Page 31

Foto arhiva: PHOTOnet.hr

Tour of Croatia Svjetska profesionalna biciklistička utrka Tour of Croatia bit će održana od 21. do 26. travnja na potezu od Dubrovnika do Istre, Zagreba i Varaždina. Riječ je o utrci prve kategorije prema klasifikaciji Međunarodne biciklističke federacije, koja je tek stepenicu niže rangirana od Tour de Francea ili Giro d'Italia. Na utrci se očekuje 20 profesionalnih ekipa.

Dani komunikacija Treće izdanje Dana komunikacija, nacionalnog festivala oglašavanja, bit će održano od 16. do 19. travnja u Rovinju. Dani će pružiti uvid u svjetske marketinške trendove te potaknuti debatu o stanju industrije u Hrvatskoj i regiji. Po prvi će puta biti održane i huraonice, interaktivni okrugli stolovi na kojima će sudionici raspravljati na zadanu temu te dijeliti znanja i iskustva. Uz vodeće svjetske marketinške stručnjake, na Danima će sudjelovati i uspješni govornici, kreativci... www.danikomunikacija.com

Adriatic Sea Forum

Marco Polo Challenge

Drugo izdanje Adriatic Sea Foruma - cruise, ferry, sail & yacht bit će održano 23. i 24. travnja u Dubrovniku. Ovo međunarodno putujuće događanje posvećeno je pomorskom turizmu na Jadranu, odnosno sektoru kružnih putovanja, trajekata i nautike (motorne jahte i jedrilice).

Peti triatlon Marko Polo Challenge bit će održan od 24. do 26. travnja na otoku Korčuli, u šest natjecateljskih disciplina. Utrka kroz stoljetnu borovu šumu, uz kristalno čisto more i oko srednjevjekovne jezgre grada Korčule svim natjecateljima, profesionalnim sportašima i rekreativcima pruža priliku uživati u ljepotama ovog bisera hrvatskog Jadrana. Događanje će pratiti rekreativno-zabavni programi, a u sklopu triatlona će biti održana i humanitarna akcija.

www.adriaticseaforum.com

Foto: Željka Kunštek

Foto arhiva: Adriatic Sea Forum (izvor: Barabino & Partners S.p.A.)

www.tksplit.hr

veljača - travanj 2015.

tipTravelMagazine

31

tip Travel magazine Hrvatska 010 (hrvatsko izdanje) 02-04/2015  
tip Travel magazine Hrvatska 010 (hrvatsko izdanje) 02-04/2015  

Otok Krk | Turistički trendovi 2015 | Svalbard | Ogulin | Vukovarsko-srijemska županija | Dubrovačko-neretvanska županija | Vjenčanja: Zagre...