Page 11

© Disney

+ Bestel ATIS het GR l op eriaa lesmat tand! onze s

Bestel ons gratis lesmateriaal over leren omgaan met geld en ontvang bij levering 30 Donald Duck specials over geld voor de hele klas!

Sparen en vooruitkijken

Zelf geld verdienen

Geeft inzicht in hoe je het beste met geld om kunt gaan. Plannen met geld, sparen, lenen en verzekeren komen aan bod.

Kinderen worden zich bewust van de noodzaak dat er overzicht nodig is. Hoeveel geld heb je? Hoeveel geld kun je uitgeven? Kopen, verkopen, wisselgeld en geld verdienen, maar ook het goede doel komt aan bod.

De wereld van het geld De waarde van geld, je geld beheren, financiële begrippen, bankrekeningen en pinnen worden uitgelegd. Dit thema is uitermate geschikt als les tijdens de Week van het geld!

Feestdagen Kinderen ontdekken dat aan het besteden van geld grenzen zijn verbonden. Reclame en verleidingen en het vergelijken van prijzen komen aan bod. Voor groep  is er nog een extra thema over Verzekeren beschikbaar.

onze stand!

9 A050

Week van 27 het t/m geld31 maart 2017

In de Week van het geld worden op basisscholen activiteiten georganiseerd om kinderen te leren omgaan met geld. Veel activiteiten vinden plaats in de klas. Financiële professionals verzorgen op aanvraag gratis gastlessen en workshops door het hele land. Meer weten over de Week van het geld? Kom naar onze stand of kijk op weekvanhetgeld.nl.

NOT 2017 Magazine  

Het officiële magazine voor de Nationale Onderwijstentoonstelling 2017

NOT 2017 Magazine  

Het officiële magazine voor de Nationale Onderwijstentoonstelling 2017

Advertisement