Page 27

Word ook lid van het MijnID.nu Schoolleidersnetwerk Ben je al schoolleider en wil je verbonden blijven met de reden waarom je ooit schoolleider bent geworden? Wil je leidinggeven vanuit jouw identiteit en daarin blijven wie je bent? Sluit je dan aan bij het schoolleidersnetwerk van MijnID.nu en laat je inspireren! Als schoolleider sta je vanuit je eigenheid en identiteit in relatie met je omgeving. Dat heeft effect. Het is niet altijd makkelijk om in de huidige tijd verbonden te blijven met die eigenheid. Daarom is het nodig om regelmatig geïnspireerd te worden om weer met frisse energie verder te kunnen. Geïnspireerd word je bij het schoolleidersnetwerk! Een netwerk dat gevormd wordt door leidinggevenden in het primair onderwijs, verspreid over het hele land. Schoolleiders die samenkomen, kennis met elkaar delen en zo van betekenis kunnen zijn voor het onderwijs in ons land. Maar ook een netwerk dat jou de mogelijkheden biedt persoonlijke groei door te maken en je talenten door te ontwikkelen.

Professionalisering op jouw manier Als lid van het netwerk heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als schoolleider. Zo krijg je onder andere toegang tot de online leeromgeving Studytube. Hier vind je talloze online trainingen, korte video’s en artikelen op het gebied van leiderschap. Zo heb je zelf in de hand waar jij je in verdiept, maar ook op welk moment je hiermee aan de slag gaat. Daarnaast ben je welkom op masterclasses waar topsprekers een verdiepingsslag maken

op verschillende thema’s binnen het leiderschap in het onderwijs. Ook is er de mogelijkheid om vakcolleges te volgen waarin je zelf vorm geeft aan jouw ontwikkeling op dit thema. Naast deze masterclasses en vakcolleges kun je deelnemen aan intervisiebijeenkomsten waarin je concrete ervaringen uitwisselt met andere schoolleiders, onder begeleiding van een trainer of onderwijsadviseur van Marant Interstudie. Verdere professionalisering, geheel op jouw manier!

‘Harig vraagstuk’ Zit je met een ‘harig vraagstuk’ of ervaar je een complexe situatie waar je niet uitkomt? Deel het met de community. Wanneer je lid bent van het schoolleidersnetwerk heb je toegang tot de online community waar je direct in gesprek bent met je netwerk. Je staat er niet alleen voor; anderen hebben wellicht al eens met hetzelfde bijltje gehakt.

Neem gratis een kijkje We bieden een aantal verschillende lidmaatschappen, waaronder een gratis lidmaatschap waarmee je kunt ontdekken wat het schoolleidersnetwerk voor jou kan betekenen. Meer informatie vind je op: mijnid.nu/schoolleidersnetwerk

Onderdeel van de Marant Groep

PrimaOnderwijs 27

Profile for EDG Media

PrimaOnderwijs mei/juni 2019  

PrimaOnderwijs mei/juni 2019  

Profile for tkmst
Advertisement