Page 1

Catalog

JobShop

®

Evenimentul naţional de carieră

Ediţia a XX-a

www.JobShop.ro Parteneri

INFOBEST

Participanți

20 - 26 aprilie 2013 Centrul Regional de Afaceri Vizavi de Sala Olimpia

Organizat de


Eşti invitat la JobShop®! În fiecare an, JobShop® iți oferă oportunitatea de a îndrăzni mai mult și de a face încă un salt în cariera ta. Cât de mult va fi influențat viitorul tău de acest eveniment și cum vei lua avantajele acestei oportunități, depinde doar de tine și de cât de departe poți să-ți urmezi visele. Dar, mai întâi de toate, ce este JobShop® și cum te poate ajuta el pe tine? Ajuns la cea de-a 20-a ediție, JobShop® este evenimentul naţional de carieră organizat an de an de către BEST Timișoara pentru studenți și proaspăt absolvenți. Anul acesta are loc în Cluj-Napoca, Iaşi și Timişoara. Participând la activitățile propuse în cadrul JobShop® cum ar fi: sesiunile de training, prezentările de burse, atelierele tehnice, prezentările de companii, testările lingvistice, prezentările “Cariere de succes”, interviurile, vizitele în companii sau prin dialogul direct cu reprezentanții companiilor prezente de-a lungul celor două zile de stand, ai șansa să descoperi ceea ce îți place și ceea ce ți se potrivește pentru a te dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal. Ce reprezintă JobShop® pentru cei care îl organizează, an de an, încă din 1993? Pentru noi, acest eveniment înseamnă dedicare, calitate, reușită, muncă în echipă, dezvoltare, prietenie, pasiune, profesionalism, creativitate, succes, necunoscut, ajutor, seriozitate, eleganță, șansă, început. Noi ne dedicăm pentru a organiza acest eveniment, pentru ca el să fie unul de calitate și reușim să facem asta lucrând în echipă. Astfel, dezvoltăm prietenii, iar cu pasiune ne lăsăm creativitatea să ia amploare și să avem succes în acțiunile pe care le desfășurăm. Este normal ca uneori să ne lovim de necunoscut, iar în acele clipe să avem nevoie de ajutor pentru a duce la bun sfârșit lucrurile pe care ni le-am propus. Cu seriozitate și eleganță acum vrem să îți oferim ție șansa unui nou început. Așadar, te invităm să participi anul acesta la JobShop®, care va avea loc în perioada 20-26 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Vino să vezi rezultatul muncii noastre și să participi la activitățile propuse de noi pentru a face primul salt în cariera ta! Teodor ȘUHAN Coordonator JobShop® 2013

3


Cuprins

Ești invitat la JobShop®! Cuprins BEST în Europa BEST Timișoara BEST Career Support

Ediții anterioare JobShop® JobShop® - marcă înregistrată Ce îți oferă JobShop® în 2013 Agendă Harta standurilor Împărțirea companiilor pe facultăți Timișoara: Programe de Master Cluj-Napoca: Programe de Master Iași: Programe de Master ACI Worldwide Atoss Software Autoliv Continental Automotive Romania Continental Automotive Products Cooper Industries România Digital Education E.ON România Expert Software Applications GHF Derivates Limited Haufe-Lexware Hella România Honeywell Life Safety România HUF România Infobest România Leoni Wiring Systems LNSoftware Microsoft România

4

3 4 6 7 8 9 10 11 12 15 16 18 20 22 26 28 30 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60


Cuprins

Movidius OMV Petrom Procter&Gamble RapidSolution Software Saguaro Technology SOFTVISION SSI Schaefer TMD Friction România Toluna România Visma Software Grupul Zoppas Parteneri educaționali și sponsori Parteneri media

62 64 66 68 70 72 74 76 78 80 82 86 101

5


BEST în Europa BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din 1989 asigurăm modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea şi schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni, ca și tine, din mediul academic tehnic. Organizaţia este prezentă în 94 de universităţi tehnice din 32 de ţări europene. BEST încearcă să ajute studenţii să devină mai deschişi spre colaborarea internațională prin şansa de a se familiariza cu diversitatea culturală europeană, dezvoltându-le, în acelaşi timp, capacitatea de a lucra în medii multiculturale. Modalitatea prin care oferim aceste oportunități este participarea la cursurile academice şi non-academice, simpozioanele educaţionale şi competiţiile inginereşti pe care le organizăm.

32 de ţări 94 de universităţi 1.700.000 de studenţi

Prioritățile noastre sunt studentul și serviciile de înaltă calitate oferite acestuia, prin colaborarea cu alte organizații atât pe întreg cuprinsul Europei cât și în alte părți ale lumii. Astfel, reuşim să aducem toţi partenerii din triunghiul “student - companie - universitate” mai aproape.

În România, BEST este prezent în marile centre universitare prin prin intermediul a 5 grupuri locale: Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Din 2010, am considerat și BEST Chișinău ca parte a grupului de asociații BEST vorbitoare de limba română. Împreună organizăm an de an evenimente atât pentru studenții de la facultățile tehnice cât și pentru membrii organizației.

6


BEST Timişoara

Salutare! Dacă nu ai auzit încă de noi, ne numim BEST Timișoara! Încântați de cunoștință! Organizaţia BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia ţi le oferă. Acum, 21 de ani mai târziu, reuşim, an de an, să vă oferim vouă, studenţilor Universităţii “Politehnica” din Timișoara, o varietate de evenimente care contribuie la dezvoltarea voastră, atât în plan profesional, cât şi în plan personal.

BEST Timișoara are:

50 de membri activi 21 de ani de experienţă

BEST Timișoara a organizat:

25 de cursuri academice 12 competiţii inginereşti 10 schimburi culturale 4800 de studenţi ai UPT

au participat la evenimentele BEST Timişoara

19 ediţii JobShop

®

7


BEST Career Support Te-ai gândit cum ar fi dacă ai avea acces la informații despre companiile locale și internaționale pe tot parcursul anului? Vrei să fii la curent cu noutățile din cadrul acestora precum oferte de job-uri, internship-uri, evenimente? Îți dorești ca CV-ul tău să fie citit de către companii locale și internaționale? Ei bine, prin intermediul BEST Career Support le poți avea pe toate acestea și multe altele.

BEST te invită să îți faci cont pe www.best.eu.org. Acolo contul tău va lua forma unui CV care te va aduce mai aproape de companii multinaționale cum ar fi Thales, P&G, Schlumberger, Deutsche Bahn, Veolia Water și multe altele. Pentru a primi informații cu privire la companiile partenere BEST va trebui să bifezi căsuța care te va întreba dacă dorești să fi ținut la curent cu activitățile noastre. Odată activată, vei putea fi unul dintre norocoșii cărora le vor fi citite CV-urile de către companii. Nu rata acesta șansă! Pentru mai multe detalii și dacă vrei să te scăpam de orice nedumerire, ne poți găsi oricând în sediul BEST Timișoara din spatele căminului 7C, la parter. Fă-ți cont și devino unul dintre aspiranții către o carieră strălucită!

8


Ediții anterioare JobShop® Printre premierele Timișoarei numărăm și JobShop® în anul 1993. De ce? Pentru că a fost primul târg de locuri de muncă din România datorită Asociației BEST Timișoara. A avut un debut timid cu doar 3 companii timișorene, dar s-a bucurat de un succes enorm în decursul anilor. Din anul 1997, JobShop® este marcă înregistrată a Asociației BEST Timişoara care deține copyright pe teritoriul României. De-a lungul timpului, acesta s-a afirmat ca un brand cu renume în marile centre universitare din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Pe tot parcursul edițiilor organizate, am avut în vedere: • pregătirea și informarea studenților pentru construirea unei cariere; • facilitarea unui dialog deschis; •formarea unei imagini reale a posibilităţilor de dezvoltare a studenţilor în cadrul companiilor și dobândirea unei experiențe într-un cadru local, național sau internațional; •identificarea de către angajatori a potenţialului reprezentat de studenţii și absolvenții tehnici timişoreni; •asigurarea dezvoltării mediului economic.

9


JobShop® - Marcă înregistrată

TIMISOARA

JobShop

®

Conform certificatului de înregistrare nr. 30579 eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci România, sigla și numele JobShop® sunt marcă înregistrată a BEST Timișoara, și au obținut protecția pe teritoriul României, în temeiul legii nr. 84/1998. Înregistrarea aduce cu sine interdicția, pentru terți, de a depune sau de a utiliza, fără autorizație, indiferent sub ce formă, marca sau unul din elementele sale caracteristice, pentru aceleași produse sau servicii.

10


Ce îţi oferă JobShop® în 2013 Ce este JobShop®? JobShop® este evenimentul naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi care a ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediţie în Timişoara. JobShop® îți oferă atât șansa de a intra în contact direct cu reprezentanții unor companii de renume, cât şi oportuni­tatea de a lua parte la o serie de activităţi care urmăresc dobândirea de noi cunoştinţe pe care le poți folosi în cariera ta.

Ce se întâmplă la JobShop®? Sesiuni de training

Traineri specializaţi îţi vor oferi consultanță în carieră. Poţi participa la training-uri cu profil non-tehnic având teme precum: persuasiune, negociere, team work, management financiar sau al timpului. Vino să înveți cum să îți prezinți cunoștințele și abilitățile cât mai bine în fața angajatorilor.

Prezentări de burse

În timpul facultății și după terminarea acesteia te așteaptă multe oportunități de studiu în străinătate. Îți poți face o idee participând la prezentarea programelor de burse şi a oportunităţilor de studiu în străinătate.

Zoom pe companie JobShop® îți oferă şansa să afli tot ce te interesează despre un job sau o companie direct de la reprezentanţii acesteia. Fiecare firmă are 30 minute la dispoziție pentru a-ți răspunde la toate întrebările și a te ajuta să îți faci o impresie cât mai corectă despre profilul acesteia, cultura ei organizațională și oportunitățile pe care ți le oferă. În plus, afli ce își doresc ei cu adevarat de la un nou angajat, cu ce bagaj de cunoștințe se așteaptă să vii și ce sesiuni de training îți oferă la locul de muncă.

Zile de stand

Toate acestea vor culmina cu două zile în care te întâlnești cu reprezentanții companiilor, te informezi cu privire la posibilitățile de angajare sau de obținere a unui loc de practică. Te invităm să îți depui CV-ul direct la standurile companiilor și să intri în contact cu invitații JobShop® în 22 și 23 aprilie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Vizite în companie Studenții vor avea ocazia de a vizita sediul uneia din companiile prezente la eveniment. Aceștia vor cunoaște atât linia de producție cât și modul de lucru pe departamente din cadrul companiei. Scopul desfășurării acestei acțiuni este de a familiariza studenții cu mediul economic real.

Ateliere tehnice

Atelierele tehnice reprezintă şansa ta să te pregăteşti sau să fii testat în diverse domenii. Ele se desfăşoară la sediul companiilor și îţi oferă ocazia să îţi valorifici calităţile, creativitatea şi cunoştinţele tehnice în condiţiile de lucru pe care le vei întâlni când te vei angaja.

Testări lingvistice Vei avea șansa să îți verifici nivelul unei limbi străine pe care o cunoști și să fi îndrumat spre un curs care să te ajute să-l îmbunătățești. Interviuri Interviul din cadrul JobShop® 2013 este activitatea care reunește deopotrivă studenții și companiile în posibilitatea unei viitoare angajări. Astfel, studenții au oportunitatea de a fi intervievați și de a fi mai aproape ca niciodată de unul dintre posturile disponibile în cadrul companiei.

Cariere de succes

Dacă te-ai gândit să îți începi propria afacere, la această secțiune vei învăța ce presupun primii pași în această direcție. În plus, vei afla și poveștile de succes ale unor antreprenori cunoscuți sau oameni de succes.

11


Agendă Sesiuni de training • Sâmbătă, 20.04 Deschiderea oficială 11:00 11:00-13:30 Redactarea CV-ului şi a scrisorii de intenţie. Susţinerea unui interviu în limba engleză (Berlitz) 11:00-13:30 Pregătirea unui portofoliu de succes (Edukube) 12:00-15:00 Tehnici de realizare a prezentărilor multimedia (prof. Mihai Onița - UPT) 14:00-16:00 Decizii inteligente (Diana Vitan) 16:00-18:00 Cursuri de proiectare în AutoCad 2D/3D (Institutul Multimedia Româno-Elvețian) 18:00-20:00 Workshop: Cariera potrivită (A&C Consulting)

• Duminică, 21.04 10:00-12:00 Tips & Tricks – Cum să devii candidatul ideal pentru job-ul la care visezi (PsihoProfil) 12:00-14:00 Open 2day (Babel) 14:00-18:00 Public speaking and leadership (Toastmasters) 14:00-16:00 Cum sa ai un CV internațional - Secretele unei aplicații de succes (International House) 16:00-18:00 Comunicarea și atitudinea la interviu (NLP Explorer) 18:00-20:00 Profilul antreprenorului de succes în România (RD Profil Consult)

Prezentări de burse • Sâmbătă, 20.04 11:00-13:30 Oportunități de studiu în strainătate (Integral Programe Educaţionale)

• Duminică, 21.04 12:00-13:00 Universitatea “Politehnica” din Timișoara - Erasmus 2013-2014 (DRPI)

Pentru a te înscrie la activități şi a vedea locația pentru fiecare dintre ele, accesează www.JobShop.ro

12


Agendă Zile de stand • Luni, 22.04 09:00-17:00 Vizitare standuri companii

• Marți, 23.04 09:00-16:00 Vizitare standuri companii

Zoom pe companii • Luni, 22.04 11:00-12:00 12:00-13:00 13:00-14:00 14:00-15:00

Concurs Honeywell Award (Honeywell Life Safety România) Prezentare Autoliv (Autoliv România) Ruby și Digital Education, se potrivesc? (Digital Education) Company presentation (Microsoft România)

• Marți, 23.04 10:00-11:00 Prezentare Hella (Hella România) 12:00-13:00 Noua Generație de Camere pentru Telefoane Mobile (Movidius Timișoara) 13:00-14:00 Huf Hülsbeck & Fürst ...the intelligent touch to cars (HUF România SRL) 14:00-15:00 SIPA Engineering România (Grupul Zoppas: Zoppas Industries România și SIPA Engineering România)

• Miercuri, 24.04 OMV-Petrom Day (OMV Petrom)

Interviuri • Marți, 23.04 Infobest România

• Miercuri, 24.04 RapidSolution Software Pentru a te înscrie la activități şi a vedea locația pentru fiecare dintre ele, accesează www.JobShop.ro

13


Agendă Testări lingvistice • Miercuri, 24.04 13:00-14:00

Testare lingvistică (ExamPlus)

16:00-18:00

Testare lingvistică (Babel)

Cariere de succes • Marți, 23.04 11:00-12:00

Apopei Iulian (Program Manager Leoni Wiring Systems)

• Miercuri, 24.04 11:00-12:00 13:00-14:00 14:00-16:00

Cristian Olar (Team Leader Movidius) Marius Toader (Șef arie Confecții/Producție Continental Automotive Products, Tires Division) Conferință “Cariere de succes” (Ștefan Szakal, Octavian Moț, Răzvan Ogîrcin, Adelina Roșca)

Ateliere tehnice • Joi, 25.04 14:00-16:00

Gândire creativă (Infobest România)

Vizite în companii • Joi, 25.04 11:00-13:00

Vizită la companie (Haufe-Lexware)

• Vineri, 26.04 14:00-16:00

De la o idee la un produs... (RapidSolution Software)

Pentru a te înscrie la activități şi a vedea locația pentru fiecare dintre ele, accesează www.JobShop.ro

14


Harta standurilor 18

17

16

19 15 14

20

13

4

i

12

5

11 3

6

21 22

10 23

2

7

26 25

8

24

1 9

i 1. Honeywell 2. Hella 3. Continental 4. Movidius 5. Microsoft 6. OMV Petrom 7. Atoss 8. Infobest 9. Rapid Solutions 10. EXSWAP 11. LNSoftware 12. Toluna 13. Cooper Industries

14. SOFTVISION 15. Visma 16. Leoni 17. ACI Worldwide 18. Haufe-Lexware 19. Procter&Gamble 20. HUF 21. TMD Friction 22. Grupul Zoppas 23. Digital Education 24. Autoliv 25. Saguaro Technology 26. E.ON

INTRARE

15


Continental Automotive Products Continental Automotive România

Ciao Toluna Cooper Industries

Digital Education E.ON EXSWAP GHF Haufe Lexware Hella HUF Honeywell

16

• • • • • • •

• •

• •

• • •

• •

Număr stand

Mecanică

• • •

Management în Producție și Transporturi

Construcții

Științe ale Comunicării

Electronică și Telecomunicații

Atoss Autoliv

• • •

Electroenergetică și Electrotehnică

ACI Worldwide

Chimie Industrială și Ingineria Mediului

JobShop®

Automatică și Calculatoare

Împărțirea companiilor pe facultăți

17 7 24 3 3 12 13 23

• • •

26 10 18 2 20 1


Microsoft Movidius OMV Petrom Procter&Gamble Rapid Solutions Saguaro Technology Softvision SSI Schaefer TMD Friction Visma Zoppas

• •

• •

• •

• •

• •

• •

Management în Producție și Transporturi

Electronică și Telecomunicații

Electroenergetică și Electrotehnică

Construcții

Științe ale Comunicării

• • • • • • • • • • • • •

Număr stand

Leoni LNSoftware

• • • • • • • • • • • • •

Mecanică

Infobest

Chimie Industrială și Ingineria Mediului

JobShop®

Automatică și Calculatoare

Împărțirea companiilor pe facultăți

8 16 11 5

• •

• •

4 6 19 9 25 14

• •

• •

21 15 22

17


Timișoara: Programe de Master Facultatea de Arhitectură • Urbanism și amenajarea teritoriului

Facultatea de Automatică şi Calculatoare • Automotive embeded software • Computer engineering • Information tehnology • Ingineria sistemelor automate • Sisteme informatice aplicate în producție și servicii • Sisteme informatice în îngrijirea sănătăţii • Tehnologii informatice • Software engineering

Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului Controlul și avizarea produselor alimentare Ingineria și managementul mediului în industrie Micro și nanomateriale Tehnologii de proces nepoluante

Facultatea de Construcţii • Advanced design of steel and composite structures • Cadastru şi evaluarea bunurilor imobile • Dezvoltare durabilă: auditul energetic şi securitatea la incendiu a clădirilor • Infrastructuri pentru transporturi • Ingineria protecției mediului • Inginerie și reabilitare rurală durabilă • Optimizarea exploatării sistemelor de inginerie sanitară și protecția mediului • Optimizarea și modernizarea sistemelor de instalații • Optimizarea sistemelor hidrotehnice • Reabilitarea construcțiilor • Sisteme de fundare pentru construcții speciale • Structuri

Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii • Communications networks engineering • Electronică biomedicală • Electronica sistemelor inteligente • Ingineria reţelelor de telecomunicaţii • Prelucrarea semnalelor • Tehnici avansate în electronică • Tehnologii multimedia

18


Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică • Electrotehnică şi electronică de putere • Conducerea sistemelor electroenergetice • Energii regenerabile - Energia solară

Facultatea de Inginerie Hunedoara • Ingineria și managementul dezvoltării durabile în industria de materiale • Ingineria și managementul sistemelor mecanice • Materiale și tehnologii avansate pentru industria autovehiculelor • Sisteme avansate de utilizare industrială a energiei electrice • Tehnici informatice în ingineria electrică

Facultatea de Management în producţie şi transporturi • Ing. şi managementul competitivităţii • Ing. şi managementul sistemelor logistice • Master antreprenorial în administrarea afacerilor

Facultatea de Mecanică • Energoecologie în domeniul termic și al vehiculelor de transport • Ergoinginerie în mecatronică • Hidrodinamica mașinilor și sistemelor hidromecanice • Implanturi, proteze și evaluare biomecanică • Ingineria calității în mecatronică și robotică • Ingineria produselor din materiale polimerice și compozite • Ingineria relațiilor de muncă, sănăt. și securit. în muncă • Ingineria resurselor regenerabile de energie • Ingineria sistemelor de propulsie pentru autovehicule • Inginerie integrată • Inginerie mecanică avansată • Managementul calității proceselor tehnologice • Materiale și tehnologii avansate • Metode și tehnici statistice în sănătate și în cercetarea clinică • Procedee productive de sudare în mediu de gaze protectoare • Sisteme feroviare moderne • Sisteme integrate pentru fabricația agroalimentară • Sisteme robotice cu inteligență artificială • Tehnici avansate în transportul rutier

Facultatea de Știinte ale Comunicării • Comunicare, relații publice și media digitală

www.upt.ro

19


Cluj-Napoca: Programe de Master Facultatea de Mecanică • Automobilul și mediul • Logistica transporturilor rutiere • Ingineria biosistemelor mecanice pentru agricultură şi industria alimentară • Energii regenerabile • Inginerie de precizie şi managementul calităţii • Managementul energiei termice • Servosisteme hidraulice şi pneumatice (Sisteme hidro-pneumatice avansate) • Aplicaţii industriale prin simulare şi expertiză • Inginerie mecanică (Inginerie mecanică avansată) • Ingineria sistemelor mecatronice

Facultatea de Inginerie Electrică • Tehnici moderne de proiectare asistată de calculator în inginerie electrică • Sisteme de monitorizare și control în inginerie electrică • Sisteme și structuri electrice avansate • Managementul sistemelor electroenergetice moderne • Științe inginerești aplicate în medicină

Facultatea de Construcţii • ECO infrastructuri pentru transporturi și lucrări de artă • Inginerie structurală • Construcţii durabile din beton • Patologia şi reabilitarea construcţiilor • Ingineria infrastructurii transporturilor • Inginerie geotehnică • Ingineria tehnologiilor speciale • Managementul proiectelor şi evaluarea proprietăţii

Construcții de mașini

• Antreprenoriat • Design Industrial • Ingineria şi managementul intreprinderii sustenabile • Ingineria și managementul resurselor tehnologice în industrie • Inginerie virtuală și fabricație competitivă • Inginerie virtuală și fabricație competitivă (l.engleză) • Management și inginerie în afaceri • Managementul și ingineria calității • Managementul și ingineria sistemelor logistice • Procese de producție inovative și managementul tehnologic (l.germană) • Proiectarea asistată de calculator a sistemelor de fabricație • Robotică • Robotică (l.engleză) • Tehnologii avansate de fabricație

20


Facultatea de Automatică și calculatoare • Rețele de comunicații și sisteme distribuție • Inteligență și viziune artificială • Inginerie software • Ingineria calculatoarelor • Tehnologia informației în economie • Complemente de știința calculatoarelor • Controlul avansat al proceselor • Informatică aplicată • Informatică aplicată în ingineria sistemelor complexe • Ingineria conducerii avansate a fabricației

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației • Circuite și sisteme integrate • Inginerie electronică • Prelucrarea semnalelor și imaginilor (l. franceză) • Sisteme integrate de comunicații cu aplicații speciale • Tehnologii multimedia • Telecomunicații

Facultatea de Inginerie a Materialelor și Mediului • Materiale, micro si nanotehnologii • Ingineria și managementul procesării avansate a materialelor • Metalurgia pulberilor și materialelor avansate • Dezvoltare durabilă și protecția mediului • Procedee avansate în protecția mediului • Managementul integrat al resurselor și al deșeurilor

www.utcluj.ro

21


Iași: Programe de Master Facultatea de Mecanică

• Concepţia şi managementul proiectării automobilului • Sistemica transporturilor autopropulsate • Exploatarea tehnică a autovehiculelor rutiere • Siguranţa şi performanţele circulaţiei rutiere • Diagnoze şi expertize tehnice în ingineria mecanică • Maşini termice, frigotehnie şi climatizare • Tehnici nepoluante în industria agroalimentară • Mecatronică avansată • Sisteme robotizate

Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului • Protecţie anticorosivă şi electrochimie aplicată • Produse farmaceutice şi cosmetice • Cataliză şi materiale catalitice pentru mediu, energie şi sănătate • Produse naturale • Ingineria procedeelor nepoluante • Ştiinţa hârtiei şi a materialelor polimerice • Materiale macromoleculare înalt performante • Managementul mediului • Managementul, tratarea şi valorificarea deşeurilor • Controlul calităţii mediului ambient • Managementul mediului şi energie durabilă (în limba engleză – Environmental

management and sustainable energy)

Facultatea de Construcţii şi Instalaţii

• Ingineria clădirilor • Inginerie structurală • Inginerie structurală (în limba engleză – Structural enginering) • Materiale şi produse performante pentru construcţii • Reabilitarea şi creşterea siguranţei construcţiilor • Infrastructuri moderne pentru transporturi • Management şi tehnologii speciale în construcţii • Inginerie geotehnică • Evaluare şi administrare imobiliară • Instalaţii pentru construcţii

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului • Inginerie hidrotehnică • Modernizarea sistemelor hidrotehnice, hidroameliorative şi hidroedilitare • Ingineria şi managementul factorilor de mediu • Geomatică şi cartografie

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor

• Materiale avansate şi tehnici de analiză experimentală • Tehnici avansate în ingineria procesării materialelor • Sisteme industriale pentru tehnologii moderne

22


Facultatea de Automatică şi Calculatoare • Sisteme de control încorporate • Sisteme şi control automat • Sisteme şi control automat (în limba engleză – Systems and control) • Sisteme distribuite şi tehnologii WEB • Sisteme distribuițe şi tehnologii WEB (în limba engleză – Distributed systems

and WEB technologies) • Calculatoare încorporate

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației • Reţele de comunicaţii • Sisteme electronice inteligente şi informatică industrială • Proiectarea circuitelor VLSI avansate • Sisteme avansate în electronica aplicată • Tehnici moderne de prelucrare a semnalelor • Radiocomunicaţii digitale

Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată • Sisteme informatice de monitorizare a mediului • Sisteme electrice avansate • Conversia energiei şi controlul mişcării • Managementul sistemelor de energie • Management, energie, mediu • Inginerie şi management în contextul globalizării

Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial • Managementul şi tehnologia producţiei • Concepţia şi fabricaţia asistată de calculator • Sisteme micromecanice • Inginerie şi management în fabricaţia mecanică • Tehnologii avansate de fabricaţie • Mecanica fluidelor aplicată

Facultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial • Dezvoltări în proiectarea produselor de încălţăminte şi marochinărie • Design industrial textile • Design vestimentar • Proiectarea şi modelarea îmbrăcămintei • Tehnologii performante de tricotare • Sisteme inovative de producţie în confecţii • Textile avansate • Asigurarea calităţii în domeniul textile – pielărie • Ecodesign în finisarea textilelor • Procesarea avansată a resurselor proteice • Marketing industrial • Inginerie şi management în producţia de bunuri şi servicii • Management şi administrarea afacerilor • Managementul proiectelor europene în domeniul ingineriei • Inovare şi antreprenoriat

www.tuiasi.ro

23


“[...] Intenţionăm să transformăm acest JOBSHOP într-o activitate care să se desfăşoare aici, la Timişoara, în fiecare an. Vom încerca să-l transformăm într-un JOBSHOP internaţional prin invitarea unor mari concerne europene [...]” Ovidiu ŞANDOR, preşedinte BEST Timişoara Timişoara, 3 iunie 1993


Companii Participante


JobShop

®

ACI Worldwide Domeniu de activitate

Dezvoltare software pentru plăţi electronice

Produse / Servicii

Produse şi servicii adresate instituţiilor financiar-bancare. Produsele noastre oferă soluţii pentru: achiziţionarea, rutarea şi autorizarea plăţilor electronice, detectarea şi prevenirea fraudelor, web-banking.

Număr de angajaţi

177

Specializări căutate

Automatică şi Calculatoare Informatică Electronică şi Telecomunicaţii

Posturi disponibile

Inginer de Test Inginer Dezvoltare Software

Criterii de angajare

Bune cunoştinţe în C++, Java, Oracle, MS SQL, Scripting Atitudine pozitivă Dorinţă de dezvoltare continuă Responsabilitate pentru deciziile şi acţiunile proprii Voinţă de lucru Jucător de echipă

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Pestalozzi nr. 22, Timișoara www.aciworldwide.com i

Roxana Brahasteanu +40 356 434 908 tm-recruitment@aciworldwide.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

27


w w w. AT O S S . C O m / C A R E E R S O F T wA R E | C O N S U LT I N G | S E R V I C E S SC ATOSS Software SRL, Str. Diaconu Coresi, Nr. 31, 300588 Timisoara Human Resources, Raluca Radu, F +40 356 710 170, recruiting.att@atoss.com, www.atoss.ro

The Efficiency Formula


JobShop

®

Atoss Software Domeniu de activitate

Software/Tehnologii

Produse / Servicii

ATOSS Software este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de gestionare a muncii. Produsul nostru de referință, denumit ASES - ATOSS Staff Efficiency Suite, este o soluție integrată de planificare a forţei de muncă incluzând previzionarea necesarului de personal şi de gestionare a timpului de lucru.

Număr de angajaţi

74

Specializări căutate

Automatică şi Calculatoare Informatică Electronică şi Telecomunicaţii Electrotehnică

Posturi disponibile

Programator Java IT Product Manager

Criterii de angajare

Test logică Test Java (pentru postul de Programator Java) Limba engleză – nivel conversațional Limba germană – nivel conversațional (pentru poziția IT Product Manager)

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Diaconu Coresi, nr. 31,Timișoara www.atoss.ro i

Raluca Radu +40 356 710 659 recruiting.att@atoss.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

29


The worldwide leader in automotive safety

WE SAVE LIVES!


JobShop

®

Autoliv România Domeniu de activitate

Vehicle Safety Systems

Produse / Servicii

Automotive Safety ECUs Radar Systems Night Vision Systems Airbags Seat Belts Steering Wheels

Număr de angajaţi

5000

Specializări căutate

Automation & Computer Science Electronics & Telecommunications Mechanics

Posturi disponibile

Software Developer Engineer for Radar Product Software Developer Engineer for Airbag Product Software Verification Engineer for RADAR Systems Process Quality Engineer Design Engineer

Criterii de angajare

According to each job

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Stand

INTRARE

i

www.JobShop.ro

i

Autoliv România - Electronics Division City Business Centre - D Building Coriolan Brediceanu str, no. 10, 6th floor 300 011 Timișoara - România www.autoliv.com Raluca TVEIN +40 732 310 913 raluca.tvein@autoliv.com

Burse

31


Continental Automotive în România

Timișoara Sibiu Iași Brașov SUNTEM MÂNDRI SĂ-ŢI PUNEM MAŞINA ÎN MIŞCARE! La Continental Automotive România, peste 6000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, Sibiu şi Iaşi şi în unităţile de producţie din Sibiu, Braşov şi Timişoara. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

www.romania.careers-continental.com


JobShop

®

Continental Automotive Romania Domeniu de activitate

Automotive

Produse / Servicii

Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

Număr de angajaţi

3500

Specializări căutate

Automatică şi Calculatoare Electronică şi Telecomunicaţii Informatică Electrotehnică Mecanică

Posturi disponibile

Software Developer Hardware Engineer Mechanical Engineer System Test Engineer

Criterii de angajare

Test tehnic şi interviu

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

SC Continental Automotive Romania SRL Str. Siemens nr. 1, 300704 Timișoara www.romania.careers-continental.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Maria MARCOVICI +40 256 251 505 career-auto-tm@continental-corporation.com

33


JobShop

®

Continental Automotive Products Domeniu de activitate

Producție

Produse / Servicii

Anvelope

Număr de angajaţi

1974

Specializări căutate

Mecanică Electrotehnică Logistică Chimie

Posturi disponibile

Inginer Mecanic Inginer Electro Inginer Product Industrialization Logistic Trainee Inginer de proces chimist

Criterii de angajare

Cunoștințe bune în domeniul de specialitate Limba engleză: nivel mediu/avansat Experiența pe un post similar/experința sau studiile în străinătate constituie un avantaj

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Continental Automotive Products SRL Tires Division Avram Imbroane 9, 300129 Timișoara, România www.conti-online.ro i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Fulvia GOLUB +40 356 404 200 204 fulvia.golub@conti.de

35


JobShop

®

Cooper Industries România Domeniu de activitate

Producție echipamente electrice

Produse / Servicii

Fabricare echipamente electrice de siguranță, produse electrice care funcționează fiabil și în siguranță în medii periculoase

Număr de angajaţi

172

Specializări căutate

Electrotehnică Electronică Mecanică Fizică

Posturi disponibile

7

Criterii de angajare

Studii superioare tehnice Cunoștințe de limba engleză avansate (scris și vorbit) Cunoștințe de limba franceză sau germană constituie un avantaj Abilități de operare PC Persoană organizată, gândire analitică, abilități de comunicare Spirit de echipă

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Arad, Zona Industrială de Vest, Str. III, Nr. 12 www.cooperindustries.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Raluca ȘERBAN +40 257 201 430 +40 257 201 468 recrutare.romania@cooperindustries.com

37


JobShop

®

Digital Education Domeniu de activitate

Dezvoltare Software

Produse / Servicii

Software educațional web

Număr de angajaţi

20

Specializări căutate

Automatică şi Calculatoare Informatică

Posturi disponibile

Web Developer (cu PHP/ Java/ Ruby/ Python); Front End Developer (cu HTML, CSS, Photoshop, Java script); Administrator de sistem (cu Linux, Amazon, Apache, NGINX).

Criterii de angajare

Cunostințe de programare orientată pe obiecte; Pasiune pentru programare; Dorința de a învața și de a te dezvolta.

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Gh. Lazăr, Nr. 24, Fructus Plaza,Timişoara www.digital-education.com i

Adina VINTER +40 356 881 833 hr-timisoara@digital-education.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

39


JobShop

®

E.ON România Domeniu de activitate

Industria energetică

Produse / Servicii

Distribuţia şi furnizarea gazelor naturale și energiei electrice.

Număr de angajaţi

6300

Specializări căutate

Ştiinţe economice Instalaţii Petrol și gaze Energetică Inginerie electrică Electrotehnică Inginerie economică

Posturi disponibile

Integrare în Programul pentru Absolvenţi. Posturile vor fi stabilite în urma discuţiilor cu absolvenţii.

Criterii de angajare

Studii universitare finalizate Cunoştinţe limba engleză, nivel avansat Experienţă de muncă zero sau limitată Nivel mare de flexibilitate și mobilitate Interese şi activităţi extracurriculare

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Ghe. Doja nr. 64-68,Târgu Mureş www.eon-romania.com i

Smaranda Peterfi +40 365 423 787 smaranda.peterfi@eon-romania.ro INTRARE

i

www.JobShop.ro

41


JobShop

®

Expert Software Applications Domeniu de activitate

Dezvoltare Software

Produse / Servicii

Dezvoltare software la comandă şi dezvoltare produse proprii

Număr de angajaţi

30

Specializări căutate

Automatică şi Calculatoare Informatică

Posturi disponibile

Java Web Developer: JSF, SpringFramework, Hibernate .Net Developer: C#, .NET Framework Front End Developer: Javascript, HTML5, CSS

Criterii de angajare

Cunoștințe solide de OOP

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Ciprian Porumbescu Nr. 5A, Timișoara www.exswap.com i

Zoltan Lorincz +40 256 486 430 careers@exswap.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

43


T


JobShop

®

GHF Derivates Limited Domeniu de activitate

Financiar-Piețe de capital

Număr de angajaţi

Peste 800 în cadrul grupului GHF, 21 în România

Specializări căutate

Absolvenți de facultate sau master. Specializările: economie sau inginerie, management, matematică, fizică, științe exacte.

Posturi disponibile

Trading Analyst Oil & Research Trading Analyst

Criterii de angajare

Excelente abilități numerice Competitivitate Gândire analitică Rapiditate în luarea deciziilor - mai ales în condiții de stres Determinare și dorință de a reuși

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Locuri Practică

Burse

Global City Business Park – 10 Sos. Bucuresti-Nord, building O23, 5th floor, www.ghfgroup.com Diana MARCOVICI +40 212 720 072 +40 212 720 073 hr.romania@ghfgroup.com

www.JobShop.ro

45


Hello, We are Haufe-Lexware Romania!

2010 was an extraordinary year for both group consolidation as well as international expansion of the Haufe Media Group, due to its newest addition: Haufe-Lexware Romania. Starting in May that year, we have set-up an exciting software research and development center in Timisoara. Our goal is to provide software professionals with a chance to develop top quality products using the latest development environments. The mission is to grow Haufe-Lexware Romania to one of the top software houses in Timisoara. „German quality software� is our motto.

In 2013, over 56 skilled and dynamic developers are working in close collaboration with their peers in Freiburg to develop mobile, desktop and web applications, as well as cloud services for all the above. The team is set for further growth in coming years.

We are interested in the young minds. Our involvement in university activities has given students opportunities for training, internships and part time jobs. Noteworthy examples are: BEST Engineering Competition, Excite and Liga AC LABS. We also continuously support the local developer community. We are involved in organizing events such as TiMoDev, Codecamp, Testing Camp and our developers are skilled presenters and active community contributors.


JobShop

®

Haufe-Lexware Domeniu de activitate

Dezvoltare și cercetare software

Produse / Servicii

Servicii

Număr de angajaţi

56

Specializări căutate

Automatizări și calculatoare

Posturi disponibile

2

Criterii de angajare

Dorința de a învăța și de a se dezvolta profesional Cunoștințe bune de programare orientată pe obiecte

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

C. Aradului 8, et. II (clădire AGN), Timișoara www.haufe-lexware.ro i

Marius PENTEK +40 720 222 567 marius.pentek@haufe-lexware.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

47


JobShop

®

Hella România Domeniu de activitate

Automotive

Produse / Servicii

Producție componente electronice și sisteme de iluminat pentru industria auto Furnizor piese de schimb Design și dezvoltare

Număr de angajaţi

1470

Specializări căutate

Automatică și Calculatoare Electronică și Telecomunicații Mecanică Electrotehnică

Posturi disponibile

Ingineri și specialiști producție Ingineri design și dezvoltare Specialiști tehnici pentru servicii de support

Criterii de angajare

Absolvenți studii superioare, studenți în anii terminali Inițiativă, motivație și creativitate Orientat spre rezultat Limba engleză și germană

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Hella nr. 3, Ghiroda, Timiș, Str. I.I. de la Brad, Nr. 15, Timișoara www.hella.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Iulia MOȚIU +40 372 227 110 iulia.motiu@hella.com

49


We are Honeywell

Honeywell Life Safety Romania, provides leading-edge solutions that extend technology leadership in Fire and Smoke Detection and Nurse call Systems. • What’s in it for you? - Opportunity to get in touch with the industrial environment, to learn through scientific & practice research - Offers you the possibility to realize internship during the summer holiday - HONEYWELL AWARD – an industrial implementation projects contest with 5 prices of 400€ each - Company Zoom: Honeywell Award Contest For details: laura.murariu@honeywell.com

We are building a world that's safer and more secure … More comfortable and energy efficient … More innovative and productive. We are Honeywell.


JobShop

®

Honeywell Life Safety România Domeniu de activitate

Producție sisteme electronice pentru siguranța vieții

Produse / Servicii

Sisteme de detecție incendiu, sisteme de apel medical

Număr de angajaţi

650

Specializări căutate

Absolvent de studii superioare, licențiat în Electronică și Telecomunicații, Automatică și Calculatoare

Posturi disponibile

Inginer calibrare Inginer proiectare CAD

Criterii de angajare

Foarte bună pregatire teoretică și pasiune pentru electronică. Atitudine pozitivă, responsabilitate pentru acțiunile și deciziile proprii, bune abilități de comunicare, experiența într-o companie multinațională este un avantaj.

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Salcamilor, Nr. 2 bis, 305500, Lugoj, jud. Timis www.honeywell.ro www.honeywell.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Adriana FLOREA 0256-350000 adriana.florea@honeywell.com

51


JobShop

®

HUF România Domeniu de activitate

Dezvoltare și producție de sisteme mecanice și electronice pentru industria automotive.

Produse / Servicii

Sisteme de acces, securitate și imobilizare a autovehiculelor Sisteme telematice Sisteme de monitorizare a presiunii roților

Număr de angajaţi

300

Specializări căutate

Electronică și telecomunicații Automatică și calculatoare Informatică Fizică Mecanică

Posturi disponibile

Inginer dezvoltare software începător Inginer dezvoltare software: începator și avansat (Timișoara) Inginer testare sistem: începator și avansat (Timișoara) Inginer dezvoltare software - Proiect TPMS (Sistem de Monitorizare a Presiunii la Roți) (Timișoara) Testare White Box (Timișoara) Inginer calitate proces (Arad) Inginer de proces (Arad) Inginer întreținere facilități (Arad)

Criterii de angajare

Cunoștințe tehnice de specialitate Limba Engleza nivel avansat Capabil sa lucreze în echipă internatională

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Stand

INTRARE

i

www.JobShop.ro

i

Arad, Zona Industrială Nord-Vest, Str. I, Nr. 5 Timișoara, Piața Consiliul Europei, Nr. 1, Et. 6 www.huf-group.com Arad: Liliana GLIGOR, Timișoara: Cristina PROFIR Arad: +40 257 220 178, Timișoara: +40 356 229 911 resurse.umane@huf-group.com

Burse

53


JobShop

®

INFOBEST

Infobest România Domeniu de activitate

Realizarea de aplicaţii software

Produse / Servicii

Aplicații software Consultanță în realizarea aplicațiilor software

Număr de angajaţi

70

Specializări căutate

Ingineri software

Posturi disponibile

Programator ASP .NET Programator Java Web Inginer – asigurarea calității software Practicant

Criterii de angajare

Gradul de îndeplinire a cerinţelor descrise pentru fiecare post

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Bd. Simion Bărnuțiu 13, Etaj 1 și 2, Timişoara www.infobest.ro i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Petra CONTI +40 256 476 071 +40 727 395 689 recruiting@infobest.ro

55


JobShop

®

Leoni Wiring Systems Domeniu de activitate

Producție Cablaje Auto

Produse / Servicii

Instalații electrice și cutii de siguranță pentru mașini

Număr de angajaţi

3800

Specializări căutate

Mecanică, electrică, electronică, electrotehnică, automatizări, roboți industriali

Posturi disponibile

Inginer Inginer Inginer Inginer Inginer

Criterii de angajare

Studii superioare tehnice Limba Engleză și/sau Germană Operare PC Abilități practice Capacitate de analiză Flexibilitate și mobilitate Spirit de echipă Abilități de coordonare

Alte oportunităţi

Proces Proiectant Calitate Mentenanță Industrial

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Zona Industrială Vest, Str. I, Nr. 11, Arad, Județul Arad www.leoni.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Mihaela ROTAR, Andreea TERBET, Klara LETRAI, Andreia GYORGY +40 257 205 266 recrutare.arad@leoni.com

57


WWW.LN-SOFTWARE.COM Martin Luther, Nr. 2 Etaj 2, 300054 Timișoara, România contact@ln-software.com


JobShop

®

LNSoftware Domeniu de activitate

Dezvoltare software

Produse / Servicii

Dezvoltare și mentenanță software

Număr de angajaţi

9

Specializări căutate

Dezvoltator software Java Model-Based Embedded Developer Matlab

Posturi disponibile

Dezvoltator Software (Java) Model-Based Embedded Developer Quality Assurance Engineer

Criterii de angajare

Performanță Eficiență Devotament

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Martin Luther nr. 2, etaj 2, 300054, Timișoara www.ln-software.com i

Nicolae LĂCULICEANU, Laurențiu LABO +40 748 045 250 nicolae.laculiceanu@ln-software.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

59


JobShop

®

Microsoft România Domeniu de activitate

IT software

Produse / Servicii

Microsoft software products

Număr de angajaţi

400

Specializări căutate

IT software, engineering, technical support

Posturi disponibile

Internship @ Microsoft Exchange Support Engineer Unified Communications Support Engineer SharePoint Support Engineer Core Support Engineer System Center Support Engineer MS Project Support Engineer Visual Studio/.net Support Engineer Office 365 Support Engineer

Criterii de angajare

IT specialist with foreign language skills (French, German, Swedish, Italian, Spanish and so on)

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Coriolan Brediceanu 10, City Business Centre B (near Piața 700); 6th floor http://careers.microsoft.com/careers i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Adriana CONSTANTIN, Ioana TĂNASE +40 312 258 100 v-adric@microsoft.com v-ioanat@microsoft.com

61


JobShop

®

Movidius Timișoara Domeniu de activitate

Aplicații Embedded SW pentru procesoare multimedia pe telefoane mobile.

Produse / Servicii

Movidius dezvoltă caracteristici unice de procesare pentru aplicații multimedia, incluzând High Definition 2D sau 3D video, procesare și captare de imagine cu rezoluții înalte, computational photography și procesare de tipul computer vision. Aplicațiile uzuale includ captare, compresie, creare, editare, share-uire, vizualizare și optimizare în timp real a conținutului multimedia. Tehnologia Movidius este anume creată pentru telefoane mobile și aparatură cu consum redus de putere, care să permită producătorilor să creeze produse de o înaltă diversitate și experiențe unice consumatorilor.

Număr de angajaţi

40-50

Specializări căutate

Embedded SW Engineering, PCB Engineering, DSP Applications Engineering, Audio/Video Processing Engineering, Multicore Processor Tools (developed in C++/ Java/Eclipse) Engineering, Test Automation/Scripts Engineering, Android/Linux Platforms Engineering

Posturi disponibile

Embedded SW Engineers/Leads, PCB Engineers, DSP Applications Engineers/Leads, Audio/Video Processing Engineers/Leads, Multicore Processor Tools (developed in C++/Java/Eclipse) Engineers/Leads, Test Automation/ Scripts Engineers/Leads, Android/Linux Platforms Engineers/Leads

Criterii de angajare

Sunt disponibile poziții de la entry/student level până la senior și team leader pentru ingineri talentați și dedicați cunoașterii.

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Timișoara, Str. Paris, Nr. 2/a, Sala P01, Cod 300003 www.movidius.com www.movidius.com/timisoara-romania-2/ i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Valentin MUREȘAN +40 356 170 271 valentin.muresan@movidius.com

63


JobShop

®

OMV Petrom Domeniu de activitate

OMV Group este cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei.

Produse / Servicii

Explorare şi Producţie, Rafinare, Marketing, Gaze naturale şi Energie.

Număr de angajaţi

20000

Specializări căutate

Suntem interesaţi să formăm o echipă de specialişti în domeniile: Inginerie de Producţie, Inginerie de Zăcământ, Ingineria Mediului, Inginerie Electrică, Ingineria Materialelor, Automatică, Chimie, Geologie-Geofizică, Construcţii Civile, IT, Mecanică şi Echipament Petrolier.

Posturi disponibile

Junior Electrical Engineer, Junior Mechanical Engineer, Junior Chemist Engineer, Junior Construction Engineer, Junior Civil Engineer, Junior Logistics Engineers, Junior Materials Engineer, Junior Instrumentation & Automation Engineer, Junior Reservoir Engineer, Junior Reservoir Geophysicist, Junior Petrophysicist, Junior Production Engineer, Junior ProductionTechnologist, Junior Geologist, Junior Drilling Engineer, Junior Completion Engineer.

Criterii de angajare

Căutăm tineri, proaspăt absolvenţi pregătiţi pentru a-şi începe cariera alături de OMV Group.

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

București - Petrom City www.petrom.com i

applications.ep@petrom.com

INTRARE

i

www.JobShop.ro

65


JobShop

®

Procter&Gamble Domeniu de activitate

Producție - Bunuri de larg consum

Produse / Servicii

300 Brand-uri: Gillette, Wella, Ariel, Tide, Bonux, Ace, Fairy, Head&Shoulders, Pantene, Wash&Go, Always, Camay, Pampers, precum și Hugo Boss, Max Factor, Wella, Blend-a-med, etc.

Număr de angajaţi

România 1000, Timișoara 300

Specializări căutate

Facultate tehnică (Automatică și Calculatoare, Mecanică, Electronică, Chimie, etc)

Posturi disponibile

Internships: Inginer de Proces în Timișoara & Urlați - România Inginer de Proces în Rakona - Cehia Posturi disponibile: Inginer de Proces în Timișoara & Urlați - România Inginer de Proces în Rakona - Cehia

Criterii de angajare

Alte oportunităţi

Student sau recent absolvent de facultate tehnică Cunoștințe de Engleză

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Strada Stan Vidrighin, Nr 5, Timișoara www.balkans.experiencepg.com i

Melinda CSIKI +40 256 300 298 recrutare.im@pg.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

67


JobShop

®

RapidSolution Software Domeniu de activitate

Dezvoltare Aplicații Software

Produse / Servicii

Audials One 10 - Pachet de produse software pentru audio - video

Număr de angajaţi

25

Specializări căutate

Dezvoltare Aplicații Software Testare / QA Suport Clienți / HelpDesk

Posturi disponibile

Inginer Dezvoltare Software Programator Specialist QA / Testor Operator Support / HelpDesk

Criterii de angajare

Absolvenți Universitate, experiență în C#, Java, Android, Win8 App (HTML5/JS) Limba engleză nivel avansat scris/citit Limba Germană constituie un plus

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Paris 2A, cam. 411, 300003 Timișoara www.rapidsolution.ro i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Ing. Daniel GIUREA +40 256 220 919 +40 722 302 164 office@rapidsolution.ro

69


In Collaboration with‌

Politehnica University of Timisoara and

West University of Timisoara

2013 Summer Job Opportunities Project Title

Project themes

Required skills

Printer Controller modules

Printer Controller components implementation

Linux, C/C++, scripting

Print Server modules porting and enhancements

Port and enhance complex Print Server modules to Linux

Linux, make, gcc, good C/C++ skills

Job Ticketing API Validation

Develop validation engine for an API, based on the CIP4 JDF standard

Java / C++

User Interface enhancements

Enhance and maintain existing user interfaces (GUI)

Java / JavaScript / HTML5

Wafer sorter simulator

Enhance current sorter

TotalFlow Path Reporting Module

Develop or enhance the reporting module by querying audit data in a job ticket

C#

C# / XML / Javascript / HTML5

To learn more about the requirements and eligibility criteria’s please contact us by e-mail at hr@saguarotech.net or visit our website

http://www.saguarotech.net/careers.html


JobShop

®

Saguaro Technology Domeniu de activitate

IT/Software

Produse / Servicii

Dezvoltare de produse software de înaltă calitate

Număr de angajaţi

280

Specializări căutate

Programare în următoarele limbaje: Java C/C++ C# Quality Assurance

Posturi disponibile

Programator în C#/.NET Programator în Java Programator în C/C++ Inginer Calitate

Criterii de angajare

Diplomă de Licenţă - Ştiinţe Informatice - obligatoriu Familiar cu aplicații Linux/Unix Foarte bune cunoștințe de programare în Java/C/ C++/C# Bune abilități de scris/vorbit în limba engleză Abilități de muncă în echipă

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

www.saguarotech.net

i

Andreea COCOROIU Monica LUCA +40 356 101 962 hr@saguarotech.net INTRARE

i

www.JobShop.ro

71


JobShop

®

SOFTVISION Domeniu de activitate

Companie românească de outsourcing în domeniul dezvoltării software cu sediu central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iași, Timișoara şi SUA. Experienţă de peste 15 ani. Proiecte de succes pentru clienţi de renume din SUA şi Europa. Peste 850 angajaţi. Servicii şi soluţii de calitate. Cele mai bune rezultate. Fără compromisuri.

Produse / Servicii

Consultanţă şi dezvoltare software, customizare software, dezvoltare şi mentenanţă de aplicaţii, testare şi asigurarea calităţii, servicii de support 24/7.

Număr de angajaţi

836

Specializări căutate

Specialiști în IT

Posturi disponibile

Timișoara 1. Embedded Developer 2. .Net Web Developer 3. .NET Developer - All Levels 4. C/C++ Developer 5. iOS Developer

Criterii de angajare

În afară de cunoștințele tehnice necesare fiecărei poziții deschis, sunt considerate plusuri: • abilități pentru munca în echipă • pasiune pentru dezvoltare continuă și tehnologie • abilitati de management al timpului • dedicare • abilități de comunicare

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Stand

INTRARE

i

www.JobShop.ro

i

SOFTVISION – filiala Timișoara Business Center Romcapital, Bd. Mihai Viteazu nr. 30B SOFTVISION Sediul Central, Cluj-Napoca Strada Republicii, nr. 57 www.softvision.ro, www.softvision.ro/cariera jobs@softvision.ro +40 256 220 846, +40 364 401 400

Burse

73


JobShop

®

SSI Schaefer Domeniu de activitate

IT

Produse / Servicii

SSI SCHÄFER se numără printre cei mai importanți furnizori de sisteme de depozitare și logistică din lume. Serviciile oferite se extind de la găsirea de concepte până la echiparea depozitelor cu articole din producția proprie, la realizarea proiectelor complexe de logistică, ca și contractor general.

Număr de angajaţi

103

Specializări căutate

IT - Programatori Java

Posturi disponibile

Programator Java

Criterii de angajare

Proiecte relevante Cunoștințe de specialitate Disponibilitate la deplasări

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Locuri Practică

Burse

Contact Bld. Industriei, Nr.6, 300714, Timișoara www.ssi-schaefer.ro/ssi-schaefer/despre-noi.html Raluca DRAGOMIR +40 256 307 981 cariere@ssi-schaefer.ro

www.JobShop.ro

75


JobShop

®

TMD Friction România Domeniu de activitate

Automotive

Produse / Servicii

Portofoliul de produse include garnituri pentru frânele cu disc şi cu tambur utilizate la autoturisme şi autoutilitare, precum şi materiale de fricţiune pentru automobilele de curse şi pentru industrie.

Număr de angajaţi

400

Specializări căutate

Ingineri

Posturi disponibile

Administrator SAP Inginer de produs. Inginer bază de date

Criterii de angajare

Studii superioare tehnice Cunoștințe de proiectare și planificare Abilități PC, MS Office Limba engleză Cunoștințe SAP Germana constituie un avantaj

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Vf. Gugu, nr. 1, Caransebeș, Caraș-Severin www.tmdfriction.com i

Izabela Vasile +40 355 403 922 izabela.vasile@tmdfriction.com INTRARE

i

www.JobShop.ro

77


JobShop

®

Toluna România Domeniu de activitate

Studii de piață, IT, producție software

Produse / Servicii

Studii de piață online Software pentru realizarea studiilor de piață

Număr de angajaţi

200

Specializări căutate

Sociologie Psihologie Informatică Multimedia Marketing Limbi străine

Posturi disponibile

Survey Programmer Survey Tester Data Processor Desktop Support Specialist Project Manager Translator Community Manager Web Developer Software Developer

Criterii de angajare

Studii superioare Cunoașterea a două limbi străine europene Cunoștințe tehnice în funcție de departament Operare PC, pachetul MS Office Disponibilitate de lucru full time

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Str. Coriolan Brediceanu, nr. 10, Business Centre corp A, Piața 700 www.toluna-group.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Călina LUPAN Manager Resurse Umane +40 256 406 900 staffing@toluna.com

79


JobShop

®

Visma Software Domeniu de activitate

IT/Software

Produse / Servicii

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 320,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are more than 5 000 employees and our net revenue amounted to NOK 4 168 million in 2010.

Număr de angajaţi

140

Specializări căutate

.net, C#, C++, Java developer

Posturi disponibile

System Developer .net, System Developer C#, System Developer C++, System Developer Java Studies in computer science (bachelor degree is optional). General software engineering knowledge of patterns, UML modeling and development methods. Good competence in web development C#, ASP.NET, ASP.NET MVC (with Razor), HTML, HTML5, jQuery, Javascript, CSS. Experience with unit tests is an advantage. Experience with database programming like stored procedures and ORM mappings is an advantage. Self-driven. Team focus and genuine interest in software development. Good spoken and written language skills in English

Criterii de angajare

Alte oportunităţi

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

Timișoara, City Business Centre, Str. C. Brediceanu 10 C/5 cod 300011 www.visma.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

Monica NYESTI +40 771 670 804 monica.ecaterina.nyesti@visma.com

81


JobShop

®

Grupul Zoppas: Zoppas Industries România și SIPA Engineering România

Domeniu de activitate

Producție și confecționare

Produse / Servicii

Grupul Zoppas format din Zoppas Industries România - lider mondial în domeniul producției elementelor și sistemelor electrice de încălzit și SIPA Engineering România - cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de tehnologii de fabricare a PET-urilor, de îmbuteliere și ambalare.

Număr de angajaţi

2600

Specializări căutate

Electroenergetică, Electromecanică, Electrotehnică generală, Energetică Industrială; Management în Producție și Transporturi; Chimie Industrială și Protecția Mediului; Inginerie Mecanică, Mașini și Sisteme Hidraulice și Pneumatice, TCM, Mașini, unelte și sisteme de producție, Mecatronică, Stiința materialelor

Posturi disponibile

Inginer Inginer Inginer Inginer Inginer

Criterii de angajare

Absolvent de studii superioare tehnice. Internship în cadrul unei firme de producție constituie un avantaj. Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (italiană și/sau engleză). Experiență în utilizarea unui soft CAD constituie un avantaj. Disponibilitate pentru deplasări.

Alte oportunităţi

Proiectant - sediul Timișoara Service - sediul Timișoara Calitate - sediul Sânnicolau Mare Metodist - sediul Sânnicolau Mare Lean - sediul Sânnicolau Mare

Proiecte Diplomă

Contact

Locuri Practică

Burse

Stand

SIPA Engineering - Timișoara, Str. Mangalia, Nr. 59-61, Corp C Zoppas Industries România - Sânnicolau Mare, Dr. Cenadului 24 www.zoppas.com i

INTRARE

www.JobShop.ro

i

SIPA Engineering: Adela OȚOIU Zoppas Industries România: Simona BURLACU SIPA Engineering: +40 256 434 200 Zoppas Industries România: +40 256 303 800 simona.burlacu@zoppas.com, adela.otoiu@zoppas.com

83


“În fiecare an încercăm să aducem la un loc entitățile pe care BEST le unește prin JobShop®: studenții, universitatea și companiile. Astfel, activitățile din cadrul evenimentului vin în ajutorul studenților, pentru a oferi acestora șansa de a interacționa cât mai mult cu mediul economic pe întreaga sa desfășurare. În plus, activitățile propuse de noi au caracter de educație complementară, datorită partenerilor noștri educaționali care acceptă invitația de a fi alături de noi, sprijinind acest proiect ediție de ediție.” Rareș OANCEA, Coordonator JobShop® 2012


Parteneri Educaționali și Sponsori


Firma PSIHO PROFIL este prezentă pe piaţa din Timişoara începând cu anul 2003. Cu peste 10 ani de experienţă în consultanţă managerială şi diagnoză organizaţională, printre clienţii noştri se numără astăzi atât firme naţionale şi multinaţionale de prestigiu, cât şi peste 2000 de participanţi la diferitele cursuri pe care le-am susţinut de-a lungul timpului.

În cadrul Centrului de evaluare şi dezvoltare a resurselor umane, oferim o gamă variată de servicii profesionale prin care ne ajutăm clienţii să găsească cele mai adecvate soluţii personalizate pentru propriile nevoi, cum ar fi: ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Formare profesională & Training; Consultanţă în resurse umane; Laborator psihologic autorizat; Cercetări, studii şi analize - cantitative şi calitative; Management de proiecte.

Oferim de asemenea şi o gamă variată de cursuri gratuite şi alte servicii, în cadrul unor proiecte finanţate din fonduri europene: Cursuri de specializare: • • • • •

Inspector resurse umane Manager resurse umane Inspector SSM Agent comercial Agent vânzări

Cursuri de calificare: • • •

Cameristă Lucrător în comerţ Operator cablaje auto

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta oricând: calea Bogdăneştilor nr. 22, Timişoara, tel: 0785/288.100, e-mail: cristina.petric@psihoprofil.ro


/PJTVOUFN71IPUP"HFODZ3P Nร‰OJB P FDIJQวŠ EF GPUPHSBรถ TQFDJBMJ[BวนJ QF EPNFOJJ ร”O QBSUF  BTUGFM SFBMJ[วŠN GPUPHSBรถJ EF DBMJ UBUF QFOUSV DMJFOวนJJ FYJHFOวนJ QF DBSFJ SFTQFDUวŠN %F BTFNFOFB GPUPHSBรถJ OPวทUSJJ TVOU Dร‰วทUJHวŠUPSJ BOVNFSPBTFQSFNJJ PSHBOJ[BUPSJ EF XPSLTIPQVSJ  FYQP[JวนJJ วทJ DV BQBSJวนJJGSFDWFOUFร”OQVCMJDBวนJJ

Alex Vancu

Radu Carnaru

'PUPHSBรถFQVCMJDJUBSวŠ วทJEFQSPEVT

'BTIJPO#FBVUZ

XXXWBODVSP XXXSBEVDBSOBSVSP

Gabriel Amza

XXX[PSJTMBWWQIPUPFV

Zorislav Stojanovic 'PUPHSBรถFEFGBNJMJF

Sebastian Gutu

'PUPKVSOBMJTU

'PUPHSBรถFEFOVOUวŠ XXXBN[BWQIPUPFV

XXXTFCJWQIPUPFV


Parteneri Media

89

Timișoara.ro


Catalog JobShop(R)  

Varianta online

Advertisement