Page 1

Tinde Horisont Hyttekatalog


Stanses vekk.

Velkommen til vår nye Tinde Tradisjon hyttekatalog! Alle kan finne sin egen tinde! Vi i Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker. Og alle har sin egen personlige favoritt.

Velkommen til Tinde Horisont hyttekatalog. Vi håper at katalogen vil gi deg inspirasjon til å realisere toppen av din hyttedrøm! Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli ei av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter. Velger du ei hytte fra Tinde vil du oppleve en forutsigbar byggeprosess og et bygg som oppfyller dagens tekniske krav. Vårt hovedkontor ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen. Distriktet er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det område hytta skal bygges.

Som tinder er topper, er Tindehytta toppen av norske hyttedrømmer.

Du kan velge mellom hytteseriene Tinde Horisont, Tinde Tradisjon eller sammen med våre arkitekter utforme din egen hytte. Alle bygget med Tindes velkjente kvalitet. God lesning!


10

12

14

16

18

20

22

24

REINSFJELL ■

KVITSKJÆR ■

BRENNHØ ■

FA K S T I N D ■

SETERHØE ■

GLITTERTIND ■

BLÅHØ ■

B R AT T H Ø ■

Å bygge sin egen hytte er en stor og viktig investering. Velg derfor en kvalitetshytte fra Tinde.

08 S O L L I H Ø G DA ■

TINDE HORISONT er hyttene som inviterer naturen inn i alle rom. Du vil oppleve hytter med mye lys og luft. Du vil også finne farger og detaljer som forsterker Tinde Horisont sin lyse og lette stil. Det er med stolthet og store forventninger vi presenterer nyheten Tinde Horisont.

06 SOLÅSEN ■

Copyright © Seung Kye Lee Photography – www.leeseungkye.com

Alle kan finne sin egen tinde!

INNHOLD

3


Kvalitet Tinde har kontinuerlig fokus på å levere hytter som har markedets beste kvalitet. Ei hytte fra Tinde er en hytte som du virkelig kan og skal være stolt av. Du får tett oppfølging i «hytteprosessen» fra du første gang tar kontakt med en av våre dyktige selgere, til hytta er innflyttingsklar. Våre byggeledere har lang erfaring. Sammen med deg gjennomfører de en byggeprosess som sikrer deg ei hytte av ypperste kvalitet – toppen av hyttedrømmen! Vi tar byggingen på alvor Som hyttekunde har du en drøm som skal realiseres. Men veien frem til målet kan være både tung og vanskelig. Det er mange valg som skal tas og spørsmål man skal ta stilling til. Valg som vil påvirke byggeprosessen og ikke minst resultatet til slutt. Med Tinde på laget er du sikret en trygg vei frem til målet, fordi vi tar bygging på alvor. Som et eksempel på dette blir alle våre hytter trykktestet for luftlekkasje. Dette gjelder både store og små – ingen slipper unna.

Veien til hyttedrømmen 01

02

Tegning og planlegging. Våre dyktige og erfarne selgere kan anbefale deg de beste løsningene for ditt behov og din tomt. Dette blir løst sammen med våre dyktige arkitekter.

03

Tilbudsfasen. Etter innspill fra deg, utarbeides et eksakt tilbud på ditt prosjekt. Det kommer ryddig fram hva som inngår i vår leveranse.

04

Kontrakt. Dette er selve klarsignalet på at drømmen nå skal realiseres! I kontraktsmøtet går selger igjennom kontrakten punkt for punkt, og du kan være trygg på innholdet.

05

Byggesøknad. Tinde er ansvarlig søker for ditt prosjekt. Det betyr at vi tar dialogen mot kommunen og sørger for at regler og bestemmelser blir fulgt.

06

07

08

09

10

4

Møte med Tinde. Du møter Tinde Hytter igjennom markedsføring, messer, på Hellerud og flere andre kanaler. Den viktigste møteplassen er på folkemunne der du møter Tinde Hytter som den trygge leverandøren som leverer flotte kvalitetshytter.

Trepartsmøte. Det er mange detaljer som skal på plass når ei hytte skal bygges, og de siste valgene må tas på dette møtet. Her går vi gjennom prosjektet steg for steg. Selger, byggeleder og du som kunde skal sammen sørge for at alt nå er klart til å sette i gang selve produksjonen av din hyttedrøm! Byggestart. Selve tidspunktet for byggestart blir endelig fastsatt når kontrakt signeres. Byggeperioden. Det er fokus på kvalitet gjennom hele byggeperioden. Byggeleder kontrollerer og dokumenterer arbeidet som gjøres og koordinerer inn rørlegger, elektriker, murer og andre underleverandører. Dette er viktig for oss for å ha en god flyt i byggeprosessen og for å oppnå et så godt sluttresultat som mulig Overlevering. Byggeleder går gjennom hytta sammen med deg før du endelig kan flytte inn. Du får en utfyllende dokumentasjon på underleveranser som skal hjelpe deg å holde hytta vedlike (FDV). Ettårsbefaring. Enkelte ting er enklere å oppdage etter å ha brukt hytta i en periode. Tinde tar initiativet til en ny gjennomgang etter ett års tid.


SOLÅSEN

Bruksareal: 67 m2

S O L L I H Ø G DA

Bruksareal: 68 m2

REINSFJELL

Bruksareal: 68 m2

KVITSKJÆR

BRENNHØ

Bruksareal: 83 m2

FA K S T I N D

Bruksareal: 87 m2

SETERHØE

Bruksareal: 90 m2

G L I TT E R T I N D

BLÅHØ

Bruksareal: 117 m2

B R AT T H Ø

Bruksareal: 131 m2

Hyttemodellene i katalogen kan avvike noe fra standard leveranse

Bruksareal: 77 m2

Bruksareal: 104 m2

HYTTEMODELLENE

5


Solåsen Solåsen er ei praktisk og solrik hytte. 3 soverom nede i tillegg til hems. Åpent galleri fra hemsen gir et luftig inntrykk. Åpen stue/kjøkkenløsning som inviterer til hygge og sosialt samvær. Moderne preg på fasaden og vindusløsningen.

6


Bruksareal BRA

67 m2

Bebygd areal BYA

81 m2

Grunnflate

75 m2

SOLĂ…SEN

7


Sollihøgda Sollighøgda inviterer sola inn i stua. Flott vindufasade! Innendørs finner du det du trenger på få kvadratmeter: 3 romslige soverom og en god åpen stue/kjøkken-løsning. Kjekk løsning med eget gjeste-toalett i gangen.

8


Bruksareal BRA

68 m2

Bebygd areal BYA

81 m2

Grunnflate

77 m2

SOLLIHØGDA

9


Reinsfjell Reinsfjell er en hyttemodell som er moderne og funksjonell. Fasaden har en vindusløsning som gjør seg både på fjellet og ved sjøen. 3 romslige soverom og eget gjestetoalett i vindfanget.

10


Bruksareal BRA

68 m2

Bebygd areal BYA

81 m2

Grunnflate

77 m2

REINSFJELL

11


Kvitskjær Kvitskjær er ei hytte hvor du inviterer naturen inn i stua. Her er det valgt en spenstig fasade med et annet uttrykk enn de tradisjonelle hyttene. Passer fint både på fjellet og ved sjøen. Inne finner du 3 romslige soverom i tillegg til hems.

12


Bruksareal BRA

77 m2

Bebygd areal BYA

97 m2

Grunnflate

87 m2

KVITSKJÆR

13


Brennhø Brennhø er en moderne Trend hytte med god plassutnyttelse. Den har et stort bad, eget toalett og 3 romslige soverom på grunnplanet. I kjøkken/stuedelen er det store vindusflater der du får naturen tett innpå deg. Hemsen er romslig og kan brukes til en ekstra tv-stue, soverom og har flott galleri med åpning ned i stuedelen.

14


Bruksareal BRA

83 m2

Bebygd areal BYA

99 m2

Grunnflate

93 m2

BRENNHĂ˜

15


Fakstind Fakstind er en ny hytte i serien Horisont. Den har 3 romslige soverom, bad, wc og en kjøkken/stuedel i grunnplanet. Den har en romslig hems for en TV-stue eller flere soveplasser. Store vindusflater gir et lyst og trivelig oppholdsrom.

16


Bruksareal BRA Bebygd areal BYA Grunnflate

FAKSTIND

85 m2 104 m2 91 m2

17


Seterhøe Seterhøe er en fin hytte for både skrå og flat tomt. Godt egnet for tomt med adkomst fra nedside. Den vesle "knekken" i hytta skaper et spennende inntrykk. Inne har hytta 3 soverom med god plass, egen kjøkken/spisestuedel og en romslig stue.

18


Bruksareal BRA

90 m2

Bebygd areal BYA

110 m2

Grunnflate

103 m2

SETERHĂ˜E

19


Glittertind Glittertind er ei ny hytte fra Tinde som vi anser som en av våre nye «stjerner». Her er det store vinduer som gir deg en opplevelse av å være tett innpå naturen. Fasaden gjør seg like godt ved sjøen som på fjellet. Med den åpne løsningen i stue og kjøkken får du mye lys og luft i oppholdsarealene. Hytta har 2 bad, hvorav den ene med badstu og 3 soverom på grunnplanet. I tilllegg er det hems med nedsenket gulvareal som gir et anvendelig areal både for en tv-stue og soveplass. Kom og se den på Hellerud!

20


Bruksareal BRA

97 m2

Bebygd areal BYA

119 m2

Grunnflate

100 m2

GLITTERTIND

21


Blåhø Blåhø har plass til mange på forholdsvis lite grunnflateareal. Her er det 2 romslige soverom og bad både i 1. og 2. etg. Åpen kjøkken/stue-del og en god og romslig hall. Fasaden er pen og ryddig med spennende vindusløsning i stue og trapp. Virkelig flott oppstuguløsning!

22


Bruksareal BRA

117 m2

Bebygd areal BYA

106 m2 99 m2

Grunnflate

BLÅHØ

23


Bratthø Bratthø er ei spennende hytte. Den har en «knekk» som gjør at den blir liggende utrolig pent på tomta. I tillegg er den innholdsrik. Her er det hele 4 romslige soverom – alt på ei flate. 2 bad og egen TV-stue hvor ungdommen kan holde hus på kveldene. Ved å speilvende den ene eller andre delen kan den tilpasses akkurat din tomt og dine solforhold.

24


Bruksareal BRA

131 m2

Bebygd areal BYA

156 m2

Grunnflate

146 m2

BRATTHĂ˜

25


Tomter på Låvåshaugen

På Låvåshaugen Panorama er det 44 stk. selveiertomter på mellom 1800 m2 – 4300 m2 og alle har panoramautsikt over Jotunheimen og Rondane. Tomtene blir tilknyttet det offentlige avløpsnettet til Nord-Fron Kommune og har privat vann. Strøm og helårsvei. Det nye tomtefeltet ligger ca. 5 km før Rondablikk Høyfjellshotell på Kvamsfjellet i Gudbrandsdalen. 285 km fra Oslo-105 km fra Lillehammer-270 km fra Trondheim. Kontakt Anne-Line Østensen for informasjon eller visning: mob 953 69 500 – anne-line@tindehytter.no Tinde Hytter 61 28 44 30 - www.tindehytter.no

Velg blant 600 tomter i Norge FINSANDVIKA ved Mjøsa i Ringsaker med 25 tomter klare for salg. Med småbåthavn både med faste plasser og gjestehavn, og flere hundre meter med fin sandstrand. HJERKINN, GÅLÅ, RONDABLIKK, FEFOR OG KVITFJELL er andre flotte områder hvor vi kan hjelpe deg med tomt. Vi samarbeider ellers med flere grunneiere på: BILLINGEN/SJÅK, LEMONSJØEN, TAPPTJERN/FAGERØY, VENABYGDSFJELLET,LISETRA OG MOSETERTOPPEN/HAFJELL, ESPEDALEN, GLÅMHAUGEN, SKEISLIA, TORPAÅSEN, ØLNESSETRA, HØGEVARDE, TRYSIL, NESBYEN OG RAJE VED KONGSBERG. Ta kontakt med Anne-Line Østensen mob 953 69 500 – anne-line@tindehytter.no for informasjon eller visning. 26


«Tindetunet» på Hellerud Besøk vårt hyttetun på Hellerud! Vår Tradisjonshytte Tinden som har vært en vinner i hyttemarkedet de siste 10 årene møter deg sammen med vår nye hytte Glittertind (bygges våren 2012). Her vil du finne inspirasjon og løsninger som du ikke må gå glipp av før hyttedrømmen realiseres. Velkommen til Hellerud!

Bærer du på en hyttedrøm? Egen hytte er en investering i livskvalitet. Et pusterom å leve i, og vokse med. Del tankene med oss, så tilpasser vi hytta sammen med deg, og gjør den nøkkelferdig.

Og har du ikke tomt, så har vi over 600 tomter å velge i. Ring oss på 61 28 44 30 eller se www.tindehytter.no Tinde Bygg AS, Brugt 1, 2630 Ringebu. Telefon 61 28 44 30, faks 61 28 44 31. Epost: postkasse@tindehytter.no

www.dialcta.no

Som tinder er topper, er Tindehytta toppen av alle norske hyttedrømmer.

Horisont katalog  
Horisont katalog  

hyttekatalog

Advertisement