Page 9

GIGANT 1

 4

Profil Profil s 6 komorami kakovostnega razreda A, z zunanjimi stenami debeline 3mm, okvir širine 90 mm s kvadratnimi ojačitvami, kar je temelj za ustrezno trdnost in trajnost okna.

OKOVJE Okovje Maco, model MultiMatic s protivlomno zaščito Safety Plus, s sistemom mikroventilacije in dvojnim mikroprezračevanjem (od 13 do 1 mm) ter protivlomnimi vstavki IS. Protivlomni zapah Safety Plus, pričvrščen v kovinsko ojačitveni profil, onemogoča vstop vlomilcem. Visoka raven okovja omogoča izvedbo odpiranja na dvojni nagibni sistem - COMFORT TWIN ter skritega okovja – INVISSO.

 2

TERMIČNI VLOŽEK Izolacijski vložek iz ekspanzijske poliuretanske pene je vstavljen v notranjost okvirja in dodatno povečuje toplotno izolacijo okna Gigant.

 5

 5  6

 3

 2

 3 Energetska učinkovitost na najvišji ravni Okno tipa Gigant na optimalen način združuje minimalistični stil z visoko toplotno izolacijo. Zahvaljujoč svojim lastnostim je glede varčevanja z energijo resničen preobrat na trgu. Zagotavlja vrhunsko udobje in zaščito pred nizkimi temperaturami. Ta tip okna je narejen iz 6 komornega profila, debeline 90 mm in sodi v kategorijo najvišjega razreda energijske učinkovitosti – Zlati Razred. Zahvaljujoč termičnemu vložku, ki se nahaja v notranjosti okvirja, in uporabi trojnega stekla

TROJNA TESNILA Ustrezna širina okvirja 90 mm omogoča uporabo tretjega tesnila, ki zagotavlja enkratno oprijemljivost in učinkovito zaščito pred mrazom, vlago in nenadzorovanimi dotoki zraka. Tovrsten sistem vpliva tudi na zmožnosti povečanja zvočne izolacije.

 4

ZASTEKLITEV IN TOPLOTNA PREHODNOST Trojna zasteklitev s koeficientom toplotne prehodnosti Ug = 0.6, polnjena s plinom argon, ki pri standardni različici omogoča doseganje koeficienta za celotno okno v vrednosti Uw = 0.9. Na voljo je tudi trojna zasteklitev s toplotno prehodnostjo Ug = 0,5, ki zagotavlja toplotno izolacijo za celotno okno v vrednosti Uw = 0.8.

1

 6

TERMO DISTANČNIK IZ INOX-a Tehnologija nove generacije, omogoča zmanjšanje izgube toplote (vse do 10 %) in preprečuje nastajanje kondenza na oknih.

zagotavlja visoko učinkovito toplotno izolacijo.

14

15

PVC okna TipTop Katalog 2012  

PVC okna TipTop Katalog 2012

PVC okna TipTop Katalog 2012  

PVC okna TipTop Katalog 2012

Advertisement