Page 36

36

ADVERTORIAL

Haal meer uit je boeking bij Vuelandia! De Traveltool in de Travel Navigator van Vuelandia biedt jou en jouw klant ongekende mogelijkheden. In het tijdperk van de uitgeklede tarieven van airlines biedt Vuelandia upselling tools in haar systeem voor extra verkoop van producten. Lowcost airlines & bagage bijboeken? Een lijndienst combineren met een Lowcost vliegticket? KLM of andere airlines boeken in Europa mét bagage, maaltijd, wijzigbaar of niet wijzigbaar? Vuelandia maakt het sinds vorige week allemaal mogelijk: alles in een oogopslag te zien en te boeken.

Vliegtickets & branded fares De gebruikersvriendelijke vluchttool was al voorzien van de mogelijkheid om complexe routings voor jou en de klant uit te zoeken. Zoals het boeken van meerdere bestemmingen of stopovers en zelfs aansturen op vertrektijden en het bijboeken van bagage bij Lowcost carriers. Maar nu is Vuelandia de eerste consolidator die het mogelijk maakt ook bagage, maaltijden in de tool te boeken en meteen te zien of het ticket wel of niet te wijzigen is. Wanneer je gebruikt maakt van touroperating tarieven kun je via de Vuelandia hoteltool en / of car-rental-tool ook deze direct inboeken, dit alles vaak met een langer uitgestelde ticket deadline.

Accommodaties in 57 beddenbanken wereldwijd De hoteltool is jouw beste finder voor hotels en accommodaties wereldwijd. Via een slimme zoekmachine wordt gekeken in 57 beddenbanken en vaak houd je zelf een betere marge over dan elders. De hoteldienst kan worden aangevuld met een transfer waarbij je zelfs kunt kiezen voor limousine service en/ of een meet&greet! De voucher -in jouw look & feel- ontvang je bij de

bevestiging van de boeking. Da’s handig en wel zo makkelijk als je later pas de rekening ontvangt.

Autohuur met eigen risico all-in Met de nieuwe Carbrooker Flexible Autos biedt Vuelandia complete, all-in pakketten waarbij

UP- & CROSS SELLING Als reisagent haal je meer uit je boeking met de producten van Vuelandia

het eigen risico wordt vergoed. Dat is inclusief vergoeding voor schade aan het dak, banden, bodem, glas en eventueel verlies van de sleutel. Upselling kan naar Premium pakketten waar vele extra’s als GPS, VIP-check , kinderzitjes en sneeuwkettingen direct boekbaar zijn en waar ook commissie over betaald wordt. Vuelandia faciliteert hier de retail met het merk DiscoverCars.

Customer Support Vuelandia Het mooie van al deze digitale online boekingen is dat je voor vragen en opmerkingen altijd contact op kan nemen met onze Customer Support, wij helpen je graag verder. Vuelandia is telefonisch bereikbaar via 0900 – 440 0000 tijdens kantooruren en 24/7 in geval van spoed & urgente vragen.

Meer info

VLIEGTICKETS - HOTELS - AUTOHUUR - TRANSFERS - TRAVEL BOOKING SOFTWARE & IT SOLUTIONS

www.vuelandia.com | 0900 - 440 0000

Wil je meer uitleg over de systemen en de mogelijkheden, neem gerust contact op met Vuelandia Sales via 06-45207183 (Jeroen Collenteur) of 06-11798676 (Mikel van Nimwegen). Of kijk voor meer info op vuelandia.com.

Profile for TravelPro

Travelpro#44 03-11-2017  

Travelpro#44 03-11-2017