tip Travel magazine Hrvatska 017 (hrvatsko izdanje) 11/2016 - 02/2017

Page 90

Pošalji i...

OSVOJI

S knjigom...

Grad dobrog piva i još boljih čokolada, Brugge (Belgija) (autor: Dalibor Gelenđer, Pitomača) Odmor uz Savu Bohinjku, Slovenija (autor: Lana Krstičević, Osijek)

"Pošalji i... osvoji" se nastavlja i dalje!

Šaljite nam do 10. veljače 2017. fotografije s vaših putovanja, a autorima najboljih ćemo na poklon poslati jednu od knjiga naših partneranakladnika.

Dragi svi, naš foto-natječaj "Pošalji i... osvoji" se nastavlja i dalje! Hvala svima koji ste nam slali fotografije s vaših putovanja Hrvatskom i svijetom. Autorima, za koje smo ocijenili da su ovoga puta imali "najbolje fotografsko oko", na poklon šaljemo jednu od knjiga naših partnera-nakladnika: Algoritma, Ljevka, VBZ-a i Planetopije. Četiri najbolje fotografije, prema izboru uredništva, smo odlučili i objaviti te ih možete vidjeti na ovim stranicama.

Do 10. veljače 2017. Zanimljive i lijepe fotografije (veličine min. 3 mpx.), novijeg datuma, s vaših putovanja po svijetu

90

tipTravelMagazine studeni 2016. - veljača 2017.

i svega atraktivnog što ste doživjeli i vidjeli tijekom puta nam možete slati do 10. veljače 2017. Fotografije nam šaljite na: natjecaj@tiptravelmagazine.com Uvjet je da budete autori fotografije te prilikom slanja napišite: svoje ime i prezime, zemlju i grad iz kojeg dolazite, e-mail adresu na koju vas možemo kontaktirati te kratki opis fotografije. I ne zaboravite: foto-natječaj vrijedi isključivo za čitatelje prijavljene na newsletter tipTravel magazina pa, ako se još niste prijavili, što još čekate?! Prijaviti se možete na: www.tiptravelmagazine.com