Page 1

M A N N E R S T R Ö M S G ÅV O K O R T 2 0 1 7 D Ä R D U VÄ L J E R D I N E G E N J U L G ÅVA


Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som faller dig i smaken. Du väljer bland några gåvor utvalda av mästerkocken själv, Leif Mannerström. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan som finns angiven på gåvokortets sista sida. Enklare blir det inte. Julklappen levereras direkt till närmaste utlämningsställe där du bor. Ha en riktigt god och smakfull jul!


KNIVAR - SKÄRBRÄDOR & KVARNAR SID 3-16

B ESTICK & PORSLIN SID 17-26

GRYTOR, KASTRULLER & STEKPANNOR SID 27-38

BÄDDSET SID 39-40


G ÅVA N R 1

Leif Mannerströms logo fint etsad på knivarnas blad. Ligger förpackade i en exklusiv presentkartong.

FA K TA R U TA Exklusivt knivset i modern design, noga utvalt för finsmakare av Leif Mannerström. Vassaste knivarna som gör matlagningen roligare och enklare för varje tillfälle. GREPPVÄNLIGA SATINPOLERAT BLAD HÖGSTA STÅLKAVLITET FANTASTISK EGG LOGO PÅ BLADET

Mannerströms knivset japansk kockkniv + skalkniv Exklusivt knivset i vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Satinpolerade knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipade för bästa skärpa. Knivbladen är gjorda i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg, bra styrka och rosttålighet. Hårdhet 58+-2. Leif Mannerströms logo fint etsad på bladet. Knivarna ligger fint förpackade i en lyxig presentkartong. Japanska kockkniven är 18 cm och skalkniven 10 cm.


G ÅVA N R 2

Leif Mannerströms logo fint etsad på knivarnas blad. Ligger förpackade i en exklusiv presentkartong.

FA K TA R U TA Exklusivt knivset i modern design, noga utvalt för finsmakare av Leif Mannerström. Vassaste knivarna som gör matlagningen roligare och enklare för varje tillfälle. GREPPVÄNLIGA SATINPOLERAT BLAD HÖGSTA STÅLKAVLITET FANTASTISK EGG LOGO PÅ BLADET

Mannerströms knivset kockkniv + skalkniv Exklusivt knivset i vacker och stilren design med ett handtag i borstat stål och svart ABS för bästa greppvänlighet. Satinpolerade knivblad av högsta kvalitet (tyskt ThyssenKrupp C50CrMoV15 stål) och slipade för bästa skärpa. Knivbladen är gjorda i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg, bra styrka och rosttålighet. Hårdhet 58+-2. Leif Mannerströms logo fint etsad på bladet. Knivarna ligger fint förpackade i en lyxig presentkartong. Kockkniven är 20 cm och skalkniven 10 cm.


G ÅVA N R 3 & 4

Kockkniv 20cm

Japansk kockkniv 18cm

Leif Mannerströms berömda signatur på knivbladet. Levereras i en exklusiv presentkartong.

Mannerströms kockkniv eller japanska kockkniv M Kockknivar i stilren design som är tilltalande i kockens hand. Satinpolerade knivblad av högsta kvalitet (Tyskt C50CrMoV15 stål) och slipad för bästa skärpa. Knivbladet är tillverkad i en speciell teknik som garanterar en fantastisk egg samt bra styrka och rosttålighet. Hårdhet 58+-2. Knivarnas handtag är robust utfrästa för att få bäst möjliga grepp. Välj mellan kockkniv 20cm eller japansk kockkniv 18cm.


G ÅVA N R 5

Leif Mannertröms signatur är inbränt i hörnet av knivblocket.

Mannerströms knivblock magnet Ett mycket exklusivt knivblock i bambu för plats för upp till hela 12 knivar. Bara att fästa på sidorna av det magnetiska bambublocket! Om du förvarar dina knivar väl, ökar det knivarnas livslängd avsevärt. Knivarna trivs som allra bäst om de förvaras på ett knivblock istället för i en kökslåda där dom riskerar att stöta mot varandra eller andra redskap. Dessutom lättillgängliga för dig när du behöver dom! Storlek: 28x28x9cm. (Knivar ingår ej).


G ÅVA N R 6

FA K TA R U TA Vacker bräda som kan användas till mycket i köket! Skärbäda, uppläggningsfat, ostbricka eller vad du kan komma på. Tre fina ostbetick medföljer i setet utvalt av Leif Mannerström.

Levereras i exklusiv presentkartong.

ACACIA TRÄ LOGO PÅ OVANSIDAN 40 CM LÅNG Ø 30 CM

Mannerströms bräda med handtag + kökhanddukar Trendig träbräda i acaciaträ med handtag och 3 st bestick. Brickan passar som uppläggningsbricka av delikatesser, som ostbricka eller som en fin prydnad i köket. Storlek: hela 30 cm i diameter och 40 cm lång inklusive handtaget. Levereras tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50x70cm.


G ÅVA N R 7

Mannerströms skärbräda i bambu + kökshanddukar En extra stor och kraftig skärbräda i bambu, hela 3,5 cm tjock. Bambu odlas och är ett miljövänligt och mycket hårt material. Skärbrädan är försedd med 4st gummitassar så att den ligger stadigt på bänken. Storlek: 45,5x35,5x3,5 cm (3 cm utan tassar ). Levereras tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50x70cm.


G ÅVA N R 8

Leif Mannerströms berömda signatur på trähandtaget.

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på kvarnen.

Mannerströms kvarn & rivjärn Fint tvådelat presentset i acaciaträ. Kvarnens insvängda design gör den mycket greppvänlig och elegant samt rivjärnets långa handtag gör att du lätt kan hålla den i handen. Bägge produkterna kan med fördel ställas direkt på bordet där du kan krydda och riva osten etc. Kvarnens verk är av högsta kvalitet. Höjd kvarn 26 cm, rivjärn 28 cm.


G ÅVA N R 9

Leif Mannertröms berömda signatur inbränd på brädan.

Mannerströms serveringsbräda Elegant och trendig uppläggningsbräda som blir en snygg inredningsdetalj i köket och på middagsbordet. Brädan är stor och passar till all slags uppläggning! Den är tillverkad av acaciaträ och står på två ”ben” (4 cm höga). Storlek på brädan är 70x30 cm (inkl handtaget som är 13 cm). Leif Mannerströms berömda signatur är inbränt vid handtaget.


G ÅVA N R 1 0

Leif Mannerströms berömda signatur i botten.

Mannerströms favoritkvarnar black and white Exklusiv salt- och pepparkvarn i pianolack finish och användarvänlig design. Kvarnens verk är av högsta kvalitet i carbonstål. Höjd 36 cm. Levereras som ett set i två exklusiva presentkartonger.


G ÅVA N R 1 1

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på kvarnen.

Mannerströms salt- & pepparset + kökshanddukar Exklusiv salt- och pepparkvarn i pianolack-finish och användarvänlig design. Pepparkvarnens verk är av högsta kvalitet i rostfritt stål och saltkvarnen har ett keramiskt verk för att undvika rostangrepp. Höjd 20 cm. Levereras i en exklusiv presentkartong. Levereras tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50x70cm.


G ÅVA N R 1 2

Mannerströms stora grillset Set med grilltång och grillspade som är utrustade med silikon i handtagen för bästa grepp. Tillverkade av högsta kvalitet i rostfritt stål i borstad finish. Storlek på tång: 39 cm, grillspade: 42cm tillsammans med exklusiva och gedigna grillspett som gör grillningen till en ren njutning. Tillverkade av högsta kvalitet i 18/10 rostfritt stål. Spettens längd är 36 cm. I setet ingår även ett marinadset som består av en skål med två hällpipar och en grillpensel.


G ÅVA N R 1 3

Besticken ligger vackert förpackade i en exklusiv giftbox med en liten story om Leif Mannerström.

Leif Mannerströms logo etsad på handtagen.

Ma n n e rst rö m s ex k l u s i va b esti c ks et 2 4- d e l a r Det vackra besticksetet utvalt av Leif Mannerström ger dukningen balans och harmoni. Besticken är gedigna, men ändå mjuka i formen och är sköna att hålla i. Tillverkade av högsta kvalitet i 18/10 stål med spegelpolish. Tjocklek på gaffel, kniv och sked: hela 4 mm och teskeden 2,5 mm. Setet innehåller 6st gafflar, 6st knivar, 6st skedar och 6st teskedar. Alla bär Leif Mannerströms signatur på skaftet.


G ÅVA N R 1 4

Leif Mannerströms signatur på skaftet. Levereras i två exklusiva presentkartonger.

Mannerströms dessertset 25-delar Dessertbestick av Leif Mannerström som ger dessertdukningen fin balans och harmoni. Gedigna bestick i mjuk design som ger en skön känsla. Besticken är tillverkade av högsta kvalitet i polerad 18/10 stål med spegelpolish. Tjockleken på gaffeln och skeden är hela 2,5 mm. Setet innehåller: 1 st serverings-/tårtspade och dessertgafflar och skedar för 12 personer.


G ÅVA N R 1 5

Besticken ligger vackert förpackade i en exklusiv giftbox med en liten story om Leif Mannerström.

Stilrena linjer graverade på bestickens handtag.

Mannerströms bestickset classic 24-delar Ett vackert och noga utvalt bestickset av Leif Mannerström ger dukningen en elegant klass. Besticken är gjorda av hög kvalitet i spegelpolish. Besticken är mjuka i formen och mycket sköna att hålla i. Tjockleken på gaffel, kniv och sked är 4 mm och teskeden 2,5 mm. Setet innehåller 6 st delar av varje sort. Levereras i en exklusiv presentkartong.


G ÅVA N R 1 6

Klassiska verktyg & bestick som anstår en riktig mästerkock!

Mannerströms skaldjursset 14-del + kökshanddukar Ett elegant och mycket exklusivt skaldjursset för 6 personer. Innehåller 6 st långa skaldjursbestick (20 cm), 6 st gafflar 13 cm, 1st kraftig krabbklo samt en ostronkniv med trähandtag 16 cm. Samtliga tillverkade av hög kvalitet i stål med spegelpolish. Levereras i en exklusiv presentkartong. Levereras tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull. Storlek 50x70cm.


G ÅVA N R 1 7

Leif Mannerström

Mannerströms kött- & grillbestick hela 24-delar Mycket eleganta och klassiska bestick i rostfritt stål med trähandtag. Riktigt fin finish på trähandtagen gör dessa bestick till en gåva utöver det vanliga. Förpackade i två exklusiva presentkartonger.


G ÅVA N R 1 8

Munblåsta Samtliga glas med Leif Mannerströms symbol är munblåsta.

Glasen ligger i en exklusiv presentkartong.

Mannerströms rödvinsglas 6-delar Sex mycket exklusiva munblåsta rödvinsglas i stilren design. Höjd 26 cm och rymmer 500 ml.


G ÅVA N R 1 9

Munblåsta Samtliga glas med Leif Mannerströms symbol är munblåsta.

Glasen ligger i en exklusiv presentkartong.

Mannerströms vitvinsglas 6-delar Sex mycket exklusiva munblåsta vitvinsglas i stilren design. Höjd 24,5 cm och rymmer 420 ml.


G ÅVA N R 2 0

För dig som vill ha en glad överraskning Artiklarna som finns in fyndlådan är ju framförallt till för dig som gillar överraskningar eller inte tycker att någon vara i gåvokortet faller dig i smaken.

Den hemliga fyndlådan Vad finns i fyndlådan? Du kan hitta artiklar för köket, hemmet, fritiden, strand, väskor etc. Alla varor är noga utvalda från vårt exklusiva sortiment. Som du säkert förstår är antal fyndlådor begränsat – så beställ så snabbt du kan.


G ÅVA N R 2 1

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på grytan.

FA K TA R U TA Riktig fin kvalitetsgryta med en botten i tre lager med en aluminiumkärna som gör den oerhört slitstarka och tålig. Snygg, tidlös design med glaslock och kraftiga handtag.

TRE-LAGERS BOTTEN MANNERSTRÖMS LOGO I BOTTEN PRAKTISKT GLASLOCK

Mannerströms 4 l cylinderg r yt a med inbyg gd sil Gryta med insats som gör det enkel att lyfta ur och sila av t ex grönsaker eller pasta. Perfekt även för långa grönsaker som sparris, hela morötter osv. En gryta av allra högsta kvalitet med två handtag samt ett glas lock. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Grytan passar alla spisar inklusive induktionshäll. Grytan rymmer 4 liter och är 15 cm i diameter. Höjd 23 cm.


G ÅVA N R 2 2

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på grytan.

FA K TA R U TA Riktig fin kvalitetsgryta med en botten i tre lager med en aluminiumkärna som gör den oerhört slitstarka och tålig. Snygg, tidlös design med glaslock och kraftiga handtag.

TRE-LAGERS BOTTEN MANNERSTRÖMS LOGO I BOTTEN PRAKTISKT GLASLOCK

Mannerströms gourmetgryta 5 liter En gryta av allra högsta kvalitet med två handtag samt ett glas lock. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Grytan passar alla spisar inklusive induktionshäll. Grytan rymmer 5 liter och är 24 cm i diameter.


G ÅVA N R 2 3

FA K TA R U TA Riktig fin kvalitetsgryta med en botten i tre lager med en aluminiumkärna som gör den oerhört slitstarka och tålig. Snygg, tidlös design med glaslock och kraftiga handtag.

TRE-LAGERS BOTTEN MANNERSTRÖMS LOGO I BOTTEN PRAKTISKT GLASLOCK

Smidig hällpip i locket.

Mannerströms pastagryta 4 liter Lämpar sig perfekt till t ex pasta, kokta grönsaker etc. Grytan har ett ergonomiskt glaslock samt handtag vilket gör det enkelt att hälla av vattnet. Grytan är av allra högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Passar alla spisar inklusive induktionshäll. Grytan rymmer 4 liter och är 20 cm i diameter.


G ÅVA N R 2 4

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på traktörpannan.

FA K TA R U TA Riktig fin traktörpanna med en botten i tre lager med en aluminiumkärna som gör den oerhört slitstarka och tålig. Snygg, tidlös design med glaslock och kraftiga handtag.

TRE-LAGERS BOTTEN MANNERSTRÖMS LOGO I BOTTEN PRAKTISKT GLASLOCK

Mannerströms gourmettraktörpanna med glaslock En traktörpanna med glaslock av allra högsta kvalitet med två ergonomiska sidohandtag i stål. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Passar alla spisar inklusive induktionshäll. Storlek: 24 cm i diameter.


G ÅVA N R 2 5

FAKTA Rostfritt stål 0,7 mm Aluminiumkärna 4,5 mm Inkapslad induktionsbotten 0,5 mm

Mannerströms gourmetgrillpanna En grillpanna av allra högsta kvalitet med ergonomiskt handtag. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Grillpannan är behandlad med quantanium 3 lager premium nonstick av alldra högsta kvalitet. Passar alla spisar inklusive induktionshäll.


G ÅVA N R 2 6 - 2 9

Finns även i svart.

FAKTA

Finns även i svart.

Självtätande lock ser till att maten alltid kommer att vara fuktig och saftig genom kondensering. Dessutom har grytorna nonstick-yta inuti.

Mannerströms goda grytor En mycket fin gryta i pressgjuten aluminium i kropp och lock. Grytan har väldigt bra värmeledningsförmåga och hållbarhet. Passar alla spisar och hällar inklusive induktionshäll och i ugn upp till temperatur 240°C. Förläng livslängden på nonstick-ytan genom att använda trä eller plastredskap och diska gärna för hand. Finns i två olika storlekar, rund 24cm 4,5 liter eller oval 3,5 liter. Välj mellan två olika färger: röd eller svart.


G ÅVA N R 3 0

Mannerströms köksset 3-delar med durkslag Perfekt set för köksfantasten som innehåller ett rustikt förkläde med grytvante i slitstark canvas/bomullsväv med Leif Mannerströms signatur på bröstet. Förklädet, som är justerbart i nackbandet, har även en frontficka och en ögla där du kan hänga kökshandduken. Kökshandduken är i 100% kraftig bomull med Mannerströms namn invävt i handduken. Storlek förkläde 90x70 cm, vante 15x30 cm, kökshandduk 50x70 cm. Levereras tillsammans med ett exklusivt durkslag av allra högsta kvalitet i 18/10 rostfritt stål. Leif Mannerströms logo stilrent graverat på durkslaget. Storlek 24 cm i diameter.


G ÅVA N R 3 1

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på stekpannan och även på handtaget.

FAKTA Rostfritt stål 0,7 mm Aluminiumkärna 4,5 mm Inkapslad induktionsbotten 0,5 mm

Mannerströms jubileumstekpanna granit En kvalitetsstekpanna av allra högsta kvalitet med ergonomiskt handtag. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Stekpannan är behandlad med quantanium 3 lager premium nonstick med flakes. Passar alla spisar inklusive induktionshäll. Storlek 28 cm i diameter.


G ÅVA N R 3 2

Leif Mannerströms berömda signatur i botten på stekpannan.

FAKTA Rostfritt stål 0,7 mm Aluminiumkärna 4,5 mm Inkapslad induktionsbotten 0,5 mm

Mannerströms stora gourmetstekpanna En kvalitetsstekpanna av allra högsta kvalitet med ergonomiskt handtag. Kvalitet 18/10 rostfritt stål 0,7 mm med 4,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 430 stål i botten vilket ger bästa värme. Stekpannan är behandlad med quantanium 3 lager premium nonstick. Passar alla spisar inklusive induktionshäll. Storlek 28 cm i diameter.


G ÅVA N R 3 3

Leif Mannerströms logo graverad i botten samt hällpip på kanten.

Inkapslad induktionsbotten 0,5 mm Aluminium: 2,5 mm Koppar: 0,5 mm Aluminium: 2,5 mm SS 18/10: 0,7 mm

Mannerströms såskastrull + kökshanddukar Kastrull av allra högsta kvalitet med ett ergonomiskt handtag i stål. Kvalitet: 18/10 rostfritt stål 0,7 mm, 2,5 mm aluminiumisolering, 0,5 mm koppar, 2,5 mm aluminiumisolering och 0,5 mm 18/0 stål i botten vilket ger bästa tänkbara värme. Kastrullen passar alla spisar inklusive induktionshäll. Rymmer 1,5 liter. Levereras tillsammans med två fina kökshanddukar i 100% kraftig bomull.  


G ÅVA N R 3 4 - 3 5

Bäddset gingham rand 4-delar marin eller grå Mjuka och sköna sängkläder som skapar ett inbjudande intryck i sovrummet. 4-dels bäddset tillverkat i 100% ökotex certifierad bomull som med sina fina egenskaper ger det en exklusiv känsla. Setet består av 2 st påslakan 150x210 cm och 2 st örngott 50x60 cm. Välj mellan färgerna: marin eller grå.


G ÅVA N R 3 6 - 3 7

Bäddset block rand 4-delar marin eller grå Mjuka och sköna sängkläder som skapar ett inbjudande intryck i sovrummet. 4-dels bäddset tillverkat i 100% ökotex certifierad bomull som med sina fina egenskaper ger det en exklusiv känsla. Setet består av 2 st påslakan 150x210 cm och 2 st örngott 50x60 cm. Välj mellan färgerna: marin eller grå.


Kö ke t s b ä s t a investering. ” Det lönar sig alltid att satsa på bra grejer i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och då märker man snabbt vilka som håller måttet.” - Leif Mannerström


M A N N E R S T R Ö M S B Ä S T A G ÅV O K O R T 2 0 1 7 H Ä R VÄ L J E R D U D I N E G E N G ÅVA I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du välja en julklapp som faller dig i smaken. Du väljer bland gåvor utvalda av mästerkocken själv, Leif Mannerström. Du registrerar själv ditt val på hemsidan som finns angiven här nedan. Enklare blir det inte. Julklappen levereras direkt till närmaste utlämningsställe där du bor.

Gå in på www.mannerström.se för att välja din gåva. Ditt kortnummer är:

Gåvokortet är en värdehandling, spara detta tills du har mottagit din gåva. Distribution endast inom Sverige. Gåvorna levereras fr.o.m 1/12-2017. Leveranstid ca 14 dagar, vid högsäsong något längre. Gåvokortet är giltigt t.o.m 31/3-2018.

www.mannerström.se

Gåvokort svart  
Gåvokort svart