Page 1

Sense límits PRODUCTES PER AL BOSC I EL JARDÍ 2013


HERÈNCIA I DESENVOLUPAMENT

300 anys d’experiència… A Husqvarna, el nostre desig d’assolir el millor no ha canviat durant els últims 300 anys, però sí la nostra manera de pensar gràcies a la nostra col·laboració tant amb professionals forestals com amb particulars. A través d’un disseny superior i de característiques intel·ligents, volem seguir oferint màquines que s’encarreguin de les aplicacions més exigents. Com a usuari de Husqvarna, podreu comptar amb un alt grau de �������������������������������������������������������������������������� a l’alçada de qualsevol repte sense oblidar la facilitat d’ús i el confort.

… per fer front als reptes actuals.


Innovació en tallagespes robotitzats.

Motoserres

6

Conceptes sobre tallar la gespa

10

Tallagespes robotitzats

12

Tallagespes

16

Riders

18

Vista general de la gamma de productes

Capdavanters en innovació i tecnologia. El seu disseny excepcional, l’enginyeria de qualitat i el pensament prospectiu han convertit les màquines Husqvarna en la primera elecció de molts usuaris de tot el món. Els anys d’experiència en enginyeria i fabricació de precisió combinats amb una visió innovadora de la investigació i el desenvolupament han mantingut Husqvarna en primer lloc quant a innovació de productes. En l’actualitat, els tallagespes, tractors de jardí o productes forestals de Husqvarna continuen responent a les demandes dels seus usuaris arreu del món.

Potents productes Husqvarna amb bateria.

21 – 24

Tractors de jardí

26

Accessoris per a Riders i tractors de jardí

28

Tallagespes de gir zero

29

Bufaneus

30

Desbrossadores i retalladores

32

Equip de protecció personal

36

Accessoris forestals

38

Tallabarders

40

Bufadors / Conreadores

42 – 43


MOTOSERRES

Us donem la potència per a un rendiment millor.

Mireu el vídeo de la 560 XP® per veure la motoserra en acció. Descarregueu un lector de QR gratuït al vostre smartphone per poder escanejar el codi.

Nosaltres escoltem, aprenem, i així creem la nostra gamma de motoserres amb funcions basades en necessitats reals. De fet, no parem de desenvolupar-nos, i tampoc de col·laborar amb professionals forestals que treballen amb les nostres màquines. Millorem el nostre disseny i característiques any rere any ������������������������������������������������������������������������������� necessaris per a les tasques per a les quals estan destinades.

El que aconseguiu. I com ho fem. GRAN POTÈNCIA

X-TORQ ® La tecnologia X-Torq® per a motors ofereix un parell alt, i redueix el consum de ����������������������� ��������������������� ����������������� ��

RENDIMENT ÒPTIM

AUTOTUNE ™ Ajusta automàticament el motor amb precisió perquè funcioni de manera òptima en funció de la temperatura, el tipus de ������������������������������������

DA ACCELERACIÓ RÀPI

REVBOOST ™ Ofereix una acceleració ràpida i una velocitat de la cadena superior per �����������������������������

ENGEGADA SENSE PROBLEMES

SMART START ® El motor i l’estàrter s’han dissenyat de manera que es pugui engegar la màquina ràpidament i amb el mínim esforç. La resistència al cordó d’engegada es redueix ����������� ��

TEMPS D’ÚS MÉS LL

ARG

AIR INJECTION ™ Un sistema centrífug de neteja per aire que redueix el desgast i allarga el ������������������������������������������������� manera podreu fer torns més llargs.

MANEIG CÒMODE

LOW VIB ® ������������������������������������ absorbeixen la vibració i redueixen l’impacte als braços i les mans de l’usuari. D’aquesta manera, l’ús resulta més còmode.

����������������


MOTOSERRES PER A TOT TIPUS DE TASQUES Vegeu tots els models a la part central Més informació a husqvarna.es

Ús professional menys freqüent.

Ús professional a jornada plena.

Potents, robustes i ideals per a usuaris comercials, com contractistes i treballadors municipals. La nostra gamma de motoserres potents professionals estan equipades amb característiques de rendiment ideals per a torns curts.

Multiús. Són fàcils d’engegar i de manejar, ideals per als usuaris que tallen de tant en tant. Dissenyades per encarregar-se d’una gran quantitat de tasques de tall, des de podar o ������������������������������������������������������� X-Torq ®, el treball resulta més còmode.

Quan necessiteu potència, rendiment i el nivell més alt ��������������������������������������������������������� donarà això i més. Amb característiques ideals per als torns llargs i exigents dels llenyataires i arboricultors que treballen a jornada plena. Les motoserres XP ® incorporen les característiques més noves per maximitzar el rendiment en cada situació. La tecnologia Air Injection™ manté net el motor, la tecnologia Low Vib ® redueix les vibracions i fa la màquina ������������������������������™ assegura que el motor funcioni de manera òptima en qualsevol condició atmosfèrica.

HUSQVARNA 560 XP ® 59,8 cm³, 3,5 kW, longitud d’espasa de 33–60 cm, 5,6 kg. RevBoost™, AutoTune™, Air Injection™, X-Torq® i Low Vib®. Disponible amb mànecs escalfats i carburador.

ACCESSORIS DE MÀXIMA QUALITAT

Ús ocasional. Aquestes motoserres ofereixen un rendiment de tall excel·lent, són fàcils d’engegar i incorporen característiques que confereixen més confort i ������������������������������������� ������������������������������������� ideals per a tasques de tall senzilles, com tallar arbres petits i llenya.

NOVETATS INNOVADORES

Prepareu-vos com un professional.

Rendiment Husqvarna 100% sense ni una gota de gasolina.

Husqvarna aporta un disseny modern a la indumentària protectora per maximitzar el confort i la seguretat. Els materials emprats s’escullen pel seu nivell tecnològic avançat i les seves propietats antidesgast. Porteu sempre un equip de seguretat aprovat quan treballeu amb una motoserra.

La sèrie Husqvarna amb bateria presenta una novetat: el rendiment de la gasolina en una motoserra que funciona amb bateria, per oferir-vos ������������������������������������������������� les operacions. Alhora que elimina les emissions directes i redueix el nivell de soroll, les vibracions i el manteniment. Més informació sobre els accessoris forestals Husqvarna a la pàgina 39.

MOTOSERRES | 9


La resposta a les vostres necessitats per tallar gespa. Quan cerqueu un tallagespa, us fareu moltes preguntes, i nosaltres tenim una àmplia gamma de màquines per tallar l’herba per donar-hi resposta. Des de ������������������������������������������������������������������������������� i acoblaments que afegiran més versatilitat i en permetran l’ús durant tot l’any. ��������������������������������������������������������������������������� màquina que no només cobrirà les vostres demandes, sinó que tindrà una qualitat que us acompanyarà any rere any.

La bèstia de càrrega del vostre jardí. El millor per al vostre jardí. Si voleu conduir còmodament salvant tots els obstacles sense problemes, el Husqvarna Rider serà, sens dubte, l’opció ideal. Aquest model té moltes funcions disponibles. Amb la direcció articulada, el Rider es pot girar i maniobrar fàcilment en un radi de gir petit. La unitat de tall davantera facilita l’accés a llocs difícils. La unitat muntada al davant pot tallar sota els arbustos o al llarg de la tanca sense problemes.

Amb un rendiment d’alta qualitat i facilitat d’ús, els tractors Husqvarna aporten versatilitat al treball. La seva àmplia gamma d’acoblaments i una opció integrada de mètodes de tall confereixen una excel·lent usabilitat als nostres tractors de ������������������������������������������������ realitzar diverses tasques al terreny. Els tractors Husqvarna es poden equipar amb remolcs, escampadores, bufaneus, etc., per convertir-se així en bèsties de càrrega de jardí durant tot l’any.

Tallar la gespa de forma tradicional és més fàcil. Per a aquells que decidiu caminar darrere del tallagespa oferim una gamma de tallagespes adequats a molts tipus diferents de terrenys i usuaris. Si voleu la versatilitat de diferents mètodes de tall, el sistema de tall 3 en 1 està disponible en moltes de les nostres màquines. I com que sabem que cada parcel·la és diferent, trobareu una màquina que tingui totes les característiques que necessiteu per a uns resultats perfectes i que us faran la vida més fàcil i el treball més agradable.

TALLAGESPA

AUTOMOWER ®

RIDER

TRACTOR

Maniobrabilitat superior

Per gaudir d’uns resultats de tall fantàstics sense moure un dit.

Sistema versàtil de tall Col·lector BioClip ® Ús durant tot l’any Funcionament amb bateria

Si sempre heu volgut tenir el vostre jardiner propi, ara serà possible amb el Husqvarna Automower ®, el primer tallagespa robotitzat i líder indiscutible en tecnologia i rendiment. És capaç de treballar contínuament, dia rere dia, per tal que pugueu pensar en altres coses amb la tranquil·litat de gaudir dels resultats fantàstics d’una gespa ben atesa i sana. CONCEPTES SOBRE TALLAR LA GESPA | 11


TALLAGESPES ROBOTITZATS

Líder en sistemes robòtics per tallar la gespa. Observant com les ovelles tallen l’herba de mica en mica mentre pasturen tota l’estona seguint un patró aleatori, hem dissenyat el tallagespa robotitzat Husqvarna Automower ® per aconseguir una gespa perfecta mentre vosaltres… no feu res. Segons quins siguin els vostres requisits i les dimensions del vostre terreny, trobareu un model de Husqvarna Automower ® que no només serà ��������������������������������������������������������������������������� perfectes i una supervisió mínima. De fet, després de 20 anys d’enginyeria i ajustos, el Husqvarna Automower ® es troba ara en la tercera generació, amb més característiques avançades que mai.

El que aconseguiu. I com ho fem. PROTOCOLS DE SEGURETAT

CONTROL ANTIROBATORI / GPS Sistema de vigilància antirobatori en diversos nivells que augmenta la protecció del tallagespa.

ENT GESPA PERFEC TAM TALL ADA

TALLA EN PATRONS ALEATORIS Millors resultats tallant segons un patró aparentment aleatori.Talla de mica en mica i constantment, i elimina la necessitat de recollir l’herba tallada.

ÒGICA CONSCIÈNCIA ECOL

SENSE EMISSIONS DIRECTES / POC SOROLL Talla l’herba sense produir emissions perjudicials i fa poc soroll: ideal per a àrees residencials i perquè no us destorbi a �������������������������������������������������

SENSE DIFICULTATS

CÀRREGA AUTOMÀTICA El robot sap quan s’ha de carregar. En aquest moment, es dirigeix automàticament a l’estació de càrrega sense produir marques no desitjables.

RESULTATS FANTÀ

STICS

TALL ÚNIC Tres fulles ben esmolades s’encarreguen de fer uns talls nets. Com que els trossets d’herba són més petits, el terreny es fertilitza millor, la qualitat del tall és excel·lent, no creix molsa i es consumeix menys energia.

RES AJUSTEU LES VOST LL A EB HORES DE TR

PREPROGRAMACIÓ Us permet decidir si voleu que el tallagespa robotitzat funcioni tot ����������������������������������

TALLAGESPES ROBOTITZATS | 13


TALLAGESPES ROBOTITZATS PER A TOT TIPUS DE GESPA Vegeu tots els models a la part central Més informació a husqvarna.es

Així talla el Husqvarna Automower ® la gespa del vostre jardí.

El Husqvarna Automower ® continua sent líder en sistemes robòtics per tallar gespa.

Mireu com el vostre tallagespa robotitzat Husqvarna Automower ® puja per pendents amb ������������������������������������������������������������������������������������������������ ������������������������������������������������������������������������������������ ��������������������������������������������������������������������������� l’Automower ® s’encarregarà de les tasques de jardineria. I quan arribi l’hora de carregar-se, només haurà de seguir el cable de ������������������������������������������������������������ si aixequeu o inclineu la màquina, les fulles s’apagaran automàticament.

Automower ® 265 ACX. El màxim rendiment per a àrees realment grans, major velocitat de tall i sensors ultrasònics. Equipat amb sistema de seguiment GPS i comunicació per SMS. Àrea: 6.000 m2���� �� ��������������������� ���������� ��

Automower ® 220 AC / 230 ACX / Solar Hybrid. Per a àrees de gespa grans, Automower ® 220 AC. Àrea de tall: 1.800 m2���� �� �������������������������������� ��� Automower ® 230 ACX amb dos cables de guia, ideal per a àrees de gespa grans i complexes. Àrea: 3.000 m2���� �� ��� ������������������������������� Automower ® Solar Hybrid. Panell solar i càrrega de la bateria. Equipat amb sistema de seguiment GPS i comunicació per SMS. Àrea: 2.200 m2���� �� ���������������������������������� Per a més informació sobre la instal·lació i més consells per tallar la gespa sense problemes, mireu com treballa el Husqvarna Automower®.

Novet at!

Automower ® 305 / 308. L’Automower ® 305 és perfecte per a àrees de gespa més petites. Àrea: 500 m2���� �� �������������������������������� ��� El compacte Automower ® 308 ofereix una gran productivitat integral. Àrea: 800 m2���� �� �������������������������������� ��

TRAIEU EL MÀXIM PROFIT DEL VOSTRE AUTOMOWER®

TALLAR GESPA AMB MÉS INTEL·LIGÈNCIA

Accessoris intel·ligents. Suports de paret, bosses suaus de transport, unitats de comunicació per GPS, conjunts de raspalls per a rodes, conjunts de rodes per a ���������������������������������������������� La nostra gamma d’accessoris intel·ligents no només facilita la preparació, sinó que permet personalitzar les nostres màquines i gaudir-ne de l’ús. Per què no escollir un cos brillant de la col·lecció de colors de l’Automower ®?

Aplicació iPhone i GPS. Hi ha una aplicació Automower® gratuïta per a l’iPhone que us ajudarà a conèixer les funcions i us permetrà trobar el model Husqvarna Automower® òptim per al vostre jardí. També us ajudarà a instal·lar-lo i, quan hagueu acabat, podreu emprar les funcions GPS per gestionar la màquina.

TALLAGESPES ROBOTITZATS | 15


TALLAGESPES

TALLAGESPES PER A TOT TIPUS DE GESPA Vegeu tots els models a la part central

Tallagespa per a terrenys exigents i ús freqüent. Tots els nostres tallagespes estan dissenyats per oferir el màxim grau de rendi������������������������������������������������������������������������� motors d’altes prestacions i fàcils d’engegar, a més d’unitats de tall durables, amb la qual cosa s’obtenen uns resultats de tall fabulosos. No importa el model ��������������������������������������������������������������������������������� amb uns resultats ideals per a una gespa sana i ben conservada.

Més informació a husqvarna.es

Sèrie semiprofessional. Tallagespes robusts amb més durabilitat, fets per a un ús intensiu. El seu disseny compacte els confereix una maniobrabilitat excel·lent, i el manillar amb amortiment de vibracions els fa més còmodes de manejar. La tracció davantera, de disseny senzill i sense necessitat de manteniment, facilita el maneig.

Tallagespes moderns per a un ús exigent. El seu disseny moderníssim i les generoses tecnologies que incorporen fan d’aquesta sèrie de tallagespes unes màquines �������������������������������������������������������������� el col·lector al nivell òptim, de manera que no cal buidar-lo amb tanta freqüència. Es tracta de màquines d’alta capacitat ����������������������������������������������������� qualitat de tall excel·lent.

Coses a tenir en compte a l’hora de comprar un tallagespa: � ���������������������������������������������������������������� d’un model autopropulsat. � ������������������������������������������������������������������ manual, que no produeix emissions i no molesta els veïns. � ������������������������������������������������������������������� ������������ Si no esteu segurs de quin sistema de tall seria el més adequat, visiteu husqvarna.es, on trobareu més informació que us ajudarà a escollir el tallagespa ideal per al vostre terreny.

RESULTATS NETS

GESPA SANA

TALL EFICIENT

NOVETATS INNOVADORES

El nou LC 56 AWD, amb un rendiment de conducció fins ara mai vist al mercat.

RECOL·LECIÓ Evita que les males herbes s’escampin i neteja la gespa recollint fulles i branquillons per deixar-la ben neta i bonica.

LA TRITURACIÓ BIOCLIP ® Ajuda a escampar per la terra nutrients com ara el �������������������������������������������������� el bon estat general de la gespa, i eviten l’aparició de males herbes.

EXPULSIÓ POSTERIOR O LATERAL Aquests sistemes de tall tenen una gran capacitat i són més adequats per a tipus d’herba més alts i gruixuts que no es tallen gairebé mai.

�������������������������������������������������������������������� tallagespa de Husqvarna està equipat per encarregar-se dels jardins més complicats i esgotadors. Amb el control intuïtiu de velocitat i la tracció a totes les rodes, els pendents pronunciats i les àrees poc ateses deixen de ser un problema. Gran velocitat de tall, unitat de tall ampla, 3 possibles mètodes de tall, etc. Aquestes són només algunes de les característiques que marcaran la diferència a la vostra gespa.

������������������


RIDERS

RIDERS PER A TOT TIPUS DE GESPA Vegeu tots els models a la part central

Mai no ha estat tan inspirador tallar la gespa.

Més informació a husqvarna.es

Els Husqvarna Riders són sinònim de característiques de disseny i enginyeria de qualitat excepcionals. Però veureu que un tallagespa Husqvarna és molt més que això. De fet, amb tants tipus diferents d’àrees de gespa i condicions de treball, la nostra gamma de màquines està dissenyada especialment per oferir diverses solucions per a diverses necessitats. Estem segurs que trobareu la màquina ideal i que, a més, en gaudireu al màxim.

Els nostres Riders més avançats.

Resultats fantàstics tot l’any.

Feu la feina amb el mínim esforç.

����������������������������������������� ������������������������������������������� hotels, on cal potència professional, confort i capacitat. Com que es tracta d’un AWD, s’encarregarà de la feina amb uns resultats espectaculars i, sobretot, amb facilitat.

Aquestes versàtils màquines de la sèrie 300 es poden utilitzar tot l’any gràcies a l’àmplia gamma d’acoblaments. Podreu escollir entre tres unitats de tall Combi diferents per cobrir les demandes de terrenys i àrees de gespa petites.

Els Riders de la sèrie 200 són adequats per a particulars que requereixen alta �������������������������������������������� primera i rendiment. Escolliu el model AWD per a una millor tracció o el ��������������������������

Màquines més petites amb les característiques del Rider.

Vegeu com podreu gaudir durant tot l’any amb un Husqvarna Rider.

T MANIOBRABILITA OR SUPERI

ACCESSIBILITAT DE

TALL

ZADA POSTURA OPTIMITOR CT DEL CONDU

Un Rider silenciós i còmode. El Rider amb bateria té un funcionament de 90 minuts en funció de les condicions de la gespa. Aquest Rider amb bateria permet una conducció còmoda, silenciosa i sense emissions directes. Gaudiu del rendiment de Husqvarna amb uns resultats excel·lents. Una màquina ideal per a particulars preocupats pel medi ambient.

La sèrie 100 inclou màquines de forma compacta que són perfectes per a jardins més petits i tenen totes les característiques del Rider que espera l’usuari, però en un paquet més petit i compacte.

NOVETATS INNOVADORES

L’últim model de Rider que té la gespa sota control.

SISTEMA DE DIRECCIÓ ARTICULADA La direcció articulada permet una maniobrabilitat de primera i facilita la conducció al voltant d’obstacles com arbres, arbustos i parterres.

UNITAT DE TALL MUNTADA AL DAVANT Ofereix una vista excel·lent de l’àrea de treball i permet retallar vores i arribar fàcilment als racons i a sota els arbustos.

CÒMODE SEIENT Seguretat, estabilitat i tracció tant en terrenys plans com inclinats. El baix centre de gravetat del Rider permet una tracció més bona i comoditat per a l’usuari.

El Husqvarna R 115B és un dels Riders compactes més avançats de la seva classe. L’alt nivell de maniobrabilitat �������������������������������������������������������� construït amb components d’alta qualitat i ofereix totes les característiques autèntiques del Rider en un paquet assequible. Es pot equipar amb una pala per a la neu i ampliar així la seva versatilitat durant tot l’any.

RIDERS | 19


Per accedir a les últimes notícies, informació sobre productes i ajuda. La web de Husqvarna ofereix tota la informació que necessiteu sobre els productes; però, a més, trobareu molta més ajuda per obtenir uns resultats perfectes en cada tasca. Hi ha campanyes regulars d’ofertes, ajuda i consells sobre els productes, a més d’accessoris que augmentaran la versatilitat de les vostres màquines. I una àmplia gamma d’indumentària protectora professional. En cas que decidiu parlar directament amb un dels nostres representants, el nostre localitzador de distribuïdors us indicarà l’especialista Husqvarna que us quedi més a la vora.

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES I MANUALS D’INSTRUCCIONS A husqvarna.es podreu descarregar manuals per a totes les vostres màquines Husqvarna i trobar més informació per optimitzar la vostra feina.

PERSONALITZEU LA CERCA DE PRODUCTES ������������������������������������������������������������ més concretes. D’aquesta manera us podrem guiar millor per trobar la màquina més adequada a les vostres necessitats.

VISITEU LA NOSTRA WEB PER A MÒBILS Volem que els nostres clients tinguin totes les facilitats per rebre i trobar informació de Husqvarna. La nostra web per a mòbils ha estat dissenyada a mida perquè es pugui veure en tots els mòbils (com smartphones) i es pugui accedir als nostres diversos canals d’informació, com la web, el catàleg de productes i altres materials imprimibles, a més dels nostres canals de YouTube i Facebook.

20 | WEB


MOTOSERRES

TALLADORES DE DISC

BUFADORS

RIDERS

MOTOSERRES DE GASOLINA Novetat

HUSQVARNA 236 38.2 cm³, 1.4 kW, 14"/ 35 cm, 4.7 kg. 249,00 €

HUSQVARNA 135 40.9 cm³, 1.4 kW, 14"/ 35 cm, 4.4 kg. 369,00 €

HUSQVARNA 240e TRIOBRAKE™ 38.2 cm³, 1.5 kW, 15"/ 38 cm, 5 kg. 299,00 €

HUSQVARNA 135e 40.9 cm³, 1.4 kW, 16"/ 35 cm, 4.6 kg. CONSULTAR

HUSQVARNA K760 74 cm³, diàmetre disc 300/350 mm.

HUSQVARNA K970 94 cm³, diàmetre disc 300/350/400 mm.

HUSQVARNA K1260 119 cm³, diàmetre disc 350/400 mm.

CONSULTAR

CONSULTAR

CONSULTAR

HUSQVARNA K3000 WET Elèctrica. Diàmetre disc 350 mm. CONSULTAR

DESBROSSADORES / TALLABARDERS

HUSQVARNA 125B 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.26 kg. 259,00 €

HUSQVARNA 125BVX 28 cm³, 12.03 m³/min, 4.35 kg. 359,00 € Inclou equip d'aspiració.

HUSQVARNA 130BT 29.5 cm³, 10.2 m³/min, 6.7 kg. 399,00 €

HUSQVARNA 350BT 50.2 cm³, 14 m³/min, 10.21 kg. 599,00 €

HUSQVARNA 356BTX 51.7 cm³, 13.4 m³/min, 10.4 kg. 699,00 €

HUSQVARNA 570BTS 65.6 cm³, 21.8 m³/min, 11.2 kg. 719,00 €

Novetat

HUSQVARNA 450e 50.2 cm³, 2.4 kW, 18"/ 45 cm, 5.1 kg. 569,00 €

HUSQVARNA 455 RANCHER II 55.5 cm³, 2.6 kW, 18"/ 45 cm, 5.9 kg. 699,00 €

HUSQVARNA 465 RANCHER 64.1 cm³, 3.2 kW, 18"/ 45 cm, 6 kg. 769,00 €

HUSQVARNA 122C 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.4 kg. 229,00 €

HUSQVARNA RIDER 216 AWD B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hidrostàtic AWD. Inclou unitat de tall 94 cm. 6.199,00 €

HUSQVARNA RIDER 213C B & S, 6.7 kW @ 3000 rpm, hidrostàtic. Inclou unitat de tall 94 cm. 4.599,00 €

HUSQVARNA RIDER 216 B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hidrostàtic. Inclou unitat de tall 94 cm. 5.199,00 €

HUSQVARNA RIDER 316T Kawasaki, 9.6 kW @ 2900 rpm, hidrostàtic. Inclou unitat de tall 103 cm. 6.499,00 €

HUSQVARNA RIDER 316T AWD Kawasaki, 9.6 kW @ 2900 rpm, hidrostàtic AWD. Inclou unitat de tall 103 cm. 7.750,00 €

HUSQVARNA RIDER 318 B & S, 9.6 kW @ 2900 rpm, hidrostàtic. Inclou unitat de tall 103 cm. 5.750,00 €

HUSQVARNA RIDER 320 AWD B & S, 10.6 kW @ 2900 rpm, hidrostàtic AWD. Inclou unitat de tall 103 cm. 7.295,00 €

HUSQVARNA P 524 Kawasaki, 13,9 kW @ 3000 rpm, hidrostàtic AWD. Inclou unitat de tall 122 cm. 18.000,00 €

HUSQVARNA P 520D Kubota, 14,5 kW @ 3000 rpm, hidrostàtic AWD. Inclou unitat de tall 132 cm. 28.000,00 €

TALLAGESPES

Novetat

HUSQVARNA 440e 40.9 cm³, 1.8 kW, 15"/ 38 cm, 4.4 kg. 449,00 €

HUSQVARNA 580BTS 75.6 cm³, 25.7 m³/min, 11.8 kg. 790,00 €

HUSQVARNA 128C 28 cm³, 0.8 kW, 4.4 kg. 269,00 €

HUSQVARNA 122LD 21.7 cm³, 0.6 kW, 4.7 kg. 275,00 € Inclou trimmy.

Novetat

HUSQVARNA 128LDX 28 cm³, 0.8 kW, 4.9 kg. 349,00 € Inclou trimmy. HUSQVARNA LB 48 B & S, Push, BioClip®, 48 cm. 695,00 €

HUSQVARNA R 53 B & S, BioClip®, 53cm. 475,00 €

HUSQVARNA R 52S B & S, autopropulsat, TrioClip®, 53 cm. 625,00 €

HUSQVARNA LC 56 Honda, TrioClip®, 56 cm. 695,00 €

HUSQVARNA LC 56 B Honda, TrioClip®, BBC, 56 cm. 795,00 €

HUSQVARNA RIDER 422Ts AWD B & S, 12.6 kW @ 3000 rpm, hidrostàtic AWD. Inclou unitat de tall 112 cm. 13.495,00 €

Novetat

HUSQVARNA 543 XP® 43.1 cm³, 2.2 kW, 15" / 38 cm, 4.5 kg. 899,00 €

HUSQVARNA 346 XP® 50.1 cm³, 2.7 kW, 18"/ 45 cm, 5 kg. 799,00 €

HUSQVARNA 555 X-TORQ AUTOTUNE™ 59.8 cm³, 3.1 kW, 18"/ 45 cm, 5.6 kg. 799,00 €

HUSQVARNA 365 X-TORQ 65.1 cm³, 3.4 kW, 18"/ 45 cm, 6 kg. 895,00 €

HUSQVARNA 327LDX 24.5 cm³, 0.9 kW, 5.1 kg. 499,00 € Inclou trimmy.

HUSQVARNA 133R 31.8 cm³, 0.9 kW, 5.8 kg. 499,00 €

HUSQVARNA 128R 28 cm³, 0,8 kW, 5 kg. 359,00 €

TALLAGESPES AMB RADI DE GIR ZERO

HUSQVARNA 241R 40.3 cm³, 1.4 kW, 6.5 kg. 549,00 €

Novetat

HUSQVARNA LC 48V B & S, autopropulsat, recol·lecció / BioClip®, 48 cm. 699,00 €

HUSQVARNA LC 56 AWD Honda, TrioClip®, tracció 4 ◊ 4, 56 cm. 895,00 €

HUSQVARNA 550 XP® AUTOTUNE™ 50.1 cm³, 2.8 kW, 18"/ 45 cm, 4.9 kg. 899,00 €

HUSQVARNA 372 XP® X-TORQ® 70.7 cm³, 4.1 kW, 18"/ 45 cm, 6.4 kg. 995,00 €

HUSQVARNA 560 XP® 59.8 cm³, 3.5 kW, 18"/ 45 cm, 5.6 kg. 1.025,00 €

HUSQVARNA 390 XP® 87.9 cm³, 4.8 kW, 18"/ 45 cm, 7.2 kg. 1.249,00 €

HUSQVARNA 535RX 34.6 cm³, 1.6 kW, 6.1 kg. 699,00 €

HUSQVARNA 555RXT 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.2 kg. 1.249,00 €

HUSQVARNA LC 53E e B & S,TwinControl, Recollida / BioClip®/ descàrrega posterior, 53 cm. 1.449,00 €

HUSQVARNA R 153S B & S, autopropulsat,TrioClip®, 53 cm. 849,00 €

Tallagespes manuals

HUSQVARNA 545RX 45.7 cm³, 2.1 kW, 8.7 kg. 919,00 €

HUSQVARNA 54 40 cm, 4 altures, 8.6 kg. 145,00 €

HUSQVARNA 553RBX Desbrossadora de motxilla. 50.6 cm³, 2.3 kW, 12.1 kg. 999,00 €

HUSQVARNA 3120 XP® 118.8 cm³, 6.2 kW, 24"/ 60 cm, 10.4 kg. 1.695,00 €

HUSQVARNA 395 XP® 93.6 cm³, 4.9 kW, 20"/ 50 cm, 7.9 kg. 1.349,00 €

HUSQVARNA 153R 50.2 cm³, 1.6 kW, 7.6 kg. 699,00 €

HUSQVARNA 143R-II 41.5 cm³, 1.5 kW, 7.6 kg. 599,00 €

HUSQVARNA LC 48VE B & S, autopropulsat, recol·lecció /BioClip®, engegada elèctrica, 48 cm. 979,00 €

Novetat

HUSQVARNA 555FRM 53.3 cm³, 2.8 kW, 9.2 kg. 1.249,00 €

HUSQVARNA R 150SH Honda, autopropulsat, TrioClip, 50 cm. 949,00 €

HUSQVARNA R 153SV B & S, autopropulsat, velocitat variable,TrioClip, 53 cm. 999,00 €

HUSQVARNA 64 40 cm, regulable en altura, 8.7 kg. 189,00 €

HUSQVARNA RZ 19 B & S, Endurance, 9.6 kW @ 2600 rpm. Inclou unitat de tall 102 cm. 5.099,00 €

HUSQVARNA MZ 28T B & S, Endurance V-Twin, 15.7 kW @ 2950 rpm. Inclou unitat de tall 132 cm. 9.099,00 €

HUSQVARNA PZ 29 Kawasaki, FX Series, 18.9 kW @ 2550 rpm. Inclou combi deck 155 cm & Drive kit. 18.000,00 €

HUSQVARNA PZ 29D Kubota, D1305, 21.7 kW @ 3000 rpm. Inclou combi deck 155 cm & Drive kit. 27.750,00 €

HUSQVARNA SG 13 Tallasoques. Honda, 8.7 kW @ 3600 rpm, 389 cm³, 115 kg. 6.149,00 €

HUSQVARNA SC 18 Segadora. Honda, 3.2 kW @ 3000 rpm, 163 cm³, 46 cm, 145 kg. 6.149,00 €

GARDEN PRO

HUSQVARNA M 53S PRO Honda, autopropulsat, BioClip®, 53 cm. 1.249,00 €

Robots tallagespes Retalladores amb bateria

Novetat

HUSQVARNA T425 25.4 cm³, 0.96 kW, 10"/ 25 cm, 3 kg. 519,00 € A més, disponible amb espasa carving.

HUSQVARNA T435 35.2 cm³, 1.5 kW, 12"/ 30 cm, 3.4 kg. 419,00 €

Motoserres elèctriques

HUSQVARNA T540 XP® AUTOTUNE™ 37.7 cm³, 1.8 kW, 12"/ 30 cm, 3.7 kg. 699,00 €

HUSQVARNA 535FBX 34.6 cm³, 1.6 kW, 12.2 kg. 1.095,00 €

HUSQVARNA 136 Li C Motor de 4 escombretes, longitud de fulla 33 cm, 3.1 kg sense bateria. CONSULTAR

Motoserres amb bateria

Novetat

Bateria i carregador a part.

HUSQVARNA 536 Li L Motor sense escombretes, ample de tall 40 cm, 2.9 kg sense bateria. CONSULTAR

Novetat

HUSQVARNA 536 Li R Motor sense escombretes, ample de tall 40 cm, 3.6 kg sense bateria.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 220 AC 1.800 m² (+/- 20 % ). 2.195,00 €

Novetat

CONSULTAR

Bateria i carregador a part.

Bateria i carregador a part.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 / 308 500 / 800 m² (+/- 20 %). 1.495,00 € / 1.795,00 €

Novetat

HUSQVARNA DT 22 ��������������������������� @ 3600 rpm, 163 cm³, 56 cm, 65.3 kg. 2.049,00 €

HUSQVARNA AUTOMOWER® 265 ACX 6.000 m² (+/- 20 % ). 4.995,00 €

TALLABARDERS

HUSQVARNA 536 Li XP® Motor sense escombretes, 12", 3/8", 2,5 kg sense bateria. CONSULTAR

Bateria i carregador a part.

MOTOAIXADES

TRACTORS

Bateria i carregador a part.

Novetat

HUSQVARNA AR 19 Airejadora. Honda, 2.6 kW @ 3600 rpm, 119 cm³, 48 cm, 131 kg. 4.095,00 €

Novetat

CONSULTAR

HUSQVARNA 317 ELECTRIC 230 V, 1700 W, 14"/ 35 cm. 259,00 €

HUSQVARNA 321 ELECTRIC 230 V, 2000 W, 16"/ 40 cm. 319,00 €

HUSQVARNA 436 Li Motor sense escombretes, 12", 3/8", 2.5 kg sense bateria.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 330X 3.200 m² (+/- 20 % ). 2.999,00 €

HUSQVARNA AUTOMOWER® SOLAR HYBRID 2.200 m² (+/- 20 % ). 2.995,00 €

El pes de la bateria BLi110 és 1.2 kg.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 230 ACX 3.000 m² (+/- 20 % ). 2.799,00 €

HUSQVARNA AUTOMOWER® 320 2.200 m² (+/- 20 % ). 2.395,00 €

HUSQVARNA T536 Li XP® Motor sense escombretes, 12", 3/8", 2.4 kg sense bateria. CONSULTAR Bateria i carregador a part. Especial poda. El pes de la bateria BLi110 és 1.2 kg.

HUSQVARNA TF 224 Subaru, EP16, 60 cm. 629,00 €

Tallabarders elèctrics

HUSQVARNA 122HD45 21.7 cm³, 0.6 kW, 45 cm, 4.6 kg. 395,00 €

HUSQVARNA 122HD60 21.7 cm³, 0.6 kW, 60 cm, 4.9 kg. 425,00 €

HUSQVARNA 226HD60S 23.6 cm³, 0.85 kW, 60 cm, 5.7 kg. 549,00 €

HUSQVARNA 226HD75S 23.6 cm³, 0.85 kW, 75 cm, 5.9 kg. 599,00 €

HUSQVARNA 580HD 56EL 580 W, 56 cm, 3.3 kg. 209,00 €

HUSQVARNA 700HD 60EL 700 W, 60 cm, 3.6 kg. 259,00 €

HUSQVARNA LT 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, manual, 77 cm. 1.895,00 €

HUSQVARNA CT 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, manual, 77 cm. 2.290,00 €

HUSQVARNA CTH 126 B & S, 6.4 kW @ 2800 rpm, hidrostàtic, 77 cm. 2.590,00 €

HUSQVARNA CT 154 Kohler, 8.1 kW @ 2500 rpm, manual, 97 cm. 3.495,00 €

Tallabarders amb bateria

PODADORES D’ALTURA

Motoaixada amb bateria

HUSQVARNA TF 324 Subaru, EP16, 1 marxa endavant + 1 endarrere. 60 cm. 729,00 €

HUSQVARNA TF 434 Subaru, EP17, 2 marxes endavant + 1 endarrere, 80 cm. 949,00 €

HUSQVARNA TF 536 Subaru, EP17, 2 marxes endavant + 1 endarrere, 90 cm. 1.350,00 €

HUSQVARNA TR 430 Subaru, EX17, 1 marxa endavant + 1 endarrere, 43 cm. 1.355,00 €

HUSQVARNA TR 530 Subaru EX21, 1 marxa endavant + 1 endarrere, 53 cm, 93 kg. 1.655,00 €

LLEVANEUS

HUSQVARNA TB1000 1000 W, bateria recarregable, 47 cm, 32 kg. 595,00 €

Novetat

Novetat

Novetat

HUSQVARNA 327P4 24.5 cm³, 0.9 kW, 6.1 kg. 729,00 €

HUSQVARNA 327PT5S 24.5 cm³, 0.9 kW, 7.3 kg. Tub telescòpic. 829,00 € Inclou arnès ergonòmic Balance Flex™.

HUSQVARNA 327P5X 24.5 cm³, 0.9 kW, 6.4 kg. Tub desmuntable. 890,00 € Inclou arnès ergonòmic Balance Flex™.

HUSQVARNA 226HS75S 23.6 cm³, 0.85 kW, 75 cm, 5.6 kg. 599,00 €

HUSQVARNA 327HE3X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.5 kg. 825,00 €

HUSQVARNA 327HE4X 24.5 cm³, 0.9 kW, 55 cm, 6.6 kg. 875,00 €

HUSQVARNA 136 Li HD50 Motor de 4 escombretes, longitud de fulla 50 cm, 3.8 kg sense bateria. El pes de la batería BLi60 és 0.8 kg. CONSULTAR Bateria i carregador a part.

HUSQVARNA CTH 174 Kohler, 8.8 kW @ 2500 rpm, hidrostàtic, 97 cm. 3.995,00 €

HUSQVARNA CTH 194 Kohler, 9.2 kW @ 2500 rpm, hidrostàtic, 107 cm. 4.295,00 €

HUSQVARNA CTH 224T Kawasaki, 11.8 kW @ 2550 rpm, hidrostàtic, 107 cm. 5.125,00 €

HUSQVARNA ST 121E LCT, 1 etapa, 53 cm. 995,00 €

HUSQVARNA ST 261E B & S, 2 etapes, 61 cm. 2.395,00 €

HUSQVARNA ST 268EPT B & S, 2 etapes, 68 cm. 3.495,00 €

Preus recomanats de venda al públic amb IVA inclòs. Vàlids fins al 31-12-2013. En cas de modificació del tipus d'IVA durant l'any 2013, els preus es veuran automàticament modificats a l'import que correspongui aplicar al nou tipus.


Els distribuïdors Husqvarna us ajudaran a ��������������������� ������ ����������������� Totes les màquines Husqvarna es venen a través dels nostres distribuïdors registrats, que ���������������������������������������������������������������������������������������������� que us ajudaran a trobar la solució ideal per a la tasca que teniu al cap.

TROBEU EL VOSTRE DISTRIBUÏDOR HUSQVARNA MÉS PROPER Trobareu una funció de cerca a la web de Husqvarna on només us caldrà escriure el vostre codi postal. Apareixerà un mapa i les dades concretes dels distribuïdors Husqvarna que us quedin més a prop.

EL QUE US OFEREIXEN ELS NOSTRES DISTRIBUÏDORS Els nostres representants locals respondran totes les vostres preguntes, us aconsellaran i us guiaran per trobar la màquina més adequada. Ells han rebut una formació especial i disposen dels coneixements, eines i recursos necessaris per ��������������������������������������������� són distribuïdors autoritzats que es distingeixen per la seva assistència. � Ajuda i assessorament per a totes les màquines Husqvarna � Peces de recanvi i accessoris � Assistència i reparació

INDUMENTÀRIA PROTECTORA I ACCESSORIS PER TREBALLAR AMB LES VOSTRES MÀQUINES Amb els nostres productes es pot utilitzar una àmplia gamma ���������������������������������������������������������� accessoris forestals, per tal que no només gaudiu d’un bon funcionament, sinó també d’una gran versatilitat. Els nostres accessoris Husqvarna genuïns funcionaran tal com ho espereu i us permetran controlar el tipus de resultats que voleu. Per veure una guia completa de tots els nostres accessoris, visiteu husqvarna.es.

DISTRIBUÏDORS AUTORITZATS | 25


TRACTORS

TRACTORS PER TALLAR TOT TIPUS D’HERBA Vegeu tots els models a la part central

Tractors fets per ajudarvos durant tot l’any.

Més informació a husqvarna.es

BioClip® per fertilitzar la gespa. Amb BioClip ®, l’herba es talla en trossets que es descompenen i tornen a la gespa com a fertilitzant natural. Tots els tractors Husqvarna poden tallar en mode BioClip ®. En la majoria de tractors amb recol·lecció integrada, BioClip ® s’incorpora de sèrie. Per als tractors amb expulsió lateral hi ha disponibles accessoris BioClip ®.

Una àmplia gamma d’acoblaments i una opció integrada de diversos mètodes de tall confereixen una excel·lent usabilitat als nostres tractors de jardí. ���������������������������������������������������������������������������� terreny. Escolliu entre tres sistemes de tall diferents per mantenir la gespa i col·loqueu-hi un remolc, una escampadora, un bufaneu i altres accessoris per augmentar-ne la versatilitat.

Tractors amb recol·lecció integrada. Si voleu recollir l’herba tallada, les fulles i altres residus, un tractor amb col·lector integrat és una bona opció. El col·lector es buida fàcilment des del seient del conductor i un indicador acústic us avisa quan és hora de buidar-lo.

Vegeu els tractors Husqvarna en acció durant tot l’any.

MENYS ÀREES SEN TALL AR

SE

ÚS SENZILL AMB EL PEDALS

S

TALL DE PRIMERA QUALITAT

Tractors amb expulsió lateral.

Tractors de jardí compactes.

��������������������������������������������������� de tant en tant i que és plena d’herbes altes, salvatges i gruixudes, l’opció ideal és un tractor amb expulsió lateral.

Aquests tractors de jardí per a particulars són de format compacte i ideals per tallar la gespa còmodament. Gràcies a la mida que tenen, resulten fàcils de maniobrar en els llocs més estrets i necessiten poc espai per d’emmagatzematge.

INNOVACIÓ

Husqvarna U-cut ™. La nova tecnologia de direcció Husqvarna U-cut™ permet fer girs més tancats al voltant d’obstacles com arbres, arbustos i parterres. Així, el cercle sense tallar és més petit i la gespa es talla amb més ������������������������������������������ NOVA TECNOLOGIA DE DIRECCIÓ Millors resultats amb els nostres tractors de categoria superior amb la tecnologia de direcció U-cut™������������������������������������������� tall i millor maniobrabilitat.

TRANSMISSIÓ HIDROSTÀTICA ACCIONADA PER PEDAL La transmissió hidrostàtica accionada per pedal permet controlar fàcilment la velocitat i la direcció. Pedals separats per a la marxa endavant i enrere.

ROBUSTES UNITATS DE TALL Les unitats de tall reforçades i amb recobriment de pols aporten més durabilitat i resistència a la corrosió.

���������������


ACCESSORIS

TALLAGESPES DE GIR ZERO

Més informació a husqvarna.es

Una màquina. Moltes opcions. Adapteu el vostre Husqvarna Rider o tractor a totes les estacions i nombroses tasques diferents amb aquesta àmplia gamma d’acoblaments. Podreu escollir entre remolcs, raspalls, bufaneus, escampadores, llevamolses i molt més, perquè la vostra màquina sigui totalment versàtil i estigui preparada per encarregar-se d’una tasca rere l’altra.

Tallar la gespa ràpidament amb una ����� ����������������� Aquestes màquines treballen d’acord amb les vostres ������������������������������������������������������������� esforç. Un accionament hidràulic individual de les rodes permet maniobrar amb gran precisió i fa que el tallagespa pugui girar sobre el seu propi eix sense deixar cercles per tallar, independentment de com sigui de tancat el gir o de gran el terreny.

BASTIDOR D’ACOBLAMENT Els Riders de la sèrie 300 estan equipats amb un bastidor d’acoblament que permet alternar entre la unitat de tall i les eines muntades al davant, com un tallagespa de batolles, un raspall, una pala per a la neu o un bufaneu. ESCAMPADORA ������������������� uniformement els fertilitzants sobre la gespa, i controlar les males herbes.

Vegeu tots els models a la part central

RASPALL Raspall giratori per escombrar fulles, neu, etc. Es pot col·locar en angle en els dos costats.

Més informació a husqvarna.es

Tallar gespa sense límits. Tallagespes de gir zero especialment dissenyats per a particulars i propietaris que han de mantenir grans àrees de gespa. Els sistemes de recol·lecció opcionals fan que aquestes màquines siguin perfectes per tallar gespa de forma ràpida i neta.

BUFANEU Bufaneu de dues etapes per treure ������������������������������ entrades per a cotxes.

REMOLCS Remolcs espaiosos fets d’acer resistent. Porta posterior plegable per carregar i descarregar fàcilment.

PALA PER A LA NEU Pala per a la neu ampla i resistent per netejar camins, entrades per a cotxes i altres àrees.

NOMIA COMODITAT I ERGO

MANEIG CÒMODE Postura ergonòmica del conductor amb una vista excel·lent de l’àrea on s’ha de treballar. Tots els controls són a l’abast de l’usuari.

28 | ACCESSORIS

MANTENIMENT SE

NZILL

PUNTS DE REVISIÓ DE FÀCIL ACCÉS Totes les àrees de manteniment són fàcilment accessibles per poder tenir la màquina llesta en un tres i no res.

SENSE CERCLES PER TALL AR

TALL DE PRECISIÓ L’accionament hidràulic de les rodes permet a la màquina girar en el seu propi eix sense deixar cercles per tallar.

TALLAGESPES DE GIR ZERO | 29


BUFANEUS

BUFANEUS PER A TOT TIPUS DE TASQUES Vegeu tots els models a la part central

Farem que les vostres tasques hivernals siguin més agradables. Les primeres neus són sempre una agradable sorpresa, però els freds hiverns que vénen després solen anar acompanyats de feina dura. I, una vegada feta la feina, no vol dir que es conservi així segons quines siguin les condicions atmosfèriques o les previsions del temps. Els bufaneus Husqvarna d’alta capacitat no poden escurçar l’hivern, però poden fer les hores �����������������������������������������������������������

Més informació a husqvarna.es

Bufaneus d’una o de dues etapes? És una pregunta senzilla, així com també ho és la resposta. Els bufaneus de dues ����������������������������������������������������������������������������� Per als particulars que no tinguin gaire feina per treure la neu, un bufaneus d’una ����������������������������

Sistema de dues etapes. ��������������������������������������������������������������� es descarrega per la tremuja mitjançant un rodet. És la millor solució per a espais grans i zones públiques.

SISTEMA DE PROPULSIÓ D’ERUGUES Les erugues de tacs ofereixen una propulsió única en capes gruixudes de neu i superfícies relliscoses. Permeten treballar en pendents i terrenys difícils amb uns resultats excel·lents.

Sistema d’una etapa. Els àleps helicoïdals multicapa reforçats escombren la ������������������������������������������������������ Una solució excel·lent per a entrades de cotxes, camins de jardí i terrasses.

PREPARAT PER A TS VIAN CONDICIONS CAN

EXTRAORDINÀRIA T MANIOBRABILITA

RECCIÓ CONTROL DE LA DI NEU LA ON ES LL ANÇA

NOVETATS INNOVADORES

Il·lumineu el món. ������������������������������������������������� la foscor de les primeres hores del matí o de les últimes hores de la nit.

TRANSMISSIÓ HIDROSTÀTICA L’accionament variable de marxa endavant/enrere, controlada amb una palanca de control del panell de l’usuari, millora la maniobrabilitat i ofereix un rendiment òptim.

DIRECCIÓ ASSISTIDA La pràctica direcció assistida amb control d’activació permet fer funcionar cada roda/oruga per separat per fer �������������������

NETEJA PRECISA El nostre model d’una sola etapa està equipat amb un girador remot de la tremuja que permet controlar la direcció on es llança la neu.

BUFANEUS | 31


DESBROSSADORES I RETALLADORES

Resultats excel·lents, siguin quines siguin les vostres necessitats. ����������������������������������������������������������������������������� difícil. Les nostres desbrossadores i retalladores combinen potència i lleugeresa. Són fàcils d’utilitzar i ergonòmiques, i ofereixen uns resultats dels quals us sentireu orgullosos. Són extremadament durables i fàcils d’utilitzar. I aquí no acaben les innovacions. Per assegurar que la feina es faci amb la major comoditat possible, l’ergonomia dels arnesos Husqvarna distribueix la càrrega de forma òptima entre les espatlles, el pit i l’esquena per poder fer front al treball de la ��������������������������

El que aconseguiu. I com ho fem. GRAN POTÈNCIA

LL ARG TEMPS D’ÚS

X-TORQ ® La tecnologia X-Torq® redueix les ����������������������������������������������� ������������������������������������������������ D’aquesta manera, la feina resulta més còmoda i econòmica.

LOW VIB ® Els motors estan equipats amb ����������������������������������������� absorbeixen les vibracions, amb la qual cosa tindreu braços i mans protegits, i podreu treballar durant torns llargs amb més comoditat.

ENGEGADA SENSE PROBLEMES

SMART START ® El motor i l’estàrter s’han dissenyat de manera que es pugui engegar la màquina ràpidament i amb el mínim esforç per poder treballar amb més rapidesa.

DISSENY ROBUST

TIPUS COMERCIAL Totes les desbrossadores Husqvarna tenen en comú que són màquines �������������������������������������������������ment per respondre durant molts anys a un ús exigent.

DISSENY EQUILIBR

AT

ERGONOMIA Els mànecs estan dissenyats amb amortidor antivibració i són ajustables. El manillars alts ajustables també permeten treballar �����������������������������

MULTIÚS

VERSATILITAT L’eix desmuntable facilita el canvi d’eina de tall. També us ofereix més ��������������������������������������������������matge no suposen cap mena de problema.

DESBROSSADORES I RETALLADORES | 33


DESBROSSADORES I RETALLADORES Vegeu tots els models a la part central Més informació a husqvarna.es

Feu totes les tasques del jardí amb una sola màquina.

Per a feines dures. Les desbrossadores Husqvarna tenen moltes facetes. Estan equipades amb una fulla per tallar herba, un capçal de tall o una fulla de serra fàcils de col·locar. Molts d’aquests models incorporen un motor X-Torq ® que redueix les emissions de gasos ����������������������������������������������� �����������������������������

UNA MÀQUINA PER A MOLTES TASQUES. ���������������������������������������������������������� rendiment, equipada amb el motor E-Tech® II de Husqvarna amb control catalític d’emissions i mànecs suaus i còmodes. Hi ha diversos acoblaments disponibles com a accessoris que convertiran aquesta màquina en un tallabarder, una escombradora, un retallavores, un tallabarder de llarg abast, una conreadora o una podadora d’altura.

Herba

Brossa

Arbres petits

El toc final a una bona feina. Aquesta gamma de retalladores garanteix un gran ���������������������������������������������������� ���������������������������������������������������� a una feina ben feta. Herba

Si cerqueu una retalladora versàtil que faciliti i alleugereixi les tasques difícils de tallar herba, una retalladora combinada serà l’opció ideal. De fet, amb els seus acoblaments multiús pot retallar l’herba, retallar barders, escombrar, bufar, podar arbres, repassar vores i cultivar el sòl, tot amb la mateixa unitat bàsica motoritzada.

Per treure arbres petits. Desbrossadora forestal resistent i de fàcil ús amb un gran rendiment. L’eix curt i suau amb ��������������������������������������������� l’abatiment direccional en boscos densos. Arbres petits

Ara us mostrarem la diferència que pot marcar a la feina el fet d’utilitzar un arnès.

ACCESSORIS

NOVETATS INNOVADORES

Milloreu l’eficàcia, la comoditat i la seguretat en el treball. Si escolliu els accessoris, l’equip de protecció i la indumentària correctes, podreu treballar amb més seguretat i ���������La gamma d’accessoris per a desbrossadores i retalladores inclou tot el necessari per al vostre benestar general, condicions de treball i productivitat. Destaquem els arnesos amb l’ergonomia més avançada del mercat, ����������������������������������������������������� maximitzar l’equilibri, d’aquesta manera és més lleugera i fàcil d’utilitzar, i treballar-hi resulta menys esgotador.

Una nova gamma de retalladores amb una nova font d’energia. La sèrie amb bateria de Husqvarna us permet escollir entre tres retalladores de bateria. Totes comparteixen algunes característiques importants: lleugeresa, equilibri perfecte, potència extrema i rotació òptima del capçal. A més, no es produeixen emissions directes i es redueix el nivell de soroll, les vibracions i el manteniment. Més informació sobre els accessoris forestals Husqvarna a la pàgina 39.

DESBROSSADORES I RETALLADORES | 35


EQUIP DE PROTECCIÓ PERSONAL

INDUMENTÀRIA PROTECTORA PER A TOT TIPUS DE TASQUES FORESTALS Més informació a husqvarna.es

Indumentària protectora per a la vostra seguretat i comoditat.

Protecció de cap a peus. Us tenim ben coberts. Una àmplia gamma d’indumentària protectora Husqvarna per a cada nivell de ��������������������������������������������������������������������������

Protecció autèntica per a tasques dures. La sèrie Technical Extreme està composta per indumentària de treball pensada per a un ús molt exigent. És de gamma superior i està feta d’un material resistent amb un estil esvelt i còmode. Entre altres característiques cal destacar cremalleres hidròfugues i reforços a totes les zones crítiques.

Un bon equip protector ha de resistir les condicions exigents i proporcionar la seguretat necessària. Per això utilitzem exclusivament materials d’alta qualitat. Cada tasca té uns requisits diferents. La nostra gamma d’indumentària protectora té en compte cada tipus de treball que s’ha de fer. De fet, la nostra àmplia gamma d’indumentària de seguretat, que integra les últimes innovacions en disseny i materials, us ofereix el nivell de protecció i confort que us cal per fer la feina.

Equilibra protecció i confort. La gamma Technical incorpora materials avançats de protecció contra motoserres i està dissenyada per oferir lleugeresa, �������������������������� ������������������������������������� diferència durant les llargues jornades laborals.

Combina durabilitat i protecció. Una gamma de roba protectora Functional amb un material resistent i durable que s’adapta bé al cos i està dissenyat per a tot l’any.

Novet at!

Compleix les normes de seguretat. La gamma Classic ofereix una indumentària protectora assequible amb una bona transpirabilitat. Té un disseny net i modern amb detalls d’alta qualitat que la fan ideal per a treballs ocasionals però exigents.

GUANTS La nova gamma de guants protectors de Husqvarna, fets de pell de cabra, estan dissenyats per fer treballs exigents amb comoditat. També disponibles amb protecció antitall.

CÒMODE I ERGONÒM

CASC AMB PROTECCIÓ AUDITIVA Tots els cascs Husqvarna han estat desenvolupats per oferir un nivell òptim d’ergonomia i comoditat combinat amb una bona protecció.

IC

ROBA CÒMODA I PROTECTORA Fem que el nostre equip i la nostra indumentària de protecció siguin tan còmodes i ergonòmics que els pugueu utilitzar sense que us resultin cap impediment o molèstia durant la feina.

SEGURETAT DE CONFIANÇA

PROVES REGULARS Tota la indumentària protectora ha de dur la indicació CE. La marca EuroTest® indica que un institut acreditat inspecciona els articles regularment.

BOTES AMB PROTECCIÓ ANTITALL Botes impermeables de cuir d’alta qualitat. Encoixinades i estables, ideals per a llargues jornades laborals.

PROTECCIÓ

LES ETIQUETES INDIQUEN EL NIVELL DE PROTECCIÓ El grau de protecció depèn de la seva capacitat d’aturar la cadena a diferents velocitats.

����������������������������������


ACCESSORIS FORESTALS

ACCESSORIS FORESTALS PER A TOT TIPUS DE FEINA Més informació a husqvarna.es

Accessoris Husqvarna: dissenyats per cobrir tota la vostra càrrega de treball.

Més rendiment. �������������������������������������������������� estan dissenyats per fer una feina extraordinària. ������������������������������������� òptims en cada nivell.

Els accessoris Husqvarna genuïns funcionaran tal com espereu i necessiteu, i us oferiran un alt grau de productivitat per a un bon sistema de treball. Veureu que la nostra àmplia gamma d’accessoris cobreix totes les vostres condicions de treball.

Eines forestals resistents. Oferim una àmplia gamma d’eines ������������������������������������������������ destrals, ganivets, ganxos elevadors, palanques d’enderroc, etc.

Un tall superior als altres. Les espases i cadenes Husqvarna s’han fabricat amb els mateixos estàndards elevats que les nostres motoserres. Combinant materials d’alta qualitat i desenvolupament de productes, podem oferir la ������������������������������������������������ qualsevol de les nostres motoserres.

NOVETATS INNOVADORES

Olis optimitzats per a un rendiment superior.

Mireu com treballen els professionals amb la motoserra Husqvarna de forma ���������������

Els olis Husqvarna s’han optimitzat per treballar en combinació amb el desenvolupament dels nostres motors. L’oli XP ® Synthetic, el nostre producte més recent, ofereix una lubricació extremadament bona, produeix poc fum, i permet mantenir el motor més net i reduir els dipòsits al pistó i al càrter en comparació amb els olis de la competència.

ACCESSORIS FORESTALS | 39


TALLABARDERS

TALLABARDERS PER A TOT TIPUS DE FEINA Vegeu tots els models a la part central

Sempre tallareu amb els millors resultats.

Més informació a husqvarna.es

Un barder necessita temps i cura per mantenir-se sa i bonic. Un barder ben atès us donarà intimitat, a més d’aportar al jardí unes línies sòlides i un aspecte atractiu. Els diversos barders necessiten tipus diferents d’eines, i els voltants també s’han de tenir en compte a l’hora d’adquirir un tallabarder. Tots els ������������������������������������������������������������������������� resultats fantàstics en tot moment.

Maneig flexible en qualsevol angle.

Talls rectes en un sol moviment.

Els tallabarders de doble cara estan dissenyats per �������������������������������������������������� i còmode, amb característiques com Smart Start ® i Low Vib® en la majoria de models.

Els tallabarders d’una cara faciliten els talls rectes fets amb precisió i, amb fulles llargues, es poden tallar barders amples amb un sol moviment.

Fàcil accés en llocs difícils.

Els tallabarders telescòpics són perfectes quan s’ha d’arribar a llocs de difícil accés sense perdre rendiment. Tenen una ergonomia superior, són fàcils d’engegar, són adequats per a barders alts i baixos, i són fàcils d’emmagatzemar i transportar gràcies a que les barres es poden plegar cap enrere.

NOVETATS INNOVADORES FETS PER DURAR

RESPEC TE AL MED AMBIENT

I

TRANQUIL·LITAT AL VEÏNAT

Establim les normes dels tallabarders amb bateria. Poc soroll. Sense emissions directes. Poques vibracions. Equilibri perfecte. Gran rendiment. És el que obtindreu del tallabarders de la sèrie amb bateria de Husqvarna. Amb l’avantatge del poc manteniment que requereix una eina amb bateria.

DISSENY ROBUST El disseny robust augmenta la vida útil i prepara el tallabarder per a les tasques dures.

X-TORQ ® Tecnologia de motor que redueix les ������������������������������������������� ���� ���������������������������������������������� ��

POC SOROLL Tecnologia innovadora que redueix el soroll produït pel motor. Una característica important si s’utilitza en àrees residencials.

�������������������


BUFADORS

CONREADORES

Desempallegueu-vos de la feina dura.

Conreadores potents i versàtils.

Desempallegueu-vos de les fulles, palla, herba, teranyines, sorra, graveta... i de la feina dura. Els bufadors Husqvarna ���������������������������������������������������� treballar-hi. A més, hi podreu comptar per a qualsevol tasca que se us acudeixi i sense esforç.

Les conreadores Husqvarna, dissenyades per a un treball d’alta intensitat, estan construïdes per funcionar durant molts anys a ple rendiment. El seu còmode sistema de mànecs i el bon agrupament dels controls faciliten el treball, i el sistema �����������������������������������������������������������

Vegeu tots els models a la part central

Vegeu tots els models a la part central

Més informació a husqvarna.es

Més informació a husqvarna.es

Treballeu àrees grans amb facilitat.

Versatilitat i eficàcia.

Ús intensiu.

Terrenys petits.

Els bufadors de motxilla són màquines potents que ofereixen un control total a l’usuari. Són ideals per encarregar-se de grans àrees i treballar durant llargs períodes en tasques dures i continues.

Amb un format perfecte per a treballs menors de jardí, els nostres bufadors de mà combinen alta potència i ergonomia agradable: perfecte per a tota una varietat de tasques lleugeres.

En àrees grans i més obertes, una conreadora de dents posteriors us donarà la potència necessària per descrostar sòls molt compactes ����������������������� resulta còmode gràcies al seu disseny econòmic.

Per a tasques versàtils de jardí, el més adequat és una conreadora de dents frontals. Afegint-hi accessoris també podreu rasclar, tallar vores, ����������������������� obrir solcs.

ALTA POTÈNCIA

MOTORS D’ALTES PRESTACIONS Amb la ����������������������������������������������������� i les restes del jardí allà on calgui.

���������������

BUFAR O ASPIRAR

FUNCIÓ D’ASPIRACIÓ Alguns bufadors es poden convertir en aspiradors per recollir els residus.

FUNCIONAMENT SILENCIÓS

POC SOROLL Els bufadors Husqvarna fan poc soroll, per la qual cosa són ideals en àrees residencials.

POTÈNCIA

MOTORS D’ALTES PRESTACIONS �������������������������������������������� Subaru, els motors presenten baixes emissions sota càrrega.

FUNCIONAMENT SILENCIÓS

ERGONOMIA

CONREADORA AMB BATERIA Per a un funcionament silenciós i ecològic us recomanem la conreadora Husqvarna TB1000 amb bateria.

MANILLAR ERGONÒMIC Manillar de disseny ergonòmic amb còmodes mànecs amollits i controls a l’abast.

������������������


Copyright © 2013 Husqvarna AB (publ).Tots els drets reservats. Husqvarna i altres marques de productes i característiques son marques comercials del Husqvarna Group, tal como s’indica a www.international.husqvarna.com

581 14 44-44 CA.

Internaco S.A. C/Internaco, 1. 15680 Ordenes (La Coruña). España. Tel. 902 102 611. Fax. 981 680 353. www.husqvarna.es – tienda on-line: todohusqvarna.com

Catálogo Husqvarna para 2013  

Catálogo Husqvarna para 2013 en catalan.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you