Page 1

Femeia

TIMPUL săptămânală. timpulsă să știi! știi! TIMPULEdiție - Ediție SpecialăApare luni E Etimpul

28 mai 2012, NR. 18 (71)

Indiana:

„Fericirea mea depinde de măsura de utilitate pe care o resimt” P.12

Argument

Facerea de bine Sunt şanse mari ca ceea ce spun acum să feminin, care privesc problema animalelor fie considerate vorbe spuse la nervi, dar nu comunitare şi vor la fel de bine ca mine să este aşa. Sunt constatări dureroase despre schimbe lucrurile. Nu suntem noi cei deplaceea ce se întâmplă în Moldova. Nu trece saţi sau care vrem lucruri supraomeneşti, săptămână să nu vezi oameni în stradă care Mira Tănase vrem doar să trăim în armonie cu tot ceea ce protestează pentru ceva, de cele mai multe este în jurul nostru şi să demonstrăm pas cu ori făcând-o degeaba. pas că într-adevăr „omul” este o fiinţă supeLa fel sunt oameni care se străduie să rioară care poate schimba lucrurile datorită facă bine şi să demonstreze autorităţilor că faptului că noi gândim. Tragedia noastră este sunt şi alte soluţii faţă de acelea pe care le iau ei în însă că ne chinuim degeaba, nimănui nu-i pasă. anumite privinţe. Cu ce se aleg aceşti oameni în Nicio persoană dintre cele care pot schimba ceva schimb? Cu nervi şi cu dureri de cap, pentru că nu o fac. Mă tot întreb dacă nu le pasă, vor doar să nimănui nu-i pasă de ceea ce este omenesc şi ceea ce rezolve problema în felul lor sau sunt pur şi simplu înseamnă tratament uman aplicat asupra a tot ceea insensibili la tot ceea ce este în jurul nostru. ce ne înconjoară. Am întâlnit la Chişinău o serie Este o vorbă românească în legătură cu „facerea de oameni, recunosc că în mare parte sunt de sex de bine”, o ştim cu toţii, nu?

Apă de parfum Today Tomorrow Forever

Aroma este dedicată femeilor romantice, visătoare care descoperă în fiecare zi noi laturi ale iubirii. Un amestec provocator de piper, floare de portocal şi mosc alcătuieşte aura florală, care surprinde esenţa viselor romantice. Este aroma unei poveşti de dragoste. Încearcă aroma nouă de la AVON, creată exclusiv pentru tine!

Câştigătoarea concursului AVON din ediţia precedentă este Olesea Bunduchi din Chişinău.

TALON DE PARTICIPARE NUME_____________________________________________________________________ PRENUME_________________________________________________________________ ADRESĂ___________________________________________________________________ TELEFON

P.7

Dosarele minții

Pagina 6

Încarcă-ţi bateriile în două zile! Culinar.md

Pagina 8

Vinete cu sos de legume şi caşcaval Frumusețe

Prevenirea infecţiilor după epilat (I)

Pagina 11

TIMPUL - FEMEIA  

Timpul, Suplimentul Femeia Nr. 71

TIMPUL - FEMEIA  

Timpul, Suplimentul Femeia Nr. 71

Advertisement