Page 11

LIMNYT - April 2013

hygge og overnatning i klubben. - Synes du der er opbakning nok fra klubben til arbejdet med børneholdet? ”Ja, bestemt. Vi kan slet ikke klage. Der er stor tak til bestyrelsen for, at vi stort set aldrig får nej til de ting, vi kommer og beder om. Vi får at vide, at positiv aktivitet altid er velkommen. Vi har lige holdt en træningsweekend i klubben, hvor vi ikke har oplevet modstand fra hverken bestyrelse eller medlemmer, - det har bare været supergodt. Det er jo dén positive holdning, der giver alle os, der har med det at gøre, lysten til at fortsætte.”

Søndag startede med løbetræning og så var der ellers planlagt to træningspas på vandet. Foråret var denne weekend på voldsomt tilbagetog, så is på åen begrænsede roningen en del. Weekenden blev rundet af i Lindholm Svømmehal, hvor trætheden ovenpå den lange weekend efterhånden meldte sig. Mon ikke mange har været nemme at overtale til at komme tidligt i seng søndag aften? Alt i alt en meget vellykket weekend arrangeret i fællesskab af trænere og hjælpere omkring børne – ungdomsholdene – og godt bakket op af Sanne, Birgitte og Theresa, der havde påtaget sig den allervigtigste opgave af alle: At sørge for mad og drikke morgen, middag og aften – og indimellem.

Træningsweekend med ungdomsholdet Af Lars Erik Larsen, fotos Tina Grønborg

Børne- og unge-roerne tog hul på sæsonen I weekenden 9-10. marts løb den første af to planlægte træningsweekender for børne- og ungdomsroerne af stablen i klubben med deltagelse af 15-16 unge i alderen 10 – 18 år. I løbet af lørdagen blev afviklet 3 træningspas på vandet – tilrettelagt så det passede til de forskellige aldersgrupper. For lige at få brugt det sidste krudt sluttede dagen med natløb med indlagte opgaver på stierne ud til Hakket - inden den stod på aften-

Råhygge foran fjernsynet inden næste træningspas!

11

Limnyt april 2013  

Klubblad for Kano og Kajak Klubben Limfjorden

Limnyt april 2013  

Klubblad for Kano og Kajak Klubben Limfjorden

Advertisement