²

785

410

Bewoonbare Opp. Perceelopp.

291

460

355

GELIJKVLOERS BRUTTO VLOER: 131 m² netto vloer: 113 m²

TUSSENVERDIEPING

TUSSENVERDIEPING BRUTO VLOER: 37 m² netto vloer: 30 m²

Alle maten die weergegeven worden, zijn louter indicatief. Scheidingswanden in stippellijn, toestellen en meubilair aangeduid op het plan worden niet geplaatst en zijn louter ter illustratie.


EERSTE VERDIEPING

786

630

EERSTE VERDIEPING BRUTO VLOER: 87 m² netto vloer: 75 m²

TWEEDE TUSSENVERDIEPING

Alle maten die weergegeven worden, zijn louter indicatief. Scheidingswanden in stippellijn, toestellen en meubilair aangeduid op het plan worden niet geplaatst en zijn louter ter illustratie.


Wijze van verkoop Het eigendom wordt door AG VESPA verkocht via biedingen onder gesloten omslag. Bij biedingen onder gesloten omslag wordt er een minimum biedingsprijs voor het eigendom bepaald. Kandidaatkopers die het eigendom wensen te kopen, kunnen een bod uitbrengen op of boven de minimumprijs. Biedingen onder de minimumprijs zijn niet geldig. De in te vullen biedingsdocumenten vindt u in bijlage. Bij afsluiting van de biedingen worden alle binnengekomen omslagen geopend. Kandidaten die een bod hebben uitgebracht, kunnen op de opening van de biedingen aanwezig zijn. Wanneer alle biedingen zijn geopend, wordt het eigendom toegewezen aan de kandidaat-koper die het hoogste bod heeft uitgebracht. Het bod dat een kandidaat-koper uitbrengt, is bindend en definitief. De verkoop gebeurt onder het registratiestelsel : Dit betekent dat de koper bovenop de geboden prijs nog registratierechten betaalt. AG VESPA wijst er op dat het betalen van registratierechten uitsluitend de zaak van de koper is. AG VESPA draagt ter zake geen enkele verantwoordelijkheid.


WIJZE VAN INSCHRIJVEN 1. De kandidaat-koper vult de biedingsformulieren als volgt in: • Volledige naam en adres (OPGELET: de identiteit van de opgegeven koper(s) is definitief en kan later niet gewijzigd en/of aangevuld worden met andere namen); • De hoofdprijs in euro zowel in cijfers als voluit in letters; • Paraaf op elke bladzijde van het aankoopaanbod, de verkoopovereenkomst en de algemene verkoopsvoorwaarden; • Datum, na(a)m(en) en handtekening(en) op de laatste bladzijde van het aankoopaanbod, de verkoopovereenkomst en de algemene verkoopvoorwaarden. 2. De kandidaat-koper steekt de biedingsformulieren (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) in een omslag en sluit deze volledig en goed af. Buiten op de omslag vermeldt hij duidelijk voor welk eigendom hij het bod uitbrengt, namelijk: “bod Prekersstraat 33, 2000 Antwerpen”. Zowel op de vóór- als op de achterzijde vermeldt hij: “omslag NIET OPENEN – bieding onder gesloten omslag”. 3. De kandidaat-koper bezorgt de omslag ofwel bij AG VESPA (Generaal Lemanstraat 55 bus 4, 2018 Antwerpen) ten laatste op vrijdag 7 februari 2014 om 14 uur vóór de opening van de biedingen van het eigendom (laattijdig ingediende biedingen zijn ongeldig). • De biedingsformulieren (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) worden tijdig per post verzonden (een aangetekende zending is niet verplicht, wel aan te raden) of • De omslag met de biedingsformulieren (aankoopaanbod, verkoopovereenkomst en algemene verkoopvoorwaarden) wordt afgegeven, op voorhand (tijdens de werkdagen tussen 8.30 uur en 17 uur) of uiterlijk bij de opening van de omslagen waarbij de kandidaat-kopers aanwezig mogen zijn. Wanneer verschillende kandidaten een gelijke prijs geboden hebben, zal tussen deze kandidaten een nieuwe bieding onder gesloten omslag plaats vinden.


BEZICHTIGING EN INFORMATIE Het eigendom is tijdens de week te bezoeken op afspraak. Contactpersoon voor meer informatie en bezichtigingen: Sara De Cort Tel: 03 259 28 98 | Email: sara.decort@vespa.antwerpen.be

WIJZE VAN VERKOOP Het eigendom wordt door AG VESPA verkocht via biedingen onder gesloten omslag. De biedingen sluiten af op vrijdag 7 februari 2014 om 14 uur in de kantoren van AG VESPA. Meer informatie over de biedingen vind je in de bijlage.

VERKOOPSVOORWAARDEN Op deze verkoop zijn de algemene verkoopvoorwaarden zoals vastgesteld in de modelteksten, goedgekeurd door de raad van bestuur van AG VESPA in zitting van 14 juni 2013 (A035) van toepassing. In afwijking en/of in aanvulling op deze algemene verkoopvoorwaarden zijn de volgende bijzondere verkoopvoorwaarden van toepassing: 1. De verkoop gebeurt onder het stelsel van de registratierechten; 2. De renovatie-en restauratieverplichting, zoals vermeld in artikel 3.2 van de algemene verkoopvoorwaarden is op dit onroerend goed van toepassing. 3. De verkoop gebeurt onder de voorwaarde dat het gebouw niet mag afgebroken worden. De verplichtingen onder 2 en 3 zijn essentiële voorwaarden zonder de welke AG VESPA deze overeenkomst niet zou hebben afgesloten. Ze worden opgelegd aan de koper en zijn rechtsopvolgers. Bij niet naleving van deze verplichting zijn de sancties zoals voorzien in artikel 6 van de algemene voorwaarden van toepassing. Deze bijzondere voorwaarden hebben voorrang op de algemene verkoopvoorwaarden. De kandidaat-koper verklaart de inhoud van het aankoopaanbod, het ontwerp van verkoopovereenkomst en de algemene verkoopvoorwaarden te verstaan en deze te aanvaarden.

STEDENBOUWKUNDIGE GEGEVENS De kandidaat-koper zal zich op eigen verantwoordelijkheid informeren betreffende de stedenbouwkundige voorwaarden. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Wim Van Roosendael van de dienst stedenbouwkundige vergunningen van de stad Antwerpen op het nummer 03 338 66 46. • Gelegen in woongebied • Geen stedenbouwkundige vergunning afgeleverd • Geen stedenbouwkundige misdrijven vastgesteld • Geen dagvaardigen uitgebracht • Geen verkavelingsvergunning afgeleverd

BIJLAGEN • Biedingsdocumenten: - aankoopaanbod - verkoopovereenkomst - algemene voorwaarden


NIEUWSBRIEF AG VESPA Blijf op de hoogte van de nieuwste koopwoningen in Antwerpen en schrijf je in op de nieuwsbrief van AG VESPA. Via deze nieuwsbrief communiceert AG VESPA over algemeen nieuws, verhuringen, concessies, vacatures, marktverkenningen, enz. Je kan je eenvoudig inschrijven via de website van AG VESPA: www.agvespa.be Onderaan de pagina kan je het inschrijfformulier vinden.

AG VESPA OP FACEBOOK EN TWITTER Liever geen e-mail alert of nieuwsbrief? Volg AG VESPA via Facebook of Twitter. Elk project dat te koop of te huur komt, wordt gepost via deze kanalen. Vind je onze Facebook- en Twitterpagina leuk? Word fan en deel alle nieuwtjes met familie, vrienden, kennissen of collega’s die ook geïnteresseerd zijn in wat AG VESPA allemaal te bieden heeft.

Facebook: http://www.facebook.com/AG-VESPA Twitter: http://twitter.com/agvespa

ALLE INFORMATIE OVER WOONPROJECTEN AG VESPA? Wil je meer informatie over dit project of andere woningen van AG VESPA? Ga dan naar: www.agvespa.be/te-koop-te-huur/te-koop

DISCLAIMER INFOBROCHURE Alle prijzen, foto’s, oppervlaktematen en plannen die vermeld staan in deze brochure zijn louter informatief en onder voorbehoud van vergissingen en/of wijzigingen. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege. Eventuele opmerkingen kan je melden aan AG VESPA via info@vespa.antwerpen.be


AG VESPA

Autonoom Gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen Generaal Lemanstraat 55 bus 4 2018 Antwerpen tel: 03 259 28 10 fax: 03 259 28 11 www.agvespa.be | info@vespa.antwerpen.be BE 0267 402 076 IBAN BE37 0910 1270 6928

Verkoopbundel Prekersstraat 33  

AG VESPA verkoopt voormalig doktersgebouw in de Prekersstraat 33, 2000 Antwerpen. Het pand dient gerenoveerd te worden en staat op dit ogenb...