Page 1

Tina S Forsberg MP10


Exempel på användning

Val av logga När man tänker på Indien, iallafall för mig, så är de främsta bra associationerna som kommer till tanken de ljudliga gatorna, den speciella musiken som man på något sätt bara vet är indisk och alla hundratals vackra färger på kläder och accesoarer. Man tänker på det varma klimatet, de exotiska djuren och den väl kryddade maten. Fast det finns även negativa associationer så som fattiga barn som tvingas tigga för att överleva och smutsiga gator där familjer trängs i tält.

Så jag tycker definitivt att alla barnhem är viktiga att marknadsföra och att Basundharas vänner förtjänar en snyggare logga som kan användas på många områden. När jag såg den nuvarande loggan som pryder hemsidan visste jag genast att jag ville förenkla och tona ner min version ganska mycket. Jag vill att loggan ska tas seriöst och kunna användas i många olika områden och reklameringar för att kunna fungera bra i marknadsföringssyfte. Jag fokuserade på att ha en text som var lätt att läsa på självaste ”Basundharas

vänner”och lekte lite med typsnittet samt la dit min egen touch med ett egenritat ord högst upp. ”Föreningen” tycker jag inte ska behöva synas lika mycket eftersom att det låter bättre, enklare och mer naturligt att bara kalla det Basundharas vänner. Enligt mig räcker det med bara en liten touch av lekfullhet och färg för att stilrent inte ska börja se för tråkigt ut. Jag är allt som allt väldigt nöjd med mitt bidragande.

grafisk kommunikation c  

logga för basundharas vänner