Page 1

Q ray

Q-ray info Q-ray biedt communicatie- en informatieservices, op basis

bezoekadres Q-ray

Agro Business Park 67

6708 PV Wageningen

postadres

Postbus 297

6700 AG Wageningen

phone

+31 0 317 471 371

fax

+31 0 371 471 373

internet

www.q-ray.nl

e-mail

info@q-ray.nl

van kant en klare componenten en maatwerksoftware. We werken met name voor kennisintensieve netwerken, ketens van samenwerkende bedrijven in de agrofoodsector en commerciële organisaties. We hebben een groen hart en we spreken de taal van onze klanten.

Q-ray biedt de oplossing voor de agrofood-ondernemer • Tracking & Tracing binnen productieketens; • Berichtenuitwisseling, transacties, kennisuitwisseling en

communicatie tussen en over bedrijven;

• Kwaliteitscontroles (o.a. mobiele toepassingen met een

robuuste backoffice);

• E-commerce; • Databasepublishing; het ontsluiten en herpubliceren van

gegevensbanken;

• Internettoepassingen.

Al meer dan 15 jaar ervaring Al meer dan 15 jaar leveren we onze diensten aan de agrofood-sector en de sierteelt. Zowel aan de agribusiness, kennisinstellingen en brancheorganisaties als overheid en dienstverleners, groot en klein. Met inzet van onze mensen en de technologie van Oracle en Microsoft denken we mee en maken we de beste bedrijfs-, internet- en mobiele toepassingen. Door onze kwaliteiten en uitstekende service staan we bekend bij onze relaties als deskundig en betrouwbaar.

Onze aanpak Pragmatische en solide oplossingen, ondersteund door een heldere visie, daar kiezen we voor. Wij kunnen u een compleet werkende oplossing leveren met componenten en services die door Q-ray op maat worden geconfigureerd en voor u klaar staan voor intensief gebruik. Gebaseerd op gedegen kennis van informatieservices, een goed overzicht van de nieuwste en bewezen technologieën en een jarenlange ervaring in de ICT en de agrofood-sector. En wij betrekken u nadrukkelijk bij het tot stand komen van een gezamenlijk resultaat.

ICT-oplossingen voor Food, Feed & Flowers


Q ray Stappenplan Een gedegen voorstel, met alternatieven In deze eerste stap leggen we precies uit hoe we te werk willen gaan en welke kosten u mag verwachten. Passende oplossing door afweging van voor- en nadelen Door het voorstel samen met u door te nemen, kunnen we de kosten en baten naast elkaar leggen. Samen met u bekijken we welke oplossing past bij uw bedrijf. Aan de slag Onze specialisten integreren de verschillende services tot een perfect werkend informatiesysteem. Daarbij wordt u als opdrachtgever en toekomstige gebruiker intensief betrokken. Het resultaat Een op maat gemaakt systeem, opgebouwd uit modules met technieken, die zichzelf bewezen hebben. Het vervolg Q-ray heeft een supportdesk die snel en met gebruik van korte lijnen ondersteuning kan bieden bij allerhande zaken die zich voor kunnen doen bij een informatiesysteem in productie. Ook aan beheerswerkzaamheden zoals monitoring en back-up van databases kan invulling gegeven worden.

Aanverwante producten en diensten Mobiele oplossingen: Zorgeloos profiteren van de enorme efficiencyvoordelen van Mobile Computing. In een aantal businesscases voor verschillende klanten hebben we een robuust en betrouwbaar framework ontwikkeld voor dataregistratie op locatie en uitwisseling naar backoffice databases. Software- en systeemontwikkeling: Onze Oracle- en Microsoftontwikkelaars, projectmanagers en ICT-adviseurs zijn op uur- of projectbasis inzetbaar en kunnen uw project uitvoeren en van A tot Z professioneel ondersteunen. Hosting, Support en Services: Q-ray levert een volledig pakket aan diensten waarmee informatiesystemen beheerd en ondersteund worden, vaak ook op afstand, waarbij in overeenstemming met de wensen van de klant de beschikbaarheid van de systemen gegarandeerd wordt.

ICT’ers om kennis mee te maken

Q-ray  

Q-ray biedt communicatie- en informatieservices, op basis van kant en klare componenten en maatwerksoftware. We werken met name voor kennisi...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you