tip Travel magazine Hrvatska 012 (hrvatsko izdanje) 08-10/2015

Page 94

A

Pokrenite svoju kreativnost na Špancirfestu

ULAZNICE

Najveći rock band u regiji kreće na turneju u sklopu koje će predstaviti najnoviji album "Dani zatvorenih vrata". Publiku na koncertima diljem Hrvatske očekuje više od dva sata žestoke rock'n'roll svirke koja će obuhvatiti najveće hitove benda. U sklopu turneje Hladno pivo će svirati i u splitskoj dvorani Gripe te na zagrebačkoj Šalati.

tipTravelMagazine kolovoz - listopad 2015.

* Jedna osoba može dobiti na poklon najviše dvije ulaznice za jedan od navedenih festivala / koncerata / predstava. Stoga, obavezno navedite za koje ste događanje zainteresirani, odgovorite na postavljeno pitanje te u e-mailu pošaljite vaše kontakte (ime i prezime, broj mobitela, e-mail) na koje vas možemo kontaktirati. Za ulaznice se imaju mogućnost javiti isključivo čitatelji prijavljeni na naš newsletter.

ULAZNICE

Hladno pivo Tour: Split i Zagreb

Foto: PROMO Hladno pivo

KULTURNA SCENA

tip: Napišite nam zašto bismo baš vama trebali poslati ulaznice za jedan od festivala, koncerata, filmova ili predstava (po vašem izboru). Odgovor što prije pošaljite na natjecaj@tiptravelmagazine.com, a onima s kreativnijim odgovorima ćemo na poklon poslati ulaznice za željeno događanje. Požuriteee!

ko do sada niste pronalazili svoju "uru za kulturu", vrijeme je da to ovog kasnog ljeta i jeseni promijenite. Krenite na festivale, u kazališta, kina i muzeje, na koncerte... Iz broja u broj vas, u suradnji s našim partnerima, na to potičemo i darivanjem ulaznica za različita kulturna događanja diljem Hrvatske. Provjerite u nastavku što smo vam ovog puta pripremili...

Foto: PRESS Špancirfest

KULTURNA SCENA

Pronađite svoju "uru za kulturu" Pripremila: Vlatka Vužić

94

:)

Pišite nam i osvojite ULAZNICE

Hladno pivo vam daruje 1x2 ulaznice za koncert u Splitu 12. rujna i 1x2 ulaznice za koncert u Zagrebu 19. rujna.

Varaždinski Špancirfest, festival koji se održava već 17 godina, ove je godine objavio novi moto: "Pokreni svoju kreativnost", kao simbol smjera u kojem će se festival kretati u budućnosti. Tridesetak mladih umjetnika iz Hrvatske i Slovenije održat će niz kreativnih radionica, a i ove vas godine na festivalu očekuje raznovrstan glazbeni program na tri pozornice, što je razlog više za "španciranje" Varaždinom od 21. do 30. kolovoza. Špancirfest vam daruje 2x2 ulaznice za dan u kojem ga odlučite posjetiti pa, prilikom prijave na natječaj, napišite za koji dan biste željeli ulaznice.