Page 1

Virksomheden bag

dørene


Det er det indre der tæller Vi udvikler, fremstiller og markedsfører isolerede dørplader og fyldinger til førende vindues- og dørvirksomheder i Nordeuropa. Virksomheden er førende med et stærkt logistik- og fremstillingsprincip, der giver stor fleksibilitet og høj leveringsevne.

Bredt produktsortiment og kundetilpassede løsninger Vi tilbyder dørplader og fyldinger i forskellige designs og med et stort udvalg af bearbejdninger, hvilket gør det muligt at sammensætte et unikt sortiment. De originale dørfyldinger kan indgå i en af vore dørplader, eller kan anvendes som en væsentlig komponent i et af dine egne vindues- eller dørprodukter.


Kvalitet for fremtiden Højt automatiseret produktion på fabrikken i Ikast. Der er løbende investeret i nye maskiner og installeret robotter i produktionen, således at fabrikken i dag fremstår som en moderne og meget effektiv produktionsenhed. Dette medvirker også til at sikre en meget høj og ensartet kvalitet i processen.

Professionel rådgivning

God energi

En dør er ikke bare en dør. En dør skal byde velkommen, give tryghed, udtrykke beboerens individualitet og ikke mindst harmonere med husets øvrige arkitektur. Vi har forståelse for hvert aspekt og hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning.

OH leverer produkter, der opfylder fremtidens krav til isolering af boligen.Vi har fokus på miljø og energibesparelse igennem hele produktionsprocessen – lige fra fremskaffelse af råmateriale, selve produktionen, produktets levetid og bortskaffelse.

Kort leveringstid og høj leveringssikkerhed

Døre med omtanke

Vi kender vigtigheden af at varerne når frem til tiden – og resultatet hvis de ikke gør. Derfor har vi stor fokus på at have en effektiv logistik, så du kan være sikker på at få leveret dine varer til den aftalte tid.

Dørplader fremstilles ved brug af certificeret træ fra bæredygtige skovbrug. Træplader, krydsfiner og andre trækomponenter er FSC-certificeret. Samtidig forsøger vi så vidt muligt at undgå spild og at genbruge f.eks. træaffald til opvarmning af lokaler, samt optimerer produktionsprocesser for at reducere energiforbrug.


O.H. Industri A/S Smedevej 17 7430 Ikast ohi@oh-industri.dk Tel: +45 9725 1200 Fax: +45 9725 1617 www.oh-industri.dk

O.H. Industri har base i Ikast, Danmark og har haft det siden 1980, hvor de første døre blev fremstillet. I dag leverer O.H. Industri isolerende dørplader og sandwichfyldinger til producenter af udvendige døre og vinduer i hele Nord- og Østeuropa.

O.H. Industri - Profilbrochure - DK  

Profilbrochure fra O.H Industri på dansk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you