Page 1

Niets aan het toeval overlaten

www.tmsnl.com | www.tmsbe.com


UW PARTNER VOOR TECHNISCH Uw productie vormt de motor van uw onderneming. Dankzij TMS Industrial Services blijft deze goed en efficiënt functioneren. Wij zijn dé partner voor mechanisch onderhoud en piping aan installaties in de procesindustrie, maar helpen ook bij het verbeteren van de productiviteit.

TMS Industrial Services is marktleider in technisch onderhoud in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Wij bereiden voor, organiseren, voeren uit en houden toezicht, of het nu gaat om het onderhoud van productmachines en -lijnen, technische installaties of de productieomgeving.

HISTORIE In de huidige vorm bestaat TMS Industrial Services sinds 2008, maar het bedrijf kent een solide basis van ruim honderd jaar aan kennis en kunde. TMS Industrial Services vindt zijn oorsprong in de Nederlandse Troost Pernis Groep, die in al die jaren een oersterke naam had opgebouwd. In maart 2008 kwam er een management buy-out, waarbij Friesland Bank Investments succesvol werd benaderd voor kapitaalkracht. Hierdoor was TMS Industrial Services in november 2008 een feit. In 2011 volgde de grote sprong voorwaarts met de overname van het Belgische ISS Industrial Services, dat al sinds 1919 in België actief was.

2

Als expert in technisch onderhoud is TMS Industrial Services vaak betrokken bij projecten, shutdowns, modificaties en alles wat met staalconstructies te maken heeft. Wij hebben daarnaast een groot aantal specialisaties in huis, zoals regelventielen, veiligheden en revisie aan rotating equipment. Zowel bij preventief onderhoud als bij reparaties staat TMS Industrial Services garant voor creatieve en vooruitstrevende oplossingen. Onderhoud kan eenmalig plaatsvinden, maar ook op regelmatige basis. Desgewenst werken onze medewerkers gedurende een langere periode bij u op locatie. HOGERE PRODUCTIVITEIT Onze dienstverlening gaat vérder dan alleen het voorkomen of verhelpen van technische problemen. Wij denken met u mee over het verbeteren van de productiviteit van uw installatie. Want het kan altijd nóg efficiënter.


ONDERHOUD

ZEVEN WERKPLAATSEN Doordat TMS Industrial Services zeven vestigingen heeft, verspreid over Nederland en België, bedienen we onze klanten met maximale flexibiliteit. Snel schakelen is ook mogelijk dankzij onze platte organisatie en korte lijnen. De dienstverlening van TMS Industrial Services is prettig, persoonlijk en gemakkelijk. Graag zijn wij ook u van dienst!

TMS Industrial Services, uw partner voor: • Installatie van en onderhoud aan piping • Laswerken • Montage- en constructiewerken • Machinale bewerkingen • Smeerplannen • Onderhoud aan installaties en appendages • Nucleaire werken

3


MECHANISCH ONDERHOUD Als veelzijdig technisch specialist is TMS Industrial Services dĂŠ partner voor mechanisch onderhoud aan procesinstallaties en machines in fabrieken. Hierbij zijn wij met name actief in de chemische en petrochemische industrie, maar ook bedrijven in andere sectoren vertrouwen op onze grote expertise en ervaring. Het meedenken met onze klanten is onze grootste kracht. Onze engineers repareren uiteraard, maar helpen ook bij het verbeteren van de resultaten. TMS Industrial Services registreert en analyseert de onderhoudsdata en komt met verbetervoorstellen. Met als resultaat: een besparing aan de kostenkant en een verhoging van de productiviteit. OP LOCATIE Bij tal van klanten heeft TMS Industrial Services een werkplaats op locatie. Desgewenst nemen we de verantwoordelijkheid van de onderhoudswerkzaamheden aan uw fabrieksinstallaties van u over en leveren we hier extra mankracht voor. Om u financiĂŤle vastigheid te bieden, gebeurt dit op basis van task rates en lumpsumafspraken.

4


PIPING TMS Industrial Services is gespecialiseerd in het fabriceren, repareren, monteren en onderhouden van rvsen koolstofstalen pijpleidingen. Maintenance, ofwel het aanpassen of vernieuwen van pijpstukken, behoort vanzelfsprekend tot onze dienstverlening. Maar we kunnen ook nieuwbouwprojecten voor onze rekening nemen, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke afronding van het project bij de klant.

Pijpleidingsystemen prefabriceren we in onze eigen werkplaatsen, waarna we deze bij onze klanten volgens de PED-richtlijnen monteren. Al onze locaties zijn ISO 9001- en VCA-gecertificeerd. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te allen tijde te kunnen waarborgen, werken we uitsluitend met technisch goed opgeleide medewerkers. Doordat TMS Industrial Services continu investeert in opleidingen en cursussen, beschikken zij over de beste en meest actuele kennis op het gebied van piping.

5


Regelventielen, veiligheden en revisie aan rotating equipment TMS Industrial Services reviseert, repareert en pleegt onderhoud aan: • Appendages • Afsluiters • Regelkleppen • Veiligheidstoestellen • Roerwerken en draaisluizen • Machines en machinedelen • Bruggen en sluizen Ook voor het wettelijk verplichte testen en keuren van appendages en veiligheidstoestellen kunt u bij TMS Industrial Services terecht. Dit vindt plaats met het nieuwste type testbank. Op het gebied van veiligheidstoestellen zijn we KIWA-gecertificeerd volgens de T0103-norm. TMS Industrial Services voert in zijn werkplaats een compleet gamma verspanende bewerkingen uit, zoals draaien, frezen, lappen en stelliteren. Onze uiterst competente vakspecialisten beschikken daartoe over hypermoderne machines.

6

Stilstanden/ shutdowns TMS Industrial Services heeft zeer veel ervaring in het uitvoeren van shutdowns, van klein tot groot. Wij doen dit zowel aangenomen als (deels) op regie. Binnen de scope van een shutdown kunnen we u de volgende diensten aanbieden: • Gedetailleerde werkvoorbereiding voorafgaand aan de shutdown • Een compleet en uitgewerkt kwaliteitshandboek met certificaten • Een detailplanning van de shutdown op basis van diverse planningspakketten • Ervaren leidinggevenden, projectleiding en control • Eigen vakmensen Revisiewerkzaamheden en de snelle prefabricage van benodigde onderdelen vinden tijdens een shutdown plaats in onze eigen werkplaatsen. Onze kennis en ervaring staan hierbij garant voor een zo kort mogelijke downtime.


Metaalconstructie

Machinale verspaning

TMS Industrial Services ontwerpt, tekent, fabriceert en monteert in eigen beheer staalconstructies voor industriële en civiele opdrachtgevers. Ook voeren we kleinere constructiewerkzaamheden uit, bijvoorbeeld binnen een onderhoudsprogramma. Het vervaardigen

We hebben een aantal verspanende afdelingen ingericht, verspreid over onze verschillende locaties. Zo kunnen we de meest uiteenlopende machinale bewerkingen uitvoeren met behulp van conventionele en CNCgestuurde machines. Zowel voor nieuwe producten als

van gecompliceerde, grote installatieonderdelen is onze specialiteit.

reparatie- en revisiewerk staan onze draai-, frees- en kotterbanken voor u klaar.

Apparatenbouw

Nucleaire werken

Voor de industrie ontwerpen en bouwen wij complete installaties. Dit houdt onder andere in de nieuwbouw en reparatie van warmtewisselaars, drukvaten, filters, reactoren en koelers. Onze vakmensen vervaardigen en testen apparaten uit koolstof- en roestvaststaal onder de strengste kwaliteitsnormen.

TMS Industrial Services beschikt over een ruime expertise in het leveren van diensten en oplossingen in de nucleaire industrie, met échte zorg voor kwaliteit, veiligheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze diensten bestaan uit nucleaire decontaminatie, stralingsbescherming, ontmantelingen, ontsmetten van onderdelen en assistentie bij behandeling van radioactief materiaal.

Pompenrevisie TMS Industrial Services reviseert of repareert pompen van industriële installaties. Wij voeren deze activiteiten op professionele wijze uit en binnen de gewenste termijn, op locatie of in onze eigen pompenwerkplaats. Bovendien zijn we een erkend supplier voor topmerken en gebruiken we uitsluitend originele onderdelen.

Al uw automatisering onder één dak

Specialist in Kraanverhuur, bedrijfs- en machineverhuizing, verhuur van bemande verreikers, heftrucks en speciaal transport. Locatie: Roosendaal en Middelburg

- IT Diensten - Systeembeheer - Cloud Diensten - Audio/Visueel

www.allinco-systems.nl BREDA 076-5780480

www.heerengroep.nl HEEREN Kraanverhuurbedrijf B.V. Gastelseweg 161 4705 RA Roosendaal Tel: 0165-545910 Fax: 0165-553454 Mail: Kraanverhuur@heerengroep.nl

7


ALTIJD DICHT BIJ ONZE KLANT Dankzij onze verschillende locaties bevinden we ons altijd dicht bij onze klanten. In Nederland heeft TMS Industrial Services vier vestigingen, in Moerdijk, Middelburg, Terneuzen en Rotterdam, en in BelgiĂŤ drie, in Antwerpen, Gent en Tienen. Elke vestiging beschikt over een eigen, uitstekend geoutilleerde werkplaats. Of het nu bordessen, piping prefab-staalstructuren of de reparatie van grijpers betreft, onze vakmensen kunnen dit hier uitvoeren. De totale oppervlakte van onze werkplaatsen bedraagt 15.000 vierkante meter. SPECIALISATIES Elke vestiging heeft een eigen specialisatie. Zo is TMS Middelburg gespecialiseerd in het bouwen van vaten en TMS Antwerpen in pompenrevisie. Hierdoor kunnen we klanten een zo gevarieerd mogelijk dienstenpakket aanbieden en zijn zij altijd verzekerd van de meest specialistische kennis. WERKPLAATS OP LOCATIE Bij een groot aantal van onze klanten hebben wij een werkplaats op locatie. We nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan fabrieksinstallaties van u over en kunnen u snel en adequaat bijstaan bij technische vraagstukken. Dit vindt plaats op basis van task rates en lumpsumafspraken.

Wij bedienen u tot in de wolken*, overal bereikbaar, snel, veilig en energiearm. *cloud computing Nelissen Computers Leuvenselaan 466, 3300 Tienen tel.: 3+3216813008 of info@nelissencomputers.be 8


NIEUW: VESTIGING REGIO ROTTERDAM In september 2013 heeft TMS Industrial Services een nieuwe, zelfstandige vestiging in Rotterdam geopend. Hiermee kunnen we opdrachtgevers in de regio Rotterdam nog sneller en efficiĂŤnter bedienen. Met deze vestiging komen we tegemoet aan de groeiende vraag in de Rotterdamse haven.

9


INDRUKWEKKEND KLANTENBESTAND TMS Industrial Services voert opdrachten uit in een zeer breed scala van markten. Onder onze opdrachtgevers zijn elektriciteitscentrales (conventioneel en nucleair), (petro)chemische bedrijven, tankparken, algemene productiefabrieken en ondernemingen in de food and beverage, automotive en consumerbranche. Zo hebben wij een indrukwekkend klantenbestand in de procesindustrie opgebouwd.

KLANTEN: 3M, AES Elsta, Affilips, Agfa Gevaert, Air Liquide, Air Products, ATM, Agglo, Ajinomoto, Akzo Nobel, Aluchemie, AlkenMaes, Alpro, Alro-WCA, ArcelorMittal, Arentis, Ashland, Attero, BASF, Battenfeld, Bayer, Belcolade, Beneo, Belgische Spoorwegen, BMC, Borealis, Bosal, Chevron, Bosch, British American Tobacco, Brouwerij Haacht, Cabot, Callebaut, Cargill, Coca-Cola, Coil, Colt, Concordia Textiles, Corus, Daf, Danone, Decosteel, De Lijn, Degussa, DHL, Diamant Boart, Dรถhler, Dow Benelux, Dr Kolb, DSM, DuPont, Duracell, Eastman, Electrabel (Kerncentrale Doel), Electrawinds, Elocoat, ESI Eurosilo, EOC Group, E.ON, EPZ, Esso, Eval Europe, Evonik, Farm Frites, Friesland, Frisk, Fuji Film, Fuji Oil Europe, GE-Capital, GE Energy, Heinz, Heros, H4A, ICL-IP, ICI Huntsman, Indaver, Ineos, Ineos Phenol, Interbrew, Kemira, Kautex-Textron, Knauf, Kraft, LyondellBasell, LinexPro-Grass, Looza, Messer, Mobil, Monsanto, Neste Oil, Nikita, Nippon Shokubai Europe, Odfjell, Oleon, Oiltanking, Omnichem, Panasonic, Pepsi, Pfizer Philips, Philip Morris, Plastic Omnium, Procter & Gamble, Puratos, Rijkswaterstaat, Rosier, RPC Group, Sabca, SABIC Innovative Plastics, Sea Invest, SES-Vanderhave, Siemens, Solvay, Stageco, Stora Senso, Supefra, Sylvania, Tenneco, Theuma, Tetrapak, Terumo, Tessenderlo, Thyssen, Tiense Suikerraffinaderij, Total Raffinaderij Antwerpen, Total Olefins Antwerp, Umicore, Univar, Van Hool, Vandemoortele, Vyncolit, Widescope, YARA, ZVG, ZorgSaam en vele anderen. 10


11


DESKUNDIGE

12


MEDEWERKERS

Onze medewerkers vormen de basis van ons bedrijf. De verschillende vestigingen van TMS Industrial Services hebben samen zo’n duizend werknemers in dienst. Dankzij dit grote aantal medewerkers kan TMS Industrial Services direct en slagvaardig inspelen op de wensen van onze klanten. Bovendien zijn onze mensen flexibel inzetbaar. Zo staan zij ook in de avonduren of weekenden voor u klaar. VEILIG EN VAARDIG WERKEN TMS Industrial Services hecht veel waarde aan kwaliteit én veiligheid. We dragen er de grootst mogelijke zorg voor dat onze medewerkers veilig werken, geheel volgens de recentste protocollen en veiligheidsinstructies. Door continu te investeren in opleidingen en cursussen blijft de kennis van ons personeel up-to-date.

Uw europese partner in afsluiters en appendages Distributie • Automatisatie • Stockage

JC •TTV •ICP •Mars Actreg •El-O-Matic •CMO

www.sodeco-valves.com 13


De partner in las- en snijtechniek

www.laspartners.com LASPARTNERS ZEELAND B.V. Hughersluys 29 4536 HM Terneuzen T 0115 615 777 F 0115 615 888 Zeeland@laspartners.com

Verkoop

Advies

Verhuur

Reparatie

Service

Keuren

Opleiding

LASPARTNERS BVBA Franklin Rooseveltlaan 349 Bus 0 9000 Gent (B) T (32) 9 377 42 00 F (32) 9 378 48 65 bvba@laspartners.com

LASPARTNERS SLIEDRECHT B.V. Industrieweg 47a 3361 HJ Sliedrecht T 0184 419 333 F 0184 420 559 Sliedrecht@laspartners.com

LASPARTNERS WOERDEN B.V. Singel 58 3442 AM Woerden T 0851 043 953 F 0851 043 968 Woerden@laspartners.com

Stralen Parelstralen Droogijsstralen Werpstralen Torbo-stralen Vacuumstralen Schooperen Poedercoaten Elektrostatisch spuiten Airless spuiten Lucht-ondersteund airless Hoog rendement pneumatisch Polyurea Hot Spray

www.kampsstraalbedrijf.nl 14

Schouwersweg 82 4451 HT Heinkenszand t: 0113-568206 f: 0113-562621 e: info@kampsstraalbedrijf.nl


DE HOOGSTE KWALITEIT EN VEILIGHEID TMS Industrial Services neemt de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid in acht. Wij hebben meerdere preventieadviseurs (niveau I, II en III) met een hands-on-mentaliteit in dienst. Dankzij actuele bijscholing zijn deze op de hoogte van de laatste wetgeving en afspraken binnen de verschillende sectoren.

TMS Industrial Services

DIENSTEN VAN ONS VEILIGHEIDSPERSONEEL • Preventieve controles • Controleren van vergunningen • Continu toezicht op brandgevaarlijke werkzaamheden • Controleren en doen naleven van veiligheidsvoorschriften • Opstellen van voorschriften m.b.t. uit te voeren taken • Uitvoeren van Risico Inventarisaties en Evaluaties (RI&E) • Uitwerken van een Veiligheids-, Gezondheids- en Milieuplan (VGM-plan) m.b.t. geëvalueerde taken CERTIFICATEN/VERKLARINGEN NEDERLAND • TMS Moerdijk: ISO 9001, VCA P • TMS Middelburg: ISO 9001, VCA ** • TMS Terneuzen: ISO 9001, VCA P, verklaring voor reviseren, testen en inspecteren van beveiligingsmiddelen volgens Regels Toestellen onder Druk T0103 • Ministerieel Besluit V 4 064 van 25 mei 1992 revisie veiligheden op stoomtoestellen • FPC.EN-1090 • ISO 3834

TMS Industrial Services

CERTIFICATEN/VERKLARINGEN BELGIË • TMS-verklaring Atex explosieveiligheid regelventielen • TMS-certificaat ISO 9001 2008 dd 2012 • TMS PED Europese richtlijn drukapparatuur 2013 • ISO 3834-3-certificaat • TMS IS Gent: VCA attest • TMS IS Tienen: VCA attest • TMS IS Zwijndrecht: VCA petro attest • GE Energy GTC-veiligheidskleppen • GE Energy Marc-regelkleppen • FPC.EN-1090 • ISO 3834

15


NEDERLAND TMS Moerdijk (hoofdvestiging) Postbus 44, 4790 AA Klundert Kwartelweg 1, 4791 RP Klundert (havennummer M471) tel.: +31 (0)168 334200 e-mail: info.moerdijk@tmsnl.com TMS Middelburg Kleverskerkseweg 69, 4338 PM Middelburg tel.: +31 (0)168 334200 e-mail: info.moerdijk@tmsnl.com TMS Terneuzen Postbus 1002, 4530 GA Terneuzen Schependijk 28, 4531 BW Terneuzen tel.: +31 (0)115 696955 e-mail: info.terneuzen@tmsnl.com TMS Rotterdam Oranjelaan 56, 3181 HA Rozenburg tel.: +31 (0)168 334200 e-mail: info.moerdijk@tmsnl.com

BELGIË

TMS Gent Singel 15, 9000 Gent tel.: +32 (0)9 292 23 00 e-mail: info@tmsbe.com TMS Antwerpen Nieuwe weg 1/3, 2070 Zwijndrecht tel.: +32 (0)3 600 13 00 e-mail: info@tmsbe.com

tmsnl.com tmsbe.com

Concept: JS Media Tools A/S • 61618 • www.jsnederland.nl

TMS Tienen (hoofdvestiging) Industriepark soldatenplein zone 2, 45/3 3300 Tienen tel.: +32 (0)16 80 59 40 e-mail: info@tmsbe.com

TMS digitale brochure  

De digitale brochure van TMS Industrial Services www.tmsindustrialservices.com

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you