Page 1


Casper t Mit navn

Mette


Jeg hedder Casper, er 12 år og jeg er født den 15/12 år 1999, på Randers Sygehus.


n Iuvslin Født den 15/12 1999 Jeg begyndte i børnehave Jeg blev storebror Jeg begyndte i skole


Jeg hedder Casper og er 12 gammel. Jeg har en hund der hedder Felix. Jeg har en lillesøster, storebror og storesøster Min lillesøster hedder Louise min bror hedder Lasse og min storesøster hedder Charlotte, Som har en søn det hedder Bertram.


Daø L Musik: Nede med koldskål<3 2. Bog: Harry Potter 3. Film: American pie 4. Skolefag: Idræt 5. Hobby: Computer 6. Mad: Pizza 7. Blomst: Rose 8. Dyr: Hund 9. Farve: Rød 10. Frisure: 11. Tøj: Rascals 12. Beskæftigelse: At spille computer 13. Sport: Håndbold 14. Tv-program: Fodbold 15. Teater: Nøddeknækkeren 16. Forfatter: J.K. Rowling 17. Feriested: Italien 18. Job: jeg vil være rig 19. Jeg synes selv jeg er bedst til: Håndbold 20. Jeg ville gerne kunne:


Abishaa: Du er god til håndbold Alexander: Anders M : Du er god til at spille håndbold Anders R: D u er god til håndbold du er i godt humør og du er en god ven Andreas: Du er rigtig stor og god til håndbold Astrid: D u er god til håndbold Benjamin: god håndbold spiller og en meget god ven Casper D : D u er god til håndbold og sjov at være sammen med Chris: er godt til fodbold og er høj Christian: Du er god til håndbold og fodbold og er sjov at være sammen med Emily: Rar og kan være lidt små tosset Emma: Du er god til håndbold Frederik: Du er en god ven og god til håndbold Gustav: sød, sjov og nice. Er god til håndbold ps. høj Jonas: Du er høj og mega sjov og elsker håndbold Julie: H ø j - god til håndbold Kathrine: God til håndbold rar Line: sjov og sød høj han er god til håndbold Magnus P: Sjov person som er høj i hvert fald højere end mig Magnus S: sej Marie: Høj og altid klar til alting har aldrig set dig til håndbold men du er sikkert god Mathias: du er god til håndbold og fodbold Mathilde: du er høj Rasmus: god til håndbold høj og god ven Sascha: Jeg synes gu er god til håndbold og fodbold også er du mega høj og sjov


Om 10 år... Har jeg nok kørekort, og er rig.

£Llide

computer ^00 B^ Hg onkel £SL år Sg-

2

'£r Liverpool odl

Casper  
Casper  

Hej :)

Advertisement