tip Travel magazine Hrvatska 017 (hrvatsko izdanje) 11/2016 - 02/2017

Page 80

KULTURNA SCENA

:)

Pišite nam i osvojite ULAZNICE

Ususret Tihoj noći

Pripremila: Vlatka Vužić

Napišite nam zašto bismo baš vama trebali poslati ulaznice za neki od koncerata ili predstava (po vašem izboru). Odgovor što prije pošaljite na natjecaj@tiptravelmagazine.com, a onima s kreativnijim odgovorima ćemo na poklon poslati ulaznice za željeno događanje. Požuriteee!

S

vake godine iznova s nestrpljenjem iščekujemo dolazak Božića. "Tihoj noći" prethode čarobni adventski dani, ispunjeni najrazličitijim sadržajima za sve uzraste. Istražili smo ponudu brojnih organizatora kulturnih događanja te smo se, u suradnji s njima, potrudili uljepšati vam blagdanske dane darovima u obliku ulaznica. Koncert, kazališna predstava ili blagdanska čarolija u muzeju? Vi ćete izabrati kako razveseliti sebe i, još važnije, one oko sebe. Neka su vam sretni blagdani!

* Jedna osoba može dobiti na poklon najviše dvije ulaznice za jedan od navedenih koncerata / predstava. Stoga, obavezno navedite za koje ste događanje zainteresirani, odgovorite na postavljeno pitanje te u e-mailu pošaljite vaše kontakte (ime i prezime, broj mobitela, e-mail) na koje vas možemo kontaktirati. Za ulaznice se imaju mogućnost javiti isključivo čitatelji prijavljeni na naš newsletter.

Prošle je godine Jacques Houdek tim koncertom obilježio 10 godina od izdavanja albuma s najljepšim dječjim pjesmama koje su obilježile odrastanje tisuća klinaca. Ove godine tradicija se nastavlja pa će na veselom koncertu 18. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog uživati novi brojni klinci i klinceze te njihova pratnja.

tipTravelMagazine studeni 2016. - veljača 2017.

Tradicionalni božićni koncert jednog od najpoznatijih zagrebačkih dječjih zborova bit će održan 18. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Klincima s Ribnjaka u goste dolazi zborovi iz Crikvenice, Novog Vinodolskog te iz Kutine.

E

Klinci s Ribnjaka vam daruju 1x2 ulaznice za koncert 18. prosinca u 12 sati.

© Tomislav Jagar / Klinici s Ribnjaka

"Kad si sretan najljepše dječje pjesme"

ULAZNIC

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog vam daruje 1x2 ulaznice za koncert 18. prosinca u 10 sati.

80

E

Klinci s Ribnjaka

© Jacques Houdek management

KULTURNA SCENA

ULAZNIC