Page 1

KOMEE Culturen met de buren

GC De Corren - GC ‘t Kwadrant - GC De Linde


KOMEE Culturen met de buren

Welkom bij KOMEE, het verzamelde cultuuraanbod van onze drie gemeenschapscentra! We zijn slechts een straat van elkaar verwijderd, in één rechte lijn verbonden door de Haachtsesteenweg. We bieden je één groot podium aanbod, verspreid over onze drie locaties. Hou je van muziek? Of meer van theater? Wil je graag workshops volgen? Of heb je (klein-) kinderen die wel graag naar kindertheater of kinderfilms gaan? Je vindt het allemaal in deze brochure. Blader rustig door ons aanbod en kom langs op één van onze activiteiten!

PODIUM > p 3 - 13

JEUGD > p 14 - 17

FILM

> p 18

TICKETS EN INFO

> p 19 - 20

LOCATIES > p 21

Culturele groeten, GC De Corren Steenokkerzeel, GC De Linde Haren & GC ‘t Kwadrant Machelen


PODIUMAANBOD ZONDAG 23/09/2018 > 15u

ABIGAIL’S PARTY / BRUSSELS VOLKSTEJOÊTER Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig. Wendy en Laurent, een deftig koppel in een deftige buurt, organiseren een cocktail party voor hun buren. De kennismaking bij het eerste glas verloopt vlot ... Een satirische komedie die zich afspeelt in een milieu waarin oppervlakkigheid en honger naar bezit een gebrek aan huiselijk geluk maskeren. “Abigail’s Party” is een stuk van Mike Leigh in een verbrusseling van Claude Lammens in een regie van Marc Bober. . Theater <

[DE CORREN] VVK € 17 | KASSA € 19 | GROEP € 15 | -26 JARIGEN € 14

WOENSDAG 26/09/2018 > 20u K WIL MAAR IK KAN NIET / ECHT ANTWAARPS TEATER Na een wereldreis van zeven maanden komt Filip, de enige zoon van Bob en Christiane terug thuis. Tijdens zijn reis is hij in Afrika verliefd geworden op Elke, een Belgische dokter zonder grenzen. Hij wil binnen de kortste keren wil trouwen. Met heel veel enthousiasme wil hij zijn ouders verrassen met dit grote nieuws maar die hebben voor hem een nog grotere verrassing in petto. Als de ouders van Elke op hun beurt ook een verrassing hebben is er verbijstering alom. Met Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Nick Delafontaine, Jef Caremans, Magda Peeters Theater <

[’t KWADRANT]

VVK € 18 | KASSA € 21 | GROEP € 16 | -26 JARIGEN € 15


Comedy <

Muziek <

VRIJDAG 28/09/2018 > 20u30

DONDERDAG 11/10/2018 > 20u 30

RESET / WILLIAM BOEVA

ALLES GAAT OVER / WILLEM VERMANDERE

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen. William Boeva bewees de afgelopen jaren alvast dat hij meer is dan een grappige dwerg. Een reus in het comedylandschap, bijvoorbeeld. De voorstelling ging ondertussen in première en werd prompt beloond met 4 sterren door De Standaard.

Willem, over de berg van 75 jaar geklommen, een oude krijger, maar ‘van verre’ is daar niets aan te zien. Hij gaat onverminderd op stap met zijn trawanten met al hun snaren en gitaren, een resem fluiten en klarinetten en de grote contrabas.

[DE CORREN]

[DE CORREN]

VVK € 18 | KASSA € 20 GROEP € 16 | -26 JARIGEN € 15

’t Zijn liedjes en vertellementen van zottigheid en tederheid, van verdriet en kontentement, van ergernis en verrukking om onze wereldbol. De refreintjes zijn er om mee te zingen. En voor al wat ze niet gezegd krijgen, spelen ze muziekjes. En als hij er geen woorden meer voor heeft, dan blaast hij heel weemoedig en ingetogen op zijn fluitje-van-een-cent, recht uit zijn hart en gedragen op zijn eigen levensadem. Zoals oude wijn ..met de jaren steeds maar beter en beter. VVK € 18 | KASSA € 20 GROEP € 16 | -26 JARIGEN € 15

4


Theater <

DONDERDAG 20/10/2018

Theater <

DONDERDAG 25/10/2018

> 20u

> 20u

237 REDENEN OM DOOR TE GAAN [TRY-OUT] / AXEL DAESELEIRE & HANS VAN CAUWENBERGHE

HOMEWORK / FLEUR KHANI

Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog ? Hoe willen ze herinnerd worden? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien geestig portret van twee mannen die ofwel de dood omarmen als deel van het leven of deze juist willen bezweren door allerlei doelen te stellen. De voorstelling heeft in wezen niets en tegelijk alles met de dood te maken. “237 redenen om door te gaan”: over de naderende aftakeling, bucketlists en door blijven dansen. Een feelgood voorstelling over het leven zelf.

In Homework beschrijft Fleur Khani het huis waarin ze opgroeide: half Perzisch, half Vlaams. Haar moeder is een Europese arts en haar vader een Perzische schrijver. Terwijl ze een thuis bouwt, neemt Fleur je mee doorheen de verschillende kamers in het universum van haar beide ouders.

[‘t KWADRANT]

[DE LINDE]

VVK € 8 | KASSA € 10 GROEP € 7 | -26 JARIGEN € 6

Homework is een voorstelling van Fleur Khani over opgroeien in een huis met twee culturen en over dingen die groter zijn dan jezelf. Waar hoor ik thuis? Waarom komen mijn ouders niet overeen? Ben ik een vreemdeling?

VVK € 12 | KASSA € 15 GROEP € 10 | -26 JARIGEN € 10


Theater <

ZATERDAG 27/10/2018

Comedy <

VRIJDAG 7/12/2018

> 20u

> 20u

SUE ME MODDERFOKKER / SKAGEN

MAKER (TRY-OUT) / HENK RIJCKAERT

Mathijs F Scheepers kruipt met grote graagte, samen met kompaan Tim Clément die de muziek verzorgt, op de planken. Met ‘SUE ME MODDERFOKKER’ tackelt hij zijn verlangen naar wraak, oftewel vengeance. En la vengeance se mange avec patience …

Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Iets dat kapot was weer gefixt? Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling!

‘SUE ME MODDERFOKKER.’ Over een zwangere vrouw met een lekke buik en een revolver in het verkeerde kastje. Over een veel te vroeg geboren jongetje met een gehavende linkerkant, een heel stille vader die in zichzelf lijkt te verdwijnen en een moeder die niet weet wat ze verkeerd heeft gedaan. Over de hond van Hitler en een dokter die maar niet komt. En helaas ook over een buurman die door dit alles heen walst.

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen.

[‘t KWADRANT]

[DE LINDE]

VVK € 12 | KASSA € 15 GROEP € 9 | -26 JARIGEN € 8

Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er een storing is. VVK € 10 | KASSA € 12 GROEP € 10 | -26 JARIGEN € 8

6


Comedy <

Concert <

DONDERDAG 13/12/2018

VRIJDAG 14/12/2018

> 20u

> 20u

ONDER DE VLEUGEL (TRY-OUT) / ELS DOTTERMANS, BRUNO DENECKERE, NILS DE CASTER, TOM CESAR WOLF

IK DOE MIJN BEST / LUKAS LELIE

Pianist Yves Meersschaert en backingvocalistes
 de zusjes Eva en Kapinga Gysel (ZITA SWOON) begeleiden op virtuoze wijze enkele zangers en zangeressen die voor de gelegenheid een
uitsluitend Nederlandstalig repertoire brengen. Meerstemmig, intiem maar ook uitgelaten, duetten, solo’s, kortom genoeg afwisseling om u aan uw stoel gekluisterd te houden. Onder de vleugel gaat terug tot de essentie. Piano en stem zijn de enige elementen. Els Dottermans bewees dat ze ook muzikaal heel wat in haar mars heeft met Ik val ... ik val in mijn armen en Was will das Weib?

Lukas Lelie, winnaar van Humo’s Comedy Cup 2014, kijkt in ‘Ik doe mijn best’ terug op de jongen die hij was: een dikkertje met een passie voor fretten. Geen verfijnd of hoogstaand voedsel, maar véél. Als kind al maakte hij er een sport van de verstopte koekjes in huis altijd terug te vinden. De enige sport waar hij ooit goed in was, overigens.

Een project van Yves Meersschaert, Eva en Kapinga Gysel.

Maar zoals een zelfbewuste jongeman doet, kijkt Lukas ook naar de man die hij intussen geworden is: een (iets minder) dikke man, die langzaam aan de banden met thuisfront doorknipt. Koken doet hij zelf, als het maar snel gaat. Zijn was brengt hij nog naar de mama en een lief heeft hij nog niet, maar dat zal wel snel komen nu hij bekend staat als een grappige kerel. Hoop doet leven. Hij doet zijn best.

[DE LINDE]

[‘t KWADRANT]

VVK € 12 | KASSA € 15 GROEP € 10 | -26 JARIGEN € 10

VVK € 14 | KASSA € 16 GROEP € 12 | -26 JARIGEN € 11


Theater <

Theater <

DONDERDAG 20/12/2018

ZONDAG 20/01/2018

> 20u30

> 15u

HUISVROUWMONOLOGEN / MYRIAM BRONZWAAR, TINA MAEREVOET EN ELS BEATSE

HOL

In deze herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise en haar dochter Martje met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia . Martje moet nog aan kinderen beginnen, Saskia heeft een huis vol en Elise een leeg nest. Ze bespreken elkaars leven en huishouden en niet-huisvrouw zijn (oa ontploffende wasmanden, houdbaarheidsdata, kinderverjaardagsfeestjes en het verschonen van beddengoed komen aan bod ...)

Er is een shortlist van titels, maar er is nog geen werk gekozen. Na de voorstellingen “Allemaal indiaan” en “Diplodokus Dex” weten we natuurlijk waar we ons in januari aan mogen verwachten. Een gemotiveerde groep acteurs die het beste van zichzelf geeft in een uniek decor.

Het leven van deze vrouwen neemt algauw een belangrijke wending. Hoe verschillend ook, het gevolg ervan is voor alle drie dat ze gedwongen worden om na te denken over het huishouden en het leven dat ze leiden of lijden … [DE CORREN]

VVK € 15 | KASSA € 18 GROEP € 13 | -26 JARIGEN € 12

Toneelvereniging HOL (Harense Oud Leiding) bestaat ruim 30 jaar en brengt verrassend amateurtoneel. Deze hechte vriendenkring speelt elk jaar tijdens de twee laatste weekends van januari voor uitverkochte zalen.

[DE LINDE] 8


Muziek <

Operette <

DONDERDAG 17/01/2019 > 20u30

ZONDAG 20/01/2019

FORTY YEARS / THE SCABS

MASKER IN BLAUW / OPERETTEGEZELSCHAP AQUILA

Veertig jaar geleden speelden The Scabs hun eerste concert in De Boemel in Scherpenheuvel, vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren zullen The Scabs er in 2019 opnieuw staan in een ijzersterke bezetting.

Armando Cellini schilderde een onbekende schone met een blauw masker. Ze belooft dat ze na een jaar terug zal komen en hij geeft haar een ring als herkenningsteken.

In de zomer van 2018 zal een jubileumtournee langs festivals ondernomen worden en in het voorjaar van 2019 volgt een theaterluik. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto. [DE CORREN]

VVK € 25 | KASSA € 27 GROEP € 22 | -26 JARIGEN € 21

> 14u30

Evelyne Valera, de dame met het blauwe masker, is een rijke plantagebezitster uit Argentinië. Ze komt op het afgesproken tijdstip bij Armando en de vonk slaat over. Maar door een listige streek van de sinistere Pedro dal Vegas gelooft ze dat Armando haar belogen heeft en vertrekt ze terug naar Argentinië. Armando reist haar achterna om de intriges op te lossen … [DE CORREN]

VVK € 16 | KASSA € 18 GROEP € 14 | -26 JARIGEN € 13


Muziek <

Klassieke Muziek <

WOENSDAG 23/01/2019

ZONDAG 03/02/2019

ZING MEE MET DE BONSKI’S / LENNAERT & DE BONSKI’S

DUO FORMIDABLE / SARKA TROMPE EN ALICE RAJNOHOVA

Samen met de Russische broers Bonski maakt zanger Lennaert Maes muziek op maat van wie Nederlands leert. In hun voorstelling “Zing mee met de Bonski’s” brengen Lennaert & de Bonski’s bekende en eenvoudige Nederlandstalige songs die live door iedereen in het publiek kunnen worden meegezongen.

Klassiek concert met het Tsjechisch duo Sarka Trompé , fluit, en Alice Rajnohova, piano Dit virtuoos duo trad op in vele landen puttend uit een rijk gevarieerd repertorium. Hun thuisbasis is Brno en … Antwerpen. Niet alleen kamermuziek en solorecitals verzorgen zij, ook optredens met orkest zijn deel van hun bedrijvigheid. Buiten het concerteren worden zij regelmatig gevraagd als jurylid in verschillende competities en geven zij les in hun instrument, ook in Nederland en België. Alice verzorgde reeds een aantal cd’s waaronder de opname van het concerto voor piano en orkest van haar landgenote Viteszlava Kapralovà (1915 - 1940). Dit wordt een gedenkwaardige belevenis.

> 20u

De teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling. Los van het meezingen wordt het een echte show, puur vertier in de Nederlandse taal.

[‘t KWADRANT]

VVK € 8 | KASSA € 10 GROEP € 7 | -26 JARIGEN € 6

> 20u

[DE CORREN]

VVK € 5 | KASSA € 5 GROEP € 4 | -26 JARIGEN € 4

10


Theater <

Theater <

DONDERDAG 07/02/2019 > 15u & 20u

> 20u

CAFE RENÉ / ECHT ANTWAARPS TEATER

OUDE KOEIEN AAN DE COSTA DEL SOL / PALJAS PRODUCTIES

René Van Camp is plots weduwnaar geworden en ziet het leven somber in. Zijn Café René heeft hij gesloten want zonder zijn vrouw heeft hij geen zin om nog lachend achter zijn toog te staan. Rachel, zijn zus, is bereid om het café over te nemen, zo blijft het levenswerk van René bestaan. Ondanks deze oplossing gaat het niet goed met René en wordt hij verteerd door eenzaamheid. Er wordt een familieraad gehouden om René uit zijn isolement te halen want hij is niet dat soort mens dat alleen mag blijven. Iedereen heeft wel iemand in gedachten om aan René te koppelen … Maar is hij daar wel klaar voor? Café René, een hartverwarmend blijspel, zo uit het leven gegrepen!

Rita en Nicole, twee lustige weduwen, zijn dringend aan vakantie toe. Daarom boeken ze een reisje naar de Costa del Sol. Allebei ontgoocheld in de liefde zweren ze om zich nooit nog in te laten met iemand van het mannelijk geslacht. Maar kunnen ze weerstaan aan de charmes van zwoele ober Miguel en sexy animator Kenny? Of maken ze de mannen ‘horensdol’? Strand, stieren en sangria zorgen voor de nodige ambiance!

[DE CORREN]

[‘t KWADRANT]

VVK € 18 | KASSA € 21 GROEP € 16 | -26 JARIGEN € 15

VRIJDAG 22/02/2019

‘Oude Koeien aan de Costa del Sol’, een humoristische, muzikale voorstelling met vurige flamenco, klepperende castagnetten en een paar zoemende muggen! Met Karin Jacobs, Vera Puts en Erik Goris VVK € 10 | KASSA € 12 GROEP € 9 | -26 JARIGEN € 8


Klassieke Muziek <

ZATERDAG 09/03/2019

Theater <

DONDERDAG 14/03/2019

> 20u

> 20u

PAGINE / SCARBO

FIRST CONTACT / HET NIEUWSTEDELIJKE

Pagine is een krachtige voorstelling die onze Belgische sterktes, hedendaagse muziek en dans, samenbrengt tot een overstijgende performance. Bladzijden uit onze rijke muziekgeschiedenis worden samengebracht in het werk Pagine door de Italiaanse componist Sciarrino en aangevuld met onze eigen pagina’s uit de bruisende 20ste eeuw. Hier versmelten dans en muziek zich tot een avondvullende performance, gebracht door Scarbo en topdanseres Yuika Hashimoto van ROSAS.

Een vroege veertiger beseft op een dag dat hij werkelijk alles bezit wat oppervlakkig gezien bij een volwassen leven hoort. Een huis in de stadsrand, een goedbetaalde job, een knappe echtgenote en ... een dochter. Pas als zijn dochter zestien jaar wordt (zowat zijn eigen innerlijke leeftijd) en volop haar eigen leven begint te leiden, wekt ze voor het eerst zijn interesse. De man zet alles op alles om haar alsnog te leren kennen. Maar of zij daar nog iets voor voelt? Een unieke mix van muziek, strip en theater in app-vorm en op het podium!

Het saxofoonkwartet Scarbo won in 2018 Supernova, een prestigieuze wedstrijd voor professionele, jonge en ondernemende kamermuziekensembles. [‘t KWADRANT]

VVK € 8 | KASSA € 10 GROEP € 7 | -26 JARIGEN € 6

Stemmenwerk: Stijn Meuris, Sara Vertongen. Tekeningen: Wide Vercnocke. Muziek (compositie, opname, mix, live versie): Joris Caluwaerts. Ontwikkeling app + extra’s muziek: Bert Hornikx.

[DE LINDE]

VVK € 12 | KASSA € 15 GROEP € 10 | -26 JARIGEN € 10

12


Comedy <

Muziek <

DONDERDAG 29/03/2019 > 20u 30

> 20u

GELUKZOEKER / BERT GABRIËLS

THE JOY OF JAZZ / HELENA FONTYN

Bert Gabriëls maakte naam met programma’s als Zonde van de Zendtijd, Absurdistan en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

Een swingende jazzclub uit de jaren ‘40. Een warme, sensuele stem klinkt op, omringd door gepassioneerde muzikanten. Er wordt gedanst, gelachen, intens geluisterd en genoten. Juweeltjes uit de 100 jarige geschiedenis van jazz komen voorbij. Nina Simone, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald … Dàt is The Joy of Jazz!

In z’n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

[DE CORREN]

VVK € 17 | KASSA € 19 GROEP € 15 | -26 JARIGEN € 14

ZATERDAG 23/03/2019

Helena Fontyn (zang), Pierre Anckaert (toetsen en gitaar) en Jean Van Lint (zang en contrabas) brengen deze songs in een intieme setting en op hun eigen manier. Muziek die ademt op het ritme van het leven, elke keer anders, maar altijd recht uit het hart!

[‘t KWADRANT]

VVK € 8 | KASSA € 10 GROEP € 7 | -26 JARIGEN € 6


JEUGDAANBOD De ticketverkoop voor jeugdvoorstellingen start op 9 juni samen met de verkoop van losse tickets voor het podiumaanbod.

ZONDAG 07/10/2018 > 10u30 BIJ DE KOELE KAPPER / SPOOR 6 Dames en heren, uw aandacht alstublieft! Wordt u altijd wakker op een hoofdkussen vol haar? Kom dan naar de koele kapper, de redder in nood. Met zijn koele supershampoo is uw haar niet dood. Hoofd in de diepvries. Supershampoo er op. Even inmasseren! Stimuleren en hop! Voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Kindertheater <

[‘t KWADRANT] VVK € 6 | KASSA € 7

14


Jongerentheater <

Kindertheater <

ZONDAG 21/10/2018 > 14u30

ZONDAG 16/12/2018

COOL, IK KAN HELPEN / FARCE CANCAN

HANS EN GRIETJE - DE DEURENKOMEDIE / COMPAGNIE GORILLA

De kennis van EHBO is waardevol. De eerste minuten bij het oplopen van een kwetsuur of bij een ongeval kunnen van cruciaal belang zijn. In sommige gevallen kan een snel optreden in afwachting van de professionele hulpverlening zelfs levens redden. In het toneelstuk ‘Cool, ik kan helpen!’ worden een aantal handelingen en basistechnieken van EHBO uitgebreid getoond zodat de kennis onmiddellijk wordt overgedragen op de toeschouwers. Joris is een niet al te handige slungel. Hij helpt graag mensen en zou later dokter willen worden. Daarom wil hij al lessen EHBO volgen. Hij komt terecht bij verpleegster Nancy.

Niets is wat het lijkt. Chaos alom. Alles loopt fout voor Hans en Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos. Snoep kan zo lekker zijn en Hans en Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden. Hoe zou je zelf zijn als je al dagen niets meer te eten kreeg? ‘Hans en Grietje – de deurenkomedie’ is een humoristisch, hilarisch en woordarm koldersprookje. Een slapstickvoorstelling die stretcht langs alle kanten! Zelfs de deuren stretchen ... Het publiek wordt in 2 groepen verdeeld en neemt plaats aan de 2 kanten van de deurenrij. Aan de ene kant spelen Hans en Grietje, aan de andere kant hun ouders, enkele dieren en de heks ... tot ze wisselen van kant. Het verhaal wordt 2 keer gespeeld, maar de 2de keer is toch weer verrassend onverwacht anders!

[DE CORREN]

[‘t KWADRANT]

VVK € 5 | KASSA € 5 GROEP € 4 | -26 JARIGEN € 2

> 15u

VVK € 7 | KASSA € 8


Kindertheater <

Kindertheater <

ZONDAG 23/12/2018 > 10u30

ZONDAG 17/03/2019

NNNIAUWWW / SPOOR 6

BO’S BOS / SPOOR 6

Een piloot landt voor je neus. Hij vertelt de passagiers leuke vliegtuigverhalen en zingt en danst met hen op luchtige liedjes.

Boswachter Bo werkt al jaren in hetzelfde bos. Hij kent er alle hoekjes, planten, bomen en bewoners. Dat denkt hij toch… maar op zekere dag verschijnt er een onbekend boswezen dat onder de grond leeft …

Maar waar is plas? Een luchtige voorstelling voor iedereen die meevliegt. Je zal in de wolken zijn! Voor kinderen van 3 tot 9 jaar.

> 10u30

Een leuke voorstelling om in te verdwalen, want Bo’s bos laat je nooit meer los! Voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

[DE CORREN]

VVK € 6 | KASSA € 7

[DE CORREN]

VVK € 6 | KASSA € 7

16


ZONDAG 17/03/2019 > 10u30 SPROOKJESTROEP / SPOOR 6

Hallo, wij zijn Jacoba en Wilhemina. Beter bekend als de nichtjes Grimm. We beloofden onze nonkels om op hun sprookjesbos te passen, maar dat was niet zo slim. Alles draait hier in de heksensoep! Straks wordt het één grote sprookjestroep. Naar een einde zoals “... nog lang en gelukkig” zijn we nu op zoek, want zo eindigt toch ieder sprookjesboek. Voor kinderen van 3 tot 10 jaar. [‘t KWADRANT] VVK € 6 | KASSA € 7

Kindertheater <


FILMAANBOD FILM@’T KWADRANT Maandelijks is er op woensdag en vrijdag film in ’t Kwadrant. Op woensdag tonen we een film voor kinderen, hun ouders en grootouders. Op vrijdag spelen we een film voor liefhebbers: oude klassiekers en nieuwe kwaliteitsfilms. KINDERFILM > 15u 19/09/2018 Inside Out 17/10/2018 Kubo and the Two Strings 07/11/2018 Coco 12/12/2018 Den Magiske Juleaske

FILMLIEFHEBBER > 13u30 21/09/2018 19/10/2018 23/11/2018 14/12/2018

Victoria & Abdul Vele Hemels Boven de Zevende Jurassic World Murder on the Orient Express

18


TICKETS & INFO

Vanaf zaterdag 9 juni om 10u kan je online een â&#x20AC;&#x2DC;KOMEE-pakketâ&#x20AC;&#x2122; kopen van minimaal drie voorstellingen. Het loket van het gemeentehuis Steenokkerzeel gaat op zaterdag 9 juni hiervoor open van 10u tot 12u. Vanaf maandag 18 juni om 9u kan je zowel online als aan de loketten ook losse tickets kopen voor de voorstellingen.

KOMEE PAKKET*

----------------------------------Wie tickets koopt voor minimum 3 verschillende podiumvoorstellingen krijgt een mooie korting van 15%! Pakketten zijn al te koop vanaf 9 juni! OPGELET: niet geldig op het Jeugdaanbod!

-----------------------------------

GROEPSTARIEF*

Iedereen die een voorstelling wil bijwonen als groepsactiviteit, krijgt korting bij aankoop van minimaal 5 kaarten voor dezelfde voorstelling.

JONGERENTARIEF*

Jongeren die op de dag van de voorstelling geen 26 jaar zijn krijgen korting bij de meeste voorstellingen. *Kortingen zijn enkel geldig bij voorverkoop. De dag zelf betaal je het kassa-tarief.


> ONLINE

Surft naar: www.gcdecorren.be of www.machelen.be of www.gcdelinde.be Het enige wat je nodig hebt, is één van volgende betaalmiddelen: Een gewone bankkaart (debetkaart) waarmee je online kan betalen via Bancontact of Mister Cash

> LOKET

Uiteraard kan je ook terecht aan de loketten. Gemeentehuis Steenokkerzeel

Dienst Vrijetijd Machelen

GC ‘t Kwadrant/ Bibliotheek Diegem

GC De Linde

(cash)

(cash)

Orchideeënlaan 17 1820 Steenokkerzeel 02 254 19 72

Heirbaan 9 1830 Machelen 02 254 12 01

Kosterstraat 2 1831 Diegem 02 721 14 37

Kortenbachstraat 7 1130 Haren 02/242 31 47

Ma

9 - 13

9 - 12

9 - 12

9 - 12 & 13 - 17

Di

9 - 12

9 - 12 & 14 - 16

17 - 19

9 - 12 & 13 - 17

Wo

9 - 12

9 - 12 & 14 - 16

14 - 17

9 - 12 & 13 - 17

Do

9 - 12 & 14- 1 6 & 17.30 - 20

9 - 12 & 14 - 19

/

9 - 12 & 13 - 17

Vrij

9 - 12

9 - 12

15 - 18

9 - 12 & 13 - 16

(cash & bancontact)

(cash & bancontact)

Zijn de tickets te duur voor jouw financiële situatie? Inwoner Steenokkerzeel: Passiepas (tot 26j) meer info via jeugddienst 02 254 19 75, Cliënt sociaal huis meer info via 02 758 01 70.

20


LOCATIES GC DE CORREN - Van Frachenlaan 24 1820 Steenokkerzeel In het centrum van Steenokkerzeel vind je het gemeenschapscentrum De Corren. Deze locatie beschikt over een professionele theaterzaal met een tribune voor 200 personen, foyer met vestiaire en cafetaria. Daarnaast zijn er nog enkele polyvalente ruimtes. De Corren wil een ontmoetingsplaats zijn voor de verenigingen en alle inwoners van Steenokkerzeel en omgeving. DE CAMME - Tervuursesteenweg 173 1820 Perk In 2012 werd dit historisch gerestaureerde gebouw geopend. De Camme is een unieke locatie voor tentoonstellingen. Daarnaast kan het gebouw polyvalent gebruikt worden.

GC ’t KWADRANT - Kosterstraat 2 - 1831 Diegem GC ’t Kwadrant is een open centrum onder de Diegemse kerktoren. Jong en oud kan er terecht voor een theatervoorstelling, een concert, een film, een bezoekje aan de bibliotheek, een workshop, een maaltijd in het dorpsrestaurant of gewoon om even in alle rust de krant te lezen.

GC DE LINDE - Kortenbachstraat 7 1130 Haren De Linde is gelegen aan het dorpsplein van het Brusselse Haren, op de grens met Vlaanderen. Samen met lokale partners werken wij er aan om van Haren een mooi dorp te maken waar het fijn wonen is en waarbij de lokale realiteit, Brussel en het publiek sleutelbegrippen zijn. Naast 3 vergader- en activiteitslokalen beschikt De Linde over een polyvalente zaal. De theaterzaal met een capaciteit voor 90 personen is ideaal voor intieme voorstellingen. Kortom de perfecte try-out zaal. Artiesten spelen dicht bij hun publiek en het publiek voelt zich sterk verbonden met wat er op scène gebeurt. De Linde is één van de 22 gemeenschapscentra van Cultuurcentrum Brussel en maakt deel uit van Regio Noord.


be

n.

e el

h ac m 01 .be @ 2 n ijd 4 1 le et 25 che j i vr 02 ma of ww. w

e

l.b

ee rz

ke ok n e ee st 72 en.b 9 @ ur 4 1 orr ltu 25 dec u c 02 gc of ww. w

7 14 e 3 b 42 e. /2 lind 2 e 0 of .gcd e w c.b ww vg

EG

W

N EE

H

T ES TS H C AA

@ de

lin de

Komee18 19  

Ontdek het podiumaanbod van GC De Linde, GC 't Kwadrant en GC De Corren

Komee18 19  

Ontdek het podiumaanbod van GC De Linde, GC 't Kwadrant en GC De Corren

Advertisement