Page 1

PRAKTISKE OPLYSNINGER

BILLEDSKOLENS LÆRERE

Billedskolens tilbud er for børn og unge mellem 6 og 16 år. Der er max 20 elever på holdene (hold 4 dog max 14 elever). Ved hold over 12 elever er der en assistent på holdet. Underviserne og assistenterne på Billedskolen er alle udøvende kunstnere med stor undervisnings­erfaring.

TILMELDING Tilmelding foregår elektronisk ved at udfylde og maile blanketten, som findes på toldkammeret.dk. Du kan også tilmelde dig ved at ringe til Børnekulturcentret på telefon 49 28 20 47. Din tilmelding er bindende. Alle undervisningsforløb starter i uge 38 og slutter i uge 15.

Gitte Mathiasen har studeret arkitektur ved Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hun er uddannet og arbejder både som skolelærer og som scenograf på teatre. Casper Skovgaard er uddannet Flash Animator fra Space Invaders. Derudover er han musikunderviser, musiker og musikproducer med eget lydstudie.

Serine Sinding Yde er uddannet grafiker og læreruddannet i billedkunst. Hun har egen tegne­stue og arbejder fast i Børnekulturcentret.

Nuværende elever, der ønsker at fortsætte efter sommer­ ferien, skal tilmeldes igen. Nye tilmeldinger modtages frem til holdstart, så længe der er ledige pladser. Ved tilmeldingen bedes oplyst, om der skal tages særlige pædagogiske hensyn til barnet.

Lone Wengel Kristensen er assistent på hold 3. Hun er uddannet og arbejder som grafisk designer.

Marianne Jørgensen er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og er udøvende billedkunstner.

OPTAGELSE Når vi har modtaget din tilmelding, får du tilsendt et indbetalingskort. Når betalingen er modtaget, er du endeligt optaget og får tilsendt en bekræftelse.

PRISER Prisen er 1.800 kr, hvis du betaler for hele sæsonen på én gang. Du kan også vælge at betale i to rater à 950 kr, som betales ved tilmelding og i december. Søskenderabat: 1. barn betaler fuld pris, øvrige 1.600 kr / 2x850 kr.

Marina Pagh er uddannet fra Designskolen i Kolding og er udøvende billedkunstner. Lise Munk Leder af Billedskolen i Toldkammeret. Hun er uddannet fra Designskolen i Kolding og har en kunstpædagogisk uddannelse fra Hooge­ school voor de Kunsten i Utrecht i Holland.

Alle materialer samt saft er inkluderet i prisen, desuden har billedskoleeleverne gratis adgang til de åbne værksteder.

UNDERVISNINGSÅRET 2012 Start: Efterårsferie: Juleferie:

uge 38 uge 42 uge 51 - uge 1

2013 Vi fortsætter: Vinterferie: Slut: Forårsudstilling

uge 2 uge 7 uge 15 20. april - 3. maj 2013

Åbent værksted Billedskolen i Toldkammeret Børnekulturcentret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør Telefon: 49 28 20 47 | Email: Lmu64@helsingor.dk www.toldkammeret.dk

Går du i Billedskolen, har du gratis adgang til Børnekulturcentrets åbne værksteder hvor billedskolens lærere står parat med spændende tilbud den første lørdag i måneden kl. 10.30-14,00. Hold øje med temaer og tider på

toldkammeret.dk

scan koden og Tilmeld dig børnekulturcentrets nyhedsbrev

NU MED FLERE VÆRKSTEDSDAGE!

HOLDOVERSIGT Hold Dag

Tidspunkt

Fag Alder

H1

Mandag 15.00-18.00 Byg og find på

H2

Mandag 15.00-18.00 Animation & tegnefilm fra 10 år

H3

Tirsdag 15.00-18.00 Billedlaboratorium

8-11 år

H4

Onsdag 13.30-15.30 Billedlaboratorium

6-7 år

H5

Onsdag 16.00-19.00 Billedlaboratorium

fra 11 år

H6

Torsdag 15.00-18.00 Billedlaboratorium

8-11 år

fra 10 år

HVOR Billedskolen holder til i Toldkammeret lige over for banegården    og alle busforbindelserne i Helsingør.

Billedskolen i Toldkammeret Børnekulturcentret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør Telefon: 49 28 20 47 E-mail: Lmu64@helsingor.dk

toldkammeret.dk

BIL LED SKO LEN 2012-2013 toldkammeret.dk


BIL LED SKO LEN

BYG

BILLED

Hold 1 // fra 10 år // mandag kl. 15.00-18.00 Lærer: Gitte Mathiasen

Hold 5 // fra 11 år // onsdag kl. 16.00-19.00 Lærer: Marianne Jørgensen

Prøv dig selv af som arkitekt og designer. Huse, parker, møbler, kopper og telefoner. Der er arkitektur og design alle vegne. Ved at lære om arkitektur og design kan du være med til forme det, vi omgiver os med.

Igennem at male, tegne og formgive lærer vi at skabe billeder og skulpturer.

I værkstedet arbejder du med mange forskellige opgaver. Vi tegner, måler, bygger modeller, maler, og vi bruger også kamera og computer. Opgaverne kunne fx være at forme og designe en sko i ler, bygge en lampe eller lave en fremtidsby i mærkelige materialer.

I Billedskolens dejlige værksteder arbejder du med dit eget billedsprog og lærer om kunst og design. Som noget nyt har vi udvidet sæsonen fra 20 til 24 værkstedsdage, så du nu får endnu mere tid til at arbejde i dybden med dine værker. Fælles for alle fag er en grundlæggende under­visning i blandt andet tegneteknikker og farvelære.

BILLED

LABORATORIUM

Vi lader os udfordre af farver, former og diverse teknikker og inspireres af film, musik og tekster. I det hele taget bruger vi alle de indtryk, der omgiver os i vores hverdag.

Hold 3 // 8 - 11 år // tirsdag kl. 15.00-18.00 Lærer: Serine Sinding Yde Er du en af dem, som bare ikke kan lade blyanter, tusch og sakse være? Har du lyst til at tegne, male og udfordre former og materialer på alle mulige og umulige måder? Så er det her, det sker! Vi lader os inspirere af verden omkring os. Vi udforsker teknikker, materialer og forskellige udtryksformer, så du får nye vinkler at arbejde ud fra. Alle kan deltage, eneste betingelse er, at du har lyst til at fordybe dig, samtidig med at du har det sjovt.

LABORATORIET for kunst på den sjove måde!

LABORATORIUM

OG FIND PÅ

ANIMATION & TEGNEFILM

Hold 2 // fra 10 år // mandag kl. 15.00-18.00 Lærer: Casper Skovgaard Kom og lav de fedeste film, kun fantasien sætter grænser! Vi arbejder med klassiske animationsteknikker som flyttefilm, claymotion og pixilation. Men vi skal også arbejde digitalt på de nye computere og hvad I må have af smartphones og Ipads.

BILLED

LABORATORIUM Hold 4 // 6 - 7 år // onsdag kl. 13.30-15.30 Lærer: Serine Sinding Yde Slip din nysgerrighed, glæde og energi løs. Lad os undersøge, klippe, klistre, male mærkelige dyr, underfundige skulpturer, blande flotte farver, du elsker, eller stygge farver, du hader - og meget mere. Vi undersøger materialer på den sjove måde.

Vi bruger programmer som Imotion, Imovie og Adobe Flash. Alt kan animeres fra scannede håndtegninger til familie­fotos. Du lærer at lave et storyboard og at designe figurer, ligesom du lærer at lægge tale, lydeffekter og musik på de færdige film.

tilmelding på

toldkammeret.dk

BILLED

LABORATORIUM Hold 6 // 8 - 11 år // torsdag kl. 15.00-18.00 Lærer: Marina Pagh Er du nysgerrig, og har du lyst til at fordybe dig i at arbejde med tegning, maleri, grafik, skulptur og andre kunstneriske udtryk? Så kan du her kaste dig ud i en masse spændende projekter. Vi undersøger nye og gamle teknikker og materialer, og laver fantastiske ting som fx meterhøje totempæle, monsterkikkasser eller måske en grafisk fisk. Musik, ord og bevægelse indgår i vores projekter, og du vil i løbet af vinteren få en rigtig god værktøjskasse med teknikker og kendskab til materialer, som du kan jonglere med, når du vil lave billedkunst.

/bs_folder_2012-13_web  

http://www.toldkammeret.dk/data/archive/files/bs_folder_2012-13_web.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you