Page 6

6

Gazdaság

Húsz éves családi vállalkozás Szekszárdon

AC-KER Bt.: a klímák szakértője a modernizálás útján

A

tavasz beköszöntével figyelmet kell fordítani a klímakészülékek karbantartására. Az egészséget és a jó közérzetünket is veszélyezteti, ha nem gondoskodunk a környezetünk hűtését, fűtés-kiegészítését ellátó berendezések éves tisztításáról, fertőtlenítéséről. Térségünkben az AC-KER Bt. a klímák specialistája. A családi vállalkozás húsz éves múltra tekint vissza. A kezdeti három fős cég jelenleg több mint húsz főt foglalkoztat, saját raktárbázissal, hét felszerelt szervizautóból álló járműparkkal szolgálja ki megrendelőit.

A kezdetekben autó- és mezőgazdasági gépek hűtőegységeinek beépítésével, szervizelésével, valamint mezőgazdasági gépjavítással foglalkozott a válg lalkozás. A tevékenységi kör l idővel bővült épületklíma-fori galmazással és telepítéssel. A g folyamatos munka és képzés f eredményeként mára az egyszee rű r lakásklímáktól eljutottunk a nagyobb hűtő- és szellőzőrendn szerek telepítéséig. Ezekhez a s berendezésekhez, igény esetén b kiváló minőségű napelem rendk szert is tudunk biztosítani, hogy s az a épületek működési költségeit a minimumra csökkentsük.

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás Mezőgazdasági gépjavítás alkatrészellátással A tavalyi évben új telephelyre, a Szekszárd, Sport u. 5 szám alá költözött a vállalkozás, ahol idén Alkatrész és Klíma Szaküzlet, valamint Bemutatóterem nyitotta meg kapuit. Itt megnövekedett raktárkészlettel, gyorsabb kiszolgálással biztosítjuk a mezőgazdasági gépalkatrészeket. Külföldi partnereiktől akár egy napon belül beszerzzük azt. A John Deere és jármű-klíma mellett NH, CASE IH, Fendt, Messey Ferguson munkagépalkatrészekkel bővült az árukínálatunk. Újdonság, hogy JD gépkereskedelemmel, új és használt gépek beszerzésével, közvetítésével is foglalkozunk. A már megszokott tevékenységeink: – John Deere gépek javítása, szervizelése alkatrészellátással, – járműklíma javítás, raktárhűtők beépítése, – mezőgazdasági gépek utólagos klimatizálása, akár helyszíni beszereléssel.

A lakás- és autóklímák éves tisztítása teljesen környezetbarát, vegyszermentes, a legmodernebb ózongenerátorral végezzük el. Az ózongáz elpusztít minden ismert baktérium- és vírusfajtát, legyen az felületeken található szalmonella-, a klímaberendezésben gyakran előforduló leginella baktérium, esetleg influenzavagy náthavírus. Az illatosító készülékek, spray-k általában csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a bűz gyorsan visszatérhet. Az ózon oxidálja a szagot okozó molekulát is, legyen az füstszag, beázás utáni, vagy kellemetlen állati, illetve emberi szag. Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen lakás, szoba, ház, iroda, üzlet, autó, hajó, lakókocsi belső terének fertőtlenítésére. A kezelés megszünteti a baktérium, vírus, penész, allergén, szag és oldószermaradványok jelenlétét.

Kézben tartott otthon Okostelefonjával mindig kapcsolatban maradhat lakókörnyezetével! Az AC-KER Bt. vállalja a NETIChome® rendszer kiépítését, mellyel biztonságossá és komfortossá tehető a lakás. Egy modul segítségével akár okostelefonról vagy számítógépes webes felületről is vezérelhetővé válik a világítás, a redőny, a klímaberendezés, kamera, illetve egyéb készülékek. A távvezérlésnek köszönhetően Ön mindig felügyelet alatt tarthatja otthonát. A rendszer figyelmeztető üzenetet küld bizonyos beállított események megtörténtekor, például ha a szobahőmérséklet 25°C fölé emelkedik, vagy az ajtónyitás-érzékelő aktiválódik. Egyszerű és költséghatékony megoldás. Alkalmazható nem csak újépítésű házaknál, hanem meglévőknél és akár kisebb üzleti épületeknél is. – Semmilyen építés, bontás nem szükséges, – Gyors és könnyű a telepítés, – Felhasználhatók a hagyományos kapcsolók, – Egyszerű a karbantartás, bármely villanyszerelő elvégezheti. A NETIChome® rendszeréhez a távoli elérés ingyenes, nem kell külön szoftvert vásárolni a mobilalkalmazáshoz, webes eléréshez.

AC-KER Bt. Szekszárd, Sport u. 5. • Telefon: 74/416-950, 30/216-4068 E-mail: acker@hu.inter.net • www.ac-ker.hu

Profile for Tolna Megyei Krónika

Tm Krónika 12. szám  

Tm Krónika 12. szám  

Advertisement