Page 1

PLAATS

10 TOM DEWANDELAERE Opvolger Vlaams Parlement

Sterker Vlaanderen, Sterker land


TOM DEWANDELAERE (20 jaar) Als student politieke wetenschappen ben ik op 25 mei kandidaat voor het Vlaams Parlement. Naast mijn studies ben ik ook heel actief in het verenigingsleven. Zo ben ik JongCD&V-voorzitter van de afdeling Boom, communicatieverantwoordelijke van Rupel Boom en presidiumlid bij de Christendemocratische Studenten. Ik wil als jonge kandidaat met een vernieuwende en jonge kijk meebouwen aan een warm en goedgezind Vlaanderen. Als christendemocraten willen we mensen immers versterken en laten we niemand achter. We willen iedereen de kansen geven die ze verdienen: Jong en oud, werknemers en werkgevers … !

Minister President Kris Peeters over Tom “Tom is een heel gedreven persoon. Iemand die steeds klaar staat voor de mensen, die bereid is om te helpen waar nodig en die alle mensen oprecht een warm hart toedraagt. Hij komt op voor de zwakkeren en zet zich vol engagement in voor het onderwijs, het welzijn, de jeugd en de mobiliteit. Hij is, kortom, iemand waarop u kan bouwen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw stem bij hem in goede handen is.”


Ook jij telt mee ONDERWIJS

TEWERKSTELLING

Sterk onderwijs staat garant voor een sterke toekomst. Daarom moeten we blijven inzetten op betaalbaar en kwaliteitsvol onderwijs waar de ontwikkeling van de leerling centraal staat en waar hij/zij zich ten volle kan ontplooien.

Een job hebben is van groot belang. De werkloosheid aanpakken en jobs creëren zijn daarom topprioriteiten. Met het sociaaleconomisch plan van CD&V creëren we extra jobs en gaan we voor economische groei mét sociale vooruitgang!

JONGEREN

MOBILITIEIT

Jongeren moeten alle kansen krijgen en vooral jong kunnen zijn! Als jongeren hebben we een eigen visie en ideeën die gehoord moeten worden. Daarom moeten we door de overheden actiever betrokken worden bij het beleid.

We moeten blijven streven naar nul verkeersslachtoffers. Daarom moeten we verder investeren in de veiligheid en kwaliteit van onze wegen. Ook blijvende aandacht voor de zwakke weggebruiker is essentieel.


Verkiezingsdrukwerk Vlaanse-, Federale- en Europese verkiezingen 25 mei 2014

Vlaams Parlement EFFECTIEVEN

OPVOLGERS

KRIS PEETERS

1.

KATRIEN SCHRIJVERS

2.

TINNE ROMBOUTS

2.

KRISTOF WATERSCHOOT

3.

KOEN VAN DEN HEUVEL

3.

ORRY VAN DE WAUWER

4.

KATHLEEN HELSEN

6.

JOYCE VERCAUTEREN

5.

CAROLINE BASTIAENS

10.

TOM DEWANDELAERE

6.

DIRK DE KORT

13.

NELE VAN BROEKHOVEN

7.

WARD KENNES

16.

WIM VAN DEN BRUEL

8.

LILI STEVENS

9.

STANNY TUYTELEERS

10.

DAAN DE VEUSTER

11.

HASSAN ARAB

14.

VERA GORIS

18.

MAXIME PENEN

19.

NATHALIE CLAESSENS

29.

DIRK CROLLET

33.

MIA DE SCHAMPELAERE

www.dewandelaere.be

Deze kandidaten verdienen op 25 mei uw steun en stem. U kan trouwens op meerdere kandidaten van dezelfde CD&V-lijst stemmen. CD&V kan u vinden op LIJST 15 !

tomdewandelaere.vk14

@TomDewandelaere

tom@dewandelaere.be

v.u. Jonathan Cardoen, Wetstraat 89, 1040 Brussel

1.

Tom Dewandelaere - Folder #vk14  
Tom Dewandelaere - Folder #vk14  
Advertisement