Page 1

Programma 35e Feestweek Hollandscheveld

like

19 t/m 25 augustus 2012

toekie.nl

online kermis

kermis

feesttent op de brink

# toekie foto dorp

))) 21-spel kermis jaarmarkt plezier

krant

hollandscheveld

# twitter banddrive-in show optocht

thema

entree

vergaderen @

35

ouderenmiddag :) entertainment

groep verloting publiek foto’s

feest

vlag vuurwerk thema vuurwerk @

35

@

mail

draaiboek

tent

jaarmarkt fun

tent www botsauto’s hollandscheveld ))) gast entertainment

volksfeest

clown :)

markt fun online dorp kermis

thema 21-spel pr bingo kindermiddag 35 allen

:)

# bier kalender vrijwilligerswerk 21-spel wij website

saamhorigheid

straatversiering

social media

gast’n oamd

fun

hollandscheveld

toekies tochie

sponsoren

toekie

robert gezellig @ twitter 35 iedereen plezier

jaroen

augustus bingo spelletjes

mail fun

tent

bingo

:)

fun

tent

vlag jaarmarkt arjan

draaiboek

21-spel hollandscheveld

christa

plezier

magrietha

www

35 www vlag

internet

thema

marco

social media

jubileum clown

jannes

papa di grazzi

hendrik-jan

:) pr

gast

gast’n oamd karen

papa di grazzi

nina

fun rommelmarktthema luchtkussens

jannes

plezier

jeroen

markt

@

twitter entertainment

gerdie

rommelmarkt

www

rudy

vuurwerk

@

:)

vuurwerk

sponsoren kindermiddag

www

straatversiering

saamhorigheid

joyce martijn

vlagvergaderen

@

)))

kermis

web hollandscheveld entertainment

toekies tochie

botsauto’s

twitter thema


1e Feestweek

1977 Oprichting Stichting Aktiviteitencommissie ‘t Oekie

1978 Uitgave van de eerste editie van ‘d Ollansevelder door ‘t Oekie


Avro’s Top-Pop Drive-in show

1979 Paasvuur

Voetbalwedstrijd comb. HODO-Holl-veld tegen FC Utrecht

1980

voorwoord Wandelvierdaagse

’t Oekie al 35 jaar best veur mekoar! Zo luidt het thema omdat de Aktiviteitencommissie ’t Oekie dit jaar voor de 35e keer de feestweek in Hollandscheveld organiseert. Dit jubileum wordt niet officieel gevierd maar ’t Oekie wil dit jaar toch bij deze speciale gelegenheid stilstaan. Het programma is hierop aangepast zodat de feestweek extra feestelijk wordt. ’t Oekie wil u ter gelegenheid van haar 35e verjaardag graag trakteren op alle avonden vrij entree. Als ’t Oekie hebben we als doel om de saamhorigheid onder de dorpelingen te vergroten. Het jaarlijks terugkerende succesvolle stratenkorfbal is hiervan een goed voorbeeld. Om het enthousiasme en de saamhorigheid van de Hollandschevelders nog verder uit te breiden wordt dit jaar voor het eerst een playbackshow georganiseerd. Alle ’t Oekienezen vanaf 12 jaar kunnen hier aan meedoen. Omdat de feestweek in de schoolvakantie valt is er elke middag een activiteit waar de kinderen aan mee kunnen doen. Dit jaar wordt de feestweek natuurlijk ook weer mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en vrijwilligers die Hollandscheveld een warm hart toedragen. Wij als Aktiviteitencommissie zijn erg blij met de inzet van deze mensen. Zonder deze sponsoren en vrijwilligers zou een feestweek niet te realiseren zijn. Wij kijken er naar uit om te kunnen laten zien dat Hollandscheveld het niet voor niets al 35 jaar best veur mekoar heeft en we hopen dit nog lang met elkaar te kunnen realiseren. De gezelligheid en de saamhorigheid van de Hollandschevelders is de basis voor een geslaagde feestweek. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen en wensen u een fijne en gezellige feestweek. Met feestelijke groeten, Martijn Kuik, Voorzitter Aktiviteitencommissie ‘t Oekie


Uit ons archief...


Jaarmarkt met o.a. Vanessa en Bonnie St. Clair

1981 Plaatsen Hollandscheveldse Kei

Tuin- en straatversiering

Optreden Herman Finkers

1982 Weeravond met Jan Pelleboer

Kindermiddag met Ome Willem

Een jarenlange traditie is het verlichten van de tuinen en versieren van de straten. Haal de lampen en versieringen van zolder en ga aan de slag. Als leidraad kunt u het thema gebruiken, dat ongetwijfeld weer de nodige spectaculaire creaties zal opleveren. Prik een gezellig avondje met uw buren en ga brainstormen over hoe u de straat gaat versieren en verras ons, maar ook het hele dorp, met uw creatieve uitingen. Alles is toegestaan, als het er maar feestelijk uitziet. Tevens is dit voor veel mensen weer een aanleiding om hun tuin extra op orde te maken. Dus ook dit kan beloond worden met een mooie prijs, mits je je aanmeldt voor de keuring. We hebben 3 categorieën waarvoor u zich kunt aanmelden: tuinen, verlichting of straatversiering.

zondag

Opgeven kan via straatkeuring@toekie.nl of telefonisch bij Martijn Kuik 06 - 45947055 of bij Gerda Kroezen 0528 - 343194

Kerkdienst Locatie: Feesttent Aanvang: 16.00 uur Toegang: gratis

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de kerkdienst voorafgaand aan de feestweek gehouden op zondag 19 augustus. De evangelisatiecommissie heeft dit jaar gekozen voor een Dreintse dienst met wel een heel toepasselijk thema “Ut feest giet deur!”. De meditatie is van de heer H. Lowijs uit Noordscheschut en Geert Meier zal de dienst met het orgel begeleiden. Er zal veule zung’n word,n en alle varsies in’t Dreints. Ok zal d’r twei keer mit de buul rond egoane word,n. Bin ie ok nijsgierig e’word,n? Kom dan op zondag 19 augustus um veier ( 16.00) ure naor de Brink op ’t Allee. Neem zoveule volk mit ai kunt, want er past een bulte miens’n in, er is een hiele grote tente.


1983

Feestweek met o.a. Oosterse Fakirshow

1984 Optocht Koninginnedag

maandag

Verkiezing sportman, sportvrouw en sportploeg van Hollandscheveld

Stratenkorfbal Locatie: Sportpark “De Oosthoek” Aanvang: 18.30 uur Toegang: gratis

Het stratenkorfbal is een jaarlijks terugkerend succes waar de feestweek mee wordt geopend. Dit jaarlijkse toernooi organiseert de Aktiviteitencommissie samen met de vele vrijwilligers van de korfbalvereniging H.H.V. Dit jaar spelen zeker ca. 30 teams uit verschillende straten tegen elkaar. Er wordt uiteraard gestreden voor de eer maar de prijzen zijn ook niet mis. De eerste prijs bedraagt €150,- de tweede prijs €125,- en de derde prijs €100,-. We hopen dat het net zo’n sportief evenement wordt als voorgaande jaren. Ook is er dit jaar weer aan de kinderen gedacht en zullen er twee schminkers aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.

Ouderenavond Locatie: Huize Beatrix Aanvang: 19.30 uur Toegang: gratis

De ouderen zullen uit volle borst mee kunnen zingen met het meezingkoor Recht Door Zee uit Hoogeveen. U bent voor deze gezellige avond van 19.30 tot rond 21.00 uur van harte welkom in het WZC Beatrix. We hebben voor deze locatie gekozen omdat deze voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. De zaal is open om 19.00 uur


Kindercircus

1985 Zomertheaterkermis

Nederlandse Kampioenschappen Pier’n wupp’n

1986 Pottenbakkersfestival

Country- en westernfesival op Schoonhoven

dinsdag Tuin- en straatkeuring

De keuringen vinden op deze dag plaats. De uitslagen van de keuringen zullen aan het einde van de avond via onze website bekend worden gemaakt. Woensdag zullen de prijzen worden bezorgd. We zijn benieuwd wie dit jaar in de prijzen zullen vallen. Hoewel de prijzen bescheiden zijn, is het toch een eer om een prijs te winnen. We weten immers allemaal hoeveel tijd en energie er besteed moet worden aan het knutselen, zagen en schilderen van de straatversiering of het onderhouden van een mooi en goed verzorgde tuin.

Oplaten ballonnen Locatie: Feesttent Aanvang: 14.30 uur Deelname gratis

Waar zal de wind dit jaar de ballonnen naar toe blazen en wie zijn ballon landt het verst van Hollandscheveld? Misschien wordt jouw kaartje wel terug gestuurd en win jij een prijs. De kindermiddagen worden ingeluid met de ballonnenwedstrijd. Vanaf 14.30 uur worden de ballonnen uitgedeeld bij de feesttent en om 14.45 uur zullen de ballonnen de lucht in gaan! De ballonnen en de prijzen worden beschikbaar gesteld door Plus Cappendijck en Aktiviteitencommissie ’t Oekie.


Openluchttoneel

1987 Concours Hippique

Kalenderaktie

1988 Autopedraces

Intocht Sinterklaas

dinsdag Knutselmiddag Locatie: Feesttent Aanvang: 15.00 uur Deelname gratis

13 Na de ballonnenwedstrijd kunnen alle kinderen om 15.00 uur hun eigen lampion gaan knutselen in de feesttent. Deze lampion kan ’s avonds gebruikt worden tijdens de lampionoptocht. Jij wilt tijdens deze optocht toch ook de show stelen met je eigen gemaakte lampion? Materiaal voor de lampion is aanwezig. Een handige papa of mama mag je zelf meenemen.

Lampion optocht Locatie: vertrek vanaf de Feesttent Aanvang: 21.30 uur Deelname gratis

Ieder jaar wordt de feestweek gestart met spetterend vuurwerk. Ook de 35e feestweek zal dit het geval zijn. Om met z’n allen Hollandscheveld vooraf al sfeervol te verlichten wordt er een lampionoptocht gehouden naar het vuurwerkterrein. Juliana de Bazuin zal onderweg zorgen voor een feestelijke stemming. De optocht begint vanaf 21.30 uur vanaf de feesttent aan de Brink. Voor de kinderen die deze middag geen lampion hebben geknutseld zullen er in de tent lampionnen worden uitgedeeld. Het zou wel handig zijn wanneer je je eigen lampionstokje met lampje meeneemt.


Kampioenschap vlaghijzen

1989 Back-to-the 60’s festival

1990

Openlucht kerkdienst

1991 Thema feestweek: Rijmen en dichten

Wk konkelen

dinsdag Vuurwerk Locatie: nabij Sportpark ‘t Hoge Bos Aanvang: 22.00 uur Toegang: gratis Voor alle leeftijden

Traditiegetrouw zal ook de 35e feestweek worden ingeluid met vuurwerk om de feestweek tot een succes te maken. Ter ere van dit jubileum zal het vuurwerk nog mooier zijn dan de jaren daarvoor. Net als vorig jaar zal dit worden afgestoken op het weiland achter de parkeerplaats van Sportpark ‘t Hoge Bos.

Jannes Locatie: Feesttent Aanvang: 22.30 uur Toegang: gratis Voor alle leeftijden

De dinsdag zal worden afgesloten met een knallend optreden van een speciale gast. Niemand minder dan de Koning der Piraten en onze buurman Jannes zal jullie allen verwelkomen in de feesttent om hier samen een feest neer te zetten waar nog lang over wordt gep(i)raat. In de feestweek is het alle avonden Gast’n Aomd daarom is de toegang gratis.


Jaarmarkt met o.a. bungy-jumpen

1992 Koninginnedag met o.a. Dweilorkestenfestival

Openingsfestiviteiten rond reconstructie Hoekje

1993 Smartlappenavond

woensdag Kinderbingo Locatie: Feesttent Aanvang: 15.00 uur Deelname: € 2,50

13 Op woensdagmiddag is er van 15.00-16.00 uur voor alle kinderen uit Hollandscheveld een grote kinderbingo. De entree is €2,50. We spelen 4 rondes waarin leuke prijzen te winnen zijn. Voor de kinderen is er gratis limonade en na afloop is voor elk deelnemend kind een klein prijsje dus niemand gaat met lege handen naar huis!

Bingo Locatie: Feesttent Aanvang: 19.30 uur Deelname: vanaf € 10,Voor alle leeftijden

Op woensdagavond om 19.30 uur gaan de deuren van de feesttent open om alle bingospelers uit Hollandscheveld te verwelkomen. We spelen dit jaar 12 rondes waarvan één Superronde voor de pauze en een Mega Superronde als afsluiter. De prijzen van de Mega Superronde zijn dit jaar verdubbeld! Omdat het dit jaar de 35e feestweek is zal er na de pauze nog een extraatje zijn voor een aantal gelukkige deelnemers. Een bingoboekje met gratis Superronde kost € 10,- en wilt u mee spelen aan de Mega Superronde kost een extra kaart € 5,-


Uit ons archief...


Kampioenschap vlaghijzen

1994 Back-to-the 60’s festival

Telegraaf Zomertoer

1995 Duobakkenrace

Polynesische shwo- en dansgroep

donderdag Kindermiddag Locatie: vijver bij de Poste / De Boeten Aanvang: 13.30 uur Deelname: gratis

Dit jaar organiseert de Aktiviteitencommissie in samenwerking met Sportief Hoogeveen een sportieve middag voor de jeugd met de volgende onderdelen: Voetbalgolf, een Challenge Parcours, levend sjoelen en levend Memory. De kinderen kunnen aan één of meerdere onderdelen meedoen. Wel willen wij waarschuwen dat het levend sjoelen en het Challenge Parcours een nat pak op kunnen leveren. Voor het Challenge Parcours zijn een zwemdiploma en waterschoenen vereist. Deze sportieve middag zal plaatsvinden rondom de vijver bij de Poste/de Boeten en start om 13.30 uur.

Ouderenmiddag Locatie: Het Jeugdcentrum Aanvang: 14.00 uur Toegang: gratis

Familiedag Locatie: Kermis Aanvang: ±15.00 uur

Dit jaar zal de seniorenmiddag worden verzorgd door de plaatselijke muziekvereniging “De Klimroos”. De Klimroos is een orkest van enthousiaste amateurmuzikanten, zangers en zangeressen. Accordeons, gitaren, banjo’s, ukeleles en drums vormen de basis. Er zal deze middag een verloting zijn waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De deuren van het Jeugdcentrum zijn geopend om 13.30 uur.

Vanaf 15.00 uur is het feest op de kermis want het is familiedag. Veel kinderattracties kunnen dan bezocht worden voor een gereduceerd tarief. Reden genoeg dus om een extra bezoekje aan de kermis te komen brengen.


Stiefkiekers

1996

Standwerkersconcours

1997

Camel Trophy Roadshow

Duikdemonstratie Aqua Nosta

Optreden band Boh Foi Toch

donderdag Ice Carving Locatie: nabij de Feesttent Aanvang: 18.30 uur Toegang: gratis

Aan het begin van de donderdagavond kunt u bij de feesttent van dichtbij een demonstratie zien hoe IJskunstenaar Wim Vos, uit blokken ijs met kettingzaag, verschillende frezen en beitels de heldere ijsblokken bewerkt en er een prachtig ijssculptuur uit tevoorschijn laat komen.

Papa di Grazzi Locatie: Feesttent Aanvang: 21.00 uur Toegang: gratis

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend en vooral erg veelzijdig. Zo kun je Papa di Grazzi het beste omschrijven. Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een sms-party, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. zelfs blazers, een videoshow, een eigen superdeluxe geluid en licht systeem noem het maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. En omdat het onze 35e feestweek is, betaal je ook deze avond gĂŠĂŠn entree!


Postcodeloterij Bingoshow

1998

Spektatoekie spelspektakel

1999

Kindercircus Bombari

Levende Marionetten

vrijdag Goochelaar Locatie: Feesttent Aanvang: 14.30 uur Toegang: gratis

Kinderkermis Locatie: Kermis Aanvang: 15.45 uur Toegang: gratis

13 Deze middag komt er een echte goochelaar Hank naar Hollandscheveld. Spannend want niemand weet wat hij weg of tevoorschijn kan toveren. Hou alles maar goed in de gaten want voor je het weet is het weggetoverd. Deze show is geschikt voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Het optreden begint om 14.30 uur. Vanaf 14.15 uur kun je een plekje gaan zoeken in de tent. In de pauze toveren wij voor alle kinderen een lekker ijsje!

13 Na het optreden van de goochelaar kunnen de kinderen zich nog lekker uitleven op de kermis. Alle kinderen tot 12 jaar kunnen 3 vrijkaartjes ophalen bij de feesttent. De kaartjes zijn tot 18.00 uur te gebruiken op de kermis.

Toekies Tochie Vertrek vanaf: Dorpshuis ‘t Anker Aanvang: 18.00 uur Deelname: gratis Voor alle leeftijden

De vrijdagavond in de feestweek staat al jaren in het teken van Toekies Tochie. Voor de fietsliefhebbers is er ook dit jaar weer een leuke route uitgezet met uiteraard de nodige breinbrekers. Onderweg wordt u voorzien van een heerlijk kopje koffie. Om 18.00 uur kun je je geheel kosteloos inschrijven bij dorpshuis ‘t Anker.


Veronica’s drive-inn show

2000 Fakir Muthara

Tiroler Blaaskapel

2001 Blubberpuut Football

vrijdag Playbackshow Locatie: Feesttent Aanvang: 19.30 uur Toegang/Deelname: gratis

Een playbackshow behoeft geen uitleg. Zelfs de ‘t Oekie Playbackshow niet. Wat wel nodig is zijn veel deelnemers. Deelname is vanaf 12 jaar. Grijp je kans en geef je op! De voorpret, het oefenen, de zenuwen en het wedstrijdelement zijn dingen die je niet wilt missen! Kijk rond in je omgeving en kijk welke vrienden, familieleden of kennissen samen met jou een onvergetelijke act kunnen neerzetten. Natuurlijk mag je ook alleen meedoen! Dus wil jij je talenten showen in de eerste editie van de ‘t Oekie playbackshow? Heb jij een spectaculaire, muzikale, gevoelige of grappige act in huis? Maak jij een onvergetelijke indruk op de vakjury en het publiek? Twijfel dan niet en geef je op! Je kunt playbacken, soundmixen of meedoen met een vrije inzending. Voor de 3 beste acts is er een prijzenpot van €375,- te verdelen. Aanmelden kan via onze website www.toekie.nl Als je besluit om niet mee te doen, kom dan vooral naar de feesttent om de deelnemende dorpsgenoten aan te moedigen! Je kunt door middel van stemmen via SMS of twitter de winnaar van de publieksprijs bepalen. De mannen van Tour-of-Music zullen voor, tijdens en na de show de muziek verzorgen. Het belooft een geweldig spektakel te worden! Graag tot dan!


Uit ons archief...


Showband Urk

2002 Hetelucht Ballonnenfestijn

Intocht Sinterklaas

2003 Karabonkie voetbal

Beacht Party

zaterdag Kinderromelmarkt Locatie: Het Rechtuit Aanvang: 08.00 uur Deelname/Toegang: gratis

Heb jij nog spullen die je graag wil verkopen? Dat kan tijdens de Kinderrommelmarkt, deze begint vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur en is voor kinderen t/m 16 jaar. De locatie van de rommelmarkt is dit jaar, net als vorig jaar, aan Het Rechtuit. Let op! De rommelmarkt begint om 8.00 uur.

Jaarmarkt Locatie: Het Hoekje Aanvang: 10.00 uur Toegang: gratis

Inmiddels traditioneel staat de laatste zaterdag van augustus in het teken van de jaarmarkt van Hollandscheveld. Naar schatting zullen ook dit jaar weer over de 100 kramen uitgestald worden op Het Hoekje e.o. Daarnaast zal deze hele dag, zoals u van ons gewend bent, in het teken staan van vermaak. Straatartiesten, muziek, acts, demonstraties en nog velerlei ander amusement zullen deze dag tot een hoogtepunt maken. Voor de kinderen is er een heus kinderplein ingericht en ze hoeven zich dan ook zeker niet te vervelen. Ook in het rijtje traditie past het 21-spel. Met behulp van deze verloting steunt u de Aktiviteitencommissie ‘t Oekie. De vrijwilligers van de korfbalverening H.H.V. zullen namens ‘t Oekie de lotenverkoop voor hun rekening nemen. Loopt u deze kraam voorbij? Nee toch...


Didgeridoo-act

2004

Optreden Hendrik Haverkamp

2005

Circuspretshow

Kerstmarkt

Winterfeest

zaterdag A

Kermis

B

Kinderrommelmarkt

C

Podium + terras

D

Demonstraties GymverenigIng Eugenia

E

Kinderplein

A

B C

D E


Torenfeest met o.a. Lucas en Gea

2006

1e editie Stratenkorfbal

2007

Auto Tuning

BNN drive-inn show

zaterdag Programma Jaarmarkt Gymvereniging Eugenia

Feestband Dak D’raf

Harley jr. Maskers

t.h.v. Assurantiekantoor Mulderij

podium nabij Coop ten Hoeve

straatact

 gehele dag doorlopend programma

 14.30 / 16.00 / 17.00 uur

 gehele dag doorlopend programma

De plaatselijke gymvereniging zal doorlopend over de dag diverse demonstraties ten uitvoering brengen.

Zal Feestband Dak D’raf daadwerkelijk het dak d’r af spelen? Beleef het mee op het terras naast Coop ten Hoeve.

Dit tweetal heeft onderweg op hun, in verhouding, veel te kleine motor al menig lachsalvo op hun naam staan.

Streetdance Topfit

Silvia Swarts

Dweilorkest Dinges

podium nabij Coop ten Hoeve

podium nabij Coop ten Hoeve

straatact

 10.30 / 11.30 / 12.30 / 13.30 uur

 16.30 uur

 gehele dag doorlopend programma

Streetdance-groep Topfit uit Hoogeveen zal diverse demonstraties/workshops uitvoeren op het podium.

“Duizend vragen” en “Ik vond bij jou het geluk” zijn o.a. titels van liedjes die zangeres Silvia Swarts in haar repertoire heeft.

Swingende nummers, leuke meezingers zijn woorden die passen bij dweilorkest Dinges uit Emmen.

Jongleur Lee

Rhythm Nation Brassband

Capoira

podium nabij Coop ten Hoeve

straatact

podium nabij Coop ten Hoeve

 11.00 / 14.00 uur

 gehele dag doorlopend programma

 12.00 / 13.00 / 15.00 uur

De Amerikaanse jongleur Lee zal naar Hollandscheveld komen om daar zijn acrobatische kunsten te vertonen.

Een dynamische percussiegroep die altijd voor een waar spektakel zorgt en dat ook zeker in Hollandscheveld komt doen.

Capoira is een vecht-dansspel met een combinatie van muziek maken, naar muziek luisteren, bewegen en reageren op die muziek.


3D openlucht bioscoop op Schoonhoven

2008 112-plein

Gast’n Oamd Locatie: Feesttent Aanvang: 21.00 uur Toegang: gratis Voor alle leeftijden

Optreden band “Balance”

2009 Sterkste Man

zaterdag Als afsluiting van de feestweek is zaterdagavond de traditionele Gast’n Oamd. De band Matchstick zal deze avond de muzikale klanken verzorgen. Matchstick is een live band die bestaat uit vier zeer gedreven muzikanten. De band brengt een uitgebreid en divers repertoire waarbij de nadruk ligt op pop en rock, maar ook jazz, funk, dance en het (Nederlandstalige) levenslied worden niet geschuwd.

live music band

Huisregels

Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement geschiedt op eigen risico van de bezoeker. Het feestcomité is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bijwonen van het evenement (inclusief persoonlijk letsel, verlies en/of beschadiging van goederen). Bij het betreden van het evenement wordt u verzocht de reglementen in acht te nemen die na te lezen zijn op onze website www.toekie.nl


Uit ons archief...


538 On Tour

2010

Sterkste man met o.a. Jarno Hams

2011

sponsoren Band Xclusive XL

Lawaaioptocht

Mooi Wark

Zakenclub Hollandscheveld

Bouwproducten Zomer

Adm. En bealstingadviesburo Hofstee

Bouwservice Seinen

Adm. Kantoor Bruins

Bouwtotaal Uiterwijk Winkel

Adm. Kantoor De Jonge

Bruinsvloer- en betontechniek

Allround klussenbedrijf v. Achteren

Cafe Toersen

Anneke’s hondentrimmerij

Calvino

Anninga woning-Stoffering en decoraties

Camping ’t Groene dak

Apotheek Tjan

Camping tussen de wieken

ASD

Chin.Rest. Huan Ying

Ass. Adviesbureau Timmer

COOP ten Hoeve

Ass. Kantoor Mulderij

CTC

Auto Kamphof

D. Hekman Bouwmaterialen

Autobedrijf Grimmius

De Koizolder

Autobedrijf Henk Boertien

De Schakel

Autobedrijf Martens

Deuten glasservice

Autobedrijf WOBO

Drogisterij Jea Fidom

Autobedrijf Zwiep

E&K

Autorijschool EDAS

EP:Kuik

Bakkerij Eising

Fa. v/d Vinne

Bandenbeurs

Face II Face Schoonheidssalon

Benjamins Meubelmakerij

Fietswereld Romulco

Bloemenhuis Helianthus

G. Kleine weg- en Waterbouw

Boerderij-Camping de Eikenhof

Garage v/d Bergh

Boomkwekerij Kelly

Garden Master Leijssenaar

Bouwbedrijf Schonewille

Graszodenbedrijf R. Bremer

Bouwfix Noord

Haarstudio Knip inn

Bouwkundig Tekenbureau Zuidema

Handelsonderneming H. Reinders


...dit waren slechts enkele voorbeelden van wat de Aktiviteitencommissie ‘t Oekie zoal de afgelopen 35 jaar heeft georganiseerd.

sponsoren Hans Jutstra

Plus Cappendijck

Houthandel R Wimmenhove

Rabobank

Hoveniersbedrijf Scholing

Rep bedr. Boessenkool

ICH

Riegauto’s (Geesbrug)

InstallatieTechniek Winkel

Ringenier

ITB Installatie techniek

Schilperoord garagedeuren

Jan de Jonge bouwservice

Schoenenmode Snijder

Jeugdcentrum

Schoonheidssalon Bea

Johan Kleine Rijwielhandel

Sjapri

Kantoor- en telecommunicatiesystemen B v/d Weide

SKH

Kapsalon J. de Jonge

Slagerij van Goor

Karssies en Karssies

Snackbar Royal

Klussenbedrijf M. Schonewille

Snackbar Toppie

Klussenbedrijf Perdok

Spang Watersport

Knol Schilderwerken

SVZ advies

Koekoek kinderkleding

TCM

Koeltechniek Nijmeijer

Technisch klussenbedrijf G. Schonewille

Koster Mode

Tegelzetbedrijf Hollandscheveld

Lammert Kroesen

Vakwinkel Pekel

Las- en leidingwerk Veldman

Van Eeks VOF

Makelaardij Bruins-Slot en Kroezen

Versspecialist Jan Assen

Marina Fieten fotografie

Vloerpompen van der Vinne

Markthandel Doldersum

Wildeboer/vd Weide

Mekro bestratingen

Zuidema bestratingen

Nihongoi Selective Koi Oliehandel Fieten Ouderwelzijn

Natuurlijk bedanken wij ook de sponsoren die bij het

Partycentrum Schoonhoven

verschijnen van dit boekje nog niet bekend waren.


Colofon Stichting Aktiviteitencommissie ‘t Oekie e-mail: info@toekie.nl website: www.toekie.nl postadres: Riegshoogtendijk 19a 7913 AZ Hollandscheveld Rabobank 3166.03.031 Voorzitter Martijn Kuik tel. 06 459 470 55 Secretaris Christa Velema-Damming Penningmeester Gerdie Beugelink Marktmeesters Arjan Veneberg tel. 06 53 65 76 70 Hendrik-Jan Hummel tel. 06 53 68 76 69 markt@toekie.nl Opmaak en vormgeving: Jeroen Schonewille Met dank aan: Bert van der Weide

Volg ons ook op:

Programmaboekje feestweek 2012 Hollandscheveld  

Programmaboekje feestweek 2012 Hollandscheveld van 19 t/m 25 augustus 2012

Advertisement