tip Travel magazine Hrvatska 009 (hrvatsko izdanje) 12/2014 - 01/2015

Page 106

Pošalji i...

OSVOJI

S knjigom... "Pošalji i... osvoji" se nastavlja i dalje! Dragi svi, naš foto-natječaj "Pošalji i... osvoji" se nastavlja i dalje! Pregledali smo sve fotografije koje ste nam slali sa svojih putovanja svijetom (i hvala vam na tome!) te u nastavku izdvojili i odlučili objaviti nekoliko najboljih, prema izboru uredništva. Autorima, za koje smo ocijenili da su imali 'najbolje fotografsko oko', na poklon ćemo poslati jednu od knjiga/ vodiča, na hrvatskom ili engleskom jeziku, naših partnera-nakladnika: Profil, Algoritam, Ljevak, VBZ i Planetopija. Dobro zvuči, zar ne?

Luksemburška palača u Parizu (17. st.), nekadašnja rezidencija francuskih prinčeva. Od 1791. godine u njoj se sastaju članovi Senata Francuske Republike (autor: Neven Kovačić, Zagreb)

Do 1. veljače 2015. Zanimljive i lijepe fotografije (veličine min. 3 mpx.), novijeg datuma, s vaših putovanja po svijetu i svega atraktivnog što ste doživjeli i vidjeli tijekom puta nam možete slati do 1. veljače 2015. godine. Nekoliko najboljih fotografija ćemo, osim u magazinu, objaviti i na našoj Facebook stranici: www.facebook.com/tiptravelmagazine kako bi u njima i drugi mogli uživati :-) Fotografije nam šaljite na: natjecaj@tiptravelmagazine.com Uvjet je da budete autori fotografije te prilikom slanja napišite: svoje ime i prezime, zemlju i grad iz kojeg dolazite, e-mail adresu na koju vas možemo kontaktirati te kratki opis fotografije. I ne zaboravite: foto-natječaj vrijedi isključivo za čitatelje prijavljene na newsletter tipTravel magazina pa, ako se još niste prijavili, što još čekate?!

Palača Alhambra u Granadi, Španjol (autor: Mario Knežević, Beč, Austrija)

106 tipTravelMagazine prosinac 2014. / siječanj 2015.

ska

Prijaviti se možete na: www.tiptravelmagazine.com