Page 1

Wakkerdam, Vandaag Provincie Wakkerdam #3

Volksvergadering Vandaag was er een grote volksvergadering in Wakkerdam waarin vele burgers bij elkaar kwamen voor een gesprek over of Hysteria nou wakkerdams was of niet, want het bewijs was gevonden! Maar klopte dit bewijs wel of was het nep? De verteller was deze wel te vertrouwen? Er heerste grote onrust en uiteindelijk zijn de debatters uit elkaar gedreven door de burgerwacht. Momenteel heerst er een verbod op nieuwe dorpsvergaderingen.

Interview met de kroegbaas Gisteren was nog zijn kroeg afgebrand en vandaag hebben we een interview met de kroegbaas die gisteren wel weer gewoon open was en een burger dronken maakte. Hij vertelde over zijn team & over zijn plannen waar we later meer over gaan vertellen, echter is het daar nu niet de tijd voor. Waar het nu vooral om ging was zijn kroeg Uw kroeg is afgebrand hoe gaat het nu verder? Momenteel heb ik mijn kostten bij de gidsen gelegd en die gaan bekijken of de geldteller mij geld zou moeten uitbetalen of niet, de schade bedraagd op ongeveer 5000 zilvere munten dus we moeten flink verbouwen. Echter denk ik een mooie nieuwe bar te kunnen bouwen, ook zijn wij van plan een eet gedeelte toe te voegen, waarschijnlijk gaan wij ook metalen gebruiken in dit deel. Dit lijkt me zeker een verstandig idee nu de laatste constructie is afgebrand. Wat betekend dit voor de klant? Dit betekend niets voor onze klant, we zijn nog steeds ten westen van het kasteel te vinden voor iedereen die zin heeft in een goed gesprek of een lekker drankje. Hopelijk zien we u daar. Bedankt voor het interview! De dorpspaal Vandaag waren er 2 briefjes op de dorpspaal gehangen, van wie ze kwamen weet niemand, sommige zeggen een geest gezien te hebben die ze ophing maar de bevolking weet het nog niet. Momenteel houd iemand dagelijks de dorpspaal in de gaten, er kan nog wel eens wat nuttigs in staan. De ridder Vandaag sloeg de ridder toe en maakte Weerwolfgek dood, veel bleef van hem niet over, hij werd in 2 stukken gekleefd met een snelle zwaai. Hij bleek nederlands & de jonkvrouw te zijn


Gidsenstemming & vertrouwenstemming : Vandaag waren er dus weer stemmingen, het werd al gauw duidelijk dat Hysteria het niet ging overleven met 7 stemmen tegen haar. Dit betekende het einde van de wakkerdamer Hysteria, de andere gids Lol1ishier zal op dag 6 gewoon stemmen kunnen krijgen, tot dan krijgt hij ook nog gewoon hints. Ook het bewijs is vanaf nu verloren. 2. semmieee 1 → Hysteria 3. Buffel28 → Hysteria 4. Samenmorris → lol1ishier 5. Imrahil → Lol1ishier 6. Ivo → Hysteria 7. Imro → Hysteria 8. Gollem → Hysteria 9. Zone020 1 10.ijzervreter → Hysteria 11. hysteria → Te dronken om te stemmen 12. WWG → Dood 13.mitchelblaak 1 14. lol1ishier → Hysteria Daarnaast is mitchelblaak & zone020 gestorven vanwegen inactiviteit hun waren zone020 wakkerdammer en jonkvrouw en mitchelblaak, nederlander & burger. De venetischers zijn nu inde meerderheid maar alles kan nog gebeuren! Dit houd in dat er dus geen dorpspaal is vandaag. Vertrouwen 2. semmieee 1 → lol1ishier 3. Buffel28 → buffel28 4. Samenmorris → samenmorris 5. Imrahil → WWG 6. Ivo → Imrolini 7. Imro → Ivo 8. Gollem → buffel28 9. Zone020 1 10.ijzervreter → Ivo 11. hysteria → Te dronken om te stemmen 12. WWG → Dood 13.mitchelblaak 1 14. lol1ishier → buffel28 Buffel28 is vertrouweling vandaag en kan dus ook niet dood.

provincie wakkerdam #3  

het is dag 3

provincie wakkerdam #3  

het is dag 3