Page 14

LIMNYT - April 2013

Masser af kilometertræning for U23-pigerne i Florida

Dagene i Sevilla gik mest af alt ud på at skulle prøve deltagerne af, således at man har en ide om hvad det er for kajakker vi skal satse på inden vores sæson starter til foråret. Det var 10 hårde dage, og vi fik roet en masse kilometer.

Forfatter: Tina Grønborg samt uddrag fra http://kajakresultater.blogspot.dk

Derefter gik turen hjem af igen. Og jeg er nu klar til næste træningslejr: Florida den 3. marts.

Amalie og Jesper i Florida Redaktionen har snuset lidt rundt på Facebook og fundet et par stausopdateringer fra Amalie og Jesper.

De stærke kajakpiger som ballerinaer! Fra Yak 4 a Stack eventen 2013

I perioden 3. marts og 6 uger frem deltager Amalie Thomsen og Jesper Beer fra KKL i træningsejr med landsholdet. Træningslejren finder sted så langt væk som Florida, hvor de er ca. 20 roere af sted med det danske landshold. På http://kajakresultater.blogspot.dk kan vi læse lidt om de første ugers oplevelser: ”Landsholdets træningslejr i Florida har givet 150-170 km i armene om ugen for de danske U23-piger, og der er kørt meget kilometertræning i den første periode. I den første uge roede pigerne kun K1, men roerne har lånt canadiernes K4 et par gange, så U23 K4´eren har også været på vandet. Det er planen, at båden skal træne sammen fast nogle gange om ugen. Henriette Engel Hansen træner sammen med Jenny (Irland), Teneale (New Zealand), Teresa (Portugal) og Emilie (Canada), men bor sammen med de andre danske piger. Henriette har indtil videre haft et enkelt pas med U23-roerne i K1. René Olsen har været i træningslejren i 2 uger, og Martin Hald, Bo Vestergaard samt Katrine Græsbøl er netop ankommet til lejren. U23-pigerne fik ved siden af den hårde træning tid til 16. marts at deltage i den traditionelle kajak- og udklædningsevent Yak 4 A Stack, hvor de var flot udklædt”.

14

Limnyt april 2013  

Klubblad for Kano og Kajak Klubben Limfjorden

Limnyt april 2013  

Klubblad for Kano og Kajak Klubben Limfjorden

Advertisement